PS autótuning szavazás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ByB
akkor most én választok autot?
zsolesz92
ja ezt skynak akartam

zsolesz92
Nem, azér dolgozik hogy nyerhessen szal õ nyert csak nem õ rak...

DJ Skyline
és akkor rakunk 6-an autókat? ne csináld már!😄D

bazs1
nem a vesztes rak?😛

DJ Skyline
ok,akkor
Sland: 4
ByB: 2
MikX: 1

de mivel Sland nincs itt (nyaral),ezért ByB lett a nyertes!

bazs1
sztem lezárhatjuk

DJ Skyline
nekem ez az izlésem,nem szeretem telerakni mindennel!😊

zsolesz92
sky te megint inkább a színekre mentéál😄 de most nwem annyira jött be, tul alap ahoz az autó hogíy ne tuningolj semmit

DJ Skyline
akkor +1 ByB-nek!

meddig tartson a szavazás? várjunk még,vagy zárjuk le?

bazs1
épp ezért én rakok😄

zsolesz92
tudom hogy nem kéne belepofáznom mer majdnem egy hete nem voltam de annyit aki már összeszedi az autókat az az eredetit is linkelje be pls, mert igy nem naon tusdni ki mit csinált vele. bár annyibol meg elõny hogy akkor csak a kinzetévewl foglalkozunk mert ha felmetek a HVTm-re ott se azt nézik hogy mennyit tuningoltál hanem hogy hogyan néz ki

DJ Skyline
lehet,hogy azt kellett volna csinálnom,hogy nem rakom be Sland kocsiját,ha már 1x leírta,hogy nem lesz itt,mert nyaral! :|

bazs1
zolo öcsi szavazata ByB 😊

zsolesz92
Sland

DJ Skyline
egynelõre ByB és MikX a "vesztes"! 😊
de kell még 1 szavazó,hogy eldöntse a dolgot

bazs1
mivel nyílván Sland nyer és õ aszonta elutazik, ezér rakhatnak a vesztesek??? PLZ

DJ Skyline
Sland

ByB
MikX
zolo
ByB

http://flickr.com/photos/zolika90/

oO VinyuS Oo
Sland

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

bazs1
Sland

DJ Skyline
Sland

ByB

zolo tesója (nem tudom fórumozik-e,de azért íme,ha már berakta zolo)

zolo

MikX

bazs1

DJ Skyline

MikX
Voltrá másfél óra, általában ugyebár 1 óra van szavazásra...
Nade ne itt, ok?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

de hama lezartad D:

MikX
Végeredmény:

Bazs1-------0
acsati------0
Assh0le-----1
Vinyus------1
gabor1990---2
MikX--------2
Dj Skyline--3

tehát DJ Skyline nyert!! Grat!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

nf1
itt lehet szavazni azokra a képekre amit feltesznek a Photoshoppal autótuning címü topicra. Semmi más jellegû hozzászólást nem várunk, csak a szavazatodat!
szerintem nem tudsz :|

ColdFire
tudok olvasni te nyomorék, te nem tudsz, hová van kiirva mikor van végeredmény? lol...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Magnumrolcsi
Skyline

MikX
örülnék neki, ha abbahygynád a spammelést, olvasd már el azt a 2 sort ott felül!!!

acsati
ki a gyöztes? én ismét egy darab szavazatot nem kaptam. lehet nem nekem valo ez a ps?
ColdFire
az mikor lesz?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

MikX
ezt nemide, meg a gyõztes ad, szal várd ki a végét...

ColdFire
találtam egy jót, nemt ehetném be?

ColdFire
egy köv. autot addig pls vki, már akarom csinálni...

acsati
Gabor1990
ColdFire
😄

Sland
DJ Skyline

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

menymá d:

ColdFire
Skyline

assh0le

nf1
Mikx

Gabor1990
MikX

DJ Skyline
Gabor1990

bazs1
DJ Skyline

assh0le
VinyuS

www.szhelyrobogo.extra.hu

DJ Skyline
lehet szavazni!😊

VinyuS

MikX

Gabor1990

bazs1

DJ Skyline

acsati

assh0le

na ez tényleg dinamikus savazás.....
<#banplz>

DJ Skyline
hoppá rossz helyre írtam 😄

MikX
de ide?
sztem inkább a másikba, ne offoljunk itt...