YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HöfEE
Én is egybõl a profiloldalamra szoktam fellépni, ritkán megyek ki fõoldalra.

Aquir
néztem hogy wtf kedvenceim meg a nézettek, azokat kitöröltem, a többi most nekem tetszik, mindenbõl van egy csík

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

én már nem is használom a fõoldalt egy ideje, kapjákbe <#bohoc>
HöfEE
Szerintem elég kaotikus az új fõoldal vissza is tettem a régire. Ugye a régiben 4 fõ blokk van a baloldali tartalommezõben: csatorna ajánlások, ajánlott videók, barátok tevékenységei, subsscribe csatornák videói. Jobb oldalt pedig minden egyéb. Szerintem ez átlátható és tényleg jól rendszerezett, az új nézetben megszûnnek a blokkok minden egyben van és eléggé átláthatatlan. Egyáltalán nem értem ezt a trendet,( a facebooknál is hasonló volt) b****unk mindent egybe azt a júzer majd keresgél, ahelyett hogy rendszereznénk.

Aquir
Új fõoldal nézet
wow 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Molnibalage
Úgy tûnik, hogy automatica csinált. Az ottani account nyitó oldala legalább bejött. Ment a "reset password".

Ezután akárhányszor kijelentkezem, akkor ezt kell lezongorázni, mert a valami szar a youtubnál...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bertino
mibol tart csinalni egy google acc-ot ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Molnibalage
Hát ez kurva jó. A Google account - nekem azt sem tudtam, hogy van olyan - most már kötelezõen össze kell hogy legyen kapcsolva. Rákattintottam, oszt közölte, hogy nem végrehajtható mûvelet. Már a youtube nyitó oldala sem jön be.

Most akkor mi a péklapát faszát csináljak? Ha ezzel meghalt a youtube accountom, akkor seggberúgom ezeket...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mauro
köszi.

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

Aquir

Mauro
Miért nem 16:9-es képarányba kerül fel a youtube-ra 16:9-es arányú videóm?

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

Bruk
"Sorry, an unexpected error occurred. Please reload the page and try again."

Profilbeállításnál ezt írja... már két napja.

precision
mer fos a jutub, néha nekem sem jelenik meg a fõoldalon ha vki új videót rak fel (emailértesítõt én kikapcsoltam)

Bazinga!

Molnibalage
Igen, mert minden másról értesítést kapok, pl. ha hozzám iratkoznak fel, kommentelnek, stb.

email-t? jó cím van megadva?
de lehet az is szar, mint ahogy a föõoldal, ott sem jelenik meg minden új videó
Molnibalage
Feliratkoztam egy tag accountjára, de mégsem kaptam értesítõt, hogy feltöltött egy videót. Ez mitõl elhet?

precision
hm, lehetséges...
nekem csak tegnap írta ki, hogy megnézhetem az új mainpage -t ami még beta állapotban van, és ha nem tetszik mehetek vissza a régire 😊

Bazinga!

Aquir
Asszem az elõtte változott

precision
plusz új "main page" kinézet/layout

Bazinga!

Aquir
új hozzászólás-nézet

Aquir
nice

A YouTube eltörölte az idõkorlátot
Azok a felhasználók, akik korábban nem követtek el szerzõijog-sértést, mostantól 15 percnél hosszabb anyagokat is feltölthetnek.
Tyler1
chrome-ot használok, de jó hogy írtad, mert találtam ehhez is normális bõvitmény, ami fasza minõségben lekapja. thx 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bertino
olyanba szeded le, amilyenben fenn van youtube-on a legtobb kiterjesztessel.

precision
downloadhelper ff kiterjesztés

Bazinga!

Tyler1
van olyan youtube downloader, ami nézhetõ formában képes leszedni egy videót? próbáltam párat, de egy vga kamerának szebb képe van, mint amit kapok ezektõl :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Aquir
én az említett megoldásomat használom erre

ugye? én is ezért sírtam pár hsz-el lentebb
biztos van egy "okos" ember náluk, aki ezeket a szarokat jóváhagyja
bertino
bocsmar, ha voltmar.

de mi az istenert csinalja, hogy megvarom mig leszedi a videokat, elinditom, kirakom fullba, erre ez a tetu ujrakezdi 0arol a toltest. :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Flamer
#1476: ertem. csak nalam nem tunik el.. es mashogy nez ki 2 gepen de egy idobe. en ezt nem ertem..

http://loal.atw.hu

valamit biztos dolgoznak rajta, néha nálam is látni randomba új dolgokat, aztán eltûnnek
Flamer
#1474: ez mind oke de nezd meg a kulonbsegeket.. nos van a pcm.. ott latszik most ami a 2-es kepen. de regen olyan volt mint az 1. kepen..
tegnap ota lett ez a fos kinezete.. azt hittem eloszor enis hogy megujult.. de mikor benyomtap laptopot .. ott normalis.. mint regen. es nem vagom miert..

szerintem csak annyi, hogy mostanában hulladék az egész fõoldal
Flamer
nemtudjatok mi tortenhetett?

http://sektor.hu/feltoltott_kepek/1289565277.jpg

http://sektor.hu/feltoltott_kepek/1289565291.jpg

ugyanaz az account.. masik gepen nezve.. az elson ott vannak a boxnevek meg a levelek, megjegyzesek oldalt.. (jobbra),
a masikon meg ilyen buzulas az egesz..
nem tudjatok mit allithattam el az egyik gepen?

csak így meg nem vált 480p-re ha kinagyítom a playert :/

komolyan nem értem miért csinálnak állandóan olyan dolgokat, amikre semmi szükség
Aquir
Nem, ha: Fiók - Lejátszási beállítások - Lassú az internetkapcsolatom. Sose játsszon le nagy felbontású videókat.

kattints a like/dislike grafikonra és láthatod továbbra is

az viszont nagy fasság, hogy fullscreenre pakolás után mindig átváltana nagyobb felbontásra, még akkor is újratölti a videót, ha nincs nagyobb
Aquir
aham

Nem ez a gond, hanem a video képernyõ alatt eltûnt a második lefele nyíl is ami mutatta térképet, a nézõk korosztályát, meg hogy hányan jelölték be kedvencnek, + hova linelték be. Nem tudom miért szarakodnak állandóan a bevált dolgokkal.
Aquir
itt van a kedvencek. Ctrl+f5

Most mi a g3cit b@sztatnak a youtube-on hogy eltûntek a kedvencek meg a statisztikai adatok?
Bruk
Köszönöm szépen! Így már teljesen világos minden, és igazad is volt.

Aquir

Bruk
De azt nem tudom, hogy kell megcsinálni. 😄

Aquir
aham. a kiterjesztésnél meg a youtube videó alatt, minha az oldal része lenne, van egy lenyíló menü a közvetlen letöltéshez

Bruk
Igen egy weblap (keepvid.com). Nem kell kell telepíteni, beállítgatni, csak két kattintás. Az lehet, hogy a minõség nem a legjobb, de nekem most ez lényegtelen. 😊

Aquir
egyik weblap? csak nem tudom mi lehetne egyszerûbb mint a kiterjesztés 😊

Bruk
Így már érthetõ. Mondjuk találtam egy nagyon egyszerû megoldást. Köszönöm a segítséget mindkettõtöknek.

Aquir
ez egy böngészõkiterjesztés, most nem a program

Bruk
Chrome-hoz? Hogy érted?

Elindítom a programot, bemásolom egy videónak a címét, rányomok a start-ra és ezt írja ki: HTTP/1.0 404 Not Found.