YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Antivirus - To protect and to serve
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
firefoxban és internet explorerben ctrl+shift+p
chrome-ban ctrl+shift+n
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Amikor a www.youtube.com -n látható "Fiók létrehozása" feliratú gombra kattintok, az alábbi címen az alábbi szöveg fogad:
http://www.youtube.com/signup_copa
"Sajnáljuk, de a nekünk elküldött információid alapján nem regisztrálhatsz a YouTube.com-on."
A teljesen közönséges egyszeri kattintást hogyan lehet másképp kivitelezni, hogy az általam elküldött információk alapján tudjak regisztrálni?
készítettem egy videót aláraktam a nightwis egyik zenéjét és feltöltöttem a youtubra és letiltották a zenét mert szerzõi jogot sértek, hogy tudom kivédeni ezt és mégis az a zene legyen alatta.
pls help
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De google, online youtube downloader, hegyekben állnak a mûködõ verziók.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egy Off kérdésem lenne:
Látom, hogy youtube videót illesztetek be a hozzászólásokba.
Milyen módon, paranccsal lehet ezt megtenni?
KöszöNETtel: Lacás
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
vagy a nyamvadt aktiválós szart leküldetni ne telefonra?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
mostmár egy hete kb azt csinálja a youtube hogy semmire nem hagyja hogy tetsziket nyomjak , kedvencekbe tegyem(mindig azt irja hogy ez a funkcio most nem elérhetõ), viszont a nem tetszik meg müködik ...
lehet ezzel valamit kezdeni? vagy megint csináljak uj fiokot ? :D
()() (^^)
Múltkor észrevettem hogy a youtubos videok címeinél volt egy kapcsoló,amivel átlehetett állítani a háttért az oldalnak fehérrõl feketére...Nálam lett valami vagy kivették az oldalról ezt a lehetõséget?
Köszi!
"Check Norris watches this video 3 times a day."
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Bazinga!
Valakinek sikerült már pénzt keresni az oldallal?
Ha igen leírná részletesen hogy hogy mûködik a dolog?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!