959

MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
  • Gerbill
    Szerintem egy is elég, mert a másik játékos a bill+egérrel irányítja a karakterét
  • Balumann
    Úgy hogy bedugsz 2 db x360-as gamepadot :/
  • teddymac
    co-op.-ban ,hogy lehet elinditani a játékot ? :) mindig kéri az xbox360 irányítot ...
  • sas13
    hy valaki nem tudja hogy hol van a game mentése?
    nekem elszált az utolsó pálya előtt.
    ennek ugyanaz a mentése mint a gow+ut3-nak ezeket hogy lehet mentenni?thx
  • a.carkey
    Bárcsak menne itthon is a multi. Szívesen kipróbálnám a törékeny szövetséget. Amúgy jó játék volt, de kicsit rövid. :(

Amúgy miért írtátok, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mindkét befejezés "megdöbbentő"-en - khm - nem happy end?
  • hykao #634
    Csakhogy egy "hitman játék" nem lövöldözős és nem csapatjáték, ez viszont az...
  • Balumann
    A játékot a Hitman készítői csinálták, és Hitman motorral megy :)
    Szerintem egyáltalán nem zavart, sőt
  • Pókmalac
    nemtom engem nagyon idegesit olyan mintha pl egy hitman játtékal játszom és csak ball oldalt megy:Saz milyen már.. elég hülyén nézne ki...és sajnos ez engem marhára zavar:S
  • gabo91
    Vezérlőpult-hangbeállítások (hangok és audióeszközök a neve) - hangerő fülnél ... speciális- itt a teljesitményfülnél a felső csúszka a hardwergyórsításnál huzd le a legkisebbre vagyi NINCS-re.
    Remélem valamit segít azért.
    (esetleg vista-n probáld. állítólag azon megy normálisan. én nemprobáltam nekem nem eredeti igy nem ér anyit... de ha te megvetted akkor egy próbát megérhet)
  • Balumann
    Nem középen megy, kicsit baloldalt. De ez miért zavaró?
  • a.carkey
    A normális, rablós multi részt akkor be tudta vki itthon csiholni?
  • tonyr #628
    nekem se középen megy a srác...
    mé vkinek tök középen megy ?
  • Pókmalac
    és az én problémámra van megoldás??? a csávom nem bir a "pálya közepén haladni" (#621 és kép is van)
  • tonyr #626
    +van a +oldás, hogy ne lépjen ki a game !!!
    a cd-röl telepiteni kell ezt: XLiveRedist.msi
    ill nemárt ha 2007 novemberi a directx
    hangot nem kell butitani win-ban, csak ez a live setup kell, és jo már nálam is, nem lép ki :)
  • TottiZsolt
    Hehe... Na mindegy, aki szerint lelőttem a poént, a lényeget, az felejtse el gyorsan...
  • TottiZsolt
    !SPOILER Ahol fekszik Carlos ott lesz egy akna, azt lődd szét...
  • HeadHunter86
    Ja és a csaj egy szökőkútnál ül, ha valaki nem tudná hol van ez a rész.
    És ezen a pályán: #572 komment képe.
  • HeadHunter86
    Skacok, megtaláltam Jenny-t, jön a két fószer, a csaj sír, fenn az erkélyen 4-5 katona. Lemegy egy animáció, ki akarják nyírni a csajt, majd elkezdenek rám lőni..
    Mit kell itt csinálni? Ha oldalra menekülök nem segít, se ha kinyírom a fószert, az erkélyesek ellen esélyem sincs.
  • Pókmalac
    Az hogy ez a szerencsétlen Kane nem bir a "pálya közepén haladni" és ez rohattul idegesit
  • Balumann
    Ezt nem értem, mi húz bal oldal fele, hogyan, min kell középen menni? :S Nekem semmi gond nem volt az irányítással, semmi oldalra húzás vagy ilyesmi.
    COOP csak osztott képernyős módba van azthiszem és 2 XBOX360-as gamepad kell különben nem megy (más fajta gamepad nem jó)...
  • Pókmalac
    ma elhatároztam hogy felteszem a gémet..fel is raktam és boldogan vettem észre hogy van benne Cooperativ mod mondom ez jol jöhetz ha jön a haver azt nyomolunk..na de msot Singlében elkezdtem és azt vettem észre hogy kurva idegesitö hogy a Bal oldal felé huzza az embert folyamatosan egyszerüen nem tud középen menni ezt megis értem ha Coperativ modban lenne mert akkoer jobb oldalt ott a haver..de msot singlében akkro egész végig igy kell játszani???hááát ez igy nagyon nem jo...nicsn vmi beállitás erre?
  • Gerbill
    Ha visszaolvasnál egy kicsit rájönnél, hogy a sofőrt kell kilőni, és nem a lányt elvinni.
  • gyuri00
    végigjátszás nincs hozzá???????
  • gyuri00
    annál a résznél mit kell csinálni mikor jön a nagy kamion és elüti a csajt az árokba nem akar kijönni?:S:S
  • tonyr #615
    hát nem megy a game, azaz még mindig kilép, és se a hang se az alt+tab nem segit rajta, mikor lesz már patch ?
    :(
  • Samballah
    össze kell szedned a brigádodat akik külön szárnyakban vannak elszállásolva, majd kinyitni a kaput és meglépni egyszerű rész
  • cumfu
    Mégvalami! Valaki megtudná nekem mondani, hogy (aki már sokat játszott vele) az 1. pálya után vannak még részletesebb pályák? Gforce 7600GS-el nyomom, és most beállítottam, hogy viszonylag jól megy. (ne kelljen játék közbe állítgatnom a grafikát) azért kéne az infó. előre is köszi
  • cumfu
    már megoldottam
  • Freelove
    Hát persze hogy már megint elakadtam :( Breakout vagy mi... Amikor azzal a nagy autoval kitöröm a börtön falát... Majd kinyirom a rendöröket, s onnan sehova nem tudok menni.. Minden ajtó zárva van.... Mit kell ott csini? Köszike :p
  • cumfu
    Heló! nekem az a problémám lenne, hogy max grafikán a 1. pályán a tégla, és az autók nagyon homályosak. mi lehet a baj? GFORCE 7600GS-m van, és a 169.09-es driver van fent. előre is köszi.
  • hykao #609
    Háztetőről lemászva az hol is van? (én amúgy jórészt beparancsoltam az egész brigádot valami védett helyre, és szép lassan egyesével magam szedegettem le az ellent... :D)
  • Samballah
    valakinek tuti megoldása kubában a háztetőről lemászva "El capitol" fejezetre? társaim hamar behalnak és ugye ha nem élesztem őket....
  • a.carkey
    Tippetek van a hiba kiküszöbölésére? (Az eredeti van meg.)
  • hykao #606
    Jaaaa! Az nem night club, az egy sima disco inkább. :) Már azt hittem lemaradtam valamiről. :)
  • Seth
    4. vagy 5. pálya asszem
  • hykao #604
    Night klub is van a játékban? Hol? :OOO
  • a.carkey
    Ezt hol lehet bizgerelni, lehet, hogy nálam is ez kavar be ...
  • a.carkey
    Találkoztatok olyan problémával, hogy néha elment egy-egy dialógus alatt a hang az egyik szereplőtől? Nálam pl. a night klubnáln nincs zene. Irtó gáz. :(
  • chicco
    köszi
  • TottiZsolt
    Lődd szét az aknát amikor a ház udvarán vagytok, tőled jobbra lesz...