YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
nekem is volt már ilyen, átmeneti youtube fosság van, majd megjavul
vagy a neted szarakszik és szintén megjavul majd
Bazinga!
Nem lehet a videóba beletekerni, így át sem lehet ugrani azt a részt. Bosszantó.
Találkozott más is ezzel a problémával?
(ez a videó egy példa: http://www.youtube.com/watch?v=SWnEHkBBmY8)
<#help>#help>
A#1
hát mindegy
csak jólett volna youtube mert ott nemzetközileg kapok kommenteket és jó véleményt hallanmi más gitárosoktól is😊
azért köszi😊
ha a kíséret nélkül gagyin hangzik, akkor vedd fel azt is külön, és rakd össze a kettõt egy videóba
sokkal egyedibb lesz a videód így, és legalább nem fogja letörölni a jutub
Bazinga!
és akkor azok, akik szintén guitar covert csinálnak, szóval rágitároznak egy számra, azoknak hogy lehet fent? nem hinném hogy szerzõdést kötöttek a youtubbal ilyen 1-2ezres nézettséggel...😊
??
vagy ha csak zene volt alatta, akkor használhatod az audioswappet is
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
az a talmas problémám, hogy valmiért a youtube minden videót irreálisan hosszú ideig tölt be..szal...rákattintk a videóra, és 5 perc sötétség, mire elndul...viszont más videómegosztókon pl. indvideo nincs ijen baj...ott rögtön betölt a cucc...mi leht a baj, és a megoldás?...<#szomoru1>#szomoru1>
ezeket nézd meg, frissics, próbáld másikat
de miért akarod 10 percre vágni, már 15 perc a határ!
az lenne a kérdésem, h hogy lehet videókat összefûzni? pl h egy mûsor 3 részre van vágva a 10 perces határ miatt, és azt összefûzni... inkább mutatom, h mire gondoltam... itt 10 rész van összecsinálva egybe és lehet váltogatni közöttük.
http://www.youtube.com/p/75F2A3BCC68F51E9&hl=en_US&fs=1
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Miért nem tudok letölteni a Youtube Downloaderrel videót? Azt írja ki, távoli helyrõl nem sikerül a letöltés.

Foleg nem ebben a topikban.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Raknám a zenéket a telóra jelzi is a gépen ,hogy ráraktam a telóra számokat de mikor bekapcsolom a telót nem is jelez semmi változást...
USB kábelem a rossz?
Valaki tipp?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯