YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Most hallottam egy olyan videóról, hogy 2girls1cup.
Nagyon elterjedt volt a neten, de mostmár mindenhonnan törlik, nem tudjátok, hogy hol lehetne megtalálni?
csak olyan videókat találokm, amin emberi rekciók vannak, hogy ki hogyan reagált, amikor megnézte a videót.
üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
románok - szlovákok
...
románok - szlovákok
Jó napot kívánok!
Ne haragudjon, hogy értersítem, de az Ön videója fent van egy szlovák - provokálós ember csatornáján -és látom, hogy rendesen provokálni akarják.
Nos, a csatorna tualjdonosának a nickneve ez:
ibnfahlan
és az Ignite videó van a csatornáján feltéve! Az Ön által készített videó-Látom a provokáló kommenteket - vigyázzon velük!
Tamás 0373 - at gondolom ismeri?
Szlovák provokátor és vannak román barátai és amerikai cionista kapcsolatai is.
A tevékenységük: rászállnak egy-egy videóra és megpróbálják törölni. Ha nem megy, akkor a szóbeli prvokáció eszközeihez nyúlnak.
Nem irígylem Önt, de én is átestem ezen a provokálósdin, csak nem az én videóm végett, hanem azért, mert olasz videót kommenteltem - valamint egy magyar videót-akkor tapadt rám Tamás0373 szlovák.
nagyon veszélyes, de nem õ, hanem a barátja - és itt számtalan verzió van, mert az illetõ rengeteg fake-account-ot produkál.
Ha többet akar megtudni, akkor állok rendelkezésére!
Üdvözlöm, vigyázzon magára és a videóira!
Üdv:
Zsuzsánna
Budapestrõl
(az a céljuk, hogy a maygarokat égessék, és töröljék õket a netrõl - és megszüntessék magyar kapcsolatikat - a törléssel együtt.
Egy fél éven belül elég két videót törölni, és kivégzik az illetõt..
A szóban forgó videó:link
WTF?<#conf>#conf>
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
GTA V (*.*)
???
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ha vegasban kimented uncompressed avi ba és használod pl ezt az encodert akkor lesz mp4 ed x264-ben
in.avs-t notepaddal megszerkeszted, vegasban meg a felbontásra figyelj oda nagyon : manage custom resolution
öhm, videót töltenék fel, de nemtom mi az optimális codec formátum és felbontás, ezért kérem a segítségeteket. viszonylag kicsi videót akarok feltölteni, mert lassú a netem feltöltés szempontjából.
megvan a sony vegas 8.0 pro, csak az a baj ezzel hogy annyira pro hogy nem tudom kezelni 😄 rengeteg géle beállítás van egy kis útmutató kéne hogy milyen féle fájlokat célszerû feltölteni (tudom hogy sokféle lehet, de mégis érdekelne mi az optimális)
ty
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Volt kettõ vagy 3 videóm feltöltve, amivel egy kis Copyright problémák adódtak, és tegnap este (szülinapomon) arra lettem figyelmes, hogy ACCOUNT SUSPENDED..."Permanently Disabled'... Hova kell írnom, melyik e-mail címére a youtube-nak, hogy visszaállítsák? Mert kitörölném az olyan videóimat, de mellette fontos családi videók is voltak, + kb 400 kedvenc elmentve oO ... HELP
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Nothing is True, Everything is Permitted
Lementettem ezt az oldalt, megnyitottam jegyzettömbbel, aztán megkerestem a forráskódok között a videó fájlt. Meg is találtam: http://video.hirado.hu/videok/egyoramulva/20070608/01_250.wmv
Csakhogy: Sem böngészõvel, sem flashgettel nem tudtam letölteni... Mit rontottam el?
Kezdõ Youtube felhasználóként van egy kis problémám.😊
A feltöltött videó menüjében (Info & Settings) nem tudom módosítani a beállításokat. Pl. "Video Thumbnail" kép, vagy hogy megosztott vagy privát legyen a video mert a "Save Changes" gombra való kattintás után visszaál minden beállítás. Próbáltam Internet Explorerben, Operában, tûzfal nélkül, de semmi változás.
Kell hozzá valami jogosultság vagy mi?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ahhoz 1280x720as felbontás kell és 16:9es képarány. A 640x480as meg akkor lesz high quality, ha mpeg4be mented.
Nothing is True, Everything is Permitted
Feltöltöttem Youtubera két videót, az egyik 1024x768-as avi, a másik 640x480-as wmv. Egyiket sem lehet lejátszani HQ-ban.. mi lehet a probléma? Ilyen felbontásnál már meg kéne jelennie ennek a funkciónak, nem?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
én szereljem meg a youtube-ot hogy kijelezze a %-ot vagy mitvártál? :] bocs az igazságért