Kane & Lynch: Dead Men

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Maradj a lány mellett, mikor jön lõdd ezerrel, mikor elmegy megfordulni gyûjts lõszert, és folyamatosan lõdd az üveget. Egyszer csak kitörik és kitudod lõni a vezetõt.

amikor a vezetõt kell megölni abban a bazinagy izében, akkor ki kell õt lõni, vagy felmászni hozzá, vagy mi? akárhogy lövöm 300 golyóval a szélvédõt, nem akar meghalni.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

thx! egyébként rájöttem: csak fel kellett installálni az xliveredist-et ami ott van a játék dvd-n! egyébként kurva nagy a játék végre vmi izgalmas! nemtudom nekem valahogy végig szemtõl szemben utánérzémsem van a bankrablások során! az mekkora film...

xlive dll ->http://rapidshare.com/files/71672552/xlive.dll.html
help!!! valaki fel tudná rakni vagy elküldei az xlive.dll fájlt mert sehol nem találom!!!!!!!!

Hát én nem tudom miért léphet ki,a gép configod alapján még a videókártyád is jobb (pl az enyémnél),próbáld meg a felbontás minõségét variálni fõleg lefele irányba <#vigyor2>.
Balumann
Nekem az 3.-ra sikerült. Nem értem hogy akad el ott mindenki :o

grebber
Na csak kinyirtam a rohadékot!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Amikor nagy dömperrel jönnek ott hogy kell kiiktatni a vezetõt?
Az 5 csokát aki rajta van leszedem de a sofört nem lehet kilöni mert hiába lövöm az üveget baszik betörni :(

Én inkább játszom ezzel, és játszom végig többször, minthogy egy Crysis-el játszak. Annak a demóját néztem meg, de elég is volt belõle. Azért mert szép, még nem fogok elszállni tõle. Fõleg, hogy a története elég lapos, az ilyen alienes akármiket meg eleve utálom. Szóval én nem hasonlítom hozzá, ez a Kane&Lynch egy nagyon-nagyon jó, és hangulatos játék, és annyit játszom még vele, amennyit idõm enged. Ez természetesen a személyes véleményem, még mielött belekötne: nem szóltam le a Crysist! <#vigyor2>

Eagle16
No én is elkezdtem, egész jó, hangulatos játék lett. Most a bankos menekülös pálya utánin vagyok. A legutóbbi fagyás óta nem volt semmi baja. És a grafikával meg a gépigénnyel sincs gond, közel teljes grafikán megy, jó, nem azt mondom hogy egy Crysis, de nem is kell neki akkora gép :)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hali

Valaki megtudja mondani hogy Havana-ban mikor lõ a tank akkor ott hova kell menni és mit kell csinálni mert egyszerûen nem jövök rá!
sziasztok.az miér van hogy nálam mindig kilép annál a pályánál amikor a bankosnak vége.valami cracking a pálya neve.mi lehet a gond???

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

már megoldottam mind 2 befejezéssel,a kérdésem tárgytalan.
balee4
Lenne egy kis gondom, segíthetnétek, szóval a game elindul, de amikor új egyjátékos módot akarok kezdeni lefagy a game, legalábbis megáll és nem tölti be az elsõ pályát sem, a legfrissebb graf driverrel. Nem tudjátok mi lehet a gond?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

tehát a csaj+szökõkút combó megoldás:jobb oldalt van elterülve az egyik haver aki a bombát cipelte de kinyírták, rá kell lõni a bombájára,én viszont kiváncasi lennék erre a 2 befejezés dologra, valaki leírhartná õket + a repölõgépnek mi a fszért nem lehet kilõni a motorjait még a rohadt gépfegyver tár is kifogy mire felszáll az a szar, majd lezuhan. mit kell ott csinálni?már krvára unom.
Éredekes hogy sm 3.0 van a min. konfigban, ennek ellenére a játék indul
sm 2.0-ás kártyával.(9800pro-val és fx5600-al is müxik)kb fél óra játék alatt nem tapsztaltam problémát.

Csak halkan, mert ez illegális...

2 es gombbal a sniperre
Shep
Mikor a pagoda parkjában a telefonálás után Lynchnek lehetne parancsot adni, hogy likvidálja a snipereket azt, hogyan kell mert hiába nyomkodom amit ír semmi nem történik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jaja mint a filmekben utoljára ilyen a mátrix gameban volt

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de engem már az elejétõl kezdve nagyon megfogott ez a játék. A bankrablás utáni rész nagyon király, mikor kikell szállni a furgonból és lõni a rendõröket. Node, ami ott megfogott az az, hogy a mesterlövész célkeresztjét mutatják, és látod magad benne. Hát ez nagyon ott van, persze ez csak az én véleményem, de nagyon király! Idáig jutottam, de úgy döntöttem, hogy ne legyen "hamar" vége a játéknak elkezdem elölrõl, mert ez is tuti lehet még ûberelni a többi küldetésben, úgyhogy, elölrõl megint végigtolom, annyira jó! Ez a Lynch tényleg egy beteg állat... Lemészárolta az összes túszt, és közbe beszél magában... Ott van a játék a toppon, történetileg, hangulatilag egyaránt. Biztos végigtolom még ha esetleg lesz magyar nyelven... <#gonosz1> Nos, ennyi...

Plusz másik véggel 16. Simán megvan 5,nagyon nyögvenyelõsen játsza - bár azt nehéz,mivel kurvakönnyû játék,és nem easyn toltam - is max 6 óra alatt.
grafika szerintem egész jó, sztori az nagyon tetszik csak az a baj, hogy 2 óra után már az 5 pályán vagyok ó.
15 PÁLYÁS?

Rage47
én még nem nézem meg, sok a spoiler :]
Gerbill
A gametrailersen átlag 8.0-ára értékelték.
Videó

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

megoldottam.

a bank hátuljánál hogy kell megfelelõen eljárni? az egyik mindig megnyomja a riasztót..

Okés, köszi a választ! <#eljen>

grebber
Nincs benne magyar nyelv!

Valaki nem tudja hogy lehet (ha bele lehet) hegeszteni a magyar nyelvet? Mert itthon magyarul jelent \ jelenik meg. Ha valaki tudja hogy lehet mondja el légyszi, ha nem lehet akkor sorry! <#crazya>

Jó ez a gépigény,nálam 6800 al XP2400 el és 1.5 gb rammal úgy szaggat mint az állat mindjárt az elején, nemtudom de 128 megás káryával másnak is ilyen szarul megy ?

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Na,elkezdtem a másik befejezést is,az égõ falusat. de: SPOILER!!! itt mindenképp meghal Jenny? Mert én akármit is csinálok,lehetek folyamatosan a seggébe is,elõbb utóbb elterül,kétszel volt rá példa,h közvetlen a mentõhajó elõtt,mintha vmi script lenne. Mert azt a befejezést is láttam már,amiket akkor van ha végigcipelve a hátadot a kiscsajt érsz el a hajóig,de azt hittem,h van egy harmadik is. Mondjuk az egy dolog,h ez a fejezet 10x olyan nehéz,mint az egész játék összesen,de akkor is. SPOILER!!!OFF
Na végigtoltam közepes nehézségi fokozaton,szerintem nem lehetett több 4,4 és fél óránál. A jaték háromnegyede hangulatilag számomra majdnem h minden ütött,de aztán a végén ezzel a gerilláskodással nagyon odavágták szerintem a dolgokat,az nagyon nem tetszett. Összefoglalva egy újabb pofátlanul rövid játék,de legalább eredeti,odabaszós hangulatú többségébe,ami számomra feledtette h pl. a grafika nem egy crysis,vagy a lövöldözések nem max payne szinvonalúak. Ha nem lett volna a játék utolsó háromnegyede akkor azt mondanám,h simán az év egyik legjobb játéka,így csak azt,nagyon jó volt,de többet ki lehetett volna belõle hozni. Ettõl független én is váron a folytatást,mert szerintem biztosra vehetõ h lesz,már csak a film miatt is,ha netán nem is lesz anyagilag akkora siker a játék.
köszi

hamachi szerver van mar?
Balumann
Ja és utána kiveszed a pisztojt és azt is odaadod neki, ott nem az elõre gombot kell majd nyomni...

Balumann
Ajj basszus, odaállsz Lynch elé, megnyomod a középsõ (görgõ gombot) ahogy írja is. Megjelenik az a kör, középen a te cuccaid, a szélsõ körbe meg az õ cuccai (abban az esetben semmi). Megnyomod az elõre mozgás gombot (default: W) és a felsõ fegyvereket megcseréli (jelen esetben csak áthelyezi a shotgunt hozzá, mert neki még nincs semmije.

De hogy nem lehet rájönni, ha nem is érted mit kell csinálni a görgõgomb után, akkor is rálehe jönni kis próbálkozással... :S De írja!!

de már mindent csináltam azt nem tudom, hogy pontosan mit kell csinálni vki megmondaná örülnék neki<#confused>
van egy fegyverem és Lynch van mellettem meg egy autó amibe van fegyver

probálkoz elõsre nekem se ment

sajna ez van, most nyomtam egy shiftet, oszt egybõl asztal :S , már a GOW is parám volt, hogy kidobált :((

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Most vagyok Havannában. Mennyi van még vissza a játékból?
Nincs,külömben nem irtam volna ide.
ez ddl sehol sincs fenn.
tonyr
nemhasznál az alt+tab :(
a hang wisszajön, de a kép nem

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Rage47
alt tab játék közben
tonyr
nekem is ez a problémám, pedig jo a pc-m...

hali, exe-hibára vki vmi megoldást tud javasolni? thx

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

valaki megmondaná mit kell a 2 pályánál csinálni mert nem vágom

tonyr
nekem még mindig nemjo a game, kilép windows-ba, az alt+tab se segit, mert a hang wisszajön, de más nem :(