Kane & Lynch: Dead Men
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet választani vagy mi?
én most vagyok a 14 pályán, 2 pálya és megtudom
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ott mit kell csinálni, mikor a lány benne van a gödörbe, és jön az a nagy teherautó...???
Next PC upgrade: 2022
Köszönöm!!
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Hykao te biztos tudsz segiteni.....Köszi!!!
Köszönöm...
csak néha nem megy az irányítás.
de majd belejövök.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Elakadtam azona részen amikor az aknával vagy mivel leereszkedik carlos vagy ki a dzsungeles résznél. és ott áll lent énmeg nem tok lemenni sehol .a távcsövessel leszedtem mindenkit de semmi, hívima többieket de semmi,
nem tok lemenni HELP plise.<#rinya>#rinya><#conf>#conf>
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G
elöre is 1000 thx
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
www.guillotine.atw.hu
#308: Audio options-ba az audio rendernél válts át egy másikra. Ha nem segít, akkor telepíts EAX drivert, illetve keress újabb drivert a hangkártyádhoz.
Egyébként a játék egyetlen negatívuma a hangok. 5.1-be játszok, a mélyhangok aránytalanok, lövések hangja nagyon gyenge, irányok érthetetlenek sokszor. mikor jött a helikpter nem tudtam megállapítani h jobbról jön-e vagy balról... Crysis meg Call of Duty 4 után nagyon rosszak a hangok :S