2412
  • precision
    na, kaptunk új szép fekete playert :)
  • tommygear
    komolyan egyre bosszantóbb feljárni a youtube-ra...
    már azt sem jegyzi meg ha kiterjesztett ablakkal szeretnék valami videót megnézni így minden egyes videónézésnél elindítja nekem 360p-be és kis méretben, valamint a feliratkozások videót is a legrégebbivel kezdi, persze csökkenő növekvő elrendezés miért is lenne :@
  • Aquir
  • akyyy
    hogy lehet feltölteni youtubra videót ugy, hogy ha megszakad a feltöltés, akkor tudja onnan folytatni???
  • hungary27
    ezek a videókból is simán megélnek.
  • Aquir
    végre nem kell külön kijelentkeznem... wait... nem is szoktam :|
  • precision
    hát ez már legalább 1 éve így van... ha nem régebb óta :D
    elég fos így, ja...
  • HöfEE
    Újabb google baromság..

link

Már nem lehet külön használni a régi youtube accountokat, csak a google account a használatos. Ez idáig még oké, csak ez azt eredményezi, hogy ha megnézem a gmail leveleimet és kijelentkezek a fiókomból, akkor youtuberól is kijelentkezik, és oda vissza. Hát ez elég tré!

Miért nem nézhetem automata belépéssel a youtubeomat, anélkül hogy attól kell parázzak, hogy bárki beléphet a gmail fiókomba? A másik meg, hogy rohadt idegesítő ha videónézegetés közben egy másik lapfülön megnézem a leveleimet, kijelentkezek a fiókból és a következő pillanatban már nem tudok kommentelni a yt videókhoz....
  • tommygear
    tirexi FULL HD
  • akyyy
    hogyne, 7 orán át töltötte majd eSTe
  • HegiD
    hh
  • tommygear
    azt már tedd fel újra, nekem is volt ilyen hogy nem jelent meg a HD napokig, utána feltettem megint és jó lett
  • hungary27
    Majd valószínüleg átvált HD-ba. Nekem se tette be először HD ba.
  • akyyy
    feltöltöttem egy hd videót, másfél ora hosszúságban, mégis csak 480-as a legnagyobb minőség, és még index képet se tudok változtatni. mikor lessz fent jobb minőségbe, és lehet index képet váltani? kedden töltöttem fel a videót :S
  • Stefling
    Találtam firefoxhoz greasemonkey scriptet, aminek a segítségével youtubon a legjobb minőségben indítja el mindig a klipeket. x)
    Akit érdekel, itt megtalálja, csak installálni kell és annyi.

YouTube HD Suite
  • precision
    utólag nem, szerintem
  • kotar
    Valaki tudna segíteni? Az egyik videóm alá szeretnék zenét rakni utólag de az alap youtube-os zenés könyvtárban nincs benne. Így utólag lehet vele valamit csinálni?
  • precision
    firefox -hoz adblock plus kiterjesztés
  • Desiderata #1628
    youtube reklámokat hogyan lehet letiltani?
  • precision
    firefox -hoz van egy greasemonkey kiegészítő amivel scripteket lehet használni oldalspecifikusan is
    szinte biztos, hogy van hozzá olyan, amivel lehet mindig hd -t nézni youtube -on

google a barátod :)
  • Stefling
    Üdv!

Érdeklődni szeretnék, hogy miért van az, ha beállítom, hogy a legmagasabb minőségben játsza le a videót, mégis a legrosszabb minőségben indítja el mindig és manuálisan kell 720p-re állítani :/... Valaki tud erre valamiféle megoldást? FF-ot használok, nincs esetleg valami plugin hozzá? Chrome-hoz tudom hogy van... de had ne használjak már 200 böngészőt mindenoldalhoz :D
  • Czdano
    Haverom jelentkezett egy netes pályázatra, és ki tudna menni Svédországba a Dreamhackre ha megnyerné. Ehhez az kell, hogy minél többen likeoljátok/megnézzétek/kommenteljétek. Nagyon megköszönnénk! :)

Link

• HöfEE
    Esküszöm ami frissítés változtatás az elmúlt 2 évben volt a youtube-on minden egytől egyik BAROMSÁG volt. Most ez is mi a francért jó, hogy eddig egy kattintásból elértem a profilom onnan mindent most meg lenyílik egy idióta menü és ott még válogassak. áhh...
  • tommygear
    engem is felbasz
  • ldavid
    fú de könnyű lett elérni a kedvenceket a saját menüből nem normálisak
  • FZoleee
    másnak is rohadtul belassult a youtube megint? 5 percig töltött a 16 mp-es videó
  • UltraZord
    azt nem tudjátok miért nem frissül a statisztikám? kiírja hogy mostmár mivel ilyen népszerű órák múlva frissít csak de nem frissül a szám napok óta!
  • Aquir
    azt hiszem én ilyet még nem láttam
  • ldavid
    a lejátszóban a legfelső videó indul el, a replay meg stb gombok mellett, kb 30mp ismmétlődik belőle, amíg rá nem viszem az egeret
  • Aquir
    alul állítsd le a továbbjátszást. már ha látod a böngésző alján a továbbjátszósávot.
  • ldavid
    kurva idegesítő, hogy elindul a videók végén a következő, ha érdekel, ha nem
  • Aquir
    legnagyobb szavazatok :D

• TommyC
    amúgy én kb tegnap előtt kezdtem el tapasztalni lassulást.
    Most váltottunk gyorsabb netre és örültem, hogy az 1080p-t is simán streameli, erre rá pár napra krepa.
    Van hogy egy 360p-s mozgókép nélküli videót nem streamel :/

nézegettem a topikot, de akkor még nem írta be senki, mármár arra gyanakodtam, hogy vagy vírus lopja a sávszélt, vagy feltörték a wifi-t XD, nyomtam is rendesen a cmd-ben az arp -a parancsot ..........
  • Aquir
    lassan javul.:p
  • TommyC
    nekem még mindig krva lassú legtöbbször :@
  • Aquir
    mert már javult.:p
  • hungary27
    nekem semmi baj vele.
  • byzhouse
    előbb a 40másodperces videót nem tudta betölteni,de valamikor a 1080p-s 10perces vidit lazán betölti és már qvára idegesít. =/
  • JethroHUN
    Jah, eléggé, de lehet amúgy csak MO-n
    Helyesbítek 5 perc alatt ment 1 cm-t a csík :D
  • Aquir
    tehát másnak is lassú a yt!