YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
Ja hát egy idõben párezer embert többen nézte mint a többit de most meg nem😄
Aquir
a keresés alján ott van hogy duplikált címek nem szerepelnek a felsorolásban (ezért nem érdemes teljesen ugyanazt többször feltölteni) 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hungary27
ez a videó lenne
He beírom hogy Heineken reklám 2011 akkor nem adja ki. ha oda írom még hogy HD csak akkor adja ki. De ha beállítom hogy csak Heineken reklám 2011 legyen a neve akkor sem adja ki :s

Aquir
kulcsszavakat módosítsd (angol rövid szavak, amik jellemzik a videót és amirõl szól). Egyenkénti szavakat egymás után írd vesszõ nélkül (mintha mondatot írnál), kettõ szóból álló szavakat meg csak idézõjelek közé kell tenni, vesszõ továbbra sincs a felsorolásban csak space

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hungary27
Valaki segítene?
Van egy videóm aminek a nevét ha beírom a keresõbe nem adja ki. Csak ha pontosan a nevét írom ki. Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Aquir
a teljes leírást most még nehezebb kezelni, mert a mutatása/elrejtése gomb helye változik ahogy rányomsz.. tökjó

immovable
Kösz. 😊
Aquir

immovable
Hello.

Tudja valaki, hogy lehet "lekapcsolni a lámpát" videónézés közben a youtube-on? Elsötétíteni a képernyõt.

Elõre is kösz a választ.
Hali. Nekem olyan gondom van hogy ha megakarok nézni egy videót amikor elindítom még van idõsáv, de csak pár másodpecig és utána eltûnik. Szóval nemtudok a videóba belepörgetni felbontását állítani, semmitsem. ez mitõl lehet és hogyan tudnám megoldani?

ARSENAL&POKER

Bocs, a dupláért, de megvan a megoldás.
Az adobe flash player legújabb, 10.2.152.26-es verziója okozza a gondot. Uninstalláld a flash playered(ez azért kell, mert nem enged korábbi verziót installálni, míg fent van az újabb). Töltsd le ezt a hivatalos unistallt, ha megvagy vele, akkor nincs más dolgod, mint innen letölteni egy archivált korábbi verziót, és el is tûnt az a csúnya zöld vonal!
Sziasztok!
A mai nap nekem is jelentkezett a Flashly által vázolt probléma, plusz a youtube-on már be sem tölti a videókat. Maga az oldal mûködik, de a videók helyén nagy feketeség van. Csak a más weboldalra beillesztett youtube videókat tudom lejátszani, azokat is csak a zöld csíkosan, duplázott képpel. Próbáltam frissíteni az adobe flash player-t, de nem használt.
Aquir
nem😊

youtube, y u suck lately?

Sziasztok!
Ma a drága kis youtube olyat kezdett el csinálni nálam, hogy egy zöld vízszintes csíkot benyom középre a videókban, felosztva a videók képét, és egymás alá 2x beteszi ugyanazt...
így: YOUTUBE WTF?
találkozott már valaki ilyesmivel?

Sziasztok! Nem tud valaki valami megoldást arra, hogy hogyan tudom eltûntetni ezt az Explore! baromságot a fullscreen videólejátszás alatt? Hihetetlen mód irritál.
Flamer
#1540: nalam is.. geciszar. meg nem tudok mostmar fullscreenen tekerni.. :o

btw.. hogyaszarba lehet torolni a kezdolaprol az ilyen channel msgeket? tudjatok ottvan hogy subscritiopons meg ottvan egy msg a channelrol is. es nincs mogotte X.. nem lehet torolni.. :o

http://loal.atw.hu

byzhouse
ezzel meg mi lett? azt hittem,hogy nem elég a sok elakadás... nem akartam megnézni a 31perces starcraft 2-es videót ezért belepörgettem,de teljesen elejérõl kezdi az egészet! szép lépés volt youtube!

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Nasim
Hello! Valaki tud megoldást arra, hogy hogyan lehetne lejátszani media playerel youtube videókat, úgy hogy azokat nem töltöm le?

precision
mindegyik videónál ezt csinálja nálam

kép

Bazinga!

tudsz linkelni egy olyan videót? nálam semmi változás
precision
ugh...
a "nagyító" ikon megnyomásakor (nem a fullscreen, hanem ami mellette van) ilyen fél fullscreenre teszi a videókat mostmár, és eltûnik minden, ilyen gagyi osd szerû cucc jelenik meg...

grat jutub, tényleg egyre jobban szétszarod ezt az oldalt...

Bazinga!

Aquir
még jó hogy egy accom van...

Adaaam
Na szép, mégse szabadulok, most meg nem enged sehova ha nem linkelek egy gmail-es accot hozzá. Nálam végképp leírta magát a google...

everything's better with music

Adaaam
Mégis van megoldás, de csak 2009 májusa elõtt létrehozott youtube hozzáféréseknél. Még szerencse hogy régi accom van. Itt: http://www.youtube.com/my_account_unlink

Adaaam
Hát ez nem igaz, mekkora szemetek ezek a google-nél. Minden youtube bejelentkezésnél kiírta hogy kapcsoljam összse a gmail-es accommal. Na, mondom jó, de a rohadék ezzel bejentkezik a gmail-be is. De én meg nem csak 1 gmail-es accot használok, így mindig ki kell abból jelentkezni ha másikat akarok megnézni, és így késõbb a youtube-ra is be kell újra jelentkeznem. És nem lehet unlink-elni... arghhhhhhhh

Aquir
jah

byzhouse
nektek is mindig szar YT? nekem már 1 hónapja nem tölti be normálisan a videókat. mindig elakad tölt tölt tölt... megint megy kicsit...

más oldalakon normálisan betöltõdnek a videók.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

bertino
pofonegyszeru kijatszani.
ne YT-ra rakd fel.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Üdv mindenkinek!
A videóim alatt lévö zenéket a youtube mindig letiltja,pedig a videó alá szerkesztem.Hogy tudnám ezt kijátszani,hogy ne tiltsák le a zenéket és olyan zenék legyenek amiket én akarok ,nem pedig amit felajánlanak.
Kösz a segitséget.
byzhouse
de felbassza az agyam ez a youtube

Aquir

bertino
tolt nalam is, egesz addig, mig ki nem pakolom fullscreenbe.

mert akkor adott pillanattol ujratolti az egeszet... es ez egy 1 megas netnel egyszeruen fenomenalis erzes.

nálam most tölt normálisan
byzhouse
fudegci youtube már 1 hete nem tudok megnézni semmit. mutatja,hogy betöltött,de 5másodpercenként elakad és tölti. jó lenne,ha már kezdenének valamit vele... délelõtt-kora délutáni órákban még jó,de késõbb már szar.

berlinboy6329
Kezd az idegeimre menni a YT...Napok óta egy rohadt vidót nem tudok megnézni,méh 360-ban sem,mert nem tölti be...Fasznak sincs kedve 1perces videókra is 10et várni...Hát még 6-7 v esetleg 20percesekre...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Amúgy olyan mint ha kiment volna az egyik "gerinc" kábelük. Az egész lassulás egy server error üzivel indult.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Aquir
akkor úgy értem a szerverek amik most vannak. Ilyen ütemben elég sok kis helyet csinálhatnak a videók maguknak

bertino
tele ? a youtube ? sose lesz tele(szerintem), ahol sulyos milliok jonnek be a ceghez evente.

Aquir
tényleg, mikor lesznek tele a youtube szerverei ha 26 óra videót töltenek fel percenként?

Ezek szerint nem csak nálam lassú. Én telóval vagyok, így a kép szétesik hang beremeg. Csak kora reggel jó.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Törölt felhasználó
köszi
mennek a "tv2 után" az iframe-el 😄

ha lenyitod az embed menüt, pipáld be a régi kód használatát
Törölt felhasználó
Nem tudjátok ezt 2 napja megváltoztatott beágyazási kódot hogyan lehet ténylegesen beágyazni?
nekem eddig nem sikerült...
MR ME
dettó nálam is ez van, szarfosszar má napok óta

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

akyyy
már nagyon régóta
0

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

nálatok nem töltõdnek a szokottnál lassabban a videók mostanában?
a netemmel nincs semmi gond, mégis mintha fele sebességgel menne a letöltés youtube-on
Aquir
ja hogy: ebben már ott van az is, hogy bétáról beszéltél. Folyamatosan nézem a fõoldalt és most ajánlotta fel, bár ha 2 hónappal ezelõtt említett volna egy bétát, arra biztos hogy nemet nyomok, esetleg azért nem emlékszem ha így van.
De ha ezt a mostanit tényleg felajánlotta akkor, akkor viszont bocsánatot kérek! És jó hogy mondtad, mert én a másik régebbi nagyobb nézetváltásra gondoltam, a múlt évben

precision
😊
nem szeretem magam idézni, de #1490 😊

én már azóta az újat használom

Bazinga!

Aquir
említettem, hogy az egy régebbi volt. Ez egy újabb, keresd felül a gombot 😊

precision
más lassan egy hónapja 😊

link

Bazinga!