2412
-
#1686 nekem ilyen akkor van ha fullscreenre váltok 1-2 mp-ig lefagy a kép és sötétség, ha visszaváltok ugyan ez -
#1685 nálam olyan vagy,hogy nem mutatja a videót csak hang van... csicska flash player mindig szórakozik -
#1684 nemtom mi lehet más, nekem előző laptopomon win xp-n sem volt eddig ilyen -
K Ace #1683 Igen nekem is szokott ilyet, elég idegesítő. -
#1682 nálatok szokott olyan hiba lenni, hogy azoknál a videóknál amiknek az elején van reklám szétesik az egész videóablak? a videó képe megnagyobbodik, ha kirakom fullscreenre akkor meg a képernyő bal felső sarkában játsza a videót egy kis kockában... kipróbáltam több böngészőben, frissítettem a flasht-t is de semmi -
#1681 -
#1680 Sziasztok
Nektek rendesen küldi a youtube az email-eket az új feltöltésekről? Mert ahányszor feliratkozok valamire mindig bepipálom, hogy kérek email-t és sose jön időben, múltkor is 3 hét értesítései jöttek meg késve 2 napon belül. -
#1679 :DDDD -
#1678 -
#1677 mivel fel vagyok iratkozva az MMOHut csatornájára, és általában ott idegesített a HD fullscreen hiánya, ezért amikor hirtelen felindulásból képet akartam a hibáról, beírtam youtube-ba, hogy MMORPG, és az első videó:) -
#1676 nekem csak egy kérdésem van..ez melyik videó?:) -
#1675 főleg a betűkön, play gombon látszik a torzulás, de a videón lejátszás közben is észlelhető..
(bocsi a dupla-postért) -
#1674 Hali! lenne egy kis gondom, hátha valaki tudna rá megoldást..
(google-ben kerestem, de nem találtam semmi workaroundot meg semmit, de lehet én vagyok a béna..)
Laptopon vagyok, és ha HD fullscreen videót akarok nézni Youtube-on, akkor "szétesik" a kép.. nem tudom sajnos pontosabban megfogalmazni,de mintha néhány pixel oszlopot duplázna, illetve felcserélne. Csináltam róla egy screenshotot.. Google Chrome alatt vagyok Win7en, de Vimeo-s HD fullscreen megy pöpecül, csak Youtube-os nem:S
A hardware acceleration ki van kapcsolva, Ati HD 5470em van.. pár hónapja még ment szépen, de azóta így szétesik a kép. Eddig annyira nem zavart, de most valahogy elegem lett..
Szóval ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném! -
#1673 nem hanem szoftverbázison ami van pl egy piros kis négyzet alakú ikonja van. -
Ironman2 #1672 Na.Az pont nálam se müködik.Firefox kiegről beszélsz nem? -
#1671 Üdv mp3 downloader miért nem müködik? -
ldavid #1670 ha már egyszer benne van a videóban, akkor szerintem kell is -
Ironman2 #1669 Sziasztok! Obcszén szavakat lehet feliratozni a Youtubon,filmek alá? -
#1668 google: using 2-step verification -
SchumiBacsi #1667 Jaj :D
Már megvan de ty xd
Üdv! -
SchumiBacsi #1666 Hali!
Hogy lehet visszaállítani a régi designt?
-
#1665 Sziasztok!
Tudtok jó Youtube zene letöltő progit?
Nekem Videoget van, de nem a legjobb minőségbe szedi le. -
ldavid #1664 megnyitod megint, és ott az older version link -
#1663 Kipróbáltam, hogy lehet visszacsinálni a régit? -
#1662 Ez esetben a YouTube tehet egy jóóó nagy szívességet...:DD
Köszönöm a Válaszod! :) -
#1661 youtube partnernek kell lenned, ami itthon jelenleg nem elérhető, és valszeg nem is lesz elérhető egy jó ideig -
#1660 Sziasztok.
Van egy viszonylag jó megtekintésekkel büszkélkedő csatornám, és az volna a kérdésem hogy hogy oldható meg hogy a videóim felett (szó szerint felett) megjelenjen egy kép, pl. a Feliratkozás gomb felett. Számtalan csatornán láttam már, de még nem tudom a megoldást..:(
Aki tud, kérem segítsen. Köszönöm. :) -
ldavid #1659 te ez nem is olyan rossz, csak a player nagyon beleolvad a háttérbe, meg az ajánlott vieók is túl nagyok -
#1658 próbáljátok ki, normálisan néz ki ez az új design :) -
ldavid #1657 *mean ma nem tudok írni -
ldavid #1656 WTF? I meen HUH?
/vajon ha WTF-t raknak, mennyien támadják le őket?/
-
#1655 nekem is ray videójánál jött elő, lehet ő itt a kulcs :DD de már nincs, tetszett nekem is a fekete -
#1654 nálam vmiért mindig hamarabb vannak az új dolgok mint itt a topiklakóknál :) -
#1653 itt még mindig nincs fekete szirsz*r :) -
#1652 :DDDD -
#1651 nem látom -
#1650 mouseover -nél jön fel, amúgy eltűnik
jóval jobb mint a régi szerintem -
ldavid #1649 hát elég gyászos
és még ki is takar a képből...
-
#1648 tessék -
ldavid #1647 képet! nálam nincs semmi új