2412
  • precision
  • ldavid
    greasemonkey meg hasonlók
  • precision
    így van + nem kell sírni a fórumon miatta :) ez van oszt' annyi, el kell fogadni
  • Mauro
    Ha több fájl töltök fel egyszer akkor azok videók össze lesznek fűzve?
  • uscGhost
    Elkell fogadni hogy szar :D
  • precision
    akkor mi a megoldás? :)
  • uscGhost
    Épp ez az hogy kötelező mert ezt használják a legtöbben és ez van megszokva, itt vagyok feliratkozva sok helyre stb.. :(
  • precision
    használj mást akkor, vannak még videós oldalak a neten
    semmit sem kötelező :)
  • uscGhost
    Na már ez is átváltott az újra :( Én ezt soha nem fogom megszokni mert k*rva szar...
  • uscGhost
    EZ még a régi youtube: http://www.youtube.com/home
  • Mauro
    Szerzőjogi problémák miatt kaptam korlátozást. :)
  • precision
    rohadtul felesleges visszaállítani a régire, mivel idővel az úgyis megszűnik

jobb ha már az elejétől kezdve hozzászoksz :)

elsőre nekem is fura volt, de kb 3 perc alatt megszoktam
  • uscGhost
    Én ezt soha sem fogom megszokni olyan szar, igazán tehettek volna bele olyan opciót amivel lehet váltogatni a kinézetet, mer én vissza akarom állítani a régire!!!
  • CalebJoe
    csak a saját csatornádat tudod visszaállitani a régire, felül szerkesztés és ott a megjelenés fülnél Visszaváltás a régi csatornakialakításra
  • Narxis
    Ennyi.
  • FZoleee
    nekem kifejezetten tetszik ez az újítás :D
  • precision
    semmi gond nincs az újítással, ahogyan eddig sem volt soha

mindig sírnak/sírtok, aztán megszokjátok, és rájöttök, hogy jó

a következő újításnál pedig újra kezdődik az egész :)
  • ldavid
    én sem igazán vártam hogy nálam is átváltson, mert ez a szürke háttér, meg a szomorú bordó logó kicsit lehangoló - de hát ez a modern design...
    az ikoncserét már nem is említem
  • kissssss
    ez engemet is érdekelne hol lehet vissza állítani(vagy majd utána járok én), erre az új kinézetre meg nem tudok mit mondani.... talán annyit tudnék hozzáfűzni hogy U.N.D.O.R.Í.T.Ó.

még mindig nem sikerült egy egyszerű felhasználóbarát könnyen kezelhető és átlátható oldalt összedobniuk, mi a fészkes fenéért nem sikerül ennyit megcsinálniuk hogy pl:10:00 jártam utoljára a youtubon ezt megjegyzi az oldal a legközelebbi látogatásom alkalmával pedig feltöltőkként megjeleníti az eddig feltöltött összes videót(nem csak kibasz mutatóba egyet), mert igaz eddig is így volt de legalább 20 feltöltöböl megjelenített négyet és azoktól is csak 3 videót pakolt ki, ha meg többet akarna megnézni a hülye parasztja akkor kezdjen el turkálni.
  • tommyknockers
    Hogy lehet visszaállítani a régi kinézetre? Mindenhol kerestem, de sehol nem találtam, vagy lehet, hogy nem vettem észre egy rohadt nagy piros gombot, amit meg kell nyomni.
  • uscGhost
    Jó nagy szar az új kinézet xD
  • CalebJoe
    Kirúgnám a designert aki ilyen szart csinál a jóbevált felületből vicc az egész inkább a hibákat javitanák, szerencsére vissza lehet állni a régi nézetre.
  • Aquir
    New youtube page, yay.
  • Mauro
    ok.
  • Aquir
    próbálkozz a linkekkel :)
  • Mauro
    Kép
  • Mauro
    Ez de nekem azt se adja be.
    :(

• Aquir
    Azt írja hogy a feltöltési oldalon a korlát növelésére kattints, biztos ott.
  • Mauro
    De nekem a Mobiltelefon-beállításoknál csak ez adja be.
    A videókat a következő címre elküldve tudod feltölteni a telefonodról:

De számot hol lehet megadni?
  • Aquir
    Akkor ezek a lehetőségek, a beállításokban lehet mobilt megadni, de ilyen változtatást nekem még nem kellett csinálni.
  • Mauro
    Ez van ott:
    Feltöltendő videó hossza

A felhasználók legfeljebb 15 perces videókat tölthetnek fel. Hosszabb videókat is feltölthetsz, ha:

A fiókod a YouTube közösségi irányelveinek értelmében megbízható.
    Igazolod a fiókodat egy mobiltelefonnal.

A feltöltési oldalon a Korlát növelése linkre kattintasz, hogy igazold a fiókodat.
  • Aquir
    A beállításokban ott van sokminden. Mi a szöveg?
  • Mauro
    Más se tud már 15 percnél hosszabb videókat feltölteni a Youtubra?
    Eddig engedte nekem most meg valami SMS-t kéne kérni fiókom megerősítéséhez. Hol kell megadni számom? Ingyenes SMS fogadás?
  • Aquir
  • akyyy
    azt hol lehet beállítani hogy egy videom telefonon is megnézhető legyen?

annyi hogy egy bizonyos zene részlete szól alatta, és ezért szerzői jogok miatt németországban nem nézhető meg, de azt irják bárhol máshol elérhető. jah de azért nem lehet beállítani hogy ne legyen nézhető mobilon? amugy vicces, de egy nokián elérhető, de egy sony-n meg már nem :S
  • hungary27
    240p, we meet again :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • tommygear
    mi már ez megint, hogy várni kell még betölt a 720p?
  • akyyy
    keress rá 4K-s videóra, az is szaggat?
  • Desiderata #1728
    aham :/
  • banok
    Gyenge a géped