1093
PS autótuning szavazás
-
#932 csalás,lál...egyébként nem vagyok tag az említett topikban,nem is olvasom,báttyóval sem vagyunk puszipajtások,és egyik "csaló"-val sem,de ettől függetlenül még báttyóéra szavazok. -
na de hagy kérjek meg mindenkit, hogy autókról a hosszabb beszélgetések a másik topikban menjenek, itt csak szavazunk! :) köszi -
#930 jajj haggyadmár:D most ezzel az erővel mindenen lehetne hibát találni
amugy én továbbra sem látom "csárénak" a kerekeket:\
az első gumi az ok,azt kicsit elbasztam igen,viszont megsugom h az ablakhoz hozzá se nyultam,szal nemtom mi a fura rajta -
Balka14 #929 én se vok vmi nagy vt-s de nézd meg már a felnit h áll hátsó befelé első az olyan fura mintha nem lebnne gumi
ablakok isolyan furásk
ott a hátsó keréknél se jo vmi -
#928 ja jó mer te biztos valami über vt-s vagy...amugy elárulom neked ez a második virtuál tuningom,de amugy kajak fogalmam nincs h például pont a felnivel mi bajod van:D
meg h érteni kéne hozzá..lol:) -
Balka14 #927 szavazokat nem kell toborozni
-
Balka14 #926 rád kire másra
-
#925 most ez kire ment? -
Balka14 #924 nézdmeg már a felniket baszki olyan csálé mint a nemtommi meg van egy csomo hibálya érteni kéne hozzá és utánna szavazni!! -
#923 ok, akkor 3 szavazattal Penec nyert -
tiBke17 #922 akkor most még lehet szavazni??:D ha igen én Penecre szavazok -
#921 Baszki engem nem szólitottak fel de amúgyis az övé a legjobb és pont . -
#920 DJ Skyline, mint a Virtuális Autótuning házigazdája, s én, a PS Autótuning Szavazás házigazdája, úgy döntöttünk, hogy a szavazás nagyon megkérdőjelezhető Báttyó02 autóját illetően, így a következő személyek szavazatát nem vesszük figyelembe: Gabber_Saviola, Csesza, Fyrex és ForzaInter. Az ok: erős a gyanú, hogy nem azért érkeztek ezek a szavazatok, mert az indulók közül ezt tartották a legjobbnak, hanem bizonyos ismerettségek miatt érkeztek a szavazatok. Ha Báttyó02 autója lenne egyértelműen a legjobb, a többi meg pocsék, akkor sem tűnne túl tisztának és tisztességesnek a szavazás a többi indulóval szemben. Kizárni nem szeretnénk senkit, így Báttyó02 sem kerül kizárásra, mivel nem ő buzdított szavazásra másokat. Lehet magyarázkodni, hogy felkiáltójel így, meg úgy, ti is érzitek szerintem, hogy ez nem volt a legtisztább megoldás....Fellebbezésnek helye nincs :) -
#919 nah jelentem bünös vok
nem ragoznám a szót,egyedül UnknownAsshole-t nem ismerem -
#918 ha ismernéd a topikomat vagy engem, akkor tudnád, hogy ha fel akartam volna szólítani a topiktárasimat, akkor a mondatom végére felkiáltó jelet rakatam volna, és megjegyeztem volna, hogy aki nem szavaz annak büntit is adok.
részemről lezárva, szavaztomat meg visszavontam -
#917 Ez már nem derül ki, mi lett volna ha.... -
#916 hát sztem ha nemismerem báttyót akkoris az övére szavazok... -
#915 Nem arról van szó, hogy ismered vagy sem, hanem arról, hogy többen csak azért szavaztak rá, mert volt aki "felszólította" őket kicsit erős szóval kifejezve, s nem pedig azért mert igazán az ő autója tetszik nekik leginkább...Nem lehet kijelenteni azt, hogy ha ismerek valakit, akkor alapból csakis az ő munkája a legjobb és legszebb... -
#914 de ha tényleg valakit zavar, hogy úgy szavaztam, hogy ismerem Ákost, akkor vegyétek ki a szavazatomat.
viszlát és jó munkát mindenkinek -
#913 "gyerünk srácok Ákoskára szavazni, tudjátok az itteni tagságért legalább enyit :ASDsdasdasdsd"
Ez egyértelműen szerintem arra buzdít, hogy azok a tagok, akik abban a bizonyos topicban állandó látogatók szavazzanak Báttyó02-re, hiszen ennyit megtehetnek, ha már van egy közös kis topic, ahol mindenféléről eldumálgatnak...
"csít szaGU az a 3egymásutáni szavazat patayra :P"
Szerintem ez is egyértelmű megállapítás....
"gecitsemérdekli"
Ezt meg inkább nem kommentálnám.... -
#912 saját szavazási döntésemről beszéltem, nem a többiekéről.
leírtam a topikomba egy mondatot, amiből Te kiragadtál egy mondatrészt és azzal próbálsz kérdőre vonni, úgy hogy az eredeti szövegem vége tele volt szmáj lee-val.
Úgy érzem nem utasítottam / szólítottam fe senkit sem, hogy szavazzon Ákosra. -
#911 és ahoz azt kell mondani, hogy "gyerünk srácok Ákoskára szavazni"? :))) -
#910 bocs nem ide akartam -
#909 Ha valakit ismersz, akkor vele szemben még nagyobb elvárásid vannak mint egy ismeretlennel szemben. (én legalábbis így gondolom) -
#908 csáó kicsit késve de beadom ha már elkészítettem:
-
#907 Penec - jó maffiózós autó lett :) teccik! -
#906 Mikikingre szavazok:) -
#905 huhh nem semmi verdák de akkoris battyóé a legjobb ;) szal övé a szavazatom ^^ -
#904 ő, srácok! nem akarok kételkedni, de eddig soha nem szavaztatok itt, és mivel jóban vagytok báttyóval, szóval, értitek! remélem nincs turpisság a dolog háta mögött! -.- haverok csődítéséért kizárás járhat, na mind1, gondoltam szólok! :) nem akarok vitát, nem azért mondtam, csak gyanús kicsit a dolog -
#903 Penec -
#902 hát ahogy nézem báttyóé a legjobb, szal rászavazok:D -
#901 gratulálok mindenkinek, jóak lettek, Báttyó02-re tenném a voksom -
Csesza #900 csáocsáo
van itt ilyen szavazás? :O hát így elnézve ezeket a verdákat, nekem is báttyó02 képzelete teszik a legjobban, ugyhogy rá szavaznék :P -
#899 Az oldalsó ablakokat kicsit furcsállom, de amúgy Battyó -
#898 sziasztok, fu micsoda verdák (jó hogy van ilyen tuningolós topik) :P
jó munkák, de nekem valahogy Báttyó02 gépe jön be a legjobban, így rá szavaznék -
#897 TiBke17
Összességében nagyon tetszik, igaz, hogy szinte minden átalakításban van hiba, vagyis mindegyik hibádzik, s messze van a tökéletestől, de az ötleteket is értékelni kell :) -
#896 TiBke17:
Penec:
Mikiking:
Roberto:
Báttyó02:
Yoda001:
-
#895 na mind1 nekem a tiéd tetszett a legjobban.. nincsmit -
tiBke17 #894 nem baj miért lenne az :D esélytelen??:D:P jó elős kocsim és tom h a karbont elrontottam de azért bíztam mert balka14, (amúgy haverok vunk :D) azt mondta h jó a rácsokat kijavította mmert azok gagyik voltak azt mondom ha nem a versenyre de felrakom h mondjanak vmi véleményt :D most meg itt volt a szavazó topikban:D
na mind1. köszi a h szavaztál rám:P -
#893 ja nem baj hogy szavaztam? :D olyan esélytellenek tüntél, pedig jo volt a kocsi :))