PS autótuning szavazás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
pff ide se jövök többet

azér köszi a lehetõséget -.-'

Avanti Crociati!

VRSDM
eleve minek szavaznék egy olyan képre amin ott egy redvafolt? ha ilyen szép autót tud csinálni akkor NEM LEHET HOGY GOND LEGYEN normláisan megcsinálni akármit is akart oda...
mind1.

u dont have to listen anybody else but me

ForzaInter
most kilett a gyõztes? mert ez hülyeség szavazott vagy 5 ember oszt vége....

Yo, Bitch!

Yoda001
1. Real Madrid Fan Club
2. XBOX360
3. Football Manager
4. SilkRoad Online
5. Partyarcok
6. Titan Quest
7. F1CHL - Retro
8. Anime
9. Windows: Vista (Longhorn)
10. PS autótuning szavazás - <#banplz>

http://9gag.com/gag/5135249

CSõ all.pcit lemaradtam,mert nagy problémám volt,sorry,Yoda -ra szavaznék,és msot mi a szitu amugy ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

báttyó02
az édes....az csalt
én egy kurva szóval nem mondtam senkinek,h rám szavazzon :\\\\\\\\\ lovagolj már ezen még plz pár napig :\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ésnekem is gyanufy lefikázzák a kocsim ugyhogy olyan mind1

akkor is utálom a csalokat

Hassan B
CSinállj jobbat... utána meg max elmondhatod, hogy ezen mi a hiba... fikázni meg a sáját mûvedet...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

DJ Skyline
most már mind1, majd máskor szavazhattok ha indul megint! :) sry

hunbasser
csalás,lál...egyébként nem vagyok tag az említett topikban,nem is olvasom,báttyóval sem vagyunk puszipajtások,és egyik "csaló"-val sem,de ettõl függetlenül még báttyóéra szavazok.

ReaL MaDRid x siempre

DJ Skyline

na de hagy kérjek meg mindenkit, hogy autókról a hosszabb beszélgetések a másik topikban menjenek, itt csak szavazunk! :) köszi

báttyó02
jajj haggyadmár:D most ezzel az erõvel mindenen lehetne hibát találni
amugy én továbbra sem látom "csárénak" a kerekeket:\
az elsõ gumi az ok,azt kicsit elbasztam igen,viszont megsugom h az ablakhoz hozzá se nyultam,szal nemtom mi a fura rajta

én se vok vmi nagy vt-s de nézd meg már a felnit h áll hátsó befelé elsõ az olyan fura mintha nem lebnne gumi
ablakok isolyan furásk
ott a hátsó keréknél se jo vmi

báttyó02
ja jó mer te biztos valami über vt-s vagy...amugy elárulom neked ez a második virtuál tuningom,de amugy kajak fogalmam nincs h például pont a felnivel mi bajod van:D
meg h érteni kéne hozzá..lol:)

szavazokat nem kell toborozni

rád kire másra

báttyó02
most ez kire ment?

nézdmeg már a felniket baszki olyan csálé mint a nemtommi meg van egy csomo hibálya érteni kéne hozzá és utánna szavazni!!

DJ Skyline
ok, akkor 3 szavazattal Penec nyert

akkor most még lehet szavazni??:D ha igen én Penecre szavazok

UnknownAsshole
Baszki engem nem szólitottak fel de amúgyis az övé a legjobb és pont . <#idiota>
Harly18
DJ Skyline, mint a Virtuális Autótuning házigazdája, s én, a PS Autótuning Szavazás házigazdája, úgy döntöttünk, hogy a szavazás nagyon megkérdõjelezhetõ Báttyó02 autóját illetõen, így a következõ személyek szavazatát nem vesszük figyelembe: Gabber_Saviola, Csesza, Fyrex és ForzaInter. Az ok: erõs a gyanú, hogy nem azért érkeztek ezek a szavazatok, mert az indulók közül ezt tartották a legjobbnak, hanem bizonyos ismerettségek miatt érkeztek a szavazatok. Ha Báttyó02 autója lenne egyértelmûen a legjobb, a többi meg pocsék, akkor sem tûnne túl tisztának és tisztességesnek a szavazás a többi indulóval szemben. Kizárni nem szeretnénk senkit, így Báttyó02 sem kerül kizárásra, mivel nem õ buzdított szavazásra másokat. Lehet magyarázkodni, hogy felkiáltójel így, meg úgy, ti is érzitek szerintem, hogy ez nem volt a legtisztább megoldás....Fellebbezésnek helye nincs :)

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

báttyó02
nah jelentem bünös vok
nem ragoznám a szót,egyedül UnknownAsshole-t nem ismerem

gabber_saviola
ha ismernéd a topikomat vagy engem, akkor tudnád, hogy ha fel akartam volna szólítani a topiktárasimat, akkor a mondatom végére felkiáltó jelet rakatam volna, és megjegyeztem volna, hogy aki nem szavaz annak büntit is adok.

részemrõl lezárva, szavaztomat meg visszavontam

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Harly18
Ez már nem derül ki, mi lett volna ha....

ForzaInter
hát sztem ha nemismerem báttyót akkoris az övére szavazok...

Yo, Bitch!

Harly18
Nem arról van szó, hogy ismered vagy sem, hanem arról, hogy többen csak azért szavaztak rá, mert volt aki "felszólította" õket kicsit erõs szóval kifejezve, s nem pedig azért mert igazán az õ autója tetszik nekik leginkább...Nem lehet kijelenteni azt, hogy ha ismerek valakit, akkor alapból csakis az õ munkája a legjobb és legszebb...

gabber_saviola
de ha tényleg valakit zavar, hogy úgy szavaztam, hogy ismerem Ákost, akkor vegyétek ki a szavazatomat.

viszlát és jó munkát mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Harly18
"gyerünk srácok Ákoskára szavazni, tudjátok az itteni tagságért legalább enyit :ASDsdasdasdsd"

Ez egyértelmûen szerintem arra buzdít, hogy azok a tagok, akik abban a bizonyos topicban állandó látogatók szavazzanak Báttyó02-re, hiszen ennyit megtehetnek, ha már van egy közös kis topic, ahol mindenfélérõl eldumálgatnak...

"csít szaGU az a 3egymásutáni szavazat patayra :P"

Szerintem ez is egyértelmû megállapítás....

"gecitsemérdekli"

Ezt meg inkább nem kommentálnám....

gabber_saviola
saját szavazási döntésemrõl beszéltem, nem a többiekérõl.

leírtam a topikomba egy mondatot, amibõl Te kiragadtál egy mondatrészt és azzal próbálsz kérdõre vonni, úgy hogy az eredeti szövegem vége tele volt szmáj lee-val.

Úgy érzem nem utasítottam / szólítottam fe senkit sem, hogy szavazzon Ákosra.

DJ Skyline
és ahoz azt kell mondani, hogy "gyerünk srácok Ákoskára szavazni"? :)))

dmx
bocs nem ide akartam

Burn tire, not your soul!

gabber_saviola
Ha valakit ismersz, akkor vele szemben még nagyobb elvárásid vannak mint egy ismeretlennel szemben. (én legalábbis így gondolom)

dmx
csáó kicsit késve de beadom ha már elkészítettem:

Burn tire, not your soul!

N o N a m e
Penec - jó maffiózós autó lett :) teccik!
fsgh
Mikikingre szavazok:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

5w0rdf15h
huhh nem semmi verdák de akkoris battyóé a legjobb ;) szal övé a szavazatom ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

DJ Skyline
õ, srácok! nem akarok kételkedni, de eddig soha nem szavaztatok itt, és mivel jóban vagytok báttyóval, szóval, értitek! remélem nincs turpisság a dolog háta mögött! -.- haverok csõdítéséért kizárás járhat, na mind1, gondoltam szólok! :) nem akarok vitát, nem azért mondtam, csak gyanús kicsit a dolog

bardocz
Penec
ForzaInter
hát ahogy nézem báttyóé a legjobb, szal rászavazok:D

Yo, Bitch!

Fyrex
gratulálok mindenkinek, jóak lettek, Báttyó02-re tenném a voksom

Avanti Crociati!

csáocsáo

van itt ilyen szavazás? :O hát így elnézve ezeket a verdákat, nekem is báttyó02 képzelete teszik a legjobban, ugyhogy rá szavaznék :P

UnknownAsshole
Az oldalsó ablakokat kicsit furcsállom, de amúgy Battyó
gabber_saviola
sziasztok, fu micsoda verdák (jó hogy van ilyen tuningolós topik) :P

jó munkák, de nekem valahogy Báttyó02 gépe jön be a legjobban, így rá szavaznék

Harly18
TiBke17

Összességében nagyon tetszik, igaz, hogy szinte minden átalakításban van hiba, vagyis mindegyik hibádzik, s messze van a tökéletestõl, de az ötleteket is értékelni kell :)

Harly18
TiBke17:

Penec:

Mikiking:

Roberto:

Báttyó02:

Yoda001:

Yoda001
na mind1 nekem a tiéd tetszett a legjobban.. nincsmit<#gonosz1>

nem baj miért lenne az :D esélytelen??:D:P jó elõs kocsim és tom h a karbont elrontottam de azért bíztam mert balka14, (amúgy haverok vunk :D) azt mondta h jó a rácsokat kijavította mmert azok gagyik voltak azt mondom ha nem a versenyre de felrakom h mondjanak vmi véleményt :D most meg itt volt a szavazó topikban:D
na mind1. köszi a h szavaztál rám:P

Yoda001
ja nem baj hogy szavaztam? :D olyan esélytellenek tüntél, pedig jo volt a kocsi :))