2412
-
#1006 ilyen nálam is volt, nemtom mi oldotta meg... talán cookie -k törlése, vagy a hiba a youtube -nál van és nem a usernél, nemtom... de egyszercsak jó lett :) -
#1005 nálatok most jó a feltöltés? mert akármilyne méretűt töltök fel, egy másodperc alatt feltölti. mind1 nkei hogy 2 megás videóról van szó, vagy esetleg 800 gigásról -
#1004 és az miért van, hogy ha gyorslistára teszek egy vidit, és utána rá akarok kattintani, ugyanaz a videó jön be, amin vagyok?
és csak utána mutat a link arra a videóra amit tényleg a gyorslistára raktam... -
#1003 várni kell és jó lesz -
#1002 biztos laggol -
manitounickfree #1001 több videót feltettem már youtubera de utolsó feltöltésemnél mért van az hogy rákeresek videóra meg is találom de még nem indítom el 0 views ír, majd elindítom és csak akkor látom a tényleges nézettséget.
íme a legfelső az
majd indítás után látható a nézettség.
ha valakinek van ötlete, előre is köszönöm. -
#1000 ja és ték! -
#999 akkor #993 :) -
#998 nekem is átváltott de én nem látok ilyet h old youtube link :S -
#997 azt nem láttam :) -
#996 na mindjárt ezer, tékeljen aki elég hülye :) -
#995 hát ez tényleg elég fos :D -
ldavid #994 amúgy a neved mellett "old youtube" link :) -
#993 megoldottam...
töröltem a cookie -kat és visszaállt a régi -
#992 szerintem is... és most ilyen is maradt nálam minden videonál... :)
hol tudom visszaállítani? -
ldavid #991 beta watchpage ha valaki nem látta volna még (szvsz szar) -
#990 azt, hogy próbáld később, ezt főleg az újonnan feltöltött videóknál szokta kiírni. -
#989 olvass vissza -
#988 Üdv!
Mostanában azt csinálja a youtube, hogy amikor elindítanám a videót, akkor a videó helyén ez a szöveg jelenik meg fekete háttérrel:
an error occurred please try again later
Ez mit jelent? -
#987 a tökömet kertbirodalom -
Nadi #986 Jól töltöttem ki a dolgokat, nem azzal van baj.
Azért nem értem ezt az indexelés dolgot, mert van olyan videó, amit ha felrakok, 5 perc múlva megtalál, vmit nem. Nem értem ez miért van, de köszi a segítséget! -
Csokis #985 Na ez az, hogy nem tudom én se, hogy mi lehet, de egyelőre megoldva. Másól azt az ötletet kaptam, hogy indítsam csökkentett módban a Firefoxot. Így is tettem és így jó volt cookival is. Utána kilptem és rendesen indítottam a Firefox-ot, azóta jó (kopp-kopp). Csak így megint előjöhet majd, mert nem tudom mi volt a gond. Na mindegy, ez van. Köszönöm! -
#984 ilyen nálam is volt már, de az összes youtube -os süti törlése, firefox újraindítása megoldotta
nemtom nálad mi lehet sajna -
Csokis #983 Valakinek van ötlete miért van az, hogy ha Firefox 3.6 alatt engedélyezem a sütiket a Youtube oldal számára (hogy pl. beléphessek), akkor nem játsza le a videókat, hanem egy "An error occurred, please try again later." szöveget tesz a videóablakba! Már töröltem a sütiket és tiltottam őket, akkor tökéletesen játszik mindent! Amint engedélyezem, jön a hibaüzenet! Mi a fene lett?! Tegnap még jó volt! IE8 alatt jól működik, pedig ott is engedélyezve van rá a sütik. Ha másik oldalon van beszúrva egy ablakban a Youtube videó, akkor engedélyezett süti mellett is lejátsza, de amint elmegyek közvetlen a Youtube-os oldalra, megint jön a hibaüzenet. -
#982 a tags -ba megfelelő kulcsszavakat kell megadni, ami alapján a kereső keres
a videó címét és leírását is megfelelően kell kitölteni
a harmadik és legfontosabb pedig az, hogy időbe telik, amíg a youtube beindexeli és berakja a találati listába a friss videókat -
Nadi #981 Üdv!
Több videót is töltöttem fel mostanában youtube-ra. Vannak videók amit egyszerűen nem talál meg a kereső. Ezeket le szoktam törölni és újra felrakni, vmelyiket 3-4. feltöltésre megtalálja, vmelyiket így sem.
Ez miért lehet? -
#980 oké, vettük az adást
bye. -
#979 jó'van, mindenki hibázhat XD
a csatornám helyesen: http://www.youtube.com/user/sodinyaral
SZERINTEM ez teljesen ontopic. szerintem ez érthető. -
#978 grat... sikerült belinkelned ez a topikot :D
amúgy rólad hogy-hogy lekerült a BAN? :) javaslom, hogy továbbra is a gumiszobát részesítsd előnyben az általánossal és egyéb normális részlegekkel szemben :P -
#977 ha már youtube, ajánlom új csatornám:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1153045915 -
ldavid #976 zongorázzatok :D -
ldavid #975 a doclert próbáld ki, nem tűnik annyira rossznak -
#974 hát normális szerintem nincs. -
#973 :D -
pista89 #972 fail. -
#971 igen az tényleg jó minőségű -
#970 videa. -
#969 nincs egy alternativ magyar HD minősigű videófeltöltő? -
#968 ma elég lassan tölt fel a youtube. lassabban mint általában. -
#967 koszi ... holnap reggel neki is allok .