Rejtélyes objektumot alkotott egy szupernova

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Ha télleg valami alapvetõ dolgot nem tudunk a szupernovákokról az azt is jelentheti, hogy a legutóbbi népszerû kozmológiai elmélet a gyorsulva táguló univerzumról sem igaz. Ui azt épp a szupernovák sugárzásának összehasonlításából találták ki!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

egy ûrhajó vonósugara csinálja ezt <#alien><#idiota>

Elnézést a Sorokért:)

Esetleg ezt a forgási sebességet is félremérték mint a legutóbb a Charon-nál... ott is egy hónapig tököltek hogy mitõl lehet olyan a forgása amilyen, kisérõt sejtettek hozzá, végül kiderült hogy szimplán rosszul mérték a sebességet...
azért futópadnak nem használnám.

A közbeszerzés lényege, hogy közbe szerezzünk is valamit.

na meg a sûrûségük! gombostûfejnyi bogyóban több 100 tonna azért nem gyenge :)

mivel ezek 10-20 km átmérõjû törpecsillagok, nem olyan nagy az a kerületi sebesség. a szögsebességük, na az már valami :)

"aminek 6,7 órás forgási ideje LASSÚ"

ahha ,mert a hasonló képzõdmények 1 perc alatt többsször is körülfordulnak!kiváncsi lennék a kerületi sebességükre...

Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Esrohnoil
Ott kérem egy bolygó születik éppen. :D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Azért mókás, nem?
"Csillagászati szám" alatt mindig überbazinagy számokat értenek, és itt van egy napnyi tömegû dolog, aminek 6,7 órás forgási ideje LASSÚ! :)

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Éljen a tudományos fejlõdés! Az ember egyre több dolgot fedez fel és ért meg.
Már csak az a kérdés: mennyire hasznos ez?

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

← ElőzőOldal 2 / 2