2412
-
#1471 -
tolt nalam is, egesz addig, mig ki nem pakolom fullscreenbe.
mert akkor adott pillanattol ujratolti az egeszet... es ez egy 1 megas netnel egyszeruen fenomenalis erzes. -
ldavid #1524 nálam most tölt normálisan -
fudegci youtube már 1 hete nem tudok megnézni semmit. mutatja,hogy betöltött,de 5másodpercenként elakad és tölti. jó lenne,ha már kezdenének valamit vele... délelőtt-kora délutáni órákban még jó,de később már szar. -
Kezd az idegeimre menni a YT...Napok óta egy rohadt vidót nem tudok megnézni,méh 360-ban sem,mert nem tölti be...Fasznak sincs kedve 1perces videókra is 10et várni...Hát még 6-7 v esetleg 20percesekre... -
tompka #1521 Amúgy olyan mint ha kiment volna az egyik "gerinc" kábelük. Az egész lassulás egy server error üzivel indult. -
akkor úgy értem a szerverek amik most vannak. Ilyen ütemben elég sok kis helyet csinálhatnak a videók maguknak -
tele ? a youtube ? sose lesz tele(szerintem), ahol sulyos milliok jonnek be a ceghez evente. -
tényleg, mikor lesznek tele a youtube szerverei ha 26 óra videót töltenek fel percenként? -
tompka #1517 Ezek szerint nem csak nálam lassú. Én telóval vagyok, így a kép szétesik hang beremeg. Csak kora reggel jó. -
#1516 köszi -
ldavid #1515 mennek a "tv2 után" az iframe-el :D
ha lenyitod az embed menüt, pipáld be a régi kód használatát -
#1514 Nem tudjátok ezt 2 napja megváltoztatott beágyazási kódot hogyan lehet ténylegesen beágyazni?
nekem eddig nem sikerült... -
dettó nálam is ez van, szarfosszar má napok óta -
már nagyon régóta
0 -
ldavid #1511 nálatok nem töltődnek a szokottnál lassabban a videók mostanában?
a netemmel nincs semmi gond, mégis mintha fele sebességgel menne a letöltés youtube-on -
ja hogy: ebben már ott van az is, hogy bétáról beszéltél. Folyamatosan nézem a főoldalt és most ajánlotta fel, bár ha 2 hónappal ezelőtt említett volna egy bétát, arra biztos hogy nemet nyomok, esetleg azért nem emlékszem ha így van.
De ha ezt a mostanit tényleg felajánlotta akkor, akkor viszont bocsánatot kérek! És jó hogy mondtad, mert én a másik régebbi nagyobb nézetváltásra gondoltam, a múlt évben -
:)
nem szeretem magam idézni, de #1490 :)
én már azóta az újat használom -
említettem, hogy az egy régebbi volt. Ez egy újabb, keresd felül a gombot :) -
más lassan egy hónapja :)
link -
Én is egyből a profiloldalamra szoktam fellépni, ritkán megyek ki főoldalra. -
néztem hogy wtf kedvenceim meg a nézettek, azokat kitöröltem, a többi most nekem tetszik, mindenből van egy csík -
ldavid #1504 én már nem is használom a főoldalt egy ideje, kapjákbe -
Szerintem elég kaotikus az új főoldal vissza is tettem a régire. Ugye a régiben 4 fő blokk van a baloldali tartalommezőben: csatorna ajánlások, ajánlott videók, barátok tevékenységei, subsscribe csatornák videói. Jobb oldalt pedig minden egyéb. Szerintem ez átlátható és tényleg jól rendszerezett, az új nézetben megszűnnek a blokkok minden egyben van és eléggé átláthatatlan. Egyáltalán nem értem ezt a trendet,( a facebooknál is hasonló volt) b****unk mindent egybe azt a júzer majd keresgél, ahelyett hogy rendszereznénk. -
Új főoldal nézet
wow :P -
Úgy tűnik, hogy automatica csinált. Az ottani account nyitó oldala legalább bejött. Ment a "reset password".
Ezután akárhányszor kijelentkezem, akkor ezt kell lezongorázni, mert a valami szar a youtubnál...? -
mibol tart csinalni egy google acc-ot ? -
Hát ez kurva jó. A Google account - nekem azt sem tudtam, hogy van olyan - most már kötelezően össze kell hogy legyen kapcsolva. Rákattintottam, oszt közölte, hogy nem végrehajtható művelet. Már a youtube nyitó oldala sem jön be.
Most akkor mi a péklapát faszát csináljak? Ha ezzel meghalt a youtube accountom, akkor seggberúgom ezeket... -
köszi. -
youtube videó feltöltés súgó -
Miért nem 16:9-es képarányba kerül fel a youtube-ra 16:9-es arányú videóm?
-
"Sorry, an unexpected error occurred. Please reload the page and try again."
Profilbeállításnál ezt írja... már két napja. -
mer fos a jutub, néha nekem sem jelenik meg a főoldalon ha vki új videót rak fel (emailértesítőt én kikapcsoltam) -
Igen, mert minden másról értesítést kapok, pl. ha hozzám iratkoznak fel, kommentelnek, stb. -
ldavid #1492 email-t? jó cím van megadva?
de lehet az is szar, mint ahogy a föőoldal, ott sem jelenik meg minden új videó -
Feliratkoztam egy tag accountjára, de mégsem kaptam értesítőt, hogy feltöltött egy videót. Ez mitől elhet? -
hm, lehetséges...
nekem csak tegnap írta ki, hogy megnézhetem az új mainpage -t ami még beta állapotban van, és ha nem tetszik mehetek vissza a régire :) -
Asszem az előtte változott -
plusz új "main page" kinézet/layout -
új hozzászólás-nézet