Kane & Lynch: Dead Men

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gando
majd oda dobom nekik az explorer ikonját figyelem elterelésnek <#hehe>

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

dronkZero
"Csak azt nem értem hogy tegnap meg tegnap elõtt ment akkor ma miért nem."

Adj enni valami mást is a vírusaidnak, akkor talán a K&L-t békén hagyják... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Gando
Igen próbáltam már :S de ez csak a launchert cseréli nekem meg a kaneandlynch.exe vel van bajom... és már nem valószínü hogy müködni fog. Kezdem elveszteni a hidegvéremet 😄 Csak azt nem értem hogy tegnap meg tegnap elõtt ment akkor ma miért nem. <#fejvakaras>

Narxis
[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_kane_and_lynch_dead_men.shtml#Kane%20&%20Lynch:%20Dead%20Men%20v1.0%20%20No-DVD/Fixed%20EXE]Próbáld ezzel.[/url]

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Gando
hát próbáltam új exe vel is de cseszik elindulni :S

Gando
nem megoldottam 😄 rámásoltam a kaneandlynch.exe-re a demo exe-jét és elindul csak az a baj hogy a demó pályáit engedi benyomni 😄
tehát megköszönném ha egy kaneandlynch.exe-vel megdobna valaki 😄

Narxis
Tönkrement a windowsod?

Gando
kész feladom elegem van... most meg kidobál azzal hogy hibát észlel és leáll aztán meg ilyen Runtime C++ os hibaüzit is kiir. Eddig nem csinálta ma meg mikor elinditanám hiba üzi.

Gando
igaz nincs sok pályán ez a szaggatás de nagyon zavaró tud lenni hogy egyszer csak megáll a kép és megy a diavetítés... szal kényelmetlen :S plusz még most fog jönni a dzsungel ugyhogy nem tom mivár még rám 😄 de nemsokára kiderül

Gando
hát minimum alatti: 3ghz proci (3ghz az 3ghz mind1 hogy milyen, meg fingom sincs 😄) ööö ati 9600pro 1.5 g ram... de nem mindenhol szaggat hanem általában nagyon szépen akadásmentesen megy csak mondjuk van az Impact nevezetü pálya ahol az ebédlõbõl kifele nézek a donut shop fele akkor rohadt mód beszaggat ilyen 2-5 másodperc/képkockára de ha máshova nézek akkor okés... és igazábol ez nem is gépizzasztó szaggatás mert nem szenved a gép még csak nem is melegszik hanem egyszerüen akad... És nem is a megjelenítendõ tárgyak miatt szaggat mert pl. a Tokyo Streets pályán megsem nyikkan ott pedig vannak karakterek és autók is rendesen

Mondjuk szerintem már mind1 mert a Freedom Fighters pályán tartok tehát nem sok van hátra de ha megoldódna a szaggatás akkor még 1xer végig vinném mert fincsi kis játék ez 😄

Narxis
Milyen géped van? Nekem nem szaggatott.

Gando
hello
lenne egy olyan kérdésem hogy a szaggatás problémára van már valami megoldás? Mert a játék maga király csak ez zavar benne de nagyon :S

Narxis
Nincs patch, tegnap néztem a játék weboldalán.

Narxis
Valamilyen bankba pedig tuti be kell permetezni egy kis altatógázt, ott jön rá elõször Lynchre az 5 perc. 😊

CHRISTOPHER14
Ja és valóban vannak búgok a gameben esetleg egy patch segíthet. Nem tudom, hogy most van e hozzá már rég nyomtam. Most inkább COD4 várom az COD5.

CHRISTOPHER14
Egyébként a pálya neve Withdrawal. Az õr mellet simán el lehet sétálni semmilyen altató gáz... Itt a link http://www.youtube.com/watch?v=rBEWUVJWHqU

daf xf
okés köszi szépen<#integet2>

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Narxis
Bug, kezd elõlrõl szerintem, még az elején vagy. Vagyis a pálya elejérõl, amikor jön a furgon a bombás csávóval.

daf xf
Hát itt nemjön senki mert bevan zárva az ajtó:S

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Narxis
Hmmm. Lehet bugos? Nem nagyon emlékszem már, de mintha úgy lenne, hogy ugye addig meg kell védened amíg telepíti a bombát, jönnek le a lépcsõn a zsaruk aztán szól, hogy robbanni fog és kimentem a terem elé pár méterre, így is sérültem egy kicsit, aztán visszamentem a terembe és... ez már spoiler. 😊

daf xf
Na de hogyan?egyszer csak eltünik a falon keresztül én meg nemtudok sehová se menni mert bevan zárva az ajtó atzán felrobban a cucc és én meg meghalok:S

Narxis
Csak kimegy a terembõl.

daf xf
Na az sikerült csak itt van amikor a csávó felrobbantaj a széfet ö egyszer csak elünik én meg nemtudok sehová se menekülni és meghalok hogyan van ez?

daf xf
Átmászok a kerítésen és aztán mindig ezvan:S

Bence94
menj a falhoz nyomj "e"-t azt felmászik és lopakodva "ctrl" öld meg a rendeõrt "e".

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

daf xf
értem és esetleg nemtudod hogy hol kell felmenni?
Mert szétnéztem de létrát nemtalálok hacsak nemaz ami baloldalt van de azt én magasnak találom nemtudok oda felugrani

Narxis
Asszem fel kell menni a tetõre és belerakni a szellõzõrendszerbe az altatógázt.

daf xf
Ez az elején van amikor valami bankot kellene kirabolni aszem vagy nemtom.:

daf xf
pillanat mindjárt mutatok egy képet

Narxis
Felmenni a tetõre? Sry ha nem, már rég játszottam vele.

Bence94
ezzel nem az a gond, hogy nincs ki lefordítaná már rég le lene fordítva csak a szöveg el van rejtve és kéne egy kicsomagoló.

daf xf
SZiasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Az elején amikor találkozok a kopasz csávóval kiszál a fekete kocsibol és 3an megyünk bankot rabolni ottáll az ör az ajtóba.Mitkell csinálni mert mindent próbáltam már de mindig rádión riasztják a zsarukat.

CHRISTOPHER14
Pedig nem lehet nehéz a magyarosítás sztem csak fordítani kell a szövegek (én még nem tudok angolul csak tanulók de mindig segít egy webfordító <#eljen>) nem tudja vki, hogy kell megcsinálni a magyarosítást esetleg megcsinálnám segítséggel csak kell a szöveg..szóval ha vki tudja, hogy kell privibe jöhet<#vigyor4>

gááz pedig azéé nincs oan sok szöveg
CHRISTOPHER14
Sajnos nincs hozzá magyarosítás<#szomoru1> jó lenne még egy ok amiért még 1x végig vinném<#violent><#bdead>

vki tud magyaritást mondani hozzá pls irja meg pü-ben
CHRISTOPHER14
Valójában ez egy befejezetlen játék! Én azt olvastam PC gurun. Csak kiadták<#wow1> és ha befejezték volna normálisan milyen egy komoly game-t kaptunk volna<#nyes> de így is jó lett<#eljen> addig is<#gun><#ravasz1><#bdead>

dronkZero
Múltkor úgy játszottunk 3-an egy régi pénzbedobós automata-emulátorral, hogy kép kitéve tévére,egyikünk a laptop billentyûzetén, másik haver rádiós billentyûzettel, én meg joystickkal... Jó buli volt... 😊

Na persze ezzel nem vagyunk közelebb, hogy most a K&L-hez kell-e két kontroller, de azé' elmeséltem... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

CHRISTOPHER14
ITT a megoldás http://www.youtube.com/watch?v=zyuCmiKfPR4

Valaki segítene? Elakadtam azon a pályán mikor Jennyt elviszik egy repülõvel. A jobb motort mindig ki tom lõni de a másik még csak nem is füstöl. Mit kell csinálnom? pls help
CHRISTOPHER14
Az baj ha játék közben búg a gép??? És ha kilépek akkor folytassa a búgást! Nem akarom, hogy le égjen de megy a játék szaggatás nélkül tehát a gépem amin nyomom: Intel Celeron 2,80GHz, 1280ram ddr, Ati Radeon 9600XT 256Mb de megy a játék pedig már kicsi teljesítményûnek számít ez a gép. Sztem egy jó videó kártya kell ebbe a gépbe cska sajnos...

Bence94
gondolom lehet 2 gampaddal is de minek legalább egy ember tud normálisan célozni is<#idiota>

Balumann
Elég 1? A menüben úgy emlékszem azt írta, hogy 2db x360 irányító kell :S

Bence94
elég egy gamepad a másik ember egér és billentyû kombinációval játszik.én nemrég vettem egy ilyen padot kipróbáltuk barátommal és nagyon jó volt .látod amikor lynch skizo homályos minden...

CHRISTOPHER14
Az elején az az akármi mi??? Mikor ilyen Xbox360 gombok vannak??? Olyan mint a(z) MSN.

Balumann
Van benne COOP, de csak úgy hogy osztott képernyõn, 2 X360-as gamepad kell hozzá.

nekem haver azt mondta alapból van benne coop mod... akkor most mivan?<#nemtudom>

srácok esetleg nincs lehetõség arra hogy 2en hamachin coopoljunk?

Sziasztok.Lenne egy kérdésem.: Azon a mapon járok, hogy valami japán csávót kell megolni, aztán elvenni a táskáját, az elején pedig le kell mászni az ablaknál.Nah szal ott végigmegyek, aztán kijon h a liftbe kell mennem, bemegyek, de semmi se torténik, mit kell csinálni??
elõre is thx
Japep
Hello!

Úhy látom, ebben a játékban nem lehet ketten játszani (azaz single playeren belül 2 profil)...hova teszi a mentéseimet?

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB