2412
  • Aquir
  • bertino
    tolt nalam is, egesz addig, mig ki nem pakolom fullscreenbe.

mert akkor adott pillanattol ujratolti az egeszet... es ez egy 1 megas netnel egyszeruen fenomenalis erzes.
  • ldavid
    nálam most tölt normálisan
  • byzhouse
    fudegci youtube már 1 hete nem tudok megnézni semmit. mutatja,hogy betöltött,de 5másodpercenként elakad és tölti. jó lenne,ha már kezdenének valamit vele... délelőtt-kora délutáni órákban még jó,de később már szar.
  • berlinboy6329
    Kezd az idegeimre menni a YT...Napok óta egy rohadt vidót nem tudok megnézni,méh 360-ban sem,mert nem tölti be...Fasznak sincs kedve 1perces videókra is 10et várni...Hát még 6-7 v esetleg 20percesekre...
  • tompka
    Amúgy olyan mint ha kiment volna az egyik "gerinc" kábelük. Az egész lassulás egy server error üzivel indult.
  • Aquir
    akkor úgy értem a szerverek amik most vannak. Ilyen ütemben elég sok kis helyet csinálhatnak a videók maguknak
  • bertino
    tele ? a youtube ? sose lesz tele(szerintem), ahol sulyos milliok jonnek be a ceghez evente.
  • Aquir
    tényleg, mikor lesznek tele a youtube szerverei ha 26 óra videót töltenek fel percenként?
  • tompka
    Ezek szerint nem csak nálam lassú. Én telóval vagyok, így a kép szétesik hang beremeg. Csak kora reggel jó.
    köszi
  • ldavid
    mennek a "tv2 után" az iframe-el :D

ha lenyitod az embed menüt, pipáld be a régi kód használatát
    Nem tudjátok ezt 2 napja megváltoztatott beágyazási kódot hogyan lehet ténylegesen beágyazni?
    nekem eddig nem sikerült...
  • MR ME
    dettó nálam is ez van, szarfosszar má napok óta
  • akyyy
    már nagyon régóta
    0
  • ldavid
    nálatok nem töltődnek a szokottnál lassabban a videók mostanában?
    a netemmel nincs semmi gond, mégis mintha fele sebességgel menne a letöltés youtube-on
  • Aquir
    ja hogy: ebben már ott van az is, hogy bétáról beszéltél. Folyamatosan nézem a főoldalt és most ajánlotta fel, bár ha 2 hónappal ezelőtt említett volna egy bétát, arra biztos hogy nemet nyomok, esetleg azért nem emlékszem ha így van.
    De ha ezt a mostanit tényleg felajánlotta akkor, akkor viszont bocsánatot kérek! És jó hogy mondtad, mert én a másik régebbi nagyobb nézetváltásra gondoltam, a múlt évben
  • precision
    :)
    nem szeretem magam idézni, de #1490 :)

én már azóta az újat használom
  • Aquir
    említettem, hogy az egy régebbi volt. Ez egy újabb, keresd felül a gombot :)
  • precision
    más lassan egy hónapja :)

link
  • HöfEE
    Én is egyből a profiloldalamra szoktam fellépni, ritkán megyek ki főoldalra.
  • Aquir
    néztem hogy wtf kedvenceim meg a nézettek, azokat kitöröltem, a többi most nekem tetszik, mindenből van egy csík
  • ldavid
    én már nem is használom a főoldalt egy ideje, kapjákbe
  • HöfEE
    Szerintem elég kaotikus az új főoldal vissza is tettem a régire. Ugye a régiben 4 fő blokk van a baloldali tartalommezőben: csatorna ajánlások, ajánlott videók, barátok tevékenységei, subsscribe csatornák videói. Jobb oldalt pedig minden egyéb. Szerintem ez átlátható és tényleg jól rendszerezett, az új nézetben megszűnnek a blokkok minden egyben van és eléggé átláthatatlan. Egyáltalán nem értem ezt a trendet,( a facebooknál is hasonló volt) b****unk mindent egybe azt a júzer majd keresgél, ahelyett hogy rendszereznénk.
  • Aquir
    Új főoldal nézet
    wow :P
  • Molnibalage
    Úgy tűnik, hogy automatica csinált. Az ottani account nyitó oldala legalább bejött. Ment a "reset password".

Ezután akárhányszor kijelentkezem, akkor ezt kell lezongorázni, mert a valami szar a youtubnál...?
  • bertino
    mibol tart csinalni egy google acc-ot ?
  • Molnibalage
    Hát ez kurva jó. A Google account - nekem azt sem tudtam, hogy van olyan - most már kötelezően össze kell hogy legyen kapcsolva. Rákattintottam, oszt közölte, hogy nem végrehajtható művelet. Már a youtube nyitó oldala sem jön be.

Most akkor mi a péklapát faszát csináljak? Ha ezzel meghalt a youtube accountom, akkor seggberúgom ezeket...
  • Mauro
    köszi.
  • Aquir
    youtube videó feltöltés súgó
  • Mauro
    Miért nem 16:9-es képarányba kerül fel a youtube-ra 16:9-es arányú videóm?
  • Bruk
    "Sorry, an unexpected error occurred. Please reload the page and try again."

Profilbeállításnál ezt írja... már két napja.
  • precision
    mer fos a jutub, néha nekem sem jelenik meg a főoldalon ha vki új videót rak fel (emailértesítőt én kikapcsoltam)
  • Molnibalage
    Igen, mert minden másról értesítést kapok, pl. ha hozzám iratkoznak fel, kommentelnek, stb.
  • ldavid
    email-t? jó cím van megadva?
    de lehet az is szar, mint ahogy a föőoldal, ott sem jelenik meg minden új videó
  • Molnibalage
    Feliratkoztam egy tag accountjára, de mégsem kaptam értesítőt, hogy feltöltött egy videót. Ez mitől elhet?
  • precision
    hm, lehetséges...
    nekem csak tegnap írta ki, hogy megnézhetem az új mainpage -t ami még beta állapotban van, és ha nem tetszik mehetek vissza a régire :)
  • Aquir
    Asszem az előtte változott
  • precision
    plusz új "main page" kinézet/layout
  • Aquir
    új hozzászólás-nézet