Kane & Lynch: Dead Men

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Nehogy elcseréld. Kérj el valakitõl egy eredetit vagy nem tom. Próbálkozni lehet régebbi driverekkel is, mondjuk 1-el korábbi verzióval. Nem tudom, hogy van-e ebbõl a játékból demo, azt is ki lehet próbálni mert az hivatalos cucc, nem buherálták meg mint a crackeltet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ezt az problémát amiröl irtál, hogy a driverek ütköznek hogy lehet megoldani?Vagy csak egy megoldás van,hogy elcserélem veled a gépet vagy veszek ugyan olyat mint neked?Ennyire már nem értek hozzá.
Narxis
Szerintem ez a játékhiba, valamivel összeakad, driverrel vagy valamivel mert pl. nálam nem akad pedig a te gépednél az enyém egy kicsit gyengébb. AMD X2 proci és ATi vidkari.

Hirtelen egyedül éreztem magam de (sajnos) szerencsére mégse bár jobb lenne ha mindenki megtudná magának engedni....Az a érdekes, hogy ha mindent leveszek minimumra akkor is csak minimálisan lehet észrevenni, hogy mintha jobban menne a játék.Én játék hibára gyanakszok.
Narxis
Ááá nehogy, nem biztos. Meg kéne kérdezni olyat akinek eredeti van. 😄

Az egyik barátomnak is szaggat akkor neki lehetséges, hogy a crack miatt? 😊Nem is hallottam még olyanrol, hogy a crack miatt szaggatna a játék...Én a játék hibára gondoltam elösször.De akkor majd mondom a haveormmak, hogy ne szorakozzon szerezze be azonnal 😊
Narxis
Nem hiszem, hogy Vistaval jobban menne, lehet a játék hibája is, ha nem eredeti akkor a crack hibája.

SP3 van fenn.A héten csináltuk a gépen szoval minden a legfrissebb.Nincs tuningolva azaz nincs semmi se felhuzva ha erre gondolsz.Lehetséges, hogy vistaval jobban menne a játék?
Narxis
Milyen rendszer van fent? Milyen Szervízcsomaggal? XP? SP3? Vista? Tuningolva van a géped?

A videokártya driver a legfrissebb mert azt én tettem rá.Azt reméltem, hogy majd szaggatás nélkül tudok játszani de sajnos nem jött be.Igazábol nem csak ezzel a játékkal van probléma.Sztm nálam valami driveres vagy hasonlo probléma van de még azt se értem, hogy mért mert mindenböl a legfrissebb van...Ha van valami ötleted vagy ötletetek akkor légyszives segitsetek.
Narxis
Simán mennie kell, de pl. ha CD-rõl telepítettél rá drivereket(videkártya,hangkártya stb.) vagy készen kaptad akkor nem biztos, hogy a legfrissebbek és ez okozhat hibát. Kezdetnek nézd meg a www.nvidia.com-ot, nem tudom milyen alaplapod van és hangkártyád de azoknak a drivereit is keresd meg.

Az igazság az, hogy most kaptam uj gépet: Dual CPU 2,8 GHz, 2GB RAM, GEFORCE 9800GT.Szerintem simán menni kéne ezen a gépen, nemtudom neked mi a véleményed...
Narxis
Frissíts drivereket, jobbat nem tudok.

Lenne pár kérdésem remélem tud valaki válaszolni rá.Elsönek a hangot emliteném, recsergést,akadozást hallok játék közbe a hangba.Ha valaki találkozott ilyen problémával és meg tudta oldani akkor légyszives segitsen nekem. A másik problémám meg a játék szaggatás lenne.Olvasgattam vissza és sokan panaszkodtak rá pedig a gépük teljesítménye ajánlott igények fölött van.Ha már létezik ez ellen valami megoldás vagy magyarázat, hogy mért szaggat akkor legyetek szivesek és azt is irjátok le.Köszii
Balumann
Jó kérdés :o

dronkZero
És ezzel a játékkal a coopon kívül mit érdemes multizni?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Balumann
Én is úgy tudom, hogy van rendes multiplayerje. A coop megy csak osztott képernyõn (de ahhoz kell 2db xbox irányító - vagy csak 1, a másik egérrel irányít? nem tom). Nethez Live kell (valami amcsi címmel kell regisztrálni ha jól tudom), aztán hogy utána kér-e controllert azt fogalmam sincs.

dronkZero
_PÉCÉN_ kell hozzá XBOX kontroller! (MS suxx)

Ha rájössz, hogy lehet neten, akkor szólj, mert nekem _követelte_ a kontrollert, anélkül nem engedett tovább, fel is adtam.

Mástól is ezt hallottam... Tényleg szólj, ha sikerül!

jerome
Elfelejetettem mondani hogy pc-n tolom. És a youtube-on láttam multis játékot. Ja, és megvettem az eredetit direkt ezért.<#szomoru1>

dronkZero
Áh, ne szarakodj vele, csak osztott képernyõn megy, XBOX kontrollerrel... Netes, LAN-os multija nincs sajnos... 😞

jerome
Sziasztok
multiban sikerült valakinek elindítania a játékot?
én sajnos bénázok vele. Windows live-val szarakodom. letudná valaki írni hogy is kell?

köszi

hykao
úgy, hogy nem mész el a helikopterrel...
Hali!
Most vittem végig a Kane & Lynch Dead Men -t.
Jó játék volt.
A 15. pályán volt olyan gondom, h a repülõgép (szemben nézve) bal motorját nem tudtam kilõni, akármennyit lõttem bele, csak füstölt, nem akart kigyulladni. Újrakezdtem a pályát, az elejétõl és akkor már simán, csak pár lövés volt és kigyulladt.
A youtobe -n fenn van minden pálya végigjátszása.
Ott láttam, h van 16. pálya is. Az hogy jön be? Nálam a 15 után vége lett.

Hy! Tudna valaki segíteni? Olyan problémám volna, hogy a játék közben nincs a szereplõknek beszédhangjuk és zene sincs egyáltalán a játék alatt.

Narxis
Ja ez kell, nekem magától felrakta. Live májkroszoftos buziság.

Gando
jah hogy nem volt feltelepítve ez? 😄 ez rajta van a játék lemezén is, csak nem gondoltam rá mert nálam nem ez volt a hiba

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Gyocsika
Üdv újra én vagyok!

Külföldi oldalakat olvasva rátaláltam egy nagyon jó dologra. Eddig bármit is csináltam a játék nem indult el, de letöltöttem EZT , feltelepítettem , és láss csodát, nincs runtime error semmi, a game pedig tökéletesen fut, mindenkinek ajánlom , akinek eddig nem indult!!!!

Gando
ezért mondtam hogy relatív... valami program valszeg bekavar de nem tudom hogy melyik :S bocsi

Gyocsika
Nekem csak az alap windows tûzfal van. :S

Gando
akkor ez elég relatív mert nálam egy újonnan telepített tûzfal okozta, amint eltünt a tûzfal megjavult

Gyocsika
A Runtime okát elmondanád , nekem megvan a game de nemtok vele játszani, még nem tudtam elindítani. Légyszi segíts!

Elõre is köszi!

Gando
ha temondod 😄 de télleg odavágott 😄

Prince23
Hát még mikor megyünk a diszkóba, az kurva nagy feelinges volt, mintha a Collateralt néztem volna 😄

Gando
amugy meglett a runtime oka de sajna amugysem tudok tovább jutni a szaggatás miatt mert a heli szaggat és lelõ mielõtt becéloznám és elsütném a rakétát :S

amugy szerintem a hangok télleg kicsit érdekesek de a szinkron az nagyon jó 😄 a grafika bárki bármit mond az nekem gyönyörû és ha ronda lenne akkor sem zavarna szal mind1 😄 az irányítással nekem semmi bajom sincs, a hangulat az télleg odavág, én teljesen átéreztem Kane dühét amikor a dömperes pályán szétverte a pali fejét az ásóval, a földön való haldokláskor beugró emlékek és hangok nagyon jó ötlet volt sztem ez is hangulatossá teszi, sztem a leges legrosszabb a játékban hogy minden ellenség szinte csak téged lõ nekem az agyamra megy... a helikopter csak engem lõ hiába vannak ott a társaim hozzájuk se nyúl. De ettõl eltekintve szerintem istentelenül jó játék ,,Lynch what are you doing??? FUCK!!! DONT KILL THE FUCKING HOSTAGES" ,,Sorry Kane but this mask is really hot..." - ezen besírtam 😄

Narxis
Állítólag sürgették a fejlesztõket és ezért lett ilyen. 😞 Nekem is tetszett, fõleg, hogy másodjára vettem elõ a gamét.

Prince23
Ja, már megoldottam.
Végig is vittem, nos akkor egy ksi véleményt is írok róla:
Szerintem minden idõk legjobb filmszerû pc játéka, annak ellenére, h a csõlátás itt is minõsül, de ez nem megy kárára a játéknak. A grafika szép, bár nem egy cod4 vagy crysis szintû, de 2007-ben igenis elfogadható kategóriában volt szvsz. A történet zseniálisan filmszerû, persze a szinapszis, a befejezés annyira nem jött be, sztem rosszul zárták le a történetet. A karakterek jók. Most jön a negativum: mégpedig a hangok és a néholi rosszul optimalizálatlansága. Mind2 förtelmesen rossz kategóriában van, és így ezért számomra nem lett tökéletes játék minõségû. Egyrészt a rossz és túlságosan monoton befejezés miatt, másrészt a hangok és a néholi optimalizálatlansága miatt (8800 GT). Itt elbukott a játék, h maximális pontot adjak rá összesitésben.
Grafika: 7.8
Hangok/zene: 7
Hangulat: 10*
Küldetés felépítés: 9.5
Irányíthatóság/játszhatóság: 9.8

Az év meglepetés játéka, még ennek (hangok) ellenére is!

Gando
puskával lekell szedni az összes csókát a kapun túl is és a 3 as gombal odaküldeni carlost

Narxis
Nektek se mûködnek a 100%-os mentések? Szerettem volna nosztalgiázni egy kicsit azokon a pályákon amik tetszettek, pl. a kocsis üldözéses, ez a táboros stb. de mindig új mentést akar csinálni, hiába másolom a megfelelõ helyre. 😞

Prince23
Itt mit kell csinálni? Carlos mindig visszahív, h rendezzem el valamit... nem tudok tovább menni a katonai létesitményhez...

Prince23
No, rávilágitott a video, thx

Most itt tartok: Birds eye view

Gando
hát kilehet lõni de ha nem akarsz nem foglalkozol vele csak akkor megfogja nehezíteni a dolgodat. Amugy van az a tér ahol jön a heli nah annak a jobb oldalán van egy hely ahova fel lehet menni és rakéták is vannak onnan viszonylag simán kilehet lõni, talán még videót is tudok mutatni

Eza

Prince23
Lehet nem is kell a helit lõni, hanem elõre rusholni, és csak a katonákkal foglakozni...
?

Gando
én is itt tartok.. amugy nálam már füstölt erõsen a heli de belehaltam az adrenalin mérgezésbe 😄 túl sokat kaptam 😄

Prince23
Hm, ez meglepõ emberek! Most tettem fel, és megmaradtak a játék állás mentései! Pedig akkor mindent töröltem. na mindegy. Szal elakadtam. Havannában vagyok Freedom fighters felvonás címmel. és nagyon nehéz a továbbjutás az estate-be, gondolom a központba. Mellesleg egy orosz helikopter is köröz a fejem felett, rakétavetõvel meg mindig mellé megy, mg-vel pedig alig tudom sebezni a koptert.

Narxis
Jaja, jó kis game ez.

Prince23
No, a cikk elolvasása közben kedvet kaptam a felinstalálásához. Én is hozzá kezdek e nagyszerû játékhoz. Asszem valahol Kubában vagy hol hagytam abba, mert muszáj volt letöröljem a hely érdekében😄 Most úgyse jön ki jó játékok egy jó darabig 😄
Minnyá hozzá is fogok a telepitéshez 😊
remélem játszotok még rajta...

Balumann
Oda kell osonni és váratlanül megölni, utána meg bemenni gyorsan és ott elintézni még 1 õrt ha jól emlékszem. Vagy valami ilyesmi volt. Nekem 2. próbára sikerült.

Gando
hát átmászol a falon, odafutsz az õrhöz és E-betüvel leteríted aztán bent van még 1 õr aztis ugyan igy de sprinteljél mert lõni fog és az nem jó 😄

Nem tudom én vagyok-e ilyen béna, de már a harmadik pályán megakadtam.

Mit kéne csinálni? Van egy parkoló, egy õr meg egy bank ahová be kéne jutni ha jól sejtem. Az õr viszont midnig észre vesz és game over. Pedig próbáltam hogy oda lopózok hozzá, és csendben ölöm meg...de akkr is game over. És nem is lehet sehová másfelé menni.

Képtelen vagyok rá jönni, hogy mi van itt.

Gando
hát ez vicces mostmeg elindul... pedig mostse értem hozzá egy ujjal se <#buck>