Kane & Lynch: Dead Men

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azaz dömper, csak nem jutott eszembe...köszi, és a mentésekre tudtok valamit mondani....

mitõl függ, hogy melyik befejezést kapom?
lehet választani vagy mi?
én most vagyok a 14 pályán, 2 pálya és megtudom

Eagle16
Na megcsináltam mindkét befejezéssel...jó kis játék volt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

az dömper

Ki kell lõni a sofõrt,sokáig kell lõni az ablakot,de elöbb utobb kitörik.És utána le lehet lõni a sofört.Csak elég gyorsan kell csinálni.
Köszi!!!
Ott mit kell csinálni, mikor a lány benne van a gödörbe, és jön az a nagy teherautó...???

na végre tovább jutotam :) a graf meg nekem is tetszik leglább nem kell neki egy nagyon erõs vas
Dopti
Nem túlzás... ráraktad 1-2 shadert h elmosódjon és kész.. Az arcok közelrõl coolok de amúgy... :S

grebber
Én nemtok ehhez semmit hozzáfüzni és mindig akkor léptem ki amikor vége lett egy résznek és máskor belépéskor innen folytattam.

Next PC upgrade: 2022

Grebber vagy Hykao ti tudtok valamit erröl a mentés dologról, hogy hol, megy hogyan kellene csinálni, hogy jó legyen...???

Köszönöm!!

amikor bent vagyok az udvaron, a lányomat a szökõkútnál tartják fogva, ott mit lehet csinálni? akkora a túlerõ, hogy nem ölhetek meg mindenkit..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

csáó all!nekem is kilép a játék már az elején...vki vmi megoldást tud rá<#confused>
Valahogy jó lenne megoldani....az biztos....
Hykao te biztos tudsz segiteni.....Köszi!!!

nekem is ez a bajom és már kezd idegesíteni
Nekem a mentésekkel van gondom, mikor inditom mindig azt irja, hogy nem talált mentést, és csak elöröl tudom kezdeni az adott fejezett, segitsetek, hogyan lehet és hol, beállitani....
Köszönöm...

hykao
A grafika szerintem teljesen elfogadható minden maxon beállítás mellett. Nem azt mondom, hogy nem láttunk már szebbet, de azért Hitman 1-hez hasonlítani igancsak túlzás...
stultus78
Van itt eggyáltalán valaki vagy mindenki gamel
:)

Ennek is lockolt már a bootloadere?

stultus78
naon baró kis játék tetszik a sztori.
csak néha nem megy az irányítás.
de majd belejövök.

stultus78
Szega mindenkinek
Elakadtam azona részen amikor az aknával vagy mivel leereszkedik carlos vagy ki a dzsungeles résznél. és ott áll lent énmeg nem tok lemenni sehol .a távcsövessel leszedtem mindenkit de semmi, hívima többieket de semmi,
nem tok lemenni HELP plise.<#rinya><#conf>

Dopti
Üdv! Hajnalban nekiálltam a gamenek. Hát ha optimalizálva lenne, és helyenként nem úgy nézne ki mint hitman 1 vagya FREEDOM FIGHTERS, akkor az év játéka lenne... Sztori, környezet, flasselések ISTEN... Kár érte... (Bugokat fel se hozom).

killecske
Köszi

hykao
Mindig írják, hogy merre vagy mi van. :) (...de ha lemaradnál róla, bármikor nyomhatsz egy M-et)
Béla9248
Sziasztok! Kis segítség kellene! Még az elején mikor zsák van a fejemen! Az autóbol kiveszek 1 shotgunt utánna merre v mivan? Köcce elõre is!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Eagle16
Mikor elmegy fölötted, utánaszaladsz, és mikor fordul, oldalról megküldöd pár tárral. Mindig egy helyre lõjj, és akkor könnnyebben törik az üveg.

Eagle16
Én is ott vagyok már pár órája...pedig easy-n tolom, de az a rész még így is nehéz.

Havanna az egy szemér pálya kilövöm a helikoptert erre a hülyék meg belefuttnak az ellenségbe és kezthetem elõröl és így szívok már régóta vagy engem lönek ki és nem segítenek a társaim vagy már lassan nem tom eddig mindenen tul jototam de most nem tok tovább meni.
killecske
Valaki segitene hogyan lehet a sofõrt kilõni a leggkönnyebben abbol a nagy dömberbõl?

Valaki nem tudja mért írja ki nekem telepítés végénél, hogy 1935 error {98CB24AD-52FB-DB5F-A01F-C8B3B9A1E18E} ?

MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G

Rage47
én ezt csináltam meg.
#329nem kell beszállni a helikopterbe, hanem lefelé kell menni a lépcsõn
#302-re valakinek ötlete?

grebber
De ezt a véget hogy lehet elõhozni mit kell hozzá csinálni?

ez a másik vége!

A lánnyal és Lynchel elmentek az égö faluba, de Lynch ellenkezik h mérnem hagyod öket a faszba, de mondod h többé nem hagysz elégni senkit, elmentek, megtalálod a haverékat, az egyiket kilötték, a másik lebasz h miért nem huztál el és megnyugtat h most igy nyirnak ki... aztán mész, lelövi ka kiscsajt (nem hinném h életben lehet tartani, olvastam h van vmi script is rá...) ezután felemeled és végigcipeled, közben egy pisztollyal tudsz löni, kiértek a csonakhoz, Lynch-el bepattantok, dumálsz a csajhoz, Lynchbe beleeresztenek egyet de él, közben magyarázod a kislánynak, akin eléggé látszik h konyec h elöbb kellett volna megirnod azt a levelet, majd eltüntök a ködben

Rage47
nem azzal h 2 vége van, hanem hogy szomorú a vége :)
ezt szerintem kurva sok oldalon irták, azzal h két vége van semmit nem löttem le...

Rage47
kösz, majd elolvasom, ha végigjátszottam, hogy tudjam melyik változathoz jutottam:)) (remélem még ma lesz rá idõm:)
grebber
Az egyik az amikor repcsivel repülne el a gonosz a lányoddal,de te kilövöd a repcsit kinyirod a gonoszokat és elmentek te és a lányod helikoptererl persze Lynchet ott hagyod a szarban és a lányod GYÜLÖL téged.A másik nemtom mi valami motorcsonakos :D

Rage47
spoilerben leirod nekem az egyik befejezést? vagy mind2-t :)
grebber
A másik befejezést hogyan lehet elõcsalni?

csáó.valaki tudna nekem az autósuldozés után egy mentést küldeni mert ott mindig kifagy.

elöre is 1000 thx

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

gyorsan kell csinálni mindent. odfutni az elsõ õrhöz, leütni, másodikat meg akár lõheted is, csak ne legyen ideje riasztani a többieket.

grebber
Lehet hülyeséget mondok de 2-es vagy 3-as gomb asszem.

Törölt felhasználó
Hogyan lehet egyedül menni, az a két idióta jön utánam...
grebber
Én ugy csináltam egyedül mentem át a keritésen majd szépen figyelve akkor mentem az õr háta mögé amikor máshova néz majd azthiszem leütöttem.

Törölt felhasználó
Én már az a elején elakadtam! A Vaultbreaker-rel kell találkozni, aztán valami gázt bevinni valahova, de az õr mindig észrevesz :(
Rage47
állítsd directsound-ra, ne openal-ra
Guillotine
Igen 5.1-re van állítva a hangrendszerem és van 5.1-es hangszóróim.Minden játékban amelyik használja müködik.Egyébként a Call of Duty 4 nálam szépen kiadja az 5.1-es hangzást.

www.guillotine.atw.hu

Balumann
mármint a lövések hangja nem úgy gyenge h halk, hanem gyenge minõségû.

Balumann
Biztos 5.1 -re van állítva a hangrendszered, és nincs 5.1 hangfalad, vagy levan halkítva a center hangszóró.

#308: Audio options-ba az audio rendernél válts át egy másikra. Ha nem segít, akkor telepíts EAX drivert, illetve keress újabb drivert a hangkártyádhoz.

Egyébként a játék egyetlen negatívuma a hangok. 5.1-be játszok, a mélyhangok aránytalanok, lövések hangja nagyon gyenge, irányok érthetetlenek sokszor. mikor jött a helikpter nem tudtam megállapítani h jobbról jön-e vagy balról... Crysis meg Call of Duty 4 után nagyon rosszak a hangok :S

kilövöd a tankot