959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
#919 milyen minimap? -
#918 a minimapon lehet látni hogy merre kell menni.. -
#917 valaki segítene???:( -
#916 Sziasztok!
A 2-dik pályánál mit kell csinálni amikor egy el hagyott Plazában vagyok mellettem meg 1 kocsi?
A választ előre is köszönöm. -
#915 akkor sajnos nemtudom... :S -
sz4bee #914 Windows XP (SP 3) -
#913 oprendszer? -
sz4bee #912 Legfrissebbek mindenböl. -
#911 driverek? -
sz4bee #910 Valamennyivel jobb a gépem, nem sokkal.Szerintem is valami más probléma lehet de nem tudom, hogy mi.Mert a windows-t is ujra raktam, kicsit feljebb huztam a gépen is, erösebb memoriát vettem bele... -
#909 tehát nem valami erős, szóval nem a géped hibája.... -
#908 cerka 3.0, ati 9600, 1.5giga ram -
Csavez #907 Hi!
Aki jönne multizni,vegyen fel msn-re!
[email protected] -
Sewen #906 Amikor távolodik az embereket leszeded a platóról,fordulásnál az elején álló ebereket és a vezetőfülke ablakát lövöd,amikor szembejön,akkor pedig bereccsented a szélvédőjét és folyamatosan lövöd a sofőrt és amikor újra megfordulna már ki is nyírtad.Nekem így sikerült megcsinálnom. -
sz4bee #905 Milyen géped van? -
#904 hohóóó... most telepítettem fel újra és mostmár működik... nemszaggat és szép is :) -
#903 amúgy tehetünk egy próbát, csak akkor kell még 2 ember -
#902 telekell pumpálni ólommal a sofőrt. -
#901 azt a böhömnagy dömpert hogy lehet megállítani? -
sz4bee #900 Nekem már az elején szaggat és szerintem az én gépemen jol kéne mennie.Már windows-t is ujraraktam, megvettem a játékot is, de még ez se elég.Majd ha lesz uj proci azzal megnézem de addig csak a dobozát fogom nézegetni. -
#899 ja és a tornyos, diszkós, bankos, börtönös, "utcás..." pályákon semmi probléma nincs, csak a többin -
#898 említésre sem méltó már az én gépem
de ha fullrateszek mindent vagy lowra ugyanúgy szaggat, és csak akkor ha egy bizonyos irányba nézek a pályán...
Pl: Megyek az utcán és jobbre elfordulok a fal felé, elkezd szaggatni de ha balra vagy az utcán végignézek akkor semmi röccenés nincs -
sz4bee #897 -Intel Pendium D 2,8- 3,2re huztam fel az elöbb:)
-Nvidia Geforce 9800GT
-1024/1066 2* DDRII Geil Ultra
-Friss driverek
Minimum grafikán is szaggat a kép és a hang. -
Csavez #896 Nálam minden full,és tökéletesen működik!1600x1200-ban!
Milyen gépetek van és milyen driverek? -
#895 szintúgy
-
sz4bee #894 Szivesen mennék de nekem nagyon szaggat valamiér. -
#893 Aha. Tudom.
:D -
Csavez #892 Te képviselsz itt mindenkit 1 személyben?
Igen fontos személy lehetsz!
:D -
#891 Nem. -
Csavez #890 Senki nem jön multira?
-
#889 Verd át. Amikor közli, hogy leáll, leokézás előtt keresd meg a telepítési könyvtárat, másold/mozgasd át valahová máshová.
Azt nem mondom, hogy működni is fog, de a fájlok meglesznek legalább. A registrybe ha kellene valami, akkor az szívás lehet. -
Csavez #888 Hi!
Valaki nem jönne online játszani! Fragile Alliane-t!
Windows Live kell hozzá! min 4 players kell,az alatt nem indul a szerver!fuck!
Ha valki jönne irjon,azt elmagyarázom. -
#887 most hogy irtad valami rémlik nekem is hogy kitörli a fájlokat telepitésnél,de nem emlékszem mi volt a gond pontosan.próbáld ujrarakni,megéri!rémlik hogy a C-re kell rakni,vagy épp ellenkezőleg?!bocs de nememlékszem már -
peetee76 #886 Beleolvasva a témába én is kedvet kaptam a játékhoz.
De! egyszerűen a telepítés végéig sem jutok el. A telepítő a végén közli,hogy leáll, és kitörli a már telepített fileokat is.
Ötlet? -
#885 Nemrég találtam azt a programot, hogy CPU control, néhány játék ami nem támogatja rendesen a 2 magot, jobban fut vele (indítsátok el, keressétek ki a folyamatot, és CPU 1+2). Próbáljátok ki, hátha segít. Nekem is volt 1-2 hely ahol lement az FPS emlékeim szerint, de nálam azért játszható volt. A hangproblémákat megszüntette, hogy a hardveres hanggyorsítást levettem a dxdiag-ban. -
sz4bee #884 Nekem 2magos van de nem core 2 duo + egy 9800gt amivel szaggat min grafikán is + még a hang is szaggat.Nemtudom mi a baja... -
#883 alapjáraton nekem se szaggat csak ha egy bizonyos irányba nézek -
gregtom6 #882 Ez különös. Nekem 1 magos procival és 7600 GT-vel nem szaggat. Sajna a Silent Hill Homecoming szaggat eléggé, de annak sem kellene, mert jól fut, ha épp nem áll meg a kép 5 másodpercre, és nem ismétel a hang. -
#881 :D -
sz4bee #880 Én is megvettem de szaggat, legalább az ajándék dvd film jo.