959
MINIMUM SM 3.0-T TUDÓ VIDEOKÁRTYA KELL A JÁTÉK FUTTATÁSÁHOZ!!! (nV 6XXX vagy ATI X1XXX)
-
Freelove #559 amugy állat games. Szerintem benézztem valamit azért nem tudtam továbbmenni :D
THX :D -
#558 És emberünk PONT ezen a pályán akadt el:D -
Djemba #557 ja -
#556 Javitás: Lynch-nek. -
Freelove #555 de ha a fehér ruhás csávót lelövöm akkor valami "shit" mond, s lehet kezdeni elölröl azt a chaptert.. -
#554 Mond meg Kane-nek, h huzzon a franba, adj ki parancsot neki fedezékbe, te meg szépen addig tisztítod az utat. -
TottiZsolt #553 Igen, ott kell lennie a csajnak akit elkell rabolnod, azt hiszem ez már a második lehetőség rá, mert elöször visszaszerzik, vagy elszökik vagy ilyesmi van.. Beugrasz, gyorsban a két csávót lelövöd, a csajhoz közel mész, és E azzal leüti s elkell cipelni magaddal... -
Freelove #552 Ott nincs csaj. valami olyan rész, hogy a Discobol felmegyek a tetőtérre, s elmegyek egy nagy ablaküveghez ami be van törve... s ott dumál 2 emberke. Az egyik fehér ruhában a másik sötét ruhába. Ha észrevesznek akkor lőnek rám meg a társamra. Ha meg lelövöm őket akkor meg kezdi elölről -
#551 Az egyiket lepuff, a csajhoz pedig közel menni és E-vel leütni asszem. -
Freelove #550 Elakadtam a gamesba Tudna valaki help aki már kivitte? Disco tetején vagyok. 2ürge dumál egymással, s akármelyiket lepuff akkor kezdhetem elölről. Fehér ruhás figurát mutatja a jelölés, de mi a rákot kell vele csinálni? Köszke
-
#549 Gondolom mindenkinek eszébe jut, h mire célzok ezzel a videóval:DDDD
Vagesz... -
#548 videókártya drivert frisitsed -
#547 Hi all
Elinditanám a játékot és dll hibát ir ki. Valaki tud erre megoldást? Elöre is köszi a segitséget :) -
#546 Hy!
Nemtud visszameni alt-tabbal. Azt írja ki, hogy: a kaneandlynch.exe működése leállt. Most még megprobálok valami kodeket felrakni hátha jó lesz...
-
#545 Vissza tudsz alt-tabozni a hiba üzi ellenére. -
#544 Hy all!
Az miért van, hogy játszok 5 percet aztán hibaelháríás jön be? Vistám van a legújabb driverek, legújabb DX-el. Valaki segítene?
Előe is köszönöm!
-
baxxterboy #543 gyerekek nekem az a gondom, hogy oylan furán hallom a hangokat... minden maxon van és csak a zenei aláfestést hallom... a beszédet meg a lövöldözést pedig nem.. -
#542 állítólag csak egyféle crack van... -
TottiZsolt #541 Az crack hiba lesz véleményem szerint -
Dévids #540 kaneandlynch.exe hibát észlelt ezért leált.Ezt írja ki. -
TottiZsolt #539 Ezt megmondtad frankón. Esetleg azt is megírnád, hogy milyen hibaüzenettel? Abból talán tudnánk is, hogy mi a gond, és mondanánk megoldást rá.. -
Dévids #538 Hy all!
Az a gondom a játékkal, hogy a Tokyo Streets pályán kidob egy hibaüzenettel.A többi pályán nem csinálja ezt.Mi lehet a baja?? -
#537 Igen hallottam már erről, hogy ha kidobja a hibaüzit és viszatudsz lépni akkor lehet játszni. Nos én még hibaüzit sem látom, mert tálcára tenni sem tudom, nem hogy utánna viszalépni.
Nincs humorom, se időm hogy most ujrapakolgassam a winfost, majd talán téliszünetben. Viszont most juiced2 -vel szerettem volna játszani, ám az is rögtön megfagy... GoW -al nem játszottam még, de ha az is vacakol akkor nincs is értelme letölteni. :S
-
#536 Csak 1 fajta crack létezik, de crack ritkán van befolyással a játékra, ahogy Daemon is (az újabb daemon arra kellhet, hogy a védelmet kitudd játszani, a crack is annyi, hogy a védelmet veszi ki csak).
Egyébként nem olyan mint GoW-nál, itt nem lives profil kell mentéshez, tehát itt azzal nincs gond. Fagyásra akkor sajna nem tok megoldást.
Nekem is kiad egy hiba üzenetet (hibajelentés küldése...) játék indítás után 1 perccel (független attól h menübe, vagy játékba vagyok), alt tabbal vissza tudok lépni és minden gond nélkül megy). -
baila #535 Ja! és nekem is kifagy kb 4min után mindig...:( Esetleg valakinek van valami ötlete? -
baila #534 Ugyan az a helyzet a ennél is mint a gears of warral??? ha nincs profilod a májkroszoftnál, akkor nem lehet menteni??? -
#533 Van pár játék amely csak az adott daemonal működik, azért kérdeztem csak.
(okt. 27.) 6 hetes igy a windows.
Általad használd crackről nemtudnál linket adni, vagy nem tudnád feltenni valahova? -
#532 Daemonnak nincs köze a játékhoz. Hát nem tudom akkor mi okozhatja. Windows XP mikor volt újratelepítve? -
#531 írták(ott ahol leszedtem), hogy hang is promlémás lehet igy kiiktattam a hardwergyórsitást.
Nvidia drivert frissitettem.
DirektX-el nem vacakoltam még. (elvileg nincs mit frisitenem rajta)
Több exe fájl is van ott azokat lecseréltem már a (iso-ban található programfilesre gondolok) programfiles mappában találhatókra.
Minden féle neten található cracket kipróbáltam már.
Akkor ilyen alapdolgok, hogy nincs internetkapcsolat.
Írták, hogy profilra is alergiás XP, ha nem csinálok profilt akkor igaz nem ment de lehet vele játszani... hát nálam nem igy van...
Van hogy már a menü elött (mikor bejön az első kép) akkor megfagy, van hogy a játékban. Egyszer már eljutottam a fegyvergyakorláshoz is... :)
hibaüzenetet nem láttam, mert nem tudom tálcára tenni... (újrainditás marad)
skinező progit nem használok, semmi sem fut, csak avast, és max w.intéző
NET framework 2-- nem tudom mi az :D
Esetleg ti milyen daemont használtok, vagy mit használtok?
-
joe1980 #530 vagy ugyértem ez a "live" valami -
joe1980 #529 Igen arra de ugye nem kell ehez xbox live? -
#528 co-op-ban lehet játszani, ha arra gondolsz, csak kell hozzá kontroller ha minden igaz csak xbox360-as kell, de lehet hogy megy másfajtával is. -
#527 Így nehéz segíteni, h nem írod le mikkel próbálkoztál eddig. Másik (esetleg frisebb, vagy régebbi) videókártya driver, dx frissítés, .NET framework 2 telepítés, kilépés néhány programból (vírusírtó bezár, skinező program, ilyesmik). Ezeket már ugye megpróbáltad? -
#526 :(
hát ezért még nem fogok visat használni...
Esetleg valami egyéb javaslat, tapasztalat, ötlet?
Kérdésem továbbra is hogy van-e valami megoldás a fagyásra, szabbatásra? -
#525 Nem lehet -
joe1980 #524 sziasztok.szeretném megkérdezni,hogy lehet e PC-n osztott képernyön játszani vele multiba,vagy csak xboxon?mert ha lehet PC-n is akkor érdekelne majd. -
Skyline #523 Háttőőőő...Ma toltam végig potom 2-3 óra alatt...Ez gyk egy erős átlag game..Átlag alatti lenne ha nem lenne egész jó a sztorija....De maga a game,az MI,meg úgy az egész mai szemmel nézve bárgyú...
És rövid...Nomeg nemértem ezen mi 7 giga..:)
No mind1 egyszer érdemes végigtolni ,de semmi extra... -
mbz #522 Multiba a single player résznél ki kell választani a co-op mode-ot. A multiplayer rész nálam is csatlakozni akar. 2 joyyal nagyon frankó boxon :) -
eddie #521 Hello.Xp-n ezt csinálta nekem is vistán gond nélkül elindult. -
#520 Nagynehezen már elindul, pár percig lehet is vele játszani, aztán hirtelen megfagy az egész játék. 10-15másodpercenként frissiti a képet, de iszonyat lassan és semmit sem lehet csinálni, szaggatás-fagyás határán van...
Azért ilyen gépen ezt nem kéne csinálnia...
Nincs valami ötletetek milehet a problémája, mi lehet rá a megoldás?