2412
-
1080-nál nálam szaggat az összes videó :( -
HegiD #1725 http://www.youtube.com/user/klortomi -
-
hmm, látom lehet lájkolni beágyazottan videót egyes esetekben -
r4pt0r #1722 Nem tudja valaki hogy lehet megjelölni a megnézett videókat a kedvencek között? Mert benyomta az összes videót a listába mintha újjak lennének. -
jah. legalább a videók résznél ezen listáknak a képei láthatók -
Anonymusx #1720 Fasza, egyre szarabb lesz a youtube. Minek kellett a lejátszási listánál a videó bélyegképhez odaírni hogy watched?
Na meg törölni se egyszerű, külön rá kell menni hogy lista szerkesztése.
A régebbi youtube sokkal jobb volt. -
Theine #1719 Köszi, már sikerült!:)
Fel volt nagyítva az oldal ezért nem látszott a saját fiók->kijelentezés. -
Theine #1718 Megvan!:)
Szerintem az egyik családtagom felnagyította CTRL+-el a Mozillát, még szép hogy nem látszott a saját fiók. -
Magyar nyelvű nálad a youtube? Ha igen akkor a nevednél legördíted és a legalsó a kijelentkezés... Ha meg angol akkor Logout. -
Theine #1716 gomb=fül -
Theine #1715 Rákattintottam, megjelent a "lejátszási listáim"...
Hol van az a nyamvadt kijelentkezés gomb? -
Nevednél legördülő és kijelentkezés -
Theine #1713 Sziasztok!
SOS segítsen valaki, hol lehet kijelentkezni a YouTube-ról?
Köszi!
-
ldavid #1712 ennél is csinálja?
nálam olyat szokott, hogy amikor eléri a reklámot, meg 4x-eződik a kép és csak a bal-felső negyedét látom, aztán muszáj fullscreenre rakni -
Xerox10 #1711
Nekem olyat csinál, hogy lejátszás közben, szétcsúszik a kép, az miért van? Tuti nem a böngésző hibája, mert egy jó párban kipróbáltam. -
Köszönöm!!! Ki fogom próbálni! (Persze még mindig nem világos, h ez miért is okoz ilyet?) -
Anonymusx #1709 Sikerült megoldanom, jobb klikk a videón, settings, display, és ki kellett kapcsolni az "enable hardware accelerationt -
Anonymusx #1708 Nekem tegnap óta jött elő ez a probléma!
Vajon mitől lehet? -
Ironman2 #1707 Hali.Én kaptam ilyen szerzői jogi figyelmeztetést.Nem tudjátok hogy ha privátra teszem a videókat,akkor arra is érvényes a szerzői jog? -
Tud-e valaki arra megoldást, h fullscreen-en nem látszik a videó kép csak a hang szól?
Kb. egy-másfél hete csinálja ezt a baromságot... :((( -
nem csak otthoni net létezik, közbe meg még lehet mást is tölteni gondolom :) -
jó gyors -
-
-
sztem ilyenkor mar semmit. -
lesifotos #1700 Néhány hete minden értesítés nélkül elveszítettem a korlátlan idejű feltöltés lehetőségét. Letiltott videóm nincs, olyan viszont van, ahol szerzői jogi problémák miatt egy-egy országban nem érhető el a videó. Ilyen pl. amikor szupercellát videóztam és közben szólt a rádió a kocsiban, vagy felvettem pl. egy karneváli előadást és a háttérben szólt a show aláfestő zenéje.
Mit lehet tenni, hogy visszaszerezzem a korlátlan hosszúságú feltöltés lehetőségét? Most 15 perc a limit... -
Csak az én fiókomban jelent meg két új reklámfelület? Google Chrome lehet a hibás..:/ :D -
szájmonbácsi #1698 Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy adsense fiókot lehet csinálni youtube videóhoz,vagy kell egy veboldal is hozzá?Azt tudom,hogy magyar nem lehet youtube partner,ezért gondolom adsensen keresztül kell a reklámokat felrakni.Van valami kikötés,hogy pl. milyen nézettséggel lehet jelentkezni? -
:)) -
telirakott képernyőnél
-
Anonymusxx #1695 Igen, így már jó, csak még elég fura.. -
ldavid #1694 innen sem éred el? -
Anonymusxx #1693 De jó vagy megint variáltak, vagy pedig én állítottam be valamit véletlen rosszul?
Eddig nekem itt bal oldalt volt a lejátszási listám:
Meg csak így birok törölni videót?:
Ez így nagyon rossz... -
-
töltsd fel újra -
Vargagy #1690 Időközben annyi változás történt a tegnap estihez képest, hogy most már az általános kereső is megtalálja a filmet,
http://www.youtube.com/watch?v=rUKJhVI_COM
de változatlanul csak az első 1:12-t, holott a feltöltés végigment, mert a kis kulcsképek között láttam a VÉGE főcímet is.
-
Vargagy #1689 Van valami változás a YiuTube feltöltési rendjében, mióta utóljára erre vetemedtem? egnap feltöltöttem egy 130 megás 8 perces filmet, amivel a következő történt:
1. A 8 percből csa kb 1 perc "került adásba"
2. Nem a nagy közös medencébe ment a dolog, hanem az én névre szóló csatornámba (amiről eddig nem is tudtam, de benne vannak a régebbi feltöltéseim is). Ennek megfelelően az általános keresők nem is találják a filmet.
3. Megpróbáltam megváltoztatott címmel újra feltölteni, de arra persze rájött, hogy ez egy korábban feltöltöttnek a másolata, és nem mutatja. Mondjuk ez logikus. Akkor ez is meg van nyírva, vagy a másik sincs, de az 1 perc utáni részt csak az igaz emberek látják?
-
-
:3