Rejtélyes objektumot alkotott egy szupernova
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Caro #52: tudtommal már bizonyították, bár nem vagyok benne biztos.<#szomoru1>#szomoru1>
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
SRÁCOK, Kirk kapitány forogna tõletek a sírjában.. 😄
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Az, hogy a legtöbb forog, nem jelenti azt, hogy ez szükségszerû."
Namost, ha a 'legtöbb' csillag forogna, az azt jelentené, hogy van olyan, ami nem. Tudtommal ilyent még nem figyeltek meg.
Nexus6#10: látom, és értem az átalad felvázolt összefüggést. Bölcsességed fénye beragyogja a teLYútrendszert.
Mivel közlekedsz általában?
Loller-el?
szóval mondjuk mellette van valami, ami hatalmas lassító energiát fejtett ki és fejt ki rá (egy fekete lyuk?) --- nem vagyok szakértõ, de szeretek elméleteket gyártani
(Nekem is sokat segített volna.)<#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
2. Soha nem állítottam, hogy jártam iskolába. <#mf1>#mf1>
De ha igaz is, a fotonokra ugyanaz vonatkozik, amit leírtam.
Nem könnyítene az antianyag sem a fekete lyukon.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
http://www.csillagkapu.hu/fizika.php?oldal=feregjarat#2
Negatív energiát egyenlõre csak a kasmír (<#buck>#buck>) effektusban és a mesében (lásd: Csillagkapu ...) van.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
És mi a véleményed a negatív energiáról? Abból is lehetne "alkotni" elemi részecskéket, anyagot, anti-anyagot? 😄
Egy igazán jó suli, ahol nem idegbeteg szellemi félnyomorékot, meg intézményesítve félmûveltet nevelnek az ember csemetéjébõl, az meg még sokkal drágább. Igaz az emberiség érdekében megéri 😉
Nem ártana utánna nézni. 😄
/ha utana olvasol, majd meglepodsz/
GPLAY:
Annyiban segit, hogy meg kell nekik mondani, hogy:
tanuljatok, hogy legalabb szellemileg legyetek joltaplaltak 😊
/ez talan segitene elobbre vinni a dolgaikat, talan kevesebb haboru es belso viszaly lenne, etc..../
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
De áruljátok már el ez mennyiben segít a harmadik világ éhezõin?
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Ellenkezõleg, attól is csak nehezebb lenne!
Az antianyag energiája ugyanúgy pozitív, és sugárzás formájában sem tud kilépni az eseményhorizont alól, ezért ugyanúgy növelné a tömegét, mint ha sima anyag kerülne bele.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
(vagyis minden elolrol kezdodik)
S mi van akkor, ha eloszor az anti anyag volt, es az anti anyag hatasakent kelettkezett az altalunk ismert normal anyag, ami valojaban az igazi anti anyag, s ezert oregebbek a fekete lyukak?!
Na erre varjatok gombot, meg gombostu fejet 😊
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Egy csillagkép tudtommal fizikailag NEM összetartozó csillagokból áll. Vagyis annak lenne inkább értelme, hogy egy csillagképtõl mondjuk 10 szögfoknyira északkeletre ... vagy ilyesmi.
Azt olyan típusú szupernovák alapján számolták, amiket jól ismernek.
-- http://www.x-plane.hu
Gázfelhõk, kis gömbhalmazok, ezek nem forognak.
Azért hülyeséget nem akarok írni, a csillagászatban ennyire nem vagyok benne.
Valamennyi biztosan volt neki, mert azért forgott legalább ennyire.
Csak elenyészõ ahhoz képest, ahogyan a többi csillag szokott forogni.
de ha a robbanás során elveszíti a tömege nagy részét, akkor már mégiscsak százezres nagyságrendrõl beszélünk 😊 úgyhogy sztem legyen valami arany középút 😊
részemrõl ennyi
A sûrûséget csak hozzávetõleges becslésnek írtam, mert fejbõl arra emlékeztem, hogy egy cm3 több milliárd tonna. Mindenesetre arról elfeledkeztél, hogy #6-ban "több száz" tonnát adtál meg, ami cirka 4 nagyságrendre van a saját második becslésedtõl is. Én erre reagáltam, ehhez képest telitalálattal.
Ja és javaslom nézz utána, hogy kell kiszámolni egy gömb térfogatát...
Tulajdonképpen ezért is jönnek létre a bolygók. A Naprendszer esetében az egész imulzusmomentum 90%-át a bolygók hordozzák (!), pedig tömegük elenyészõ a Nap méreteihez képest. Ha nem lennének bolygók, a Napnak olyan gyorsan kellene forognia, hogy nem is biztos, hogy mostani formájában egyben tudna maradni.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Impulzusmomentum
a forgásról meg csak annyit hogy nem tudjuk hogy egy extrém gravitációs mezõ (értsd egy vagy akár több fekete lyuk a térségben) hogyan befolyásolja egy nutroncsillag mozgását. ha két vagy három fekete lyuk egyszerre, megközelítõleg ugyanakkora távolságból, és persze ellentétes irányokból hat rá, de elég messze vannak ahhoz hogy ne tépjék darabokra, akkor néhány ezer év múlva akár le is állhat a forgása
Az, hogy a legtöbb forog, nem jelenti azt, hogy ez szükségszerû.
Ha a csillag nem örvénylõ gázfelhõbõl keletkezett, akkor a csillag sem forgott. Pontosan az általad említett impulzusmegmaradás miatt.
Ez lehet, hogy ritka, de szerintem lehetséges.
nem tom milyen nyelvet használsz de erre pont jo a válaszom
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
A hozzászólásom vége szó szerint értendõ: "nekem nem számít"->hogy: "mennyire hasznos ez?"
Köszönöm, hogy "meghallgattatok".
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Arra céloztam, hogy ez a cikk önmagában nem ér túl sokat (kb annyit, hogy megtudtam, meginn van valami, amit nem tudunk).
Olyan ez, mintha beülnék moziba, és leadnának egy teaser-t.
Nem akarom leszólni a cikket, télleg nem rossz, de a lényeg majd csak a folytatásában lesz benne.
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f