2412
  • akyyy
    mi ez a java alapú feltöltés? ezzel lehet 2 gigánál és 15 percnél hoszabb videokat feltenni?
  • speck
    szevasztok.... ilyent hogy tudok magamnak csinálni ? ilyen oldalt...
    ilyent
  • Czdano
    Új 50 cent mashup..szerintem jól sikerült =)
  • bertino
    azert, hogy kattints ra ezerrel.
  • Ferenc4
    Egyre több reklámot raknak a videók elé,főleg ekkora méretű már elég zavaró

• akyyy
  • Tesa901
    LÍBIA
  • virslyee
  • hungary27
    :D
  • kennedy69
    5:10-től

• hungary27
    Ja hát egy időben párezer embert többen nézte mint a többit de most meg nem:D
  • Aquir
    a keresés alján ott van hogy duplikált címek nem szerepelnek a felsorolásban (ezért nem érdemes teljesen ugyanazt többször feltölteni) :)
  • hungary27
    ez a videó lenne
    He beírom hogy Heineken reklám 2011 akkor nem adja ki. ha oda írom még hogy HD csak akkor adja ki. De ha beállítom hogy csak Heineken reklám 2011 legyen a neve akkor sem adja ki :s

• Aquir
    kulcsszavakat módosítsd (angol rövid szavak, amik jellemzik a videót és amiről szól). Egyenkénti szavakat egymás után írd vessző nélkül (mintha mondatot írnál), kettő szóból álló szavakat meg csak idézőjelek közé kell tenni, vessző továbbra sincs a felsorolásban csak space
  • hungary27
    Valaki segítene?
    Van egy videóm aminek a nevét ha beírom a keresőbe nem adja ki. Csak ha pontosan a nevét írom ki. Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • Aquir
    a teljes leírást most még nehezebb kezelni, mert a mutatása/elrejtése gomb helye változik ahogy rányomsz.. tökjó
  • immovable
    Kösz. :)
  • Aquir
    kiterjesztéssel
  • immovable
    Hello.

Tudja valaki, hogy lehet "lekapcsolni a lámpát" videónézés közben a youtube-on? Elsötétíteni a képernyőt.

Előre is kösz a választ.
  • pLau
    Hali. Nekem olyan gondom van hogy ha megakarok nézni egy videót amikor elindítom még van idősáv, de csak pár másodpecig és utána eltűnik. Szóval nemtudok a videóba belepörgetni felbontását állítani, semmitsem. ez mitől lehet és hogyan tudnám megoldani?
  • R3p3l
    Bocs, a dupláért, de megvan a megoldás.
    Az adobe flash player legújabb, 10.2.152.26-es verziója okozza a gondot. Uninstalláld a flash playered(ez azért kell, mert nem enged korábbi verziót installálni, míg fent van az újabb). Töltsd le ezt a hivatalos unistallt, ha megvagy vele, akkor nincs más dolgod, mint innen letölteni egy archivált korábbi verziót, és el is tűnt az a csúnya zöld vonal!
  • R3p3l
    Sziasztok!
    A mai nap nekem is jelentkezett a Flashly által vázolt probléma, plusz a youtube-on már be sem tölti a videókat. Maga az oldal működik, de a videók helyén nagy feketeség van. Csak a más weboldalra beillesztett youtube videókat tudom lejátszani, azokat is csak a zöld csíkosan, duplázott képpel. Próbáltam frissíteni az adobe flash player-t, de nem használt.
  • Aquir
    nem:)

youtube, y u suck lately?
  • Flashly
    Sziasztok!
    Ma a drága kis youtube olyat kezdett el csinálni nálam, hogy egy zöld vízszintes csíkot benyom középre a videókban, felosztva a videók képét, és egymás alá 2x beteszi ugyanazt...
    így: YOUTUBE WTF?
    találkozott már valaki ilyesmivel?
  • xMokix
    Sziasztok! Nem tud valaki valami megoldást arra, hogy hogyan tudom eltűntetni ezt az Explore! baromságot a fullscreen videólejátszás alatt? Hihetetlen mód irritál.
  • Flamer
    #1540: nalam is.. geciszar. meg nem tudok mostmar fullscreenen tekerni.. :o

btw.. hogyaszarba lehet torolni a kezdolaprol az ilyen channel msgeket? tudjatok ottvan hogy subscritiopons meg ottvan egy msg a channelrol is. es nincs mogotte X.. nem lehet torolni.. :o
  • byzhouse
    ezzel meg mi lett? azt hittem,hogy nem elég a sok elakadás... nem akartam megnézni a 31perces starcraft 2-es videót ezért belepörgettem,de teljesen elejéről kezdi az egészet! szép lépés volt youtube!
  • Nasim
    Hello! Valaki tud megoldást arra, hogy hogyan lehetne lejátszani media playerel youtube videókat, úgy hogy azokat nem töltöm le?
  • precision
    mindegyik videónál ezt csinálja nálam

kép
  • ldavid
    tudsz linkelni egy olyan videót? nálam semmi változás
  • precision
    ugh...
    a "nagyító" ikon megnyomásakor (nem a fullscreen, hanem ami mellette van) ilyen fél fullscreenre teszi a videókat mostmár, és eltűnik minden, ilyen gagyi osd szerű cucc jelenik meg...

grat jutub, tényleg egyre jobban szétszarod ezt az oldalt...
  • Aquir
    még jó hogy egy accom van...
  • Adaaam
    Na szép, mégse szabadulok, most meg nem enged sehova ha nem linkelek egy gmail-es accot hozzá. Nálam végképp leírta magát a google...
  • Adaaam
    Mégis van megoldás, de csak 2009 májusa előtt létrehozott youtube hozzáféréseknél. Még szerencse hogy régi accom van. Itt: http://www.youtube.com/my_account_unlink
  • Adaaam
    Hát ez nem igaz, mekkora szemetek ezek a google-nél. Minden youtube bejelentkezésnél kiírta hogy kapcsoljam összse a gmail-es accommal. Na, mondom jó, de a rohadék ezzel bejentkezik a gmail-be is. De én meg nem csak 1 gmail-es accot használok, így mindig ki kell abból jelentkezni ha másikat akarok megnézni, és így később a youtube-ra is be kell újra jelentkeznem. És nem lehet unlink-elni... arghhhhhhhh
  • Aquir
    jah
  • byzhouse
    nektek is mindig szar YT? nekem már 1 hónapja nem tölti be normálisan a videókat. mindig elakad tölt tölt tölt... megint megy kicsit...

más oldalakon normálisan betöltődnek a videók.
  • bertino
    pofonegyszeru kijatszani.
    ne YT-ra rakd fel.
  • troger242
    Üdv mindenkinek!
    A videóim alatt lévö zenéket a youtube mindig letiltja,pedig a videó alá szerkesztem.Hogy tudnám ezt kijátszani,hogy ne tiltsák le a zenéket és olyan zenék legyenek amiket én akarok ,nem pedig amit felajánlanak.
    Kösz a segitséget.
  • byzhouse
    de felbassza az agyam ez a youtube