YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha olyan videót raksz fel amiben olyan zene szól ami "hozzájuk tartozik" akkor nem törölteti a videót meg nem is némítja el, hanem kiírja, hogy a videó alatt xy együttes xy száma szól és reklámokat helyezhet el a videón (én még nem láttam ilyen reklámos videót amúgy)
Bazinga!
a youtube vagy eleget tesz nekik, vagy más országok sem nézhetik meg, mert eleve nem engedik feltölteni
proxyval lehet ilyenkor szórakozni
"The Offspring - You're Gonna Go Far, Kid"
A videó Sony Music Entertainment tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki letiltotta azt az országodban szerzõi jogi okok miatt.
mi a ****** tiltja le? és ez a világ leghíresebb videomegosztó portálja? miez te? ez 1 köpedék jewtube
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Régebben töltöttem le zenéket a youtuberól... ( MP3 Converter )
De most hirtelen megadta magát...
" The program did not donwload some links..
Donwloading is completed...
Do you want to find a solution?
Eddig mindig jó volt....
Mi a baja? Oo
Válaszokat elõre köszi!
engem is már az õrületbe kergetett am ez
kitöröltem mindet a chormebol most nem lépet ki azért majd kiváncsi leszek rá holnap 😄
köszi szépen ^^
()() (^^)
töröld az összes youtube -os cookie -t majd indítsd újra a böngészõt
vagy ha ez nem segít akkor lehet, hogy be van állítva, hogy böngészõ bezárásakor törölje a cookie -kat, nézz szét a beállításokban (nemtom milyen böngészõt használsz)
Bazinga!
cookie törlés is megvolt arra gondoltam már én is
egyéb ötlet?
()() (^^)
mi a fenért léphet ki állandoan a youtube accom ha bezárom az oldalt ?
kicsit kezdem unni 😄
()() (^^)
olvass vissza, linkeltek greasemonkey scriptet ami tudja
de google a barátod, van ilyen script vagy "hatezer" csak a youtube nem tudja bepakolni a funkciók közé, mer félti a fél városnyi szerverparkját, nehogy a terhelése 5% felé menjen a sok hd lekérés miatt... 😊
Bazinga!
(nem a teljes képernyõre gondolok)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
rámegyek egy videóra, és alul bead egy ilyen sávot, ahol mindenféle videókat kiad, mittudomén, köv video a subscription -jeim között...stb.,
nem is lenne gond, de amint csak egy kicsit is a közelébe viszem az egeret, feljön és kurva zavaró... addig ezt csinálja míg meg nem nyomom a nyilat ami lecsukja az egészet... és még így is elfoglal alul egy kis részt
pfej.
Bazinga!
http://csuknorisz.mybrute.com
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://www.youtube.com/watch?v=gJaNoAq8nwU
http://www.youtube.com/watch?v=chUXFHvOe7Y
emailt akarok váltani és ezt kapom
Sajnos a(z) Gmail cím nem lehet elsõdleges címe ennek a fióknak.
MIÉRT?
csak addig vki be ne írja a google-be h google, mert összeomlik a zinternet :/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
g account nekem tök kényelmes, csak a loginra kattintok és név/jelszó nélkül beléptet youtube-ra (ha pl. lejárt a cookie), gmailbõl meg nem lépek ki, mer' minek?
kinek jó az, ha kilép a gmailjából akkor kilépteti a youtube profiljából is
elképedek ezeken a marhákon
Tudom néha nehéz szabályozni, ilyenkor érdemes valami harcmûvészetbe belekezdeni.. Az sok jó dologra megtanítja az embert. 😊