Kane & Lynch: Dead Men

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gando
tehát nem valami erõs, szóval nem a géped hibája....

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Gando
cerka 3.0, ati 9600, 1.5giga ram

Hi!
Aki jönne multizni,vegyen fel msn-re!
[email protected]
Amikor távolodik az embereket leszeded a platóról,fordulásnál az elején álló ebereket és a vezetõfülke ablakát lövöd,amikor szembejön,akkor pedig bereccsented a szélvédõjét és folyamatosan lövöd a sofõrt és amikor újra megfordulna már ki is nyírtad.Nekem így sikerült megcsinálnom.
Milyen géped van?
Gando
hohóóó... most telepítettem fel újra és mostmár mûködik... nemszaggat és szép is :)

Gando
amúgy tehetünk egy próbát, csak akkor kell még 2 ember

Gando
telekell pumpálni ólommal a sofõrt.

gabo91
azt a böhömnagy dömpert hogy lehet megállítani?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Nekem már az elején szaggat és szerintem az én gépemen jol kéne mennie.Már windows-t is ujraraktam, megvettem a játékot is, de még ez se elég.Majd ha lesz uj proci azzal megnézem de addig csak a dobozát fogom nézegetni.
Gando
ja és a tornyos, diszkós, bankos, börtönös, "utcás..." pályákon semmi probléma nincs, csak a többin

Gando
említésre sem méltó már az én gépem
de ha fullrateszek mindent vagy lowra ugyanúgy szaggat, és csak akkor ha egy bizonyos irányba nézek a pályán...
Pl: Megyek az utcán és jobbre elfordulok a fal felé, elkezd szaggatni de ha balra vagy az utcán végignézek akkor semmi röccenés nincs

-Intel Pendium D 2,8- 3,2re huztam fel az elöbb:)
-Nvidia Geforce 9800GT
-1024/1066 2* DDRII Geil Ultra
-Friss driverek
Minimum grafikán is szaggat a kép és a hang.
Nálam minden full,és tökéletesen mûködik!1600x1200-ban!
Milyen gépetek van és milyen driverek?
Gando
szintúgy

Szivesen mennék de nekem nagyon szaggat valamiér.
Narxis
Aha. Tudom.

:D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Te képviselsz itt mindenkit 1 személyben?
Igen fontos személy lehetsz!
Narxis
Nem.

Senki nem jön multira?
dronkZero
Verd át. Amikor közli, hogy leáll, leokézás elõtt keresd meg a telepítési könyvtárat, másold/mozgasd át valahová máshová.
Azt nem mondom, hogy mûködni is fog, de a fájlok meglesznek legalább. A registrybe ha kellene valami, akkor az szívás lehet.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Hi!
Valaki nem jönne online játszani! Fragile Alliane-t!
Windows Live kell hozzá! min 4 players kell,az alatt nem indul a szerver!fuck!
Ha valki jönne irjon,azt elmagyarázom.
tiburon26
most hogy irtad valami rémlik nekem is hogy kitörli a fájlokat telepitésnél,de nem emlékszem mi volt a gond pontosan.próbáld ujrarakni,megéri!rémlik hogy a C-re kell rakni,vagy épp ellenkezõleg?!bocs de nememlékszem már

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Beleolvasva a témába én is kedvet kaptam a játékhoz.
De! egyszerûen a telepítés végéig sem jutok el. A telepítõ a végén közli,hogy leáll, és kitörli a már telepített fileokat is.
Ötlet?

Balumann
Nemrég találtam azt a programot, hogy CPU control, néhány játék ami nem támogatja rendesen a 2 magot, jobban fut vele (indítsátok el, keressétek ki a folyamatot, és CPU 1+2). Próbáljátok ki, hátha segít. Nekem is volt 1-2 hely ahol lement az FPS emlékeim szerint, de nálam azért játszható volt. A hangproblémákat megszüntette, hogy a hardveres hanggyorsítást levettem a dxdiag-ban.

Nekem 2magos van de nem core 2 duo + egy 9800gt amivel szaggat min grafikán is + még a hang is szaggat.Nemtudom mi a baja...
Gando
alapjáraton nekem se szaggat csak ha egy bizonyos irányba nézek

Ez különös. Nekem 1 magos procival és 7600 GT-vel nem szaggat. Sajna a Silent Hill Homecoming szaggat eléggé, de annak sem kellene, mert jól fut, ha épp nem áll meg a kép 5 másodpercre, és nem ismétel a hang.

Narxis

Én is megvettem de szaggat, legalább az ajándék dvd film jo.
Gando
ohh lehet hogy az... én sajna nem tudtam végigvinni, csak tippeltem :D

és csak hivatalos xbox360 kontrollert fogad el, v lehet vhogy trükközni nem hivatalossal vagy talán ps2-es kontrollerrel is???

De Jennyt még Havanna elõtt megmentette. Nem amiatt megy oda, hanem mert ott van a the7 nevû terrorszervezet, amit ki akar irtani, én így értettem, csak a pálya megoldása nem éppen a játékhoz illik...

Nem akkor lesz katona mikor a fia megöli magát véletlen?Én ezt olvastam...
Gando
há azért mert elrabolják Kane-nek a lányát és háborúsövezetben csak így tudja kiszabadítani, és ha olyan nehéz... akkor játszál easyn...

már megoldottam, lekapcsoltam az újraindítást hiba esetén.
Most azon a Havannás pályán járok, de nagyon felhúztam magam rajta, miért megy át egy terrorszervezetes, bankrablós játék egy katonai zsoldosakcióba??? Egyrészt elrontja a hangulatot, másrészt annyira nehéz még közepes nehézségen is, hogy hihetetlen. Elég lenne magamnak túlélni, nem hogy még healeljem az elõre szaladó csapattagokat...

HELP!!!!!

amúgy nem akad se a kép, se a hang.

Üdv. Nekem annyi a gondom, hogy fél óra játék után mindig újraindul a gép a játéktól(csak ettõl). Mi a megoldás???

Köszi a segitséget.Ma ujra felrakok mindent és nemsokára indulok a boltba megkérdezni, hogy mit tegyek a probléma megoldásáér.Szerintem se kéne szaggatni olyan gépen ami nekem van mert a teljesitménye az ajánlott vagy kicsit több is.Remélem nem hardveres probléma mert ha az akkor nemhiszem,hogy fogják venni a fáradtságot,hogy másodjára kicseréljék mert már az alapalot 1x ki kellett a multhéten.
Gando
én is úgy jutottam el a kolumbiás (vagy milyen) pályáig csak aztán a szaggatás teljesen betett

Narxis
lol

Gando
nekem is ugyan ez a bajom... amúgy ha a földet nézed nem szaggat :D

Balumann
A hangra azthiszem (bár nem biztos hogy ennél a játéknál volt) megoldás, ha a "hangok hardveres gyorsítását" lejjebb veszed (futtatás: dxdiag , ott megtalálod). Nekem tökéletesen futott crackelten is a játék (a live miatt lépett ki 1 percel indítás után, alt tab-al vissza tudtam rakni).

Ha más játékkal is hasonló a probléma, akkor azt javaslom, hogy telepíts fel mindent újra (windows, legújabb driverek), bios-ban csinálj egy defaultra állítást. Ha ugyan úgy gond van továbbra is, akkor lehet érdemes lenne szervízbe megnézettetni, lehet hardver probléma.
Ez a játék még csak nem is tartozik a gépigényesebb játékok közé!

Nemtudom de nemkem nem akar ez a játék tökéletesen futni.Minden megfelel a követelésnek és ugy szaggat mint a nemtudom mi,és még a hang is szaggat.Valaki nemtud rajtam segiteni?Megvettem eredetibe ennyit csak megérdemlek h jol fusson...<#rinya><#wink>
Megvettem délelött megnézem,hogy fog igy menni.És még Szemtõl szemben dvd-t is kaptam már megérte.
Piedon
Úgy értem, hogy nekem állandóan kilépegetett a játék.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Ezt hogy érted?Ugy, hogy teljesen lefagyott az egész gép vagy csak a játék, vagy akadozott,szaggatott a játék?Nekem elvileg szaggatás nélkü kellene menni de valami ok miatt akad.De ha leveszem a grafikát mindent minimumra akkor is csak kicsit jobb ugyan ugy szaggat.
Piedon
Amúgy érdekes, mert nálam a crack-kel fagyogatott, mióta megvan az eredeti már nem csinálja.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Ahogy elnézem itt http://www.systemrequirementslab.com bõven az ajánlott fölött vagyok,majdnem maxon.Nemtudom mennyire lehet ennek hinni de szerintem nagyjábol pontosan mutatja ki...Majd még kiprobálom a régebbi driverrel hátha az jobb lesz