959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
#399 OFF: ne feledjük, hogy a Cobra11CT esetében az angol is csak egy fordítás/szinkronizálás, merthogy az eredeti a német szöveg/hang... :)
(...és igen, már leírták a játék topikjában, hogy lehet onnan folytatni, ahol abbahagytuk...és igen, nemsoká elérhető lesz a teljes magyarítás, bemutatóvideót már linkeltem ott be...) -
#398 Tényleg van rá megoldás?
Mondjuk ha belegondolok tényleg volt már rosszabb is. Pl. ha a Máriót nézzük ott menteni se lehet :D De mostanába azért jobb az h a checkpointoktól lehet folytatni, vagy mint a CoD 4-be h akkor ment mikor kilépek (eddig az tetszik a legjobban).
A cobra 11-es trükk érdekelne (majd benézek a topikba hátha le is van ott írva :D). Mindenesetre én most elég elfoglalt vagyok, úgyhogy ha tényleg nemsokára lesz szinkronos magyarítás akkor megvárom (bár én angolból most fogok érettségizni és középfoku nyelvvizsgázni, de jobb magyarul néha :D). -
#397 A nem akármikori mentés nem újkeletű dolog. Leginkább azóta találkozik az egyszeri PC-s júzer ilyesmivel, amióta a legtöbb játék multiplatform fejlesztés! :) Konzolon ez efféle mentési rendszer elég általános dolog...
...de hát miről is beszélek, amikor már ezelőtt több, mint 20 évvel is találkozott az egyszeri PC-s ilyennel. Én pl. nem is igen emlékszem bármiféle mentési rendszerre anno a ZX Spectrumos időkből... :)
OFF:
Cobra 11 CT-t amúgy végignyomtam HARDON, mind a 8 ügyet. (az utolsó amúgyis csak akkor válik elérhetővé, ha legalább 4-et hardon, a többit pedig normálon teljesítetted)
Mellesleg van megoldás rá, hogy egy-egy ügyet onnan folytass, ahol épp abbahagytad, ráadásul pofonegyszerű megoldás...de nem baj, hogy jegelted, hisz nemsoká elkészülünk a teljes szinkronos/feliratos magyarítással, azzal majd tolhatod tovább... :) -
#396 Hát egyrészt próbáld meg h a windowsban a hangrendszert stereora állítod (mert h 5.1 -en van akkor lehetséges probléma).
Játékba próbáld állítani az audio render-t, sound options-ben legalul.
Telepíts fel újabb hangkártya drivert, illetve nem tom h EAX driver az szükséges-e, vagy van-e, csak vhol hallottam még (nekem nem kellett)
Genius hangkártyáról nem sokat tudok, volt már Via alaplapim, C-mediam, most Realtek HD integrált van, őszintén szólva nekem sose volt problémám a játékokban a hangokkal. -
McDuff #395 vagyis bocs:genius hangkártya -
McDuff #394 hello!
remélem ti tudtok segíteni a problámámban ezzel a játékkal kapcsolatban,me én már mindent kipróbáltam és nincs eredmény.tapasztalt vki olyat h a játéknak a hangja "összevissza b*szakszik"?nem mindent hallok,ott a felirat és nem hallom h mondaná.utána lévő mondatot meg már igen.a saját lövésemet sem hallom,csak a zene megy meg néha hallom a szirénákat aztán kész,olyan mintha akadna a játék pedig nem így van szépen fut maga a játék csak a hangokkal van baj.nem késik hanem eccerűen hol van hol nincs.egyedül a zene az ami folytonos.levettem a zenét és full kus van.néha hallom pár lövésem azt ennyi,pedig mindent megtettem amit tudtam de nem tudom h hol lehet a hiba.hardverrel lenne?optionsban is probálkoztam semmi.5.1es creative nem integrált hangkártya 2.0 hangfalakkal.lehet h nem teccik neki?de a Hitman összes része jó volt akkor ez miért baszakszik?
pls,help! -
#393 Jah igen én is úgy értettem, csak pályát írtam chapter helyett. A chapterek közül lehet választani, de a chapteren belüli checkpointokat nem lehet visszatölteni. Gondolom ez azért van mert COOPra épül a játék, és live-n coopba nehéz lenne visszatölteni úgy checkpointot.
Remélem ez a fajta szörnyű mentés rendszer nem válik általánossá, először a Cobra 11 Nitro (aminél még a jeleneteket se lehet visszatölteni, csak a fő részeket (8 db van összesen) - amiért nem is fogom valószínűleg végig játszani :(
Ennél jobb a helyzet, nem olyan vészesen hosszúak, bár ha a végén lép ki valaki... -
#392 Ez milyen játék akar lenni?
Hogy tetszik, valaki leírja? -
#391 Nem kell az egész pályát elölről kezdeni. A betöltő menüben a jobbra-balra nyílakkal lehet választani az adott pálya jelenetei közül. A játékban pedig onnan lehet tudni, hogy mikor kezdődik új jelenet, hogy olyankor a jelenet címe kiíródik lóbaszó betűkkel a képernyő közepére! :) -
#390 Sajnos kilépés után az egész pályát előlről kell kezdeni, checkpointot nem lehet betölteni. Játék közbeni checkpointokat nem lehet.
Az a visszatöltő képernyő az a pálya választás. Érdemes akkor kilépni amikor végeztél egy pályával. -
strebacom #389 Nem az elötte levö hanem a háztetön, az van amit te leirtál...köszi, de nekem mindig ha kilépek elölrör kezdi az adott pályát neked is ilyen, mert Hykao beszélt valami visszatöltö menüröl, de az meg hol van, pedig hoztam létre profilt is a Live-on, mert Gears Of War meg csak akkor mentett, ha volt profil, nem értem ezt a mentés dolgot??? -
#388 ja k, mire beírtam már írtad -
#387 Ja még az előtte lévő helikopter? -
strebacom #386 -
strebacom #385 Oké, köszi ott a tetön vagyunk Lynche-el, elintézem a két tankot és utánna... -
#384 felveszel egy rakétát miután kilőtted a 2. tankot, és bemész a szikla mögé. Mikor arra megy, kimész és rálősz egyet, utána visszabújsz a fedezékbe. Utána hátulról fog menni + lesz 1 ember fenn a házon hátulról, ott arra kell fedezékbe bújni, kilövöd az emberkét és felveszel rakétát, be fedezékbe a szikla mögé, és ezt még így 1-2x azthiszem.
Sztem nem volt nehéz, 2.-jára sikerült.
Amikor a tankokat lövöd, a rakétákat a tető másik végéből hozzd, h mikor a helikoptert lövöd akkor ne kelljen hátra rohangászni még. Elől érdemes lenni mert onnan könnyebb eltalálni a helit. -
neptum #383 melyik résznél ? amikor először intéztél el egy tankot ? na ott okosnak kell leni nagyon nehéz leírni helyezkedj úgy hogy csak 1 helyről tudjon rád lőni de te is tudj rakétákat bele ereszteni én egy kicsit hülyén de meg oldotam ha nem megy akor leírom hogy én hogy csináltam meg. -
Djemba #382 1 végigjátszást már végigvittem most jön a templomos -
strebacom #381 Segitsetek azt a kibasz... helikoptert hogyan kell elintézni a Havanna pályán...köszi!!! -
Djemba #380 jó csak akkor jutott eszembe amikor már leállítottam -
#379 Hello!
Nekem telepítéskor ezt írja ki:
"Error 1305:Error reading from file H:\program files\Eidos\Kane and Lynch Dead Men\Movies\Attract02_German.bik. Verify that the file exists and that you can access it."
Ilyenkor mit kellene tennem?
Előre is THX! -
#378 próbáld meg hogy a sound-ot directsound-ra állítod -
atkaq #377 Valaki segitsen ha tud!!!Nem működnek jól a hangok a játékban egyszer megy a zene de nem hallani a lövéseket meg a beszédet auztán néha hallani a beszéádet meg a lövések hangját.A zene az mindig megy. -
#376 :D
Igen, abba kell belelőni... -
#375 Miért nem probálod ki? -
Djemba #374 14 pályán vagyok amikor a lány a szökőkutnál ül és az emeleti teraszokon körbevesznek fegyveres katonák és jön két csávóka és elkezd dumálni ott mit kell csinálni???
mert mindig lelőnek, ott van Carlos halottan a földön és mellette egy bomba abba kellene belelőni? -
#373 nincs igazad. Hitman 1 igenis csúnya... jóval. -
neptum #372 Havanán szenvettem a legtöbbet mert az egy kicsit kemény volt -
#371 én viszont nem hagyom hogy kibontakozzon az AI, mert mire megkerülne már holtan fekszik :DD -
neptum #370 szerintem is okos az AI főleg amikor főlénybe van na akkor van szívás -
csoola #369 szerintem nem hülye az AI, például jol rejtözködnek, probálnak pozicioba kerülni stb., a grafika meg nálam maxon röccmentesen ment, és több mitn egy éves gépemen ez ma már ritkaság az igényes játékoknál, hozzáteszem ez szerintem szép is volt -
neptum #368 a 3-as gombot nyomd meg és akor Carlos elindul de legyel vele és van az a pöty na ahova az mutat és meg nyomod a 3-ast oda megy Carlos és így már menni fog -
neptum #367 jó játék volt végig toltam én vissza mentem a templomhoz segíteni. azé néhol lehet szenvedni a játékal mert nehéz de amúgy meg egy jó játék lett lehetne egy folytatás is belőle -
rcsaby #366 Én azsungeles résznél ott aksdtam el.Ahol magkapom a távcsövest,és jön carlos egy aknával.Elmentem a sziklák mellet ameddig lehetett,és mindenkit lelőttem.De mindenki áll egyhelyben,lemenni nem lehet,a végéröl meg mindig visszafordit.Ez valami bug,vagy mást kell csinálni.Mert én már probáltam mindent de nem megy.HELP. -
Djemba #365 köszi -
#364 Rakd fel te is, és programozz rá pát shadert :D Ugyanez fog kijönni kb.. Amúgy sztem ejtsük a témát, 1-2 helyen pocsék a grafika és nagyobb tereken optimalizálatlan is. Fizika néhol nincs, AI = 0. Ha nem lenne ilyen yo a sztori meg a feeling, akkor sehol se lenne ez a game. Azért 1x végigtolom. -
strebacom #363 "Nem kell előlről kezdeni az egész epizódot! Visszatöltéskor a visszatöltő menüben lehet lapozgatni a jelenetek között!"--ezt olvastam, de ezt hol lehet megtalálni, visszatöltö menü, nekem mikor indul a game miért irja ki hogy nem talált mentést???
Help??? -
#362 A legvégén, mikor egy helikopterhez kell menni, ott lehet választani hogy felmész a kopterhez, vagy lemész a templomhoz segíteni. -
#361 Akkor rakd fel a Hitman 1-et is, és meglátod a különbséget... -
#360 Én már egyszer írtam a mentéssel kapcsolatban, azon kívül semmi többet nem tudok elmondani.