2412
  • Desiderata #1726
    1080-nál nálam szaggat az összes videó :(
  • HegiD
    http://www.youtube.com/user/klortomi
  • Aquir
  • Aquir
    hmm, látom lehet lájkolni beágyazottan videót egyes esetekben
  • r4pt0r
    Nem tudja valaki hogy lehet megjelölni a megnézett videókat a kedvencek között? Mert benyomta az összes videót a listába mintha újjak lennének.
  • Aquir
    jah. legalább a videók résznél ezen listáknak a képei láthatók
  • Anonymusx
    Fasza, egyre szarabb lesz a youtube. Minek kellett a lejátszási listánál a videó bélyegképhez odaírni hogy watched?
    Na meg törölni se egyszerű, külön rá kell menni hogy lista szerkesztése.
    A régebbi youtube sokkal jobb volt.
  • Theine
    Köszi, már sikerült!:)
    Fel volt nagyítva az oldal ezért nem látszott a saját fiók->kijelentezés.
  • Theine
    Megvan!:)
    Szerintem az egyik családtagom felnagyította CTRL+-el a Mozillát, még szép hogy nem látszott a saját fiók.
  • CroftManor
    Magyar nyelvű nálad a youtube? Ha igen akkor a nevednél legördíted és a legalsó a kijelentkezés... Ha meg angol akkor Logout.
  • Theine
    gomb=fül
  • Theine
    Rákattintottam, megjelent a "lejátszási listáim"...
    Hol van az a nyamvadt kijelentkezés gomb?
  • hungary27
    Nevednél legördülő és kijelentkezés
  • Theine
    Sziasztok!

SOS segítsen valaki, hol lehet kijelentkezni a YouTube-ról?

Köszi!
  • ldavid
    ennél is csinálja?
    nálam olyat szokott, hogy amikor eléri a reklámot, meg 4x-eződik a kép és csak a bal-felső negyedét látom, aztán muszáj fullscreenre rakni
  • Xerox10

Nekem olyat csinál, hogy lejátszás közben, szétcsúszik a kép, az miért van? Tuti nem a böngésző hibája, mert egy jó párban kipróbáltam.
  • ZilogR
    Köszönöm!!! Ki fogom próbálni! (Persze még mindig nem világos, h ez miért is okoz ilyet?)
  • Anonymusx
    Sikerült megoldanom, jobb klikk a videón, settings, display, és ki kellett kapcsolni az "enable hardware accelerationt
  • Anonymusx
    Nekem tegnap óta jött elő ez a probléma!
    Vajon mitől lehet?
  • Ironman2
    Hali.Én kaptam ilyen szerzői jogi figyelmeztetést.Nem tudjátok hogy ha privátra teszem a videókat,akkor arra is érvényes a szerzői jog?
  • ZilogR
    Tud-e valaki arra megoldást, h fullscreen-en nem látszik a videó kép csak a hang szól?
    Kb. egy-másfél hete csinálja ezt a baromságot... :(((
  • Aquir
    nem csak otthoni net létezik, közbe meg még lehet mást is tölteni gondolom :)
  • hungary27
    jó gyors
  • Aquir
  • Aquir
  • bertino
    sztem ilyenkor mar semmit.
  • lesifotos
    Néhány hete minden értesítés nélkül elveszítettem a korlátlan idejű feltöltés lehetőségét. Letiltott videóm nincs, olyan viszont van, ahol szerzői jogi problémák miatt egy-egy országban nem érhető el a videó. Ilyen pl. amikor szupercellát videóztam és közben szólt a rádió a kocsiban, vagy felvettem pl. egy karneváli előadást és a háttérben szólt a show aláfestő zenéje.

Mit lehet tenni, hogy visszaszerezzem a korlátlan hosszúságú feltöltés lehetőségét? Most 15 perc a limit...
  • papi08
    Csak az én fiókomban jelent meg két új reklámfelület? Google Chrome lehet a hibás..:/ :D
  • szájmonbácsi
    Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy adsense fiókot lehet csinálni youtube videóhoz,vagy kell egy veboldal is hozzá?Azt tudom,hogy magyar nem lehet youtube partner,ezért gondolom adsensen keresztül kell a reklámokat felrakni.Van valami kikötés,hogy pl. milyen nézettséggel lehet jelentkezni?
  • precision
    :))
  • Aquir
    telirakott képernyőnél

• Anonymusxx
    Igen, így már jó, csak még elég fura..
  • ldavid
    innen sem éred el?
  • Anonymusxx
    De jó vagy megint variáltak, vagy pedig én állítottam be valamit véletlen rosszul?

Eddig nekem itt bal oldalt volt a lejátszási listám:

Meg csak így birok törölni videót?:

Ez így nagyon rossz...
  • Aquir
  • precision
    töltsd fel újra
  • Vargagy
    Időközben annyi változás történt a tegnap estihez képest, hogy most már az általános kereső is megtalálja a filmet,

http://www.youtube.com/watch?v=rUKJhVI_COM

de változatlanul csak az első 1:12-t, holott a feltöltés végigment, mert a kis kulcsképek között láttam a VÉGE főcímet is.
  • Vargagy
    Van valami változás a YiuTube feltöltési rendjében, mióta utóljára erre vetemedtem? egnap feltöltöttem egy 130 megás 8 perces filmet, amivel a következő történt:

1. A 8 percből csa kb 1 perc "került adásba"
    2. Nem a nagy közös medencébe ment a dolog, hanem az én névre szóló csatornámba (amiről eddig nem is tudtam, de benne vannak a régebbi feltöltéseim is). Ennek megfelelően az általános keresők nem is találják a filmet.
    3. Megpróbáltam megváltoztatott címmel újra feltölteni, de arra persze rájött, hogy ez egy korábban feltöltöttnek a másolata, és nem mutatja. Mondjuk ez logikus. Akkor ez is meg van nyírva, vagy a másik sincs, de az 1 perc utáni részt csak az igaz emberek látják?
  • Aquir
  • Aquir
    :3