959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
#519 Sziasztok.
Segítség kellene...
Valami oknál fova nem indul a játék, fekete semmiség van csak...
(elösször bejött egy kép aminél szépen meg is fagyott) -
#518 Megpróbálnánk egy ilyen K&L Fragile Alliance menetet.
Akit érdekel az vegyen fel MSN-re: [email protected] -
#517 Köszi.
Coop-ot meglehet hasonlóan oldani?
Magyarositás mikorra várható? Mert felületesen értem a sztorit, de mélyebben már nem igazán. -
#516 Hát nem tudom, ha rámész h multiplayer és ott bármire kiírja h nem vagyok live-re bejelentkezve. Guide-be rámegyek live regisztrációra, böngészőt megnyitja és kiírja h a live szolgáltatás nem elérhető erről a területről (úgytudom csak amerikába érhető még el pc-ről a live...)
Van egy olyan ott multiplayerbe, hogy play on system link vagy valami ilyesmi, az nem tudom mi lehet, de ott rálehet menni arra is, hogy host, meg szervert is keres. Esetleg meg lehet próbálkozni hamachival. -
#515 Helló!
Segitségetek nélkül megoldottam problémám és végig vittem ezt a szerintem nagyon eltalált játékot.
Bár felétől kezdett rosszabbodni a helyszín.
De a lényeg az hogy tetszett a játékmenet meg minden.
Multit nem lehet valahogy megcsinálni h működjön törtel? (sztem hülye kérdés de felteszem :) )
Azt a főcidalt ami az oldalon van azt honnan lehet leszedni?
Valahogy nem lehet kikapni a zenéket?
-
#514 Hol tartja a játék a mentéseket? -
#513 nem olyan sok már -
mistermiskolcz #512 Milyen hosszú a játék? Havannában vagyok, sok van még belőle? -
#511 Jól -
Christopher44 #510 Szerintetek hogy menne nekem?
Gépem:Proci:AMD Athlon64 X2 4400+ 2,3Ghz
RAM:2GB
VGA:ASUS 7600GS,256MB -
yaqwsxcde #509 Itt a teljes gépigénye:
-
TottiZsolt #508 CSViktor, küldtem privátot a megoldással, direkt nem ide írtam, hogy ne lőjjem le mások elött a poént.. -
CSViktor #507 Szevaszok a haciendánál megyek be jennyhez.van ott 2 tag jenny melett+ a tonrácon 4 katona.Na most akárkit lovök le meghalok mert leszednek itt mit kell csinállni? -
#506 nincs benne LAN mód, csak live -
#505 Ebbe a játékba csak annyi, hogyha odamész egy falnak a széléhez (tehát ott ahol már kihajolni lehet), akkor odabújik, de gomb sincsen rá. GoW-ba, Kill Switch-be azért komolyabb a fedezék, jobban megvolt csinálva.
Nekem egyébként a Kill Switch is tetszett :) főleg a videók :D -
hunbalee #504 hi
lehet hamacsival cop-t tolni
vagy multit
probálta vki ??????? -
#503 Ööö, a fedezékek kezelése hasonló, nem? A Kill Switch volt még ilyesmi fedezékek szempontjából, bár annál fél pálya után megbántam, hogy pazaroltam rá a sávszélt...
Egyébként ez a fedezékesdi nekem nagyon nem fekszik, a "vakon" kilődözést egy kezemen meg tudom számolni, hányszor használtam a végigjátszás alatt. Bár az is igaz, hogy szeretek fejre célozni, ahhoz meg nem elég csak úgy vaktában lődözni brutális szórással... -
#502 Sőt, Conflict Desert Storm inkább ^^ -
#501 A freedom fightersre úgy hasonlít, hogy naggyából ugyan az a grafika (Kane és Lynch-be kicsit részletesebb, de most az mind1), ugyan az a mozgás, irányítás, pl. ugyan az a fegyverek célzása már amennyire emlékszem, ugyan úgy mozognak az ellenségek is. Az más kérdés, h átalakítva teljesen más korba, egy filmszerű játékmenetre, történetre.
De Gears of War miben hasonlítana a Freedom fightersre vagy akár erre, azon kívül h külső nézet és társak vannak benne. Szinte semmiben nem hasonlít rá. Akkor már a Max Payne közelebb áll a játékhoz... (mert külső nézetes, és filmszerű történet...) -
#500 Hát én inkább azt írnám, h a Gears of war hasonlít CSAK a Freedom Fightersre!
Kane and Lynch ezektől mérföldkövekkel arréb áll. Kane és Lynch teljesen más styl... amolyan filmszerű PC.
Apropó, ha már film készül egy Jason Stathamt és Bruce Willist (ő lenne Lynch, a hippi) el tudnék képzelni. -
#499 Gears of war-ra annyiból hasonlít h nem egyedül kell menni, és külső nézetes... de semmiben másban nem. -
TottiZsolt #498 -
#497 Kicsit pontosítanád? A haciendánál mész be a belsőudvarba Jenny-hez? Ha igen, akkor csakúgy mint mindenhol: a füledbe dörmögik a megoldást... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(fordítom, jó? kb: Lynch: - Kane! Az akna!) -
#496 Tőltsd le, nézd meg! Megvenni max a kooperatív mód miatt érdemes.
Egyébként pörgős, zúzós akció, a jobbik fajtából. Freedom Fightersre hasonlít kicsit, meg állítólag a Gears of Warra(azt nem ismerem). -
#495 sziasztok! felvilágosítást kérnék, hogy milyen jellegű játék ez? érdemes lenne megvenni? -
CSViktor #494 Szevasztok kellene 1 kis segítség ott vagyok hogy bemegyen a csjszihoz akkor lesz ott csávo+a tornácon 4 hogy kell ezt megcsinállni mert akács probálom mindig kinyirnak ki kell lelőni?segitsetek előre is köszike. -
TottiZsolt #493 Ott mikor leereszkedik mindenkit kikell lőni, menj végig a hegyoldalon, a kapunál is lőjj ki mindenkit, meg a kerítésen belül is a távolban lévő ház ablakainál, és ha ezzel megvagy, nyomd meg 3mas gombot és akkor elindul és bemegy...onnantól már tudod Te is -
#492 akkor használd a küldetésinfó + M kombót... -
zombysoad #491 Megcsináltam.Most jelenleg azon a részen vagyok(13.chapter),hogy Carlost kell valami hídra invitálni,leszedtem távcsüvessel az embereket,de most nem tudom mit kell csinálni... -
#490 Játsz először a Gears of Warral, az megtanít a fedezékek fortélyaira:DD :) -
#489 Minek? Amikor berepül olyan alacsonyra és lebeg egy darabig, akkor kell csak vele foglalkozni. Amikor rakétákat ereget inkábbne próbálkozz, hanem bújj be vmi mögé. Talán még maradt 2-3 rakétavető, meg van ott a tetőn vhol egy gránátvető 5-6 gránáttal -
zombysoad #488 Hülye helikopter.Adjon már valaki egy trainert.:) -
McDuff #487 hali!
azt akarom kérezni h az audiónál van ugyebár olyan h openal-generic software/hardware meg 1 olyan h directsuond(HW).ezek között mi a különbség?mármint teljesítményben van eltérés hangoknál? -
#486 Sziasztok!
Valaki nem tudja honnan lehetne letölteni a játék ost-jét? -
#485 Én azt a dömperes részt ugy csináltam meg hogy úgye a platon alapból van két ember na azokat egyből a gödörből leszedtem.
Majd elkezdtem futni a dömper után mire hátra tolat már ott voltam mellette közelről ezerrel löttem az ablkaot gépfegyverrel egyszer csak kitört és ennyi.Pilota fülke melett meg hirtelen elpárologtak az emberek!Mondjuk ez lol mert hova anyámba tüntek onnan! -
#484 PC-n is van újabban. :) -
#483 hmmmmm, őő pcén is van live? vagy konzolra gondolsz? -
#482 Helló!
Nekem van egy olyan kis hibám a játékkal, hogy 5 percet játszok és aztán bejön a HIBA(hibaelháritás...), erre van megoldás? -
#481 Van, de úgytűnik h csak Live-n keresztül lehet. -
#480 Hello!
s Játékban van co-op mód?