Kane & Lynch: Dead Men

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Háztetõrõl lemászva az hol is van? (én amúgy jórészt beparancsoltam az egész brigádot valami védett helyre, és szép lassan egyesével magam szedegettem le az ellent... 😄)
Samballah
valakinek tuti megoldása kubában a háztetõrõl lemászva "El capitol" fejezetre? társaim hamar behalnak és ugye ha nem élesztem õket....

PsnID: YOULUPUKKI

a.carkey
Tippetek van a hiba kiküszöbölésére? (Az eredeti van meg.)

A medve nem játék.

hykao
Jaaaa! Az nem night club, az egy sima disco inkább. 😊 Már azt hittem lemaradtam valamirõl. 😊
Seth
4. vagy 5. pálya asszem

PSN ID.: Beegabor

hykao
Night klub is van a játékban? Hol? 😮OO
a.carkey
Ezt hol lehet bizgerelni, lehet, hogy nálam is ez kavar be ...

A medve nem játék.

a.carkey
Találkoztatok olyan problémával, hogy néha elment egy-egy dialógus alatt a hang az egyik szereplõtõl? Nálam pl. a night klubnáln nincs zene. Irtó gáz. 😞

A medve nem játék.

chicco
köszi

Lõdd szét az aknát amikor a ház udvarán vagytok, tõled jobbra lesz...

chicco
Nem tudok tovább menni a végén.Mindig kinyirnak a rosszfiúk.Hogyan lehet végigcsinálni amikor a lányom ül a fõtéren és jönnek a rosszfiúk??

chicco
köszi +próbálom

Balumann
Lõni kell a sofõrt folyamatosan. Javaslom maradj a lányodnál, és amíg megfordul szedj lõszert ha kevés van, aztán mikor visszafordult és újra megy feléd akkor is lõdd, társadat is lövesd.

chicco
Hello.Hogyan tudom kinyirni a nagy billencs vezetõjét,??Azon a pályán mikor meg kell mentenem a lányom

Boldog Karácsonyt mindenkinek 😄😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

gabo91
Hát annak én is nagyon örülnék ha készítenének már végre hozzá, mert igy elég nehézkes a dolog.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

tonyr
kösz, de sajnos igy sem jo...
majd megvárom a patch-ot, remélem lesz, ill azzal már jo lesz...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

gabo91
Hangbeállításoknál a hardwergyórsítást kapcsold ki. Nálam ez valamenyit segitett. igy már elindul nem szaggat be, menteni is ment, most csak lefagy : (

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

trogerzsiger
Sziasztok!

Másolt játékkal tudok co-opolni? mondjuk hamachin?

tonyr
valaki tud megoldást arra hogy a játék ne lépjen ki exe hibával?
legujabb nvidia + directx is fentvan...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

gabo91
benyomod egérgörgöt és W v S de közben nyomd a görgöt, igy átadod a fegyot a másiknak.

én a második küldetésnél tartok amikor a verdábol kiveszük afegyot avala shotival mit kell csinálni??
gabo91
Nem tudtok valami megoldást az állandó lefagyásra. Mert addig okés, hogy most már tudok vele játszani, nem is szaggat be (csak a hang földönkivüli)
de a diszkosat már hatszor kezdtem ujra, mert valahol mindig megfagy. :S

Seth
Igen, a végén eldöntheted, hogy lemész a faluba segíteni a társaidnak, vagy hagyod õket és elrepülsz biztonságosan a lányoddal. De egyikben sem lesz túl sok köszönet. 😄

Két különbözõ vége van a játéknak?
Csero90
Te jóságos úristen mekkora fos mind a 2 vége!!! Hjajjjjj...ilyen vég kellett neki azt aláírom, mert nem1 happy end-et ígérõ történet de akkoris wáááááááááá!!!! Nagyon idegesít!

gabo91
Na sikerült elindítanom a játékot, és még játszani is lehetett vele, nem lépett ki, nem dobott ki és nem szaggatott...

Megoldás: (szvsz) hangbeállításoknál a hardwergyórsítást kikell kapcsolni!

Figyuzzatok.Lehet ezt osztott képernyön játszani és semmien más gamepad nem jó hozzá csak és kizárólag xbox controller for windows(sajnos).
kryst
Köszi szépen sikerült megoldani a végét a játéknak! Hát ez nagyon jó sikerült játék volt.Kellemeset csalódtam benne.Azt hittem, hogy valami gyenge game lesz.Alig bírtam letenni.😊 Magyarosítás esetleg várható hozzá nem tudjátok?

Seth
És ezt miért kell elárulni?

szegény carlost megölik majd<#rinya>

Amikor az udvaron belül vagy, és beszél hozzád a két ember, akkor mielött befejeznék, lõdd szét az aknát, a jobb oldalon lesz...

kryst
Na, sikerült köszi mindkettõtöknek a segítséget! Még annyit, hogy a lányt, hogy kell megmenteni! Mert mindenféleképp lelõnek.

kryst
Köszi! Megpróbálom! Remélem jó lesz már!😊

Seth
Szólj Carlosnak hogy induljon(valamelyik szám),az ajtóg kell elvezetni

Vagyis a torony mögött levõ ház ablakainál levõ embereket... zoom zoom zomm lõ lõ lõ és go go go

A háttérben levõ házak ablakainál is szedd le az embereket, és ha ez kész nyomogasd a 2-est, vagy a 3-mast és elindul Carlos a kapu fele

kryst
Hello!
Nem tudjátok esetleg, hogy itt mit kellene csinálni? Ellenség már nem jön elõ, de nem tudok tovább menni. Köszi elõre is.

a.carkey
Köszi!

Szóval multi jelenleg nyet.

Demoról nincs hír? Megnézném, mielõtt megveszem, különösen ha 4.4 óra a játékidõ ...

A medve nem játék.

Köszi szépen a segítséget... Fejbeverem a fehér ruhás csajsziiiiit 😄

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W

Balumann
Hát ha campaignnél coop-ra mész akkor kiírja hogy xbox gamepad szükséges a játékhoz, multinál LIVE-re nem enged, mert MO-n még nem elérhetõ a live szolgáltatás (bár én már láttam egy cikket vhol, hogy át kell állítani windowsban a területi beállításokban valamit, és akkor utána lehet létrehozni, és mûködik, én nem tudom... ha megtalálom akkor belinkelem), és van egy "system link" nevezetû live alatt ahol lehet létrehozni és joinolni, ez gondolom a LAN lehetõség, de sajna nem COOP.

a.carkey
Szisztok!

Nem tud valaki egy linket ahonnan le lehetne húzni a demóját? (Ha van.)

Ha nincs, érdekelne, hogy van-e benne multiplayer lehetõség ingame, konfigurálható-e az irányítás, vagy standart minden, illetve érdemes-e eredetiben megvenni - ha van - a multi miatt?

Sajna nem tiszta, hogy mi ez a live vagyis mi ez dobozán, hogy itthon:

"A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges LIVE szolgáltatás nem érhetõ el Magyarországon."

Valaki tudna segíteni?

A medve nem játék.

Ok, azért köszi:S majd akkor keresek vmi megoldást!

Helló!

Nekünk az eredeti játék van meg, sajnos az exe fájlt így nem tudjuk Neked elküldeni!

Sziaztok..

Nekem olyan probléma van, h hibával kilép a game, h exe hibát észlelet és leáll!! Miért van ez?
Vki eltudja nekem küldeni a game, vagy a crack exe-t? megköszönném! E-mail cimem a profilban! Köszi

hykao
Atyaég...<#wow3>
Én két FEKETE ruhás emberre emlékszem, akik a FEHÉR ruhás nõvel beszélgetnek az irodában. Namármost ugye az ablakon van egy lyuk, ott bemész, lelövöd a két FEKETE ruhásat, a FEHÉRhez közel mész, és E... És utána már videó jön ha jól emlékszem...

Balumann
Rakj már be egy képet errõl a helyrõl, mert én most megkavarodtam. Én úgy emlékszem, hogy a nõ meg egy férfi beszélgetett ott, a férfit kellett lelõni, a nõ elkezd lõni de nem lehet lelõni, oda kell menni és leütni E-vel. A fehér öltözetû a nõ, nem?

De a fehéret ne lõdd le mert azt kell elkapnod! Az a nõ, akit majd magaddal kell cipelned... Akik körülötte vannak azokat lõdd le miután berohantál az ablakon, majd menj közel a nõhöz, és E, így leütöd, és nem ölöd meg, és ezután eltudjátok majd vinni...

Bár akkor sem vágom mit kell csinálni ezen a pályán... Ha lelövöm a fehér öltözetü mittoménkit, akkor ujrakezdi a részt... Tököm kivan...az egész rohadt discot végigjártam, de akkor is azzal a fehéröltözetü alannyal kell valamit kezdeni.. Ha rálövök visszalõ.. ha megölöm akkor kezdhetem elölreõl... SEGITSEN már valaki!

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W