959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
#879 ohh lehet hogy az... én sajna nem tudtam végigvinni, csak tippeltem :D -
gregtom6 #878 és csak hivatalos xbox360 kontrollert fogad el, v lehet vhogy trükközni nem hivatalossal vagy talán ps2-es kontrollerrel is??? -
gregtom6 #877 De Jennyt még Havanna előtt megmentette. Nem amiatt megy oda, hanem mert ott van a the7 nevű terrorszervezet, amit ki akar irtani, én így értettem, csak a pálya megoldása nem éppen a játékhoz illik... -
sz4bee #876 Nem akkor lesz katona mikor a fia megöli magát véletlen?Én ezt olvastam... -
#875 há azért mert elrabolják Kane-nek a lányát és háborúsövezetben csak így tudja kiszabadítani, és ha olyan nehéz... akkor játszál easyn... -
gregtom6 #874 már megoldottam, lekapcsoltam az újraindítást hiba esetén.
Most azon a Havannás pályán járok, de nagyon felhúztam magam rajta, miért megy át egy terrorszervezetes, bankrablós játék egy katonai zsoldosakcióba??? Egyrészt elrontja a hangulatot, másrészt annyira nehéz még közepes nehézségen is, hogy hihetetlen. Elég lenne magamnak túlélni, nem hogy még healeljem az előre szaladó csapattagokat... -
gregtom6 #873 HELP!!!!! -
gregtom6 #872 amúgy nem akad se a kép, se a hang. -
gregtom6 #871 Üdv. Nekem annyi a gondom, hogy fél óra játék után mindig újraindul a gép a játéktól(csak ettől). Mi a megoldás??? -
sz4bee #870 Köszi a segitséget.Ma ujra felrakok mindent és nemsokára indulok a boltba megkérdezni, hogy mit tegyek a probléma megoldásáér.Szerintem se kéne szaggatni olyan gépen ami nekem van mert a teljesitménye az ajánlott vagy kicsit több is.Remélem nem hardveres probléma mert ha az akkor nemhiszem,hogy fogják venni a fáradtságot,hogy másodjára kicseréljék mert már az alapalot 1x ki kellett a multhéten. -
#869 én is úgy jutottam el a kolumbiás (vagy milyen) pályáig csak aztán a szaggatás teljesen betett -
#868 lol -
#867 nekem is ugyan ez a bajom... amúgy ha a földet nézed nem szaggat :D -
#866 A hangra azthiszem (bár nem biztos hogy ennél a játéknál volt) megoldás, ha a "hangok hardveres gyorsítását" lejjebb veszed (futtatás: dxdiag , ott megtalálod). Nekem tökéletesen futott crackelten is a játék (a live miatt lépett ki 1 percel indítás után, alt tab-al vissza tudtam rakni).
Ha más játékkal is hasonló a probléma, akkor azt javaslom, hogy telepíts fel mindent újra (windows, legújabb driverek), bios-ban csinálj egy defaultra állítást. Ha ugyan úgy gond van továbbra is, akkor lehet érdemes lenne szervízbe megnézettetni, lehet hardver probléma.
Ez a játék még csak nem is tartozik a gépigényesebb játékok közé! -
sz4bee #865 Nemtudom de nemkem nem akar ez a játék tökéletesen futni.Minden megfelel a követelésnek és ugy szaggat mint a nemtudom mi,és még a hang is szaggat.Valaki nemtud rajtam segiteni?Megvettem eredetibe ennyit csak megérdemlek h jol fusson... -
sz4bee #864 Megvettem délelött megnézem,hogy fog igy menni.És még Szemtől szemben dvd-t is kaptam már megérte. -
#863 Úgy értem, hogy nekem állandóan kilépegetett a játék. -
sz4bee #862 Ezt hogy érted?Ugy, hogy teljesen lefagyott az egész gép vagy csak a játék, vagy akadozott,szaggatott a játék?Nekem elvileg szaggatás nélkü kellene menni de valami ok miatt akad.De ha leveszem a grafikát mindent minimumra akkor is csak kicsit jobb ugyan ugy szaggat. -
#861 Amúgy érdekes, mert nálam a crack-kel fagyogatott, mióta megvan az eredeti már nem csinálja. -
sz4bee #860 Ahogy elnézem itt http://www.systemrequirementslab.com bőven az ajánlott fölött vagyok,majdnem maxon.Nemtudom mennyire lehet ennek hinni de szerintem nagyjábol pontosan mutatja ki...Majd még kiprobálom a régebbi driverrel hátha az jobb lesz -
#859 Nehogy elcseréld. Kérj el valakitől egy eredetit vagy nem tom. Próbálkozni lehet régebbi driverekkel is, mondjuk 1-el korábbi verzióval. Nem tudom, hogy van-e ebből a játékból demo, azt is ki lehet próbálni mert az hivatalos cucc, nem buherálták meg mint a crackeltet. -
sz4bee #858 Ezt az problémát amiröl irtál, hogy a driverek ütköznek hogy lehet megoldani?Vagy csak egy megoldás van,hogy elcserélem veled a gépet vagy veszek ugyan olyat mint neked?Ennyire már nem értek hozzá. -
#857 Szerintem ez a játékhiba, valamivel összeakad, driverrel vagy valamivel mert pl. nálam nem akad pedig a te gépednél az enyém egy kicsit gyengébb. AMD X2 proci és ATi vidkari. -
sz4bee #856 Hirtelen egyedül éreztem magam de (sajnos) szerencsére mégse bár jobb lenne ha mindenki megtudná magának engedni....Az a érdekes, hogy ha mindent leveszek minimumra akkor is csak minimálisan lehet észrevenni, hogy mintha jobban menne a játék.Én játék hibára gyanakszok. -
#855 Ááá nehogy, nem biztos. Meg kéne kérdezni olyat akinek eredeti van. :D -
sz4bee #854 Az egyik barátomnak is szaggat akkor neki lehetséges, hogy a crack miatt? :)Nem is hallottam még olyanrol, hogy a crack miatt szaggatna a játék...Én a játék hibára gondoltam elösször.De akkor majd mondom a haveormmak, hogy ne szorakozzon szerezze be azonnal :) -
#853 Nem hiszem, hogy Vistaval jobban menne, lehet a játék hibája is, ha nem eredeti akkor a crack hibája. -
sz4bee #852 SP3 van fenn.A héten csináltuk a gépen szoval minden a legfrissebb.Nincs tuningolva azaz nincs semmi se felhuzva ha erre gondolsz.Lehetséges, hogy vistaval jobban menne a játék? -
#851 Milyen rendszer van fent? Milyen Szervízcsomaggal? XP? SP3? Vista? Tuningolva van a géped? -
sz4bee #850 A videokártya driver a legfrissebb mert azt én tettem rá.Azt reméltem, hogy majd szaggatás nélkül tudok játszani de sajnos nem jött be.Igazábol nem csak ezzel a játékkal van probléma.Sztm nálam valami driveres vagy hasonlo probléma van de még azt se értem, hogy mért mert mindenböl a legfrissebb van...Ha van valami ötleted vagy ötletetek akkor légyszives segitsetek. -
#849 Simán mennie kell, de pl. ha CD-ről telepítettél rá drivereket(videkártya,hangkártya stb.) vagy készen kaptad akkor nem biztos, hogy a legfrissebbek és ez okozhat hibát. Kezdetnek nézd meg a www.nvidia.com-ot, nem tudom milyen alaplapod van és hangkártyád de azoknak a drivereit is keresd meg. -
sz4bee #848 Az igazság az, hogy most kaptam uj gépet: Dual CPU 2,8 GHz, 2GB RAM, GEFORCE 9800GT.Szerintem simán menni kéne ezen a gépen, nemtudom neked mi a véleményed... -
#847 Frissíts drivereket, jobbat nem tudok. -
sz4bee #846 Lenne pár kérdésem remélem tud valaki válaszolni rá.Elsönek a hangot emliteném, recsergést,akadozást hallok játék közbe a hangba.Ha valaki találkozott ilyen problémával és meg tudta oldani akkor légyszives segitsen nekem. A másik problémám meg a játék szaggatás lenne.Olvasgattam vissza és sokan panaszkodtak rá pedig a gépük teljesítménye ajánlott igények fölött van.Ha már létezik ez ellen valami megoldás vagy magyarázat, hogy mért szaggat akkor legyetek szivesek és azt is irjátok le.Köszii -
#845 Jó kérdés :o -
#844 És ezzel a játékkal a coopon kívül mit érdemes multizni? -
#843 Én is úgy tudom, hogy van rendes multiplayerje. A coop megy csak osztott képernyőn (de ahhoz kell 2db xbox irányító - vagy csak 1, a másik egérrel irányít? nem tom). Nethez Live kell (valami amcsi címmel kell regisztrálni ha jól tudom), aztán hogy utána kér-e controllert azt fogalmam sincs. -
#842 _PÉCÉN_ kell hozzá XBOX kontroller! (MS suxx)
Ha rájössz, hogy lehet neten, akkor szólj, mert nekem _követelte_ a kontrollert, anélkül nem engedett tovább, fel is adtam.
Mástól is ezt hallottam... Tényleg szólj, ha sikerül! -
#841 Elfelejetettem mondani hogy pc-n tolom. És a youtube-on láttam multis játékot. Ja, és megvettem az eredetit direkt ezért. -
#840 Áh, ne szarakodj vele, csak osztott képernyőn megy, XBOX kontrollerrel... Netes, LAN-os multija nincs sajnos... :(