YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Piszkos  Fred
Na most már leállíthatod magad, ez nem a játszótér.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Legend Killer
nincsenek, neked kell gyógyszerhez folyamodnok, tommigecidzsírrel együtt, akinek pl nagyképûség és taplóság elleni gyógyszert kell adni.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

MR ME
😄DDD
komolyan fordúlj orvoshoz, elég nagy bajok vannak...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Legend Killer
elbasztam miattatok 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
http://www.youtube.com/v/aRZ5SxrkWd0&hl=hu_HU&fs[/flash]

Legend Killer
nem, mer nincs okuk rá gyökér, de rátok ráfér egy nyaralás és soha nem kell visszajönnötök.

olyan setétek vagytok, különösen tommigecidzsír.

aztán még neki áll feljebb, de a tükörben nem veszi észre magát a nyomorék.

Legend Killer
idióták vagytok 😄.

#1295, te meg különösen fogd be vadbarom, mit jössz ahhoz, hogy másnak parancsolgatsz? 😄

egyikõtök se ismer ráadásul gyökérkék, ti takarodjatok a picsába és rohadjatok meg ott.

bertino
user fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MR ME
komolyan sajnállak...
"f1topikban lámák voltak"
itt is lámák vannak
nem gondolkoztál még el azon h lehet h veled van probléma és nem mindenki mással?

Fresh Duke
Még nem bannoltak? <#integet2>

A heavy cost. I pay it gladly.

tommygear
nagyon gyorsan húzzál innen
Legend Killer
mirõl vinnyogsz?

kussoljá 😄.

f1topikban lámák voltak, te biztos kiváltál belõle és követsz 😄.

az tény, hogy nem nagyon vannak barátaim, de ez ne izgasson téged, ha annyira akarod, szerezed meg nekem havernak Barack Obamát 😄DDDDDDDDDDDD.

és nem a semmirõl írtam, de ez titeket kurvára nem érdekelt és mégis ennek mondtátok.

és látod, most se én pofázok, hanem te és én csak válaszolok értelmetlen ugatásodra és felvilágosítalak, hogy hülye vagy, de, ha neked ez semmirõl írás, akkor gratulálok.

😄.

sok idióta szaladgál a neten, veled együtt 😄.

Bruk, jön a kedvenc képünk<#idiota><#hehe>.

MR ME
barátokat kéne szerezni
és nem, nem online...már f1 topikba is beszóltak h kicsit unalmas vagy és nem muszáj 1000hszt írni a semmirõl...

Legend Killer
okmind1, csak poén volt 😄.

Bruk
Háh én sem tudok jól. 😄

Legend Killer
nem értem rá vele foglalkozni 😄.

ha nem tûnt volna fel, veletek vitáztam, meg ázsiai topikban szintén róla 😄.

idõrabló népség vagytok<#idiota><#hehe>.

nemtok olyan jól angolul.

Bruk, leszel a tolmácsom? 😄

Bruk
<#idiota>
Vedd fel. 😄D

kanadai, de nagyon oda lehetsz érte, ha még a channeljét se nézted meg
(btw kint van az msn címe is 😄)
Legend Killer
warez razzia után jútúb razzia 😄.

nem láthatom a vöri csajomat, akit linkeltem 😄...hm, elkérem telefonszámát és megbaszom amcsiban 😄D.

ha ott lakik 😄.

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IAWvsfNic6k&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IAWvsfNic6k&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
Bruk
😄
Nekem csak a vidik akadnak nagyon, de lehet azért is mert le van terhelve a gépem.

nálam meg mindig mûködik, érdekes 😄
Bruk
Eléggé döglõdik. :S

Legend Killer
a jútúb már megint fasz.

Http/1.1 Service Unavailable

fõoldalt behozza, aztán az ott lévõ cuccokra rámenve ezt írja.

epic fail lassan ez az oldal... igaz, eddigi is az volt 😄.

sok szar leállás, meg ilyenek 😄.

Bruk
Sikerült köszi szépen.

Legend Killer
LOLZ, a vidik maradnak itt, no komment 😄.

kösz Bruk 😄 és ok.

Bruk
Na megpróbálom. Mondjuk ezt csináltam már, de aztán mikor elmentette automatikusan nem tudta lejátszani aztán el sem mentette.<#idiota>
Biztos én bénázhatok megint valamit. Köszi.

megkeresed azt a jelenetet aminél ketté szeretnéd vágni, megállítod annál a résznél a lejátszást, és van egy kettévágó gomb valahol, azzal kettészeded
a felesleges klipeket törlöd (vagy nem rakod a timeline-ra), mentésnél meg keress AVI-t vagy valami normális beállítást

de ha nem megy, ott a VirtualDub - jobb is, egyszerûbb is
MR ME
te is kímélj meg minket a kirohanásaidtól ha lehet, a videóidat meg a humoros és aranyosba inkább...

MR ME
nyugizz már ember

Tetsuo
LOL

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Bruk
Igazad van, de azért kár felhúzni magad ennyire. 😊

HöfEE
Azért remélem a gyógyszereid még megvannak, és anyu is elvitt minden szúró vágó eszközt a közeledbõl mielõtt még kárt tennél magadban 😄

Legend Killer
bazdmeg, attól, hogy berakok egykét kura videót a jútúbról, nem kell lebaszni a fejem... ezt utálom kurvára... arra van a topik, amire használtam és te ugatsz, mint egy gyökér, akkor ne csodálkozz, hogy az idióta marhaságodon felbaszom az agyam.

mer láma vagy, a lámákat meg utálom.

figyelmedbe ajánlom ezt a kis tényt:

youtube.com-os videók

úgy, h a videók MARADNAK.

seggfej.

téma lezárva, a jövõben kímélj meg az ilyen jellegû szerencsétlenkedéseidtõl, bazdmeg.

Legend Killer
tedolgod.

Legend Killer
milyen szaromat gyökér?

kussoljál idióta, ez nem szar.

ez jútúb bazdmeg.

ha már itt tartunk, az egész jútúb szar bazdmeg, de arról nem tehetek, HA NEKED VALAMI NEM TETSZIK...attól még nem szar, oké?

faszláma.

takarodj a picsába, idióta balfasz.

Tetsuo
Remelem nem szurod be a tobbi szarodat. Ez nem az a topik..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Bruk
Lenne egy kérdésem.

Nem szeretnék mást csinálni, csupán 1 videót ketté vágni win movie maker-ben. Hogyan lehet ezt? A "klip" fülön belül találtam ilyesmit, de azokat nem lehet használni (szürkék). Meg aztán importáltam és ott "jelenetekre" szedte aztán azokat adtam hozzá a "történethez", de amikor elmentettem nem tudta lejátszani. Megköszönném ha valaki tudna segíteni. 😄

#1263 Beteg. 😄D

MR ME
nem fogunk összeveszni rajta

LeventeV
hat izlesek es pofonok...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Legend Killer
most dobom el az agyam... ilyen jó csajt... ahh... de megbasznám 😄DDDDDD.... de megtolnám 😄 és leélném vele az életem is 😄... hm, legalábbis elsõ pár ránézésre.

<#eljen><#worship><#worship><#puszi><#love11><#hawaii>.

Legend Killer
LOL 😄DDDDDD, tök poén 😄, de pro is 😄.

Legend Killer
naja.

2 Saját video Tubeon.

----1----

----2----

Aquir
hogy egyszerûen fejezzem ki magam: a youtube most szar

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

HöfEE
A mai napon állandóan server errorokat kapok ha fel akarok menni youtubera. Ha néha sikerrel járok akkor meg videó közben általában megfagy a böngészõ? TUdja valaki mitõl van ez?

Bruk
Nem baj, úgysem fogom éjjel nappal használni. 😄D

#1256 Erre írták hogy a vistás, azért tettem 1 próbát de nem jó.

Köszi a segítséget. 😊

MR ME
jaja az van fenn, de ne csodálkozz ha néha szépen befagy 😄 úgy kb 3ból 1x tuti 😄 de am mûködik 😄