959

MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
  • Prince23
    Hát nehéz, az biztos. Már azt hittem vége lesz, a tokiói futamnál, pedig vége lehetett volna ott, nem értem miért vagyunk most egy teljesen más országban:O

Viszont már rájöttem, miért lépett ki exe hibával, tehát nem kell re-krekkelni. Az volt a baj, h mikor lelőttek, pont akkor kiléptem win-ba, és így exe gondokkal küzd a játék.
  • neptum
    ott én is szenvedem kb 5x össze jöt
  • Prince23
    Fura... újra kellett krekkeljem, mivel mikor kiléptem a gémből, mindig exe hibával lépett ki... na mindegy... akiek előfordul, az krekkelje újból.
    11. chapter eléggé nehéz, a kubai rész. addig jutottam míg egy tucatnyi kubai katona csatlakozott hozzánk... utána mindig ki
  • Prince23
    Akkor elég hosszadalmas játék... én most vagyok Kubában vagy hol... gerilláskodok.
  • zso23
    15 pályás!
    Amúgy a mentések hol vannak?
  • Samballah
    ja vicc, hogy azért doglessz meg 5x mire sikerül, mert azt hiszed nem a legegyszerűbb módszerrel jutsz tovább:) hehe
  • Prince23
    Hány pályás amúgy ez a pc?
  • AntiHero
    Ám a 2. nehézségi fokon nyomom.
  • Prince23
    Még szép, h gépfegyverrel lövöm... először én is pisztollyal rohangásztam, de már másodszor kapvsoltam, h kell legyen géppityum...

Most néztem meg, basszuskulcs:CHAPTER 7 Reunion----------> Jenny kislány megmentése

Full egyszerű, az ember azt gondolná, h nagy fortélyoskodni kell, azt nesze....
  • Samballah
    Maradj az árokban és géppisztoly ----> driver :D
  • Samballah
    lehet, hogy nehezsegi fok függő nem?:D

Prince23 szedj fel a környékről a halottaktól gépfegyvert, azal már sima ügy!!:) ha azzal nem megy akkor csak a célzással lesz gond. senki mást nem kell kinyírni, csak a sofőrt!

köszi a helpet all!
  • AntiHero
    Aha, és géppityuval meg lövöd párszor.
  • Prince23
    Én azt csináltam, h utána szaldtam, és kilőttem a legénységet... de a sofőrt hoába lövöm, semmi...
    Most akkor a gödörben kell maradni, Jennyvel? Ilyen egyszerű lenne?
  • TottiZsolt
    Nekem is sikerült kilőnöm a sofőrt mikor jött visszafele a forduló után. Nem tudom Ti mit lőtök, vagy mivel, de sikerülnie kéne, ha a sofőr ablakát lövitek!
  • AntiHero
    Érdekes nekem második fordulónál (mikor jött felém lőttem és kész) meghalt.
  • Samballah
    najó végre megvan:D csak én sima pisztollyal probáltam, géppityuval már full könnyű:)
  • Prince23
    Há de basszus!!!!!! akár hányszor próbálkozom NEM MEGY és ha felhúzz tuti uninstall lesz, nekem ilyesmire nincs időm:P
    Kilőttem az összes legénységet.... erre van még egy, azt is lövöm, de semmi!!!! Terminátor vezeti:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Rohadt játékfejlesztők, ekkora marhaságot...
    Mennyi pálya van még? most ennél a kötsög 7-es pályánál vagyok a Bulldózer Jennynél:PPPPPPPPPPPPPPP
  • TottiZsolt
    Elöször löjjétek le azokat akik a billencsen vannak, aztán mikor visszafordul, a sofőr ablakát, egy idő után betörik és megáll, onnantól már tudni fogjátok mi következik...
  • kenderzen
    elég ha csak a sofört lövödki
  • kenderzen
    én ma hagytam el a azt a részt kb 4edxerre sikerült közelröl lödd ugy el is találja :D
  • Samballah
    és csak a sofőrt elég lőni? kell hogy Lynch is lője?
  • hykao #458
    Pedig nincs semmi trükk, próbálkozzatok csak tovább! :)
  • Samballah
    Háháháá :D basszus gondoltam felnézek hátha tudja valaki hogy lehet megmenteni jennyt :P de akkor csak csatlakozom Prince23-hoz!
    itt akadtam fent először.
    Kane azt mondja ki kell lőni a sofőrt. Próbáltam úgy, hogy én bent maradok az árokban, és bevárom, plusz rá asszisztolok lync-el is, de akárhányat lövök a sofőrbe semmi...
    Próbáltamgy is hogy kimászom, és közelebbről lövöm, szintén nem jó.
  • Prince23
    Áhhhhhhhhhh, 7. pálya: h a fenébe kell megmenteni Jennyt attól a francos dögmunkásautótól??? Kilőttem már mindet, erre fel csak megy a gépje... pedig lelőttem az összest, felmértem a terepet, és látok egy gáztatrályt, azt kén ki lőjjem, de nem megy, nem tudok oda jutni, mert Jenny kampeca:(
  • Prince23
    Húúúú nem tudom ki látta a Collateral c. filmet, de az 5. pályán tökre ugyan az az érzésem támadt, mintha én lennék Tom Cruise, azt lövöldöznék a discóba japcsikra. A filmnbe is ugyebár arra lövöldöz meg az őrökre jó kis zenére ready steady go-ra:DDD a játékba is jó a zene:D
    Most a 6. pályán vagyok az Üzletnél... mág hány pály van? Tippelnék: összesen 10 pályás, mi?
  • Rage47
    de a zenék is jók. a fegyverhangok kicsit furák lettek :)
  • Prince23
    Ja, csak valahogy a hangok furák. Olyan mintha egy mély gödörben beszélnének...
  • Rage47
    meg nagyot dob az egészen a karakterek hangja, a szereplők beleélése :)
  • Prince23
    Fúúú bakker... tiszta film ez a játék. Most épp a discóban vagyok, az 5. pálya.
    Hangulat király, király bűnűgy feeling, eredet cool. Film és film az egész gém:D
  • Prince23
    Lynch szerepében el tudnám képzelni Bruce-t. meg hát Sam Fisherként is...
    apropó: ki fohja játszani Samet? Bruce vagy Clooney?
  • _Atti_
    épp ezzel akad gondom..kilőttem mindkettőt, aztán azt választottam hogy vissza lemegyünk a faluba többiekért, aztán amikor végére értem a játéknak gondoltam ujrajátszom másik választással de egyszerűen a bal hajtómüvön átszállnak a gyolyoim most..nemlehet kilőni csak a jobbot.

Egyébként szerintem rendkivül jó játék volt, szerintem akár egy második rész is jöhetne hozzá nyugodtan:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tudjuk igazán sem azt hogy tuléli e a lány se azt hogy jutnak onnan haza, Kane beadja e magát a rendőrségen esetleg uj életet kezd mint jobb lelkületű zsoldos:D Lynchről se sok derül ki azon tul hogy bolond..nem derül ki tényleg ő ölte e meg a feleségét(bár valoszinüleg igen:) )..szerintem sokféle folytatást el lehet képzelni
  • neptum
    as hajó műveket kell lőni még ki nem gyúladnak
  • skoda3
    Hali szerintem nagyon jó game csak elakadtam. Tudna valaki segiteni.
    A dzsungelbe kergetün egy repulöt csak nemérjük utól.
    Kit kell ott csinálni?
    Kösz
  • AntiHero
    Jaja olvastam.
  • Gerbill
    "Ha ezt egyszer filmre viszik nagyot fog ütni"
    Állítólag már elkezdtek munkálkodni egy filmen, a gamestaron írták múltkor és már az imdb-n is van adatlapja, igaz, hogy üres, de a hitman film is így kezdte. Az egyik főszereplő állítólag Bruce Willis lesz.
  • Bence94
    ezek nagyon szép képek bárcsak már jatszhatnák vele tele vagyok jó játékokkal de még kéne az a rohadt vga.
  • Rage47
    Sztem is
  • AntiHero
    Mocskosul tetszik a játék. Iszonyat hangulatos. Ha ezt egyszer filmre viszik nagyot fog ütni.

• GregSB
    "mellesleg a videójában végig az első pályából vannak részletek, ami arra enged következtetni, hogy végig sem játszotta..."

Vagy talán azért hogy ne legyen spoileres? :)

A stílusa egyáltalán nem vészes egyébként, elég egyértelmű miért rúgták ki sajna...
  • rayx
    Miért a tiéd milyen?