959

MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
  • zoliii
    milyen minimap?
  • Gando
    a minimapon lehet látni hogy merre kell menni..
  • zoliii
    valaki segítene???:(
  • zoliii
    Sziasztok!

A 2-dik pályánál mit kell csinálni amikor egy el hagyott Plazában vagyok mellettem meg 1 kocsi?
    A választ előre is köszönöm.
  • Gando
    akkor sajnos nemtudom... :S
  • sz4bee
    Windows XP (SP 3)
  • Gando
    oprendszer?
  • sz4bee
    Legfrissebbek mindenböl.
  • Gando
    driverek?
  • sz4bee
    Valamennyivel jobb a gépem, nem sokkal.Szerintem is valami más probléma lehet de nem tudom, hogy mi.Mert a windows-t is ujra raktam, kicsit feljebb huztam a gépen is, erösebb memoriát vettem bele...
  • Gando
    tehát nem valami erős, szóval nem a géped hibája....
  • Gando
    cerka 3.0, ati 9600, 1.5giga ram
  • Csavez
    Hi!
    Aki jönne multizni,vegyen fel msn-re!
    [email protected]
  • Sewen
    Amikor távolodik az embereket leszeded a platóról,fordulásnál az elején álló ebereket és a vezetőfülke ablakát lövöd,amikor szembejön,akkor pedig bereccsented a szélvédőjét és folyamatosan lövöd a sofőrt és amikor újra megfordulna már ki is nyírtad.Nekem így sikerült megcsinálnom.
  • sz4bee
    Milyen géped van?
  • Gando
    hohóóó... most telepítettem fel újra és mostmár működik... nemszaggat és szép is :)
  • Gando
    amúgy tehetünk egy próbát, csak akkor kell még 2 ember
  • Gando
    telekell pumpálni ólommal a sofőrt.
  • gabo91
    azt a böhömnagy dömpert hogy lehet megállítani?
  • sz4bee
    Nekem már az elején szaggat és szerintem az én gépemen jol kéne mennie.Már windows-t is ujraraktam, megvettem a játékot is, de még ez se elég.Majd ha lesz uj proci azzal megnézem de addig csak a dobozát fogom nézegetni.
  • Gando
    ja és a tornyos, diszkós, bankos, börtönös, "utcás..." pályákon semmi probléma nincs, csak a többin
  • Gando
    említésre sem méltó már az én gépem
    de ha fullrateszek mindent vagy lowra ugyanúgy szaggat, és csak akkor ha egy bizonyos irányba nézek a pályán...
    Pl: Megyek az utcán és jobbre elfordulok a fal felé, elkezd szaggatni de ha balra vagy az utcán végignézek akkor semmi röccenés nincs
  • sz4bee
    -Intel Pendium D 2,8- 3,2re huztam fel az elöbb:)
    -Nvidia Geforce 9800GT
    -1024/1066 2* DDRII Geil Ultra
    -Friss driverek
    Minimum grafikán is szaggat a kép és a hang.
  • Csavez
    Nálam minden full,és tökéletesen működik!1600x1200-ban!
    Milyen gépetek van és milyen driverek?
  • Gando
    szintúgy

• sz4bee
    Szivesen mennék de nekem nagyon szaggat valamiér.
  • Narxis
    Aha. Tudom.

:D
  • Csavez
    Te képviselsz itt mindenkit 1 személyben?
    Igen fontos személy lehetsz!
  • Narxis
    Nem.
  • Csavez
    Senki nem jön multira?
  • dronkZero
    Verd át. Amikor közli, hogy leáll, leokézás előtt keresd meg a telepítési könyvtárat, másold/mozgasd át valahová máshová.
    Azt nem mondom, hogy működni is fog, de a fájlok meglesznek legalább. A registrybe ha kellene valami, akkor az szívás lehet.
  • Csavez
    Hi!
    Valaki nem jönne online játszani! Fragile Alliane-t!
    Windows Live kell hozzá! min 4 players kell,az alatt nem indul a szerver!fuck!
    Ha valki jönne irjon,azt elmagyarázom.
  • tiburon26
    most hogy irtad valami rémlik nekem is hogy kitörli a fájlokat telepitésnél,de nem emlékszem mi volt a gond pontosan.próbáld ujrarakni,megéri!rémlik hogy a C-re kell rakni,vagy épp ellenkezőleg?!bocs de nememlékszem már
  • peetee76
    Beleolvasva a témába én is kedvet kaptam a játékhoz.
    De! egyszerűen a telepítés végéig sem jutok el. A telepítő a végén közli,hogy leáll, és kitörli a már telepített fileokat is.
    Ötlet?
  • Balumann
    Nemrég találtam azt a programot, hogy CPU control, néhány játék ami nem támogatja rendesen a 2 magot, jobban fut vele (indítsátok el, keressétek ki a folyamatot, és CPU 1+2). Próbáljátok ki, hátha segít. Nekem is volt 1-2 hely ahol lement az FPS emlékeim szerint, de nálam azért játszható volt. A hangproblémákat megszüntette, hogy a hardveres hanggyorsítást levettem a dxdiag-ban.
  • sz4bee
    Nekem 2magos van de nem core 2 duo + egy 9800gt amivel szaggat min grafikán is + még a hang is szaggat.Nemtudom mi a baja...
  • Gando
    alapjáraton nekem se szaggat csak ha egy bizonyos irányba nézek
  • gregtom6
    Ez különös. Nekem 1 magos procival és 7600 GT-vel nem szaggat. Sajna a Silent Hill Homecoming szaggat eléggé, de annak sem kellene, mert jól fut, ha épp nem áll meg a kép 5 másodpercre, és nem ismétel a hang.
  • Narxis
  • sz4bee
    Én is megvettem de szaggat, legalább az ajándék dvd film jo.