2412
  • Aquir
    nice
  • ldavid
    A YouTube eltörölte az időkorlátot
    Azok a felhasználók, akik korábban nem követtek el szerzőijog-sértést, mostantól 15 percnél hosszabb anyagokat is feltölthetnek.
  • Tyler1
    chrome-ot használok, de jó hogy írtad, mert találtam ehhez is normális bővitmény, ami fasza minőségben lekapja. thx :)
  • bertino
    olyanba szeded le, amilyenben fenn van youtube-on a legtobb kiterjesztessel.
  • precision
    downloadhelper ff kiterjesztés
  • Tyler1
    van olyan youtube downloader, ami nézhető formában képes leszedni egy videót? próbáltam párat, de egy vga kamerának szebb képe van, mint amit kapok ezektől :S
  • Aquir
    én az említett megoldásomat használom erre
  • ldavid
    ugye? én is ezért sírtam pár hsz-el lentebb
    biztos van egy "okos" ember náluk, aki ezeket a szarokat jóváhagyja
  • bertino
    bocsmar, ha voltmar.

de mi az istenert csinalja, hogy megvarom mig leszedi a videokat, elinditom, kirakom fullba, erre ez a tetu ujrakezdi 0arol a toltest. :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
  • Flamer
    #1476: ertem. csak nalam nem tunik el.. es mashogy nez ki 2 gepen de egy idobe. en ezt nem ertem..
  • ldavid
    valamit biztos dolgoznak rajta, néha nálam is látni randomba új dolgokat, aztán eltűnnek
  • Flamer
    #1474: ez mind oke de nezd meg a kulonbsegeket.. nos van a pcm.. ott latszik most ami a 2-es kepen. de regen olyan volt mint az 1. kepen..
    tegnap ota lett ez a fos kinezete.. azt hittem eloszor enis hogy megujult.. de mikor benyomtap laptopot .. ott normalis.. mint regen. es nem vagom miert..
  • ldavid
    szerintem csak annyi, hogy mostanában hulladék az egész főoldal
  • Flamer
    nemtudjatok mi tortenhetett?

http://sektor.hu/feltoltott_kepek/1289565277.jpg

http://sektor.hu/feltoltott_kepek/1289565291.jpg

ugyanaz az account.. masik gepen nezve.. az elson ott vannak a boxnevek meg a levelek, megjegyzesek oldalt.. (jobbra),
    a masikon meg ilyen buzulas az egesz..
    nem tudjatok mit allithattam el az egyik gepen?
  • ldavid
    csak így meg nem vált 480p-re ha kinagyítom a playert :/

komolyan nem értem miért csinálnak állandóan olyan dolgokat, amikre semmi szükség
  • Aquir
    Nem, ha: Fiók - Lejátszási beállítások - Lassú az internetkapcsolatom. Sose játsszon le nagy felbontású videókat.
  • ldavid
    kattints a like/dislike grafikonra és láthatod továbbra is

az viszont nagy fasság, hogy fullscreenre pakolás után mindig átváltana nagyobb felbontásra, még akkor is újratölti a videót, ha nincs nagyobb
  • Aquir
    aham
  • Rodman6
    Nem ez a gond, hanem a video képernyő alatt eltűnt a második lefele nyíl is ami mutatta térképet, a nézők korosztályát, meg hogy hányan jelölték be kedvencnek, + hova linelték be. Nem tudom miért szarakodnak állandóan a bevált dolgokkal.
  • Aquir
    itt van a kedvencek. Ctrl+f5
  • Rodman6
    Most mi a g3cit b@sztatnak a youtube-on hogy eltűntek a kedvencek meg a statisztikai adatok?
  • Bruk
    Köszönöm szépen! Így már teljesen világos minden, és igazad is volt.
  • Aquir
    install
  • Bruk
    De azt nem tudom, hogy kell megcsinálni. :D
  • Aquir
    aham. a kiterjesztésnél meg a youtube videó alatt, minha az oldal része lenne, van egy lenyíló menü a közvetlen letöltéshez
  • Bruk
    Igen egy weblap (keepvid.com). Nem kell kell telepíteni, beállítgatni, csak két kattintás. Az lehet, hogy a minőség nem a legjobb, de nekem most ez lényegtelen. :)
  • Aquir
    egyik weblap? csak nem tudom mi lehetne egyszerűbb mint a kiterjesztés :)
  • Bruk
    Így már érthető. Mondjuk találtam egy nagyon egyszerű megoldást. Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek.
  • Aquir
    ez egy böngészőkiterjesztés, most nem a program
  • Bruk
    Chrome-hoz? Hogy érted?

Elindítom a programot, bemásolom egy videónak a címét, rányomok a start-ra és ezt írja ki: HTTP/1.0 404 Not Found.
  • ldavid
    én se sűrűn használom, chrome-os letöltőket meg nem is próbáltam még
  • Aquir
    Most a hsz miatt chrome-hoz feltettem a youtube downloadert, az első videót le tudtam tölteni, mp4-be legalábbis
  • Bruk
    Óvakodom attól a böngészőtől, de ha nincs más megoldás kénytelen leszek letölteni. :)

Köszönöm.
  • ldavid
    nekem foxban van egy download helper nevű kieg. azzal lejön flv-ben minden
  • Bruk
    Sziasztok!

Megint lenne egy kérdésem. YouTube Downloader-el vagy bármely más hasonló programal tudtok letölteni jutubról? Mert én akármelyikkel próbálom, nem tölt le semmilyen videót...
  • Bruk
    Csak úgy vettem észre, hogy addig dolgozza fel a videót. Mondjuk lényegtelen, csak türelmetlen voltam. :)

Köszi
  • precision
    nem muszáj megvárni/felhasználni a tippeket :)
  • Bruk
    Sziasztok

Feltöltésnél nem lehet valahol kikapcsolni a címkejavaslatok összeállítását? Nagyon idegesítő, hogy hosszú ideig állít össze egy használhatatlan listát. :)
  • precision
    ja ennyi :)
    nem csuknak le, csak 3 ilyen után törlik az accodat
  • ldavid
    ennyi. illetve, ha további videókkal is gond lesz, akkor elbúcsúzhatsz az egész fiókodtól