Kane & Lynch: Dead Men
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THX 😄
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Elinditanám a játékot és dll hibát ir ki. Valaki tud erre megoldást? Elöre is köszi a segitséget 😊
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Nemtud visszameni alt-tabbal. Azt írja ki, hogy: a kaneandlynch.exe mûködése leállt. Most még megprobálok valami kodeket felrakni hátha jó lesz...
PS3 ID: SDani456
Az miért van, hogy játszok 5 percet aztán hibaelháríás jön be? Vistám van a legújabb driverek, legújabb DX-el. Valaki segítene?
Elõe is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az a gondom a játékkal, hogy a Tokyo Streets pályán kidob egy hibaüzenettel.A többi pályán nem csinálja ezt.Mi lehet a baja??
Nincs humorom, se idõm hogy most ujrapakolgassam a winfost, majd talán téliszünetben. Viszont most juiced2 -vel szerettem volna játszani, ám az is rögtön megfagy... GoW -al nem játszottam még, de ha az is vacakol akkor nincs is értelme letölteni. :S
Egyébként nem olyan mint GoW-nál, itt nem lives profil kell mentéshez, tehát itt azzal nincs gond. Fagyásra akkor sajna nem tok megoldást.
Nekem is kiad egy hiba üzenetet (hibajelentés küldése...) játék indítás után 1 perccel (független attól h menübe, vagy játékba vagyok), alt tabbal vissza tudok lépni és minden gond nélkül megy).
Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7
Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7
(okt. 27.) 6 hetes igy a windows.
Általad használd crackrõl nemtudnál linket adni, vagy nem tudnád feltenni valahova?
Nvidia drivert frissitettem.
DirektX-el nem vacakoltam még. (elvileg nincs mit frisitenem rajta)
Több exe fájl is van ott azokat lecseréltem már a (iso-ban található programfilesre gondolok) programfiles mappában találhatókra.
Minden féle neten található cracket kipróbáltam már.
Akkor ilyen alapdolgok, hogy nincs internetkapcsolat.
Írták, hogy profilra is alergiás XP, ha nem csinálok profilt akkor igaz nem ment de lehet vele játszani... hát nálam nem igy van...
Van hogy már a menü elött (mikor bejön az elsõ kép) akkor megfagy, van hogy a játékban. Egyszer már eljutottam a fegyvergyakorláshoz is... 😊
hibaüzenetet nem láttam, mert nem tudom tálcára tenni... (újrainditás marad)
skinezõ progit nem használok, semmi sem fut, csak avast, és max w.intézõ
NET framework 2-- nem tudom mi az 😄
Esetleg ti milyen daemont használtok, vagy mit használtok?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
hát ezért még nem fogok visat használni...
Esetleg valami egyéb javaslat, tapasztalat, ötlet?
Kérdésem továbbra is hogy van-e valami megoldás a fagyásra, szabbatásra?
És rövid...Nomeg nemértem ezen mi 7 giga..😊
No mind1 egyszer érdemes végigtolni ,de semmi extra...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Azért ilyen gépen ezt nem kéne csinálnia...
Nincs valami ötletetek milehet a problémája, mi lehet rá a megoldás?
Segítség kellene...
Valami oknál fova nem indul a játék, fekete semmiség van csak...
(elösször bejött egy kép aminél szépen meg is fagyott)
Akit érdekel az vegyen fel MSN-re: [email protected]
Coop-ot meglehet hasonlóan oldani?
Magyarositás mikorra várható? Mert felületesen értem a sztorit, de mélyebben már nem igazán.
Van egy olyan ott multiplayerbe, hogy play on system link vagy valami ilyesmi, az nem tudom mi lehet, de ott rálehet menni arra is, hogy host, meg szervert is keres. Esetleg meg lehet próbálkozni hamachival.
Segitségetek nélkül megoldottam problémám és végig vittem ezt a szerintem nagyon eltalált játékot.
Bár felétõl kezdett rosszabbodni a helyszín.
De a lényeg az hogy tetszett a játékmenet meg minden.
Multit nem lehet valahogy megcsinálni h mûködjön törtel? (sztem hülye kérdés de felteszem 😊 )
Azt a fõcidalt ami az oldalon van azt honnan lehet leszedni?
Valahogy nem lehet kikapni a zenéket?
Gépem😛roci:AMD Athlon64 X2 4400+ 2,3Ghz
RAM:2GB
VGA:ASUS 7600GS,256MB