Kane & Lynch: Dead Men

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guillotine
Nekem az a gondom,hogy a játékban az összes hang hallatszik csak,ha én lövöldözöm a saját fegyverem hangját nem hallom.Tudtok valami megoldást erre a problémámra?

www.guillotine.atw.hu

Valamiért mindenhol furán visszhangzik az összes hang... Idegesítõ, bedugul tõle az ember füle. Más is tapasztalt ilyet? Mi a megoldás? A hangfal kikapcsolásán kívül... :)

Valaki pls válaszoljon #245!!!
nem

Nashville
...ja és nem szaggat, így kell játékot készíteni, remek grafika. Úgy látszik Dual-Core és 2GB Ram- tól kevesebb gépekben is van élet! Graca Eidos!

Contemporary Country Music

Gideon Wieth
télleg. A töltõképernyõ alatt kellenne valamilyen videónak mennie ? És még mindig kérdésem, hogyan kell elrakni a fegyvert, ha nem akarok azzal a kezemben mászkálni ? :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Nashville
Na végre lejött a játék! A fiam odáig van! :) El is hiszem, még én is alig tudok felállni tõle, igaz még csak kipróbáltuk, hogy szaggat- e és egy párat lõttünk, de nagyon ott van. A launcer bemásolása után nem kéri a DVD- t, úgyhogy a "kiherélési" kérdés megoldva, kell a feelinghez a video is. ;)

nálatok nem tart 3-4 percig a betöltése a játéknak? rányomok az exe-re, fekete a képernyõ, jön a 3-4 perc várakozás, és utána indul el. ugyanaz van a gears of warnál is. mindkettõ windows live. bár a viva pinata is az, az mégse szórakozik.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

mama2
Amúgy nekem maxon van minden és nem szaggat egyátalán:D.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

amúgy nem kell.

Gideon Wieth
kell a DVD...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
nem tudjátok hogyan lehet elrakni a fegyvert ?

11 pályán vok és akkor már csak 5 pálya és vége?
nagyon nagyon jó játék <#eljen><#wink>

Rage47
kösz, hogy spoilerben irtad :S
akkor csak 2:S csinálhattak volna neki valai happy endet is, szerintem egyik sem az

Solid Snake
Nem <#eplus2>
Nashville
Mivel nincs a játéknak spam topicja megkérdezem itt, hogy kell-e a játék futtatásához a DVD, hogy a telepítés után törölhessem majd az iso fájlt? Lehet, hogy nem fogom "kiherélni", inkább csak a rar- okat írom ki két lemezre és úgy tárolom.

Rage47
nekem nagyon tetszik a graf, illik a játékhoz
grebber
Képeim Szerintem nincs semmi szégyelni valója!

Next PC upgrade: 2022

Rage47
mégis sokan fikázták
Hali!Mér dob ki a játék közbe exe hibával? :S
grebber
Mivel jó a grafja alapból!

Rage47
Remek játék, nagyon hangulatos, tök jó story, játékélménybõl ötös:) Tökéletes példája annak, hogy a graf nem is annyira számít egy jó játéknál.
Nashville
Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy mennyit lehet veszíteni a játékélménybõl, ha DVD9- bõl DVD5- öt készítek és úgy telepítem fel a játékot (átvezetõ videók hiánya, stb...)? Zsotee honlapján elég jó kis leírás van a mûvelethez, de még csak most töltöm a játékot és jelenleg nincs is olyan sok hely a winyómon. A fiamnak akarom feltelepíteni, remélem jól fog menni az AMD64 3500+ os egymagos procival 1 Giga 800Mhz- es rammal, Geforce 7600 Gs- es videokártyával. Ahogy elolvastam az aláírásotokat egész jó kis gépekkel rendelkeztek. Én még az utolsó "sulinetbumm" idején vettem egy éve. :( Mit erõsítsek a gépen ami feltétlenül kell hozzá? Nem nagyon szeretném nélkülözni a remek grafikát. :)
Elõre is kösz!

Okés, köszi! Amúgy király a game.:)
lõdd lõdd lõdd és lõdd a szélvédõt. nekem akkor sikerült kiiktatnom a sofõrt, amikor már visszafordult hogy a gödörbe menjen, és vagy tíz méter volt már csak. simán a szélvédõt lõttem, a sofõr feje ki se látszott, mégis meghalt.

Sziasztok! Elakadtam annál a résznél, amikor kinyírják kane feleségét és a lánya sokkba kerül, és jön egy rohadt nagy ilyen dömper. Na ennél a résznél, hogyan kell hatástalanítni a dömpert? Elõre is köszi
hamachi valaki??
Kár, hogy online nem lehet játszani <#shakehead>

mér dob ki a játék közben EXE hibával?
grebber
Igen az a másik vége amit leirtál!

megcsináltam a játékot, elég nehéz volt a vége!
én azt csináltam emg h elmegyek a haverokért a faluba, a végén meghalt a csaj és elhajoztak, de nem elhet életben tartani? most nem akarok nekiállni ujbol igyis nehéz votl mint a dög:D meg akkor van az h elmegyünk a helivel és kész, a csaj utál mert helybenhagytad a haverokat? ha valaki végignyomta homályositson már fel:D

egyenlõre a tortát vágod. én most a swatosok ellen vagyok a buszpályaudvaron.

grebber
Na már megvan a megoldás egyenlõre!

grebber
Amikor elöször vagyunk katonának öltözve!

De már tulvagyok rajta hélistennek!
Most ott szopok és lövésem sincs hogy kéne átvinni azt a részt ahol a Haciendánál vagyunk a lányunk ott ül körülöttünk az erkélyen katonák végig azt 3 másodperc alatt szarrá lõnek. :(

katonás?

Gideon Wieth
nem mintha baj lenne :P
csak manapság már nem sok ilyen köt le ... bár volt egy kér jó ötletes gamma...remélem ez is jó lesz...

grebber
Hu baszki ez a katonás pálya elég huzos :(

ezek az akciójátékok már csak ilyenek.

Gideon Wieth
sziasztok.
Milyen a játék ? Két videót láttam eddig róla.. mindkettõben csak mentek és lõttek az emberkék... ez mennyire igaz rá ? és mennyire van HitMan beütése ? Értsd : vannak részek ahol pl nem lõsz le mindenkit akit meglátsz ? :)

Balumann
ha nem csak live-n lehetne akkor próbáltam volna :-(

Szóval azelött mielött elkezd CB-rádiózni, de az látszik is a kisképen...

Akkor lõdd le a kintit, és rohanj be, és az ott lévõt is. Az a lényeg, hogy hamar lõdd le, minthogy CB-rádión "riadó parancsot" adjon ki

mama2
De, ha püfölöm az elsõt, mindig lõ egyet, amaz meg meghalja:P.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

probáltátok már coopban?
Rage47
elsõt kézzel, 2.-at fegyóval :) ki is írja...
mama2
fegyverrel vagy kézzel?

Rage47
mind2-t öld meg gyorsan
mama2
Hali. Meg van a game:).Tök jó, csak elakadtam: Amikor a 3. pályán találkozunk egy régi havverral és iéyen autóparkolóban vagyunk, ott mit kell csinálni? Mert ugye van egy õr, aki az ajtót örzi, de az mindig észre vesz, amikor meg kinyírom, akkor meg a kamera vesz észre:P. Itt mi a teendõ?

grebber
Én követtem végig a dömpit azt 2 centirõl mig forgolodott aprítottam a szélvédõt!