959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
kalamboo #679 már meg volt az is és ugyse jo?:( -
#678 ha kilép a játék, a megoldás:
a cd-röl fel kell tenni az xlive.msi-t -
kalamboo #677 alt tabbal se müködik:'( -
atihtml #676 Énis gondoltam rá de most raktam fel egy uj xp-t és ecerüen nem tuttam belépni csökentett módba:S de aztán letöröltem a nod32-öt és megkrekeltem most jo minden csak még felkel raknom a nod ot! -
#675 csökkentett mód? -.- -
atihtml #674 köszi megvan meg minden! de nem tudom berakni!:S köcsög virusirtó szivózik ha kikapcsolom akkoris :S -
#673 gamecopyworld.com -
atihtml #672 helo.
Én most töltötem le a Kane and Lynch Dead Men-et!
csak nincs hozzá crackem!
Valaki ha tud szurjon be egy linket ahol le tudom tölteni!
(én googléba se találtam)
ELŐRE IS NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM!! :p -
Darth Razor #671 Az ami a nevében is benne van, meg a readme-jében is le van írva. értsd.: feloldja az összes pályát és kedvedre válogathatsz. -
#670 Miután kilövöd a gépnek a motorjait és kimented a kislányt, választhatsz h helikopterhez mész, vagy lemész a lépcsőn. -
#669 helo.
ez mi akar lenni?
Kane and Lynch Dead Men (c) Eidos *UNLOCKER* -
#668 hello, a játéknak csak az a befejezése van amikor a helikopterrel felszálsz a végén??? vagy van másik is? -
#667 Azthiszem ezt ha feltelepíted akkor nem rak le hibával. De amit előttem is írt stupido, visszatudsz lépni alt tabbal és megy tovább a játék. -
stupido #666 NE NYOMJ SEMMIT, NE OK-ZD LE, hanem Alt+Tab-bal vissza a játékba és láss csodát, lehet tolni a játékot :D -
kalamboo #665 Üdv! Tudna valaki segíteni?
Állandóan kilép .exe hibával
Visszaolvastam, de amiket találtam egyik sem jött be ugyanúgy kilép!
Légyszi segítsetek!
Köszi! -
zozox333 #664 KÖSZI! -
#663 ő kilép, Te pedig szépen a tálcán visszakattintasz a játékba.. nem zárod be a hibaüzenetet, nincs hibajelentés küldése vagy mégse... nem kattintasz sehova, csak vissza a játékra.
-
hova rakja a játék a mentést? mert másnál játszom gépen, illetve másvalakinél kezdtem el a játékot, és haza szeretném vinni : DD
előre is köszi
-
zozox333 #661 Üdv! Tudna valaki segíteni?
Állandóan kilép .exe hibával
Visszaolvastam, de amiket találtam egyik sem jött be ugyanúgy kilép!
Légyszi segítsetek!
Köszi! -
TottiZsolt #660 A motorját -
Epitoka #659 Sziasztok én azt szeretném kérdezni hogy mit kell lőnni a gépen hogy ne tudjon felszálni????Kőszike
-
grafl #658 helló
Hol lehet a játékhoz save-t letölteni.Elszállt a gépem és nem szeretném
a játékot újra kezdeni.Amúgy van a játékban egy híd amin szerintem át kéne kelnem
de állandóan kilép a játékból
köszi a segítséget -
#657 Nem nagyképüsködni(vagy akárkit megbántani) akarok, de ennyi angoltudása vagy logikája sincs senkinek?
Én 15 leszek idén, és bármilyen fajta segitség nélkül vittem végig, de az is igaz hogy nevezhető vagyok kicsit kockának.
Szóval senki se tökéletes. :-) -
Madu #656 Oksa köszi. -
TottiZsolt #655 Ahol fekszik az ember, mellette van egy akna, azt lődd szét.. -
Madu #654 Hali tudna valaki segíteni a CHAPTER 14:Within the walls résznél vagyok annál a résznél amikor be kell menni egy épületbe és a Jenni ott ül a közepén majd megjelenik 2 csávó és körülvesznek az emeleten az emberek és folyik a párbeszéd, mit kell ott csinálni, hogy kell kimenekíteni a csajt? -
#653 Nem nagyon van összefüggés abban, hogy így csinálták meg a mentést azzal, hogy xbox360 -ra csinálták meg először a játékot (és írták át azt pc-re).
GoW-hoz sincs köze, itt nem kell live account, hogy lehessen menteni.
A mentési lehetőség x360-on is ugyan az mint pc-n, attól függ hogyan csinálják meg a játékba.
Én se vagyok oda a konzolért, de ez hülyeség amit írtál. -
kokos #652 De még ezt a retkes 100% savegamét se tudom betenni mert nem érzékeli a retek..,hogy tovább tudjak menni ezen a retkes félorás buzi pályán...annyira gyűlölöm az XBOX360-AT!Meg a hülyegyereket aki a mentési pontot a videó elé teszi!!!!...istenem nemhiszem el...tiszta szégyen és 100 ezer forintot kérnek ezért a gépért.....komolyan mégha fizetnének havi lovét hogy az xbox al játszak-vagy vegyek se kéne......biztos ideg lennék!Fúj! -
kokos #651 Faszom ebbe a retkes játékba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fél órás kűzködés után meghalok és viszabasz az elejére......Most már tudom miért utálom az xbox játékokat.....nem lehet egy jót menteni.......ez is tiszta GOW! -
joe1980 #650 Sziasztok.Ma vettem egy xbox 360 controller for windowst,feltettem a cd-röl a receiver drivert,és le töltöttem netröl az xbox controller drivert,de nem jön létre a kapcsolat a controller és a receiver között.ha valakinek van ilyenje irja már le ,hogy kell megcsinálni nagyon szépen köszönöm. -
#649 Szerintem nincs benne hálózaton keresztüli COOP csak osztott képernyős. -
#648 csak szöveg van -
Paranoia #647 -
Héeder #646 csősztök
Én azzal a gondal írok hogy nincs hang játék közben!!
Menübe van, betöltésnél van de játék közben nincs.
Tudnátok segíten?
kösz szépen -
NRK #645 Engem is érdekelne, hova a halálba rejtették el a mentéseket. Tudja valaki? -
NRK #644 Angolul jó kis képes végigjátszás itt van: http://guides.gamepressure.com/kaneandlynchdeadmen/guide.asp?ID=4008 -
#643 3db van :) ,de hamachin szeretnem jatszani :) -
#642 Lanon nem lehet valahogy cooperativba ? (hamachi) -
Paranoia #641 Hi
Az átvezető töltések alatt csak szöveg van?vagy van videó is csak én nem látom?:S
-
#640 2-t ír a játék