Kane & Lynch: Dead Men
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha rájössz, hogy lehet neten, akkor szólj, mert nekem _követelte_ a kontrollert, anélkül nem engedett tovább, fel is adtam.
Mástól is ezt hallottam... Tényleg szólj, ha sikerül!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
multiban sikerült valakinek elindítania a játékot?
én sajnos bénázok vele. Windows live-val szarakodom. letudná valaki írni hogy is kell?
köszi
Most vittem végig a Kane & Lynch Dead Men -t.
Jó játék volt.
A 15. pályán volt olyan gondom, h a repülõgép (szemben nézve) bal motorját nem tudtam kilõni, akármennyit lõttem bele, csak füstölt, nem akart kigyulladni. Újrakezdtem a pályát, az elejétõl és akkor már simán, csak pár lövés volt és kigyulladt.
A youtobe -n fenn van minden pálya végigjátszása.
Ott láttam, h van 16. pálya is. Az hogy jön be? Nálam a 15 után vége lett.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Külföldi oldalakat olvasva rátaláltam egy nagyon jó dologra. Eddig bármit is csináltam a játék nem indult el, de letöltöttem EZT , feltelepítettem , és láss csodát, nincs runtime error semmi, a game pedig tökéletesen fut, mindenkinek ajánlom , akinek eddig nem indult!!!!
Elõre is köszi!
amugy szerintem a hangok télleg kicsit érdekesek de a szinkron az nagyon jó 😄 a grafika bárki bármit mond az nekem gyönyörû és ha ronda lenne akkor sem zavarna szal mind1 😄 az irányítással nekem semmi bajom sincs, a hangulat az télleg odavág, én teljesen átéreztem Kane dühét amikor a dömperes pályán szétverte a pali fejét az ásóval, a földön való haldokláskor beugró emlékek és hangok nagyon jó ötlet volt sztem ez is hangulatossá teszi, sztem a leges legrosszabb a játékban hogy minden ellenség szinte csak téged lõ nekem az agyamra megy... a helikopter csak engem lõ hiába vannak ott a társaim hozzájuk se nyúl. De ettõl eltekintve szerintem istentelenül jó játék ,,Lynch what are you doing??? FUCK!!! DONT KILL THE FUCKING HOSTAGES" ,,Sorry Kane but this mask is really hot..." - ezen besírtam 😄
Végig is vittem, nos akkor egy ksi véleményt is írok róla:
Szerintem minden idõk legjobb filmszerû pc játéka, annak ellenére, h a csõlátás itt is minõsül, de ez nem megy kárára a játéknak. A grafika szép, bár nem egy cod4 vagy crysis szintû, de 2007-ben igenis elfogadható kategóriában volt szvsz. A történet zseniálisan filmszerû, persze a szinapszis, a befejezés annyira nem jött be, sztem rosszul zárták le a történetet. A karakterek jók. Most jön a negativum: mégpedig a hangok és a néholi rosszul optimalizálatlansága. Mind2 förtelmesen rossz kategóriában van, és így ezért számomra nem lett tökéletes játék minõségû. Egyrészt a rossz és túlságosan monoton befejezés miatt, másrészt a hangok és a néholi optimalizálatlansága miatt (8800 GT). Itt elbukott a játék, h maximális pontot adjak rá összesitésben.
Grafika: 7.8
Hangok/zene: 7
Hangulat: 10*
Küldetés felépítés: 9.5
Irányíthatóság/játszhatóság: 9.8
Az év meglepetés játéka, még ennek (hangok) ellenére is!
Eza
Minnyá hozzá is fogok a telepitéshez 😊
remélem játszotok még rajta...
Mit kéne csinálni? Van egy parkoló, egy õr meg egy bank ahová be kéne jutni ha jól sejtem. Az õr viszont midnig észre vesz és game over. Pedig próbáltam hogy oda lopózok hozzá, és csendben ölöm meg...de akkr is game over. És nem is lehet sehová másfelé menni.
Képtelen vagyok rá jönni, hogy mi van itt.