2412
-
#1606 Nekem 5Mbs netem van de 5 perc alatt nem tölt be egy videó, de a VEVO-s csatornákon pedig soha. Tök jó komolyan. -
#1605 Érettségiznek a fejlesztők és nincs rá idejük. -
#1604 Lassú bizony, ezzel nem vagy egyedül, de majd ha már mindenkinek olyan lassú lesz, hogy a csiga kiindexeli a hajtűkanyarban majd akkor tesznek egy lapáttal a szerverekre, hogy gyorsuljon! -
#1603 másnak is lassú a yt? -
#1602 Köszi, sikerült! -
ldavid #1601 akkor próbáld meg privát, vagy inkognitó módban, ha van olyan a böngésződben
firefoxban és internet explorerben ctrl+shift+p
chrome-ban ctrl+shift+n
-
#1600 Az általad kínált linkre kattintva is azonnal azt az üzenetet adja :-( -
ldavid #1599 itt próbáld -
#1598 Azután érdeklődnék, hogy hogyan lehet a Youtube-ra regisztrálni?
Amikor a www.youtube.com -n látható "Fiók létrehozása" feliratú gombra kattintok, az alábbi címen az alábbi szöveg fogad:
http://www.youtube.com/signup_copa
"Sajnáljuk, de a nekünk elküldött információid alapján nem regisztrálhatsz a YouTube.com-on."
A teljesen közönséges egyszeri kattintást hogyan lehet másképp kivitelezni, hogy az általam elküldött információk alapján tudjak regisztrálni? -
dvid95 #1597 csö
készítettem egy videót aláraktam a nightwis egyik zenéjét és feltöltöttem a youtubra és letiltották a zenét mert szerzői jogot sértek, hogy tudom kivédeni ezt és mégis az a zene legyen alatta.
pls help
-
#1596 vagy mozilla download helper plugin. mindenhonnan letudsz vele szedni stb -
#1595 arról nem én tehetek :| -
#1594 http://saveyoutube.com/
De google, online youtube downloader, hegyekben állnak a működő verziók. -
#1593 nekem chrome van és nekem se muxik :S -
#1592 videó beszúrása gomb :) -
Lacas968 #1591 Sziasztok!
Egy Off kérdésem lenne:
Látom, hogy youtube videót illesztetek be a hozzászólásokba.
Milyen módon, paranccsal lehet ezt megtenni?
KöszöNETtel: Lacás -
#1590 dunno -
#1589 Ez azt jelenti, hogy böngészőt kell cserélnem? -
#1588 chrome youtube downloader works -
#1587 Skacok, mivel lehet letölteni a youtube-ról? Az eddigi dowloader semmit sem hajlandó letöltni már. Mi történt? Valamit csináltak letöltés védelemben? -
#1586 aha, néztem Chromeban meg ie-ben is ugyan az... -
#1585 ócska szar gmailra hogy a szarba lehet regelni?
vagy a nyamvadt aktiválós szart leküldetni ne telefonra? -
ldavid #1584 másik böngészőben nem próbáltad? -
#1583 hali
mostmár egy hete kb azt csinálja a youtube hogy semmire nem hagyja hogy tetsziket nyomjak , kedvencekbe tegyem(mindig azt irja hogy ez a funkcio most nem elérhető), viszont a nem tetszik meg müködik ...
lehet ezzel valamit kezdeni? vagy megint csináljak uj fiokot ? :D -
pauly #1582 ja,köszi,már megtaláltam :) -
#1581 turn off the lights - chrome extension -
pauly #1580 jaaa,pedig jó ötlet volt,visszatehetnék :) -
#1579 Akkor olyan nap volt amikor egy órára kikapcsolták az áramot városokban. Energiatakarékosság miatt. -
pauly #1578 Hali!
Múltkor észrevettem hogy a youtubos videok címeinél volt egy kapcsoló,amivel átlehetett állítani a háttért az oldalnak fehérről feketére...Nálam lett valami vagy kivették az oldalról ezt a lehetőséget?
Köszi! -
Tesa901 #1577 -
#1576 :DDDDDDDDDDDddddddddd -
Koppixer #1575 legjobb komment:
"Check Norris watches this video 3 times a day." -
#1574 és az elején az ot Szalacsi?????!!! -
ldavid #1573 ehh Longest video ever on youtube -
#1572 ez -
#1571 melyika az a progi chomrhoz amivel mindig a legjobb minőséget hozza be, vagy legalább 720p-be. -
#1570 Értem köszönöm.
-
#1569 nincs magyarországon youtube partner program, szóval nem lehet itthon pénzt keresni vele jelenleg -
#1568 Hali!
Valakinek sikerült már pénzt keresni az oldallal?
Ha igen leírná részletesen hogy hogy működik a dolog?
-
#1567 ha elég nézettek a videóid, akkor megkapod.