YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
He beírom hogy Heineken reklám 2011 akkor nem adja ki. ha oda írom még hogy HD csak akkor adja ki. De ha beállítom hogy csak Heineken reklám 2011 legyen a neve akkor sem adja ki :s
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Van egy videóm aminek a nevét ha beírom a keresõbe nem adja ki. Csak ha pontosan a nevét írom ki. Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Tudja valaki, hogy lehet "lekapcsolni a lámpát" videónézés közben a youtube-on? Elsötétíteni a képernyõt.
Elõre is kösz a választ.
ARSENAL&POKER
Az adobe flash player legújabb, 10.2.152.26-es verziója okozza a gondot. Uninstalláld a flash playered(ez azért kell, mert nem enged korábbi verziót installálni, míg fent van az újabb). Töltsd le ezt a hivatalos unistallt, ha megvagy vele, akkor nincs más dolgod, mint innen letölteni egy archivált korábbi verziót, és el is tûnt az a csúnya zöld vonal!
A mai nap nekem is jelentkezett a Flashly által vázolt probléma, plusz a youtube-on már be sem tölti a videókat. Maga az oldal mûködik, de a videók helyén nagy feketeség van. Csak a más weboldalra beillesztett youtube videókat tudom lejátszani, azokat is csak a zöld csíkosan, duplázott képpel. Próbáltam frissíteni az adobe flash player-t, de nem használt.
youtube, y u suck lately?
Ma a drága kis youtube olyat kezdett el csinálni nálam, hogy egy zöld vízszintes csíkot benyom középre a videókban, felosztva a videók képét, és egymás alá 2x beteszi ugyanazt...
így: YOUTUBE WTF?
találkozott már valaki ilyesmivel?
btw.. hogyaszarba lehet torolni a kezdolaprol az ilyen channel msgeket? tudjatok ottvan hogy subscritiopons meg ottvan egy msg a channelrol is. es nincs mogotte X.. nem lehet torolni.. :o
http://loal.atw.hu
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Bazinga!
a "nagyító" ikon megnyomásakor (nem a fullscreen, hanem ami mellette van) ilyen fél fullscreenre teszi a videókat mostmár, és eltûnik minden, ilyen gagyi osd szerû cucc jelenik meg...
grat jutub, tényleg egyre jobban szétszarod ezt az oldalt...
Bazinga!
everything's better with music
más oldalakon normálisan betöltõdnek a videók.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ne YT-ra rakd fel.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A videóim alatt lévö zenéket a youtube mindig letiltja,pedig a videó alá szerkesztem.Hogy tudnám ezt kijátszani,hogy ne tiltsák le a zenéket és olyan zenék legyenek amiket én akarok ,nem pedig amit felajánlanak.
Kösz a segitséget.
mert akkor adott pillanattol ujratolti az egeszet... es ez egy 1 megas netnel egyszeruen fenomenalis erzes.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
ha lenyitod az embed menüt, pipáld be a régi kód használatát
nekem eddig nem sikerült...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
0
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a netemmel nincs semmi gond, mégis mintha fele sebességgel menne a letöltés youtube-on
De ha ezt a mostanit tényleg felajánlotta akkor, akkor viszont bocsánatot kérek! És jó hogy mondtad, mert én a másik régebbi nagyobb nézetváltásra gondoltam, a múlt évben
Bazinga!