959

MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
  • chicco
    Nem tudok tovább menni a végén.Mindig kinyirnak a rosszfiúk.Hogyan lehet végigcsinálni amikor a lányom ül a főtéren és jönnek a rosszfiúk??
  • chicco
    köszi +próbálom
  • Balumann
    Lőni kell a sofőrt folyamatosan. Javaslom maradj a lányodnál, és amíg megfordul szedj lőszert ha kevés van, aztán mikor visszafordult és újra megy feléd akkor is lődd, társadat is lövesd.
  • chicco
    Hello.Hogyan tudom kinyirni a nagy billencs vezetőjét,??Azon a pályán mikor meg kell mentenem a lányom
  • hitch

Boldog Karácsonyt mindenkinek :D:D
  • gabo91
    Hát annak én is nagyon örülnék ha készítenének már végre hozzá, mert igy elég nehézkes a dolog.
  • tonyr #593
    kösz, de sajnos igy sem jo...
    majd megvárom a patch-ot, remélem lesz, ill azzal már jo lesz...
  • gabo91
    Hangbeállításoknál a hardwergyórsítást kapcsold ki. Nálam ez valamenyit segitett. igy már elindul nem szaggat be, menteni is ment, most csak lefagy : (
  • trogerzsiger
    Sziasztok!

Másolt játékkal tudok co-opolni? mondjuk hamachin?
  • tonyr #590
    valaki tud megoldást arra hogy a játék ne lépjen ki exe hibával?
    legujabb nvidia + directx is fentvan...
  • gabo91
    benyomod egérgörgöt és W v S de közben nyomd a görgöt, igy átadod a fegyot a másiknak.
  • dmtuning
    én a második küldetésnél tartok amikor a verdábol kiveszük afegyot avala shotival mit kell csinálni??
  • gabo91
    Nem tudtok valami megoldást az állandó lefagyásra. Mert addig okés, hogy most már tudok vele játszani, nem is szaggat be (csak a hang földönkivüli)
    de a diszkosat már hatszor kezdtem ujra, mert valahol mindig megfagy. :S
  • Seth
    Igen, a végén eldöntheted, hogy lemész a faluba segíteni a társaidnak, vagy hagyod őket és elrepülsz biztonságosan a lányoddal. De egyikben sem lesz túl sok köszönet. :D
  • NeOhu
    Két különböző vége van a játéknak?
  • Csero90
    Te jóságos úristen mekkora fos mind a 2 vége!!! Hjajjjjj...ilyen vég kellett neki azt aláírom, mert nem1 happy end-et ígérő történet de akkoris wáááááááááá!!!! Nagyon idegesít!
  • gabo91
    Na sikerült elindítanom a játékot, és még játszani is lehetett vele, nem lépett ki, nem dobott ki és nem szaggatott...

Megoldás: (szvsz) hangbeállításoknál a hardwergyórsítást kikell kapcsolni!
  • joe1980
    Figyuzzatok.Lehet ezt osztott képernyön játszani és semmien más gamepad nem jó hozzá csak és kizárólag xbox controller for windows(sajnos).
  • kryst
    Köszi szépen sikerült megoldani a végét a játéknak! Hát ez nagyon jó sikerült játék volt.Kellemeset csalódtam benne.Azt hittem, hogy valami gyenge game lesz.Alig bírtam letenni.:) Magyarosítás esetleg várható hozzá nem tudjátok?
  • Seth
    És ezt miért kell elárulni?
  • Djemba
    szegény carlost megölik majd
  • TottiZsolt
    Amikor az udvaron belül vagy, és beszél hozzád a két ember, akkor mielött befejeznék, lődd szét az aknát, a jobb oldalon lesz...
  • kryst
    Na, sikerült köszi mindkettőtöknek a segítséget! Még annyit, hogy a lányt, hogy kell megmenteni! Mert mindenféleképp lelőnek.
  • kryst
    Köszi! Megpróbálom! Remélem jó lesz már!:)
  • Seth
    Szólj Carlosnak hogy induljon(valamelyik szám),az ajtóg kell elvezetni
  • TottiZsolt
    Vagyis a torony mögött levő ház ablakainál levő embereket... zoom zoom zomm lő lő lő és go go go
  • TottiZsolt
    A háttérben levő házak ablakainál is szedd le az embereket, és ha ez kész nyomogasd a 2-est, vagy a 3-mast és elindul Carlos a kapu fele
  • kryst
    Hello!
    Nem tudjátok esetleg, hogy itt mit kellene csinálni? Ellenség már nem jön elő, de nem tudok tovább menni. Köszi előre is.
  • a.carkey
    Köszi!

Szóval multi jelenleg nyet.

Demoról nincs hír? Megnézném, mielőtt megveszem, különösen ha 4.4 óra a játékidő ...
  • Freelove
    Köszi szépen a segítséget... Fejbeverem a fehér ruhás csajsziiiiit :D
  • Balumann
    Hát ha campaignnél coop-ra mész akkor kiírja hogy xbox gamepad szükséges a játékhoz, multinál LIVE-re nem enged, mert MO-n még nem elérhető a live szolgáltatás (bár én már láttam egy cikket vhol, hogy át kell állítani windowsban a területi beállításokban valamit, és akkor utána lehet létrehozni, és működik, én nem tudom... ha megtalálom akkor belinkelem), és van egy "system link" nevezetű live alatt ahol lehet létrehozni és joinolni, ez gondolom a LAN lehetőség, de sajna nem COOP.
  • a.carkey
    Szisztok!

Nem tud valaki egy linket ahonnan le lehetne húzni a demóját? (Ha van.)

Ha nincs, érdekelne, hogy van-e benne multiplayer lehetőség ingame, konfigurálható-e az irányítás, vagy standart minden, illetve érdemes-e eredetiben megvenni - ha van - a multi miatt?

Sajna nem tiszta, hogy mi ez a live vagyis mi ez dobozán, hogy itthon:

"A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges LIVE szolgáltatás nem érhető el Magyarországon."

Valaki tudna segíteni?
  • Smash
    Ok, azért köszi:S majd akkor keresek vmi megoldást!
  • TottiZsolt
    Helló!

Nekünk az eredeti játék van meg, sajnos az exe fájlt így nem tudjuk Neked elküldeni!
  • Smash
    Sziaztok..

Nekem olyan probléma van, h hibával kilép a game, h exe hibát észlelet és leáll!! Miért van ez?
    Vki eltudja nekem küldeni a game, vagy a crack exe-t? megköszönném! E-mail cimem a profilban! Köszi
  • hykao #564
    Atyaég...
  • TottiZsolt
    Én két FEKETE ruhás emberre emlékszem, akik a FEHÉR ruhás nővel beszélgetnek az irodában. Namármost ugye az ablakon van egy lyuk, ott bemész, lelövöd a két FEKETE ruhásat, a FEHÉRhez közel mész, és E... És utána már videó jön ha jól emlékszem...
  • Balumann
    Rakj már be egy képet erről a helyről, mert én most megkavarodtam. Én úgy emlékszem, hogy a nő meg egy férfi beszélgetett ott, a férfit kellett lelőni, a nő elkezd lőni de nem lehet lelőni, oda kell menni és leütni E-vel. A fehér öltözetű a nő, nem?
  • TottiZsolt
    De a fehéret ne lődd le mert azt kell elkapnod! Az a nő, akit majd magaddal kell cipelned... Akik körülötte vannak azokat lődd le miután berohantál az ablakon, majd menj közel a nőhöz, és E, így leütöd, és nem ölöd meg, és ezután eltudjátok majd vinni...
  • Freelove
    Bár akkor sem vágom mit kell csinálni ezen a pályán... Ha lelövöm a fehér öltözetü mittoménkit, akkor ujrakezdi a részt... Tököm kivan...az egész rohadt discot végigjártam, de akkor is azzal a fehéröltözetü alannyal kell valamit kezdeni.. Ha rálövök visszalő.. ha megölöm akkor kezdhetem elölreől... SEGITSEN már valaki!