2412
-
az durva :) ezek szerint el sem kezdte
hát sajna ketté kell vágnod, ha több mint 10 perc és két részletben felrakni -
semmi .... csak annyi hogy "uploading" meg az a zold sav amin jelolve van a 2GB . Bal oldalon van % megjeloles de az 0% mutat . -
akkor ott tuti vmi gáz van
1 megabites feltöltéssel egy 1 gigás fájl (ha maxon megy végig) akkor durván 140 perc, azaz egy kicsivel több mint két óra... tehát nagyon szarul kell mennie annak az uploadnak hogy 9 óráig tartson
folyamatjelző nincs? tehát hogy hány % -nál vagy hány MB -nál jár? -
A 10 perces limit még mindig él. -
Akkor lehet megvan a baj .... csak 1GB de 16 perc . Ez lehet gond ??? -
Nekem ami info van errol a max. meret amit feltolthetek az 2GB .
Ez is az enyem itt nem emlekszem a meretre de tuti tobb mint 100MB .
Sajnos nem tudok kepet linkelni mert melobol irok a notimrol a nagy gep otthon es a parom informal az esemenyekrol .
Felul a zold sav es az info hogy uploading .10MB DSL internet .... ha jol emlekszem a feltoltesem az 1MB-os. -
hm, akkor le vagyok maradva... sry :)
én tényleg 100 megára emlékeztem, akkor ez biztos már elég rég lehetett :)
a 10 perces megkötés viszont érdekes lehet annál az 1 gigás videónál (persze ha nem HD videóról van szó) mert akkor esélyes hogy hosszabb mint 10 perc -
már miért ne lehetne 1 gigásat feltölteni. 100 megásat? szted akkore a sok HD videót az egyáltalán nem partnerek, hogy töltötték fel?:D
# Up to 2 GB in size.
# Up to 10 minutes in length
2 gigásat tölthet fel, BÁRKI.
10 perces videót szintén bárki.
ezeknél többhoz kell a partnerség, illetve directorság. -
tudtommal normál user max 100 megás videot tölthet fel, de még egy youtube partner se rakhat fel _szerintem_ 1 gigás fájlt
ha esetleg tudnál mutatni egy screenshotot a felöltésről, lehet jobban tudnánk segíteni... sztem tuti h nem megy a feltöltés, csak vmi hibaüzenetet nem vettél észre -
Sziasztok
9 oraja toltom fel a videom .... mar kezd egy kicsit furcsa lenni hogy ennyi idot vesz igenybe . 1GB video .
Ez normalis es varjak vagy valami nem koser ???
koszi
-
hát ez szó szerint szar -
(= -
OriginalPoPeJ #954 http://www.youtube.com/watch?v=ndREVUqwNo0 -
lol
nagyon elseje van még
köszi :D -
Account / Email options :) -
hol lehet kikapcsolni h ne küldjön emailt amikor vki hozzászól a feltöltött videómhoz? -
nem normális
a jogvédők sosem voltak normálisak... de vmiből nekik is meg kell élni, ha már semmi máshoz nem értenek -
felvettem a tüzijátékot kamerámmal, arról nem tehtek hogy ott valami jogvédett zene szólt, feltettem jutubra, erre egyes országokban nem nézhetik meg. noormális? -
pista89 #948 Sajnos nincs benne Magyarország, de azért köszi mindkettőtöknek! -
asszem ez a partner program
http://www.youtube.com/partners -
szerintem ez csak youtube partner -nek lehet
ez a channel tuti yt partner mert auto indul a videoja ha rálépsz
youtube partner pedig akkor lehetsz ha saját videókat töltesz fel és elég magas a subscriber és video view számod
saját videón pedig azt kell érteni amit te készítesz, te veszel fel kamerával, téged ábrázol, a te tulajdonodban van (vagy engedélyed van rá) a licenc vagy a terjesztési jog
szal ilyen leszedek a youtuberól egy videot és felrakom megint valamint moviemakerbe csinálok egy videot amin vmi ismert szám megy dolgokkal nem lehet youtube partnerré válni -
pista89 #945 Sziasztok!
Azt áruljátok már el nekem, hogy ezt a képet h rakták fel a profil tetejére?
Mert szeretnék én is felrakni egy hasonlót.
Qdancedotnl
Válaszotokat előre is köszönöm! -
oh, köszönöm! -
amit régebben feltöltöttem hd videókat, mikor lesznek elérhetőek 1080i-be? -
hogy még tömörítik, nem 100%-os a feldolgozás. -
Üdv!
Feltöltöttem egy egy videót youtube-ra, megy a videó a hangot sem némították le, de ezt valamiért kiírja:
This video is still being processed. Video quality may improve once processing is complete.
ez mit jelent? -
je -
ldavid #939 youtu.be url rövidítés -
pápá -
okay...mr zsenik,csak azt nemértem h a gyenge angol tudásommal is tökkorektül tudok dumálni külfödi emberekkel itt meg emgy a bunkozás..
ezennel leléptem,aki meg nem hiszi leszarom.. -
ne hazudozzál már itt:D hülye kocka, és még tanulatlan, szidod itt az embereket, aztán segítséget kérsz, sztem változzál meg eme fórumba, mert ez igy nagyon nemjó. -
-
ugyhogy amugy meléfogtál.. -
pénzt keresek vele...2hét alatt kerestem 47 dollárt..
most meg épithetem ujra...
De tuti h mostmár más szisztéma szerint fogok
ez van -
a zene ami szól a videó alatt a sony music tulajdona
na szóval miért is fontos a nagy látogatottság? hogy tudj vele villogni a havernak, hogy bibibi nekem több van? -
csk nem birom felfogni h haver videoját feltöltem,énis és irja h sértema jogokat sony music meg ilyenek,ezt elmagyarázná nekm valami? -
youtubon 1hetevan,
és igen megtörtént.. -
miért van szükséged a nagy látogatottságra? -
te mióta használod a netet egyébként... ?
simán törölhetnek, akár összes videódat, akár accountodat... -
ezt nem értem...bár az röhejes hogy irnak mailt h x-y hack pl am egyjátékhoz van (ismeretlen)és egy haveromnak terjsztettem kiirja hogy eza sony music tulajdona...