YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Megint lenne egy kérdésem. YouTube Downloader-el vagy bármely más hasonló programal tudtok letölteni jutubról? Mert én akármelyikkel próbálom, nem tölt le semmilyen videót...
Köszi
Feltöltésnél nem lehet valahol kikapcsolni a címkejavaslatok összeállítását? Nagyon idegesítõ, hogy hosszú ideig állít össze egy használhatatlan listát. 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mármint szét lehet úgy választani google fióktól egy youtube accot hogy ne törlõdjön egyik sem?
Bazinga!
megpróbáltam újra, de még mindig nem törölte.
nézd meg a mailfiókodat, nem jött e confirm mail, amiben nyomni kell egy linkre, hogy törölje
Bazinga!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
videóim url-jét lementeni és valamilyen progival lejátszani , de úgy , hogy az folyamatosan játssza le õket , mint egy média lejátszó. van ilyen program , vagy alkalmazás ?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ezt hogy lehet eltüntetni a videó végérõl?
Elõre is köszönöm
Üdv
Falkon
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Alternatív e-mailként sem lehet hozzáadni, akkor "Nem társíthat Gmail címet Google Fiókjához." szöveg van.
Tehát ha idegen e-maillel regisztráltam youtube-ra amihez létrehozott egy google-fiókot, akkor már nem tudom elválasztani az új fióktól és hozzákötni egy régi gmail címhez? Úgy értelmezi, hogy nekem még nincs gmail címem, csak létrehozni tudok újat.
Ha 'up'-olsz, akkor negatívnak veszi, ugyanez fordítva is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
aki trollkodni fog a magyar nyelvû beállítás miatt az egy elõre megmondott hülye
egyre több videónál látni
valszeg gond van a felirattal / nem érhetõ el

anno 1987
megnézed másik oldalon.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"A videó tartalmazza EMI tartalmát. Már nem érhetõ el az országodban."
Pár hete megnéztem a videót, újra meg akarom nézni erre ez fogad... -.- Nem nézhetek meg egy videóklippet mert magyar vagyok? No comment...
A#1