2412
  • precision
    ilyen nálam is volt, nemtom mi oldotta meg... talán cookie -k törlése, vagy a hiba a youtube -nál van és nem a usernél, nemtom... de egyszercsak jó lett :)
  • akyyy
    nálatok most jó a feltöltés? mert akármilyne méretűt töltök fel, egy másodperc alatt feltölti. mind1 nkei hogy 2 megás videóról van szó, vagy esetleg 800 gigásról
  • Benny04
    és az miért van, hogy ha gyorslistára teszek egy vidit, és utána rá akarok kattintani, ugyanaz a videó jön be, amin vagyok?
    és csak utána mutat a link arra a videóra amit tényleg a gyorslistára raktam...
  • precision
    várni kell és jó lesz
  • Aquir
    biztos laggol
  • manitounickfree
    több videót feltettem már youtubera de utolsó feltöltésemnél mért van az hogy rákeresek videóra meg is találom de még nem indítom el 0 views ír, majd elindítom és csak akkor látom a tényleges nézettséget.
    íme a legfelső az
    majd indítás után látható a nézettség.
    ha valakinek van ötlete, előre is köszönöm.
  • precision
    ja és ték!
  • precision
    akkor #993 :)
  • tommygear
    nekem is átváltott de én nem látok ilyet h old youtube link :S
  • precision
    azt nem láttam :)
  • Aquir
    na mindjárt ezer, tékeljen aki elég hülye :)
  • PJack
    hát ez tényleg elég fos :D
  • ldavid
    amúgy a neved mellett "old youtube" link :)
  • precision
    megoldottam...
    töröltem a cookie -kat és visszaállt a régi
  • precision
    szerintem is... és most ilyen is maradt nálam minden videonál... :)
    hol tudom visszaállítani?
  • ldavid
    beta watchpage ha valaki nem látta volna még (szvsz szar)
  • banok
    azt, hogy próbáld később, ezt főleg az újonnan feltöltött videóknál szokta kiírni.
  • precision
    olvass vissza
  • Fülüke
    Üdv!

Mostanában azt csinálja a youtube, hogy amikor elindítanám a videót, akkor a videó helyén ez a szöveg jelenik meg fekete háttérrel:

an error occurred please try again later

Ez mit jelent?
  • Aquir
    a tökömet kertbirodalom
  • Nadi
    Jól töltöttem ki a dolgokat, nem azzal van baj.

Azért nem értem ezt az indexelés dolgot, mert van olyan videó, amit ha felrakok, 5 perc múlva megtalál, vmit nem. Nem értem ez miért van, de köszi a segítséget!
  • Csokis
    Na ez az, hogy nem tudom én se, hogy mi lehet, de egyelőre megoldva. Másól azt az ötletet kaptam, hogy indítsam csökkentett módban a Firefoxot. Így is tettem és így jó volt cookival is. Utána kilptem és rendesen indítottam a Firefox-ot, azóta jó (kopp-kopp). Csak így megint előjöhet majd, mert nem tudom mi volt a gond. Na mindegy, ez van. Köszönöm!
  • precision
    ilyen nálam is volt már, de az összes youtube -os süti törlése, firefox újraindítása megoldotta

nemtom nálad mi lehet sajna
  • Csokis
    Valakinek van ötlete miért van az, hogy ha Firefox 3.6 alatt engedélyezem a sütiket a Youtube oldal számára (hogy pl. beléphessek), akkor nem játsza le a videókat, hanem egy "An error occurred, please try again later." szöveget tesz a videóablakba! Már töröltem a sütiket és tiltottam őket, akkor tökéletesen játszik mindent! Amint engedélyezem, jön a hibaüzenet! Mi a fene lett?! Tegnap még jó volt! IE8 alatt jól működik, pedig ott is engedélyezve van rá a sütik. Ha másik oldalon van beszúrva egy ablakban a Youtube videó, akkor engedélyezett süti mellett is lejátsza, de amint elmegyek közvetlen a Youtube-os oldalra, megint jön a hibaüzenet.
  • precision
    a tags -ba megfelelő kulcsszavakat kell megadni, ami alapján a kereső keres
    a videó címét és leírását is megfelelően kell kitölteni

a harmadik és legfontosabb pedig az, hogy időbe telik, amíg a youtube beindexeli és berakja a találati listába a friss videókat
  • Nadi
    Üdv!
    Több videót is töltöttem fel mostanában youtube-ra. Vannak videók amit egyszerűen nem talál meg a kereső. Ezeket le szoktam törölni és újra felrakni, vmelyiket 3-4. feltöltésre megtalálja, vmelyiket így sem.
    Ez miért lehet?
  • precision
    oké, vettük az adást

bye.
  • SoDI
    jó'van, mindenki hibázhat XD

a csatornám helyesen: http://www.youtube.com/user/sodinyaral

SZERINTEM ez teljesen ontopic. szerintem ez érthető.
  • precision
    grat... sikerült belinkelned ez a topikot :D

amúgy rólad hogy-hogy lekerült a BAN? :) javaslom, hogy továbbra is a gumiszobát részesítsd előnyben az általánossal és egyéb normális részlegekkel szemben :P
  • SoDI
    ha már youtube, ajánlom új csatornám:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1153045915
  • ldavid
    zongorázzatok :D
  • ldavid
    a doclert próbáld ki, nem tűnik annyira rossznak
  • bertino
    hát normális szerintem nincs.
  • bertino
    :D
  • pista89
    fail.
  • banok
    igen az tényleg jó minőségű
  • Benny04
    videa.
  • akyyy
    nincs egy alternativ magyar HD minősigű videófeltöltő?
  • banok
    ma elég lassan tölt fel a youtube. lassabban mint általában.
  • gurubefree
    koszi ... holnap reggel neki is allok .