2412
  • tommygear
    nekem ilyen akkor van ha fullscreenre váltok 1-2 mp-ig lefagy a kép és sötétség, ha visszaváltok ugyan ez
  • byzhouse
    nálam olyan vagy,hogy nem mutatja a videót csak hang van... csicska flash player mindig szórakozik
  • Aquir
    nemtom mi lehet más, nekem előző laptopomon win xp-n sem volt eddig ilyen
  • K Ace
    Igen nekem is szokott ilyet, elég idegesítő.
  • tommygear
    nálatok szokott olyan hiba lenni, hogy azoknál a videóknál amiknek az elején van reklám szétesik az egész videóablak? a videó képe megnagyobbodik, ha kirakom fullscreenre akkor meg a képernyő bal felső sarkában játsza a videót egy kis kockában... kipróbáltam több böngészőben, frissítettem a flasht-t is de semmi
  • Aquir
  • Minstrel
    Sziasztok
    Nektek rendesen küldi a youtube az email-eket az új feltöltésekről? Mert ahányszor feliratkozok valamire mindig bepipálom, hogy kérek email-t és sose jön időben, múltkor is 3 hét értesítései jöttek meg késve 2 napon belül.
  • byzhouse
    :DDDD
  • Aquir
    mivel fel vagyok iratkozva az MMOHut csatornájára, és általában ott idegesített a HD fullscreen hiánya, ezért amikor hirtelen felindulásból képet akartam a hibáról, beírtam youtube-ba, hogy MMORPG, és az első videó:)
  • Aquir
    nekem csak egy kérdésem van..ez melyik videó?:)
    főleg a betűkön, play gombon látszik a torzulás, de a videón lejátszás közben is észlelhető..
    (bocsi a dupla-postért)
    Hali! lenne egy kis gondom, hátha valaki tudna rá megoldást..
    (google-ben kerestem, de nem találtam semmi workaroundot meg semmit, de lehet én vagyok a béna..)
    Laptopon vagyok, és ha HD fullscreen videót akarok nézni Youtube-on, akkor "szétesik" a kép.. nem tudom sajnos pontosabban megfogalmazni,de mintha néhány pixel oszlopot duplázna, illetve felcserélne. Csináltam róla egy screenshotot.. Google Chrome alatt vagyok Win7en, de Vimeo-s HD fullscreen megy pöpecül, csak Youtube-os nem:S

A hardware acceleration ki van kapcsolva, Ati HD 5470em van.. pár hónapja még ment szépen, de azóta így szétesik a kép. Eddig annyira nem zavart, de most valahogy elegem lett..

Szóval ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!
  • DarkSector
    nem hanem szoftverbázison ami van pl egy piros kis négyzet alakú ikonja van.
  • Ironman2
    Na.Az pont nálam se müködik.Firefox kiegről beszélsz nem?
  • DarkSector
    Üdv mp3 downloader miért nem müködik?
  • ldavid
    ha már egyszer benne van a videóban, akkor szerintem kell is
  • Ironman2
    Sziasztok! Obcszén szavakat lehet feliratozni a Youtubon,filmek alá?
  • Aquir
    google: using 2-step verification
  • SchumiBacsi
    Jaj :D
    Már megvan de ty xd
    Üdv!
  • SchumiBacsi
    Hali!
    Hogy lehet visszaállítani a régi designt?
  • Peetboy
    Sziasztok!
    Tudtok jó Youtube zene letöltő progit?

Nekem Videoget van, de nem a legjobb minőségbe szedi le.
  • ldavid
    megnyitod megint, és ott az older version link
  • HöfEE
    Kipróbáltam, hogy lehet visszacsinálni a régit?
  • papi08
    Ez esetben a YouTube tehet egy jóóó nagy szívességet...:DD

Köszönöm a Válaszod! :)
  • precision
    youtube partnernek kell lenned, ami itthon jelenleg nem elérhető, és valszeg nem is lesz elérhető egy jó ideig
  • papi08
    Sziasztok.
    Van egy viszonylag jó megtekintésekkel büszkélkedő csatornám, és az volna a kérdésem hogy hogy oldható meg hogy a videóim felett (szó szerint felett) megjelenjen egy kép, pl. a Feliratkozás gomb felett. Számtalan csatornán láttam már, de még nem tudom a megoldást..:(
    Aki tud, kérem segítsen. Köszönöm. :)
  • ldavid
    te ez nem is olyan rossz, csak a player nagyon beleolvad a háttérbe, meg az ajánlott vieók is túl nagyok
  • FZoleee
    próbáljátok ki, normálisan néz ki ez az új design :)
  • ldavid
    *mean ma nem tudok írni
  • ldavid
    WTF? I meen HUH?
    /vajon ha WTF-t raknak, mennyien támadják le őket?/
  • FZoleee
    nekem is ray videójánál jött elő, lehet ő itt a kulcs :DD de már nincs, tetszett nekem is a fekete
  • precision
    nálam vmiért mindig hamarabb vannak az új dolgok mint itt a topiklakóknál :)
  • Aquir
    itt még mindig nincs fekete szirsz*r :)
  • hungary27
    :DDDD
  • Aquir
    nem látom
  • precision
    mouseover -nél jön fel, amúgy eltűnik
    jóval jobb mint a régi szerintem
  • ldavid
    hát elég gyászos
    és még ki is takar a képből...