959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
#439 A galaxisnet.hu-n azt írják, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem magyarul jelenik meg. -
#438 úgy volt hogy magyarul adják de valamiért mégse .remélem valakik meg csinálják hozzá én mondjuk a gamehunter-team-nek örülnék .bár örülnék ha végre játszhatnék vele mert még kéne egy vga. -
#437 NA kipróbáltam a játékot. eddig 10/10:)
(csak az elején játszottam még vagy 10 percet)
Csúnya grafika? Sztem nem tökéletesen illik hozzá. (nem kell crysis szintű grafikára áhitozni)
Hangulat is nagyon jó. Hangok is jók.
Már csak magyaritás kéne:( Meg kérdem harmadjára. Kiadják magyarul a játékot. Vagy lesz mostanába magyaritás hozzá?
Mert ha nem akkor kénytelen leszek angolúl játszani vele:)
-
#436 :D -
#435 Olyan gyenge a géped, hogy szerintem 320x240-ben is szaggatni fog -
#434 oké...feladom... -
#433 Nah de mind1 meg tod mondani hogy hanyas felbontasban tok jatszani??? -
#432 Nah de mind1 most a Monitorom kurwa jol birja a gamékat. -
#431 LG -
#430 Kicsit pontosítsuk... Az LCD-knek EGY natív felbontása van, más felbontásban eléggé homályos a kép (legalábbis a natív felbontáshoz képest)
Tehát mégegyszer: milyen LCD-d van? (merthogy az LCD-d natív felbontásában KELL játszanod!) -
#429 LG LCD monitorom van nah akor mekora felbontásban tok játszani? 1200? 1024? 800? 600? -
#428 Lesz magyaritás? Vagy kifogják adni magyarul a játékot? -
#427 Fordítsuk meg a kérdést: milyenben szeretnél játszani? (ergo milyen monitorod/tv-d van?) -
#426 Ezen mekor felbontásban mene ez a game?:Core 2 Duo, GeForce 8600GS,2GB Ram, Windows Vista,DirectX 10, 2.66HGz. Valaki légyszi válaszoljon. Elöre is kössz. -
#425 Ez még nem megerősített hír, de ha így is történt: akkor sem azért rúgták ki mert le merte húzni a játékot hanem azért, ahogyan azt tette...mellesleg a videójában végig az első pályából vannak részletek, ami arra enged következtetni, hogy végig sem játszotta... -
#424 Pénz pénz pénz ennyi -
#423 LOL, kirúgták a Gamespot egyik szerkesztőjét,amiért le merte húzni a játékot az ismertetőjében, pff -
#422 Sziasztok!
gondoltam kipróbálom a játékot, de még indításnál szétfagy. Új VGA driver:
169.09
legfrissebb DirectX
EZZEL nem kéne gondja lennie. Ha valakinek volt ilyen gondja leírhatná mi volt a megoldás :)
Alőre is THX! -
#421 ilyen a menü :) -
#420 Hy
Na meg van a gém, eddig jó kis gém ez. Csak egy valamit nem értek: a menű vibrál. Erre nincs vmi javitást? a gamershellen nem találok semmit semm hozzá. -
TottiZsolt #419 Hopp, elöbb írtam minthogy gondolkodtam volna... Visszaolvastam már megtaláltam, király. Boccs a hsz-ért! -
TottiZsolt #418 Halló!
Valaki legyen rendes légyszi, és privátba, vagy spoilerbe írja meg, hogy mi a másik befejezés? Nekem az elszállós jött össze... A másikat nem tudom hogy lehetne összehozni, azt is ha tudja írja meg valaki!
Köszönöm előre is ha valaki segít! -
#417 5-ös grafika, 6-os hang kicsit kevés sztem... Előbbi bőven jó 7-nek vagy 8-nak, hang szintúgy...és az eredetiség is megér egy 9-est! (ebben a mai PC játékáradatban...) -
strebacom #416 Köszi a segitséget mindenkinek...most már jó valami búúúúúúg volt....de reinst jó.. -
#415 Amúgy ez a játék kifog jönni magyarúl?
Mert egyszer olvastam hogy lefújták a magyaritást. -
strebacom #414 Köszi..próba indul, de most végeztem a reinst...-al -
#413 Kane & Lynch: Dead Men [PC] - Beszámoló - 72% -
TottiZsolt #412 Én úgy csináltam, hogy megvártam míg Carlos lemegy a kötélen, majd az úton mentem előre, mindenkit kilőttem, a kapunál is, majd a 3mas gombra megindult felém, és bement a kapun. De a kerítésen túl a házban messzebb lévőket is lődd ki a távcsövessel, mert ha nem, akkor addig nem indul meg. -
strebacom #411 Köszi kipróbáltam ahogy irtátok, de nem mozdul Carlos, csak áll ott ahol kötélen leereszkedett, már két napja csak ott áll, mit tegyek HELP!!!! -
#410 Esetleg probálhatnád a 2-3-as gombokat is hátha! -
neptum #409 van egy fehér pont a képernyön ami a sélkeresztedet szimbolizálja (nem az amikor zoomszerüségbe vagy) ahol van a pont és meg nyomod az 1-es gombot és oda megy -
#408 nem olyan mint a GTA, lineáris játékmenet van, nincs nagy bejárható terület sem. -
#407 Huh ott még nem tartok azthiszem. -
#406 Helló. Látttam a youtuben egy faxa videót, ahol zsarukra lövöldöznek, közben repcsi zaj a háttérben meg ilyenek, és arra a következtetésre jutottam a pálya felépités miatt, h ebben van e szabadság? értsd: olyan mint a GTA környezete? -
strebacom #405 Hali, megint kérnék segitséget....azon a pályán vagyok mikor carlos lenn és meg fenn vagyok és egy sniperrel le kell szedni az ellent, hogy carlos a kapuig jusson, ha jól értem, az englisht....de hiába szedek le mindenkit nem mozdul hiába nyomom a 1-est...hogyan is van ez???? -
#404 lődd a sofőrt naphosszat :DDD
Egyébként tényleg, lőni kell folyamatosan, mikor elmegy megfordulni akkor lőszert kell gyűjteni. Gépfegyverrel lődd. -
#403 ilyen könnyeb befolyásolnak? :) ha nem tetszik, akkor mondd azt :)) -
#402 sajna véleményem
Story "jó" mer csak.... mondjuk ezt ha már mindenki ezt mondja.
amúgy meg iszonyat összekapkodott bughalmaz...
(dömperrel pl mit csináljak, mert löhetem a sofőrt naphosszat ) -
#401 de a C-media meg a Genius külön tipus, nem? C-mediahoz én tudtam leszedni újabb drivert, legalábbis találtam (még vista miatt kellett volna) -
McDuff #400 C-mediás chipje van ennek is csak Genius!ujabb drivert mert biztos nem tok hozzá szedni mivel csak 1 drivere van:Spróbálkozok még...