YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
greasemonkey -t használok firefox -al, és hozzá Yays! scriptet (yet another youtube script) ezzel könnyen beállítható, hogy mindig magas minõségû videót játszon le... ha nem akarod hogy pl 1080p -t játszon le (mert vannak azért olyan videók is) akkor ne a legmagasabb minõséget válaszd, hanem az egyel "rosszabbat", ilyenkor ha van akkor 720p -t játszik, ha nincs akkor 480 -at
Bazinga!
steam, origin: ACE_hun
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Audio: PCM 48000Hz stereo 1536Kbps beállítások voltak.. de a végeredmény itt is úgyanaz.. nézhetetlen minõség youtube-on
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
viszont,ha külön ablkaba nyitom meg a videot és nem az én chanelemen nézem ott betudom állítani
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
szürke nem illik a fekete/kék hátteremhez 😞( 😄DD
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Pain is inevitable. Suffering is optional.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
program passz... movie maker?
Bazinga!
és milyen programot ajánlotok ehhez?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
az mitõl van h feltöltök egy videót (zene) ami a gépen teljesen normálisan szól, majd felkerûl youtubera és ilyen doboz hangja lesz kb? feltöltöttem már aviba is, wmv-be is, és egyik se jó, olyan mintha túl lenne vezérelve a magas? <#confused>#confused>
Milyen programmal lehet leszedni a zenét MP3-ba jó minõségben a Youtube-ról?
A Save2pc progit leszedtem, de nem müködik. Próbáltam már EZT az oldalt is, de csak 128 Kbit-be konvertálja a zenéket.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
én még Shane Dawson -t szoktam nézni, Nigahiga -t, Kev Jumba -t, Happy Slip -et, Will it Blend -et, DeStorm -ot, ja és a legnagyobb állatot Jon Lajoie -t 😊
Bazinga!
Sehol nem talalom.
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az egyik napról a másikra elkezdtek akadni a hd videók,de ha teljes méretûre rakom akkor már nem :S
megnéztem 3 böngészõvel is
ez a hiba csak a youtube-on van,a többi oldalakon található hd videók gond nélkül mennek.
Valaki estleg tudna mondani valami okosságot erre?
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
meg nekem a subscribe-ösztönzõ fejlécképek is hiányozni fognak 😊
személy szerint én is idegenkedtem eleinte az új channel layout -tól, de ma már azt mondom hogy a mostani sokkal jobb mint a régi
ez az új cucc nekem se annyira tetszik jelenleg, de azért látható hogy egy-két kényelmi cucc bekerült, egy-két helyfoglaló és alig használt dolgot gombok mögé raktak (pl embed rész)
szokni kell az tény
Bazinga!
tehettek volna oda egy olyan gombot is hogy akinek jobban tetszik a régi az visszaválthasson rá
amúgy tényleg olyan, mintha egy üres fehér lapra össze lenne dobálva minden, a play gomb melletti továbbléptetõre sincs semmi szükség szvsz
a fõoldalon Subscriptions nálatok is szarul mûködik?
hol eltûnnek (meg sem nézett) videók, hol újra megjelennek azok amiket már láttam
de még a subscriptions oldal is fura
éles az új design mindenhol