959

MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
  • Akylleus
    a bulirol lesulyto a velemenyem. nemigaz, hogy minden ember fekete ruhaban van, nem igaz, hogy nem tudtak kicsit valtozatosabb tenni a diszkot sem... azert az ilyenfajta munkaert en minimum egy sallert adnek a fejlesztoknek...
  • Boroskóla
    Ja és az MSI fájlt módosítani kell mert különben telepítésnél gubanc lesz.
  • Boroskóla
    Szeddki a videókat meg a nyelvi fájlokat úgy csak 4.28 GB lesz
    videkkel nemigen tudod kiírni mert nem nagyon lehet mit tömöríteni rajta.
  • Balumann
    Ha kiveszed a nyelvi fájlokat, utána betömöríted az iso-t is, akkor sem fér rá?
  • grebber
    Senki nem tudta még sikeresen kiirni 1 dvd5-re a játékot?
  • PunkZoli
    szánalom bazdmeg ez a játék... végén vagyok, repcsinek ki kell lőni a motorjait... elsőre sikerül, vége....
    szeretném végig csinálni ujra a másik befejezésért... de a halál faszáért nem tudom kilőni a bal rotort! képtelenség
    csak azt lövöm és füstöl maximum... gecibug
  • Akylleus
    sziasztok. szerintem nagyon jo ez a jatek, habar eddig nem sokat jatszottam vele, de nagyon eltalaltak a hangulatot. mint szoveg-, kepi- es hangvilagaban. a grafika nem korszakalkoto, de szerintem egyaltalan nem az a fontos, raadasul a jatekelmeny boven feledteti. mondjuk nekem kicsit fura volt, hogy a tutorial vegulis a hasznalat utan kerul bemutatasra, de cselekmeny szempontjabol pont idoben volt. es ugy tunik meg tortenet is van, ami vegulis feledtetni tudja az MI butasagait.
    orulok, hogy mar megjelent.
    amugy nekem ott fagy meg a jatek, amikor a furgon hatuljabol kell loni a rendorautokat. nem tud valaki erre megoldast? mert nem szeretnem 30× erovel kikapcsolni a gepet. koszonom!
  • Sgtfathi
    Én is ugy látom ez a game nagyon tud vmit,Csak jo lenne ha jobban tudnék angolul :(
  • Rage47
    sg.hu-n van róla cikk
  • PunkZoli
    akkor légyszives a 180 as kommentre válaszolj:)
  • timantes
    Kiakasztottam a játékot! Nálam abszolút az év játéka esélyes , jöhet ide crysis meg cod4 a hype tengerével , ez maga a JÁTÉK! csak rövid , rég szórakoztam ilyen jót. jöhet a köv rész
  • grebber
    Akinek sikerült már kiirni a gamet 1 dvd5-re kérem jelezze!
  • Eagle16
    Eddig jó...első pályán már kifagyott a játék...na majd nekiugrok mégegyszer...
  • PunkZoli
    hi, hasziendában vagyok , a lányát el rabolták ugye.. de
    szökőkútnál mit kell csinálni? mikor körbevesznek?
    Kicsit spoileres volt a hozzászólásod, de sebaj...
  • timantes
    Hogyan kell kinyírni azt a csávót amelyik azt a NAGY BULDÓZER AUTÓT irányítja ????

az a pálya amikor a The7 kinyírja Kane feleségét és a lányát kell megvédeni attól a vad autóstól!!
  • grebber
    Kane amúgy miért csukták le?

Lynchet azt tudom elborult az agya és lehet ő nyirta ki a feleségét.De Kane-t azt nemtudom!
  • Balumann
    Jaa :| Amikor még avval játszottam nem igazán figyeltem :D (még jó h nem azt írtam, h lopták az alapját:D)
  • Balumann
    én is arra gondoltam :-) A játék közben ilyen checkpointokat nem lehet folytatni :(
  • hykao #174
    Nem kell előlről kezdeni az egész epizódot! Visszatöltéskor a visszatöltő menüben lehet lapozgatni a jelenetek között!
  • hykao #173
    Nem véletlen a hasonlóság, azt is az IO fejlesztette. :)
  • grebber
    Másnál egyik játékkal sinc ssemmi baj pár embernél előfordul.
  • Szabó Péter
    AZ elején, mielőtt a klímába gázt kell dobni, az épületbe nem tudom hogyan kell bejutni, mert ha észrevesznek akkor kapcsolják a riasztót, de sikerült úgy megoldani, hogy gyorsan berohanta a következő mentési pontig, és már ott is volt a sarkaba az a két pancser. Őket előtte az utcán hagytam, hogy a kocsira vigyázzanak.
    Ennyi hiba jól is jöhet
  • Szabó Péter
    Ahh elmentette, csak pancser vagyok a menüben be kellett állítani, mert alapból előlről kezdi
  • Balumann
    Volt egy kis baki az egyik intronál, mikor a börtönből kell kiszökni. Én először az ajtóhoz mentem, és mind2 oldalán ilyen szögek voltak letéve (h kilyukasszák az autó kerekét). Erre odamegyek az autóhoz, és teljesen simán átment ott :D
  • Balumann
    ne zárd be a hibajelentést, nyomj egy alt tabot akkor visszalép a játékba.
    /Egyébként aki kiveszi a hibajelentés megjelenését az nem tudja visszarakni :| /

A mentés úgy van, hogy ment időnként a játékba, hogyha meghalsz akkor onnan mész (elég sűrűn ahogy tapasztaltam, jól megvan csinálva). Csak mikor kiléspz akkor az egész pályát újra kell kezdeni, tehát nem lehet onnan folytatni ahol játékba legutoljára tartottál.

/nemtudom miért csinálják meg ilyen hülyén a mentést, hogy kilépés után lehet előlről kezdeni az egész "epizódot" vagy mit./
  • TottiZsolt
    Köszönöm a segítséget! Így már megnyugodtam. Köszi mégegyszer!
  • kchpank
    A játéknak automentése van, minden Chapter végén
  • TottiZsolt
    A játék mentési rendszerét nem értem, hogy működik. Kerestem Esc nyomás után játék közben a menüben, de sehol semmi... Remélem autosave van, vagy ha nem akkor majd téphetem a hajam...
  • tonyr #164
    én nem tudok jáccani, mert kilép desktopra :(
    vmi 5let ?
  • Szabó Péter
    Basszameg ez nem mentette el...
  • Szabó Péter
    Kicsit idióta a mozgás, illetve be-be lassul, elvileg max grafon, hát először én is keresgettem, nem e 800*600 ba van minimumon, de nem.

Szerintem tök jó ettől függetlenül, csak már az elején elakadtam...
  • PunkZoli
    hi, hasiendában vagyok , a lányát elrabolták ugye.. de
    szökőkútnál mit kell csinálni? mikor körbevesznek?
  • SuperCharger
    Déjavu Gears of War... 1 percen belül kidob.
    Azért a Microsoft csak összehozott egy király másolásvédelmet.
  • tyybyy
    hát.. első alkalommal müxik. A gears of warnál is ez volt. De utánna még1szer kidob és akkor már a játékot is bezárja nemtom mi a bajuk
  • Rage47
    alt tabot nyomj a játékban, és utána lépj vissza :)
  • tyybyy
    Úgy látom kinos kérdés mert nem válaszolta meg eddig senki de azért teszek egy próbát: miért dob ki a játék az elején azzal az üzenettel hogy az exe hibát észlelt ezért leált blabla? Pedig csináltam neki windows live-os szemetet is
  • Balumann
    Egyébként a játék tökre hasonlít a Freedom Fighters játékra (mármint így játékmenetben, abba lehetett ugyanígy felmászni a dolgokra, ugyan ezek a parancsok, ugyan ilyen mozgás, ellenségek reakciói, és ugyan ilyen nagyonjó hangulat. Talán ahhoz van a legközelebb a játék :)

Eleinte nagyon gagyinak tűnt a lövöldözés benne, de idő után nagyon jó. Grafikában azért nem közelíti meg a nextgen játékokat (így ránézésre maxon talán, de közel sem olyan részletes, kevés dinamikus változó meg ilyenek vannak benne. Itt a bizonyíték, hogy azok rohadtul nem fontosak és azok nélkül is lehet nagyon jó játékot csinálni, sőt... /nekem pl. ez sokkal jobban tetszik mint a crysis ^^/
  • Balumann
    Lődd a vezetőt mint az állat. Maradj ott a lánynál, és amikor felédtart, gépfegyverrel lődd. A második fordulóban (utolsó) kitudod lőni, kitörik az üveg és utána meghal. A társadnak is add ki a tűzparancsot.
  • sonka18
    Sziasztok!

Kellene egy kis help! Amikor Kane beszél a lányával akkor ott a dömpert hogyan kell kiiktatni? Itt próbálkozom már vagy 1 órája!!!