2412
-
#1486 nice -
ldavid #1485 A YouTube eltörölte az időkorlátot
Azok a felhasználók, akik korábban nem követtek el szerzőijog-sértést, mostantól 15 percnél hosszabb anyagokat is feltölthetnek. -
#1484 chrome-ot használok, de jó hogy írtad, mert találtam ehhez is normális bővitmény, ami fasza minőségben lekapja. thx :) -
#1483 olyanba szeded le, amilyenben fenn van youtube-on a legtobb kiterjesztessel. -
#1482 downloadhelper ff kiterjesztés -
#1481 van olyan youtube downloader, ami nézhető formában képes leszedni egy videót? próbáltam párat, de egy vga kamerának szebb képe van, mint amit kapok ezektől :S -
#1480 én az említett megoldásomat használom erre -
ldavid #1479 ugye? én is ezért sírtam pár hsz-el lentebb
biztos van egy "okos" ember náluk, aki ezeket a szarokat jóváhagyja -
#1478 bocsmar, ha voltmar.
de mi az istenert csinalja, hogy megvarom mig leszedi a videokat, elinditom, kirakom fullba, erre ez a tetu ujrakezdi 0arol a toltest. :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ -
#1477 #1476: ertem. csak nalam nem tunik el.. es mashogy nez ki 2 gepen de egy idobe. en ezt nem ertem.. -
ldavid #1476 valamit biztos dolgoznak rajta, néha nálam is látni randomba új dolgokat, aztán eltűnnek -
#1475 #1474: ez mind oke de nezd meg a kulonbsegeket.. nos van a pcm.. ott latszik most ami a 2-es kepen. de regen olyan volt mint az 1. kepen..
tegnap ota lett ez a fos kinezete.. azt hittem eloszor enis hogy megujult.. de mikor benyomtap laptopot .. ott normalis.. mint regen. es nem vagom miert.. -
ldavid #1474 szerintem csak annyi, hogy mostanában hulladék az egész főoldal -
#1473 nemtudjatok mi tortenhetett?
http://sektor.hu/feltoltott_kepek/1289565277.jpg
http://sektor.hu/feltoltott_kepek/1289565291.jpg
ugyanaz az account.. masik gepen nezve.. az elson ott vannak a boxnevek meg a levelek, megjegyzesek oldalt.. (jobbra),
a masikon meg ilyen buzulas az egesz..
nem tudjatok mit allithattam el az egyik gepen? -
ldavid #1472 csak így meg nem vált 480p-re ha kinagyítom a playert :/
komolyan nem értem miért csinálnak állandóan olyan dolgokat, amikre semmi szükség -
#1471 Nem, ha: Fiók - Lejátszási beállítások - Lassú az internetkapcsolatom. Sose játsszon le nagy felbontású videókat. -
ldavid #1470 kattints a like/dislike grafikonra és láthatod továbbra is
az viszont nagy fasság, hogy fullscreenre pakolás után mindig átváltana nagyobb felbontásra, még akkor is újratölti a videót, ha nincs nagyobb -
#1469 aham -
Rodman6 #1468 Nem ez a gond, hanem a video képernyő alatt eltűnt a második lefele nyíl is ami mutatta térképet, a nézők korosztályát, meg hogy hányan jelölték be kedvencnek, + hova linelték be. Nem tudom miért szarakodnak állandóan a bevált dolgokkal. -
#1467 itt van a kedvencek. Ctrl+f5 -
Rodman6 #1466 Most mi a g3cit b@sztatnak a youtube-on hogy eltűntek a kedvencek meg a statisztikai adatok? -
#1465 Köszönöm szépen! Így már teljesen világos minden, és igazad is volt. -
#1464 install -
#1463 De azt nem tudom, hogy kell megcsinálni. :D -
#1462 aham. a kiterjesztésnél meg a youtube videó alatt, minha az oldal része lenne, van egy lenyíló menü a közvetlen letöltéshez -
#1461 Igen egy weblap (keepvid.com). Nem kell kell telepíteni, beállítgatni, csak két kattintás. Az lehet, hogy a minőség nem a legjobb, de nekem most ez lényegtelen. :) -
#1460 egyik weblap? csak nem tudom mi lehetne egyszerűbb mint a kiterjesztés :) -
#1459 Így már érthető. Mondjuk találtam egy nagyon egyszerű megoldást. Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek. -
#1458 ez egy böngészőkiterjesztés, most nem a program -
#1457 Chrome-hoz? Hogy érted?
Elindítom a programot, bemásolom egy videónak a címét, rányomok a start-ra és ezt írja ki: HTTP/1.0 404 Not Found. -
ldavid #1456 én se sűrűn használom, chrome-os letöltőket meg nem is próbáltam még -
#1455 Most a hsz miatt chrome-hoz feltettem a youtube downloadert, az első videót le tudtam tölteni, mp4-be legalábbis -
#1454 Óvakodom attól a böngészőtől, de ha nincs más megoldás kénytelen leszek letölteni. :)
Köszönöm. -
ldavid #1453 nekem foxban van egy download helper nevű kieg. azzal lejön flv-ben minden -
#1452 Sziasztok!
Megint lenne egy kérdésem. YouTube Downloader-el vagy bármely más hasonló programal tudtok letölteni jutubról? Mert én akármelyikkel próbálom, nem tölt le semmilyen videót... -
#1451 Csak úgy vettem észre, hogy addig dolgozza fel a videót. Mondjuk lényegtelen, csak türelmetlen voltam. :)
Köszi -
#1450 nem muszáj megvárni/felhasználni a tippeket :) -
#1449 Sziasztok
Feltöltésnél nem lehet valahol kikapcsolni a címkejavaslatok összeállítását? Nagyon idegesítő, hogy hosszú ideig állít össze egy használhatatlan listát. :) -
#1448 ja ennyi :)
nem csuknak le, csak 3 ilyen után törlik az accodat -
ldavid #1447 ennyi. illetve, ha további videókkal is gond lesz, akkor elbúcsúzhatsz az egész fiókodtól