133
  • psishock
    Biztosan építés közben piás volt az alien kőmûves, na ;). Gondolom meg is kapta utánna a büntetését. (belőled is lecsó lesz kolompár, "löcccs")

Még a legjobb textúrázókkal is megesik, hogy szarvas hibát hagynak maguk után, ők is emberek, néha azért nekik is szabad tévedni. :)
  • phunky
    az elsö képen a a bal részen a két fal egész érdekesen találkozik
  • szurka
    nekem is ismerős volt, csak nem tudtam, honnan - most már tudom:)
  • lokko
    a Talos név Elder Scrolls utalás akar tán lenni? "May Talos guid you"
  • Esrohnoil
    Ezt már kitárgyaltuk. Ha visszaolvasol, látod h. van jobb alternatíva is. :)
  • gyuri12
    lenne egy kérdésem!az a bajom hogy ma akartam játszani a Prey demojával,és csak ablakban jön elő!HELP!!!!
  • NEOreg3
    csak amikor először megyünk az ősök világába, akkor kérdi is: Talos, az én régen meghalt sólymom? (persze angolul és nem pontosan így, de ki emlékszik..:D)
  • Ma2ska
    Ja, meghalás. Mennyivel jobb ha az utolsó gyorsmentést töltöd vissza, amit reflexszerüen bőven adagol a pc s ember, minthogy szellemvilágban lődözöl egy kicsit, időben ugyanaz és sokkal előbbre se vagy. Ezt én inkább előnyére irnám a játéknak.
  • Ma2ska
    Far Cry -val annyiban vethető össze, hogy fps mind a kettő más közös pont nincs. A játék szép, tartalmazza a doom motor összes jellemzőjét, annak hibáival és erényeivel. / az hogy a doom motor a nagy tereket nem tudja kezelni, már a quake4 nél megdőlt és itt sem csak szük folyosókon kell mászkálni, a repülős részek monumentális tereket nyitnak meg. A harc lehetne jobb, quake 4, doom szintü, és a fizika, a testek megmaradnak, ez előrelépés,valamint a gravitációval való játék, és szellemmódban megoldható logikai feladatok, bár egyszerüek de jópofák. Mindent egybevéve ez egy jó, korrekt játék, nem korszakalkotó de nem okozott csalódást sem.
  • tehen_m
    Egy két ember azonnal lefikázza, mert a hl az isten és az milyen jó a többi szar.
  • Cassell
    Egy az egyben Cifu véleményét osztom az sg Prey topicba szinte szó szerint ugyanezt írtam be: ez megint messze nem olyan jó mint pl a Far Cry és ugyanolyan hosszabb távon mint a Doom3 meg a Quake 4 metálszürke sötétség az egész. Ez meg aztán külön vicc meghalni nem lehet mert gyorsba lelődözöl pár izét pirosat vagy kéket és már lőheted újra aki az előbb kinyírt.
  • icewolf
    Ez már csak részlet kérdés... ;)

Az igazi baj, hogy a kritikusok 90%-a teljesen alkalmatlan a pályájára. Nem figyel oda miről ír, nem foglalkozik különösebben a szöveggel, És teljesen hidegen hagyja hogy mások (mint most Én) leoltják a cikke után.

Ezzel a cikkel egyébként nincs gond, de egy korrektor ránézhetett volna. Jahát és a galamb...
  • Icehead
    Mondjuk az számomra is érdekes volt hogyan hozta ki a sólyomból a galambot de mind1 de nem is ezzel volt gondom hanem azzal hogy olyan könnyen lefikázta egy két ember a cikket. De talán ők biztos tudnak jobbat írni....
  • Ma2ska
    Már ha csak az indián mitoszokbol, kulturábol indulunk is ki, és nem rendelkezünk alapfoku természetismerettel sem.
  • Ma2ska
    Én se vagyok ornitológus de a sólymot a galambbal nem téveszteném össze max a postagalambot a vadgalambbal, de mondjuk igaz a csirke is madár meg a réti sas is.
  • Icehead
    Ja majd elfelejtettem ,talán figyelembe kellene venni azt is ,hogy talán hibázhat egy kicsit mivelhogy ember(és nem a löcshús és ketchup gyár egyik alkalmazottja)
  • Icehead
    Mileőtt még valaki tovább fikázná kedves Dojcsák barátomat és szomszédomat jobb ha tőlem tudja , hogy azért nem nézett jobban utánna a dolgoknak mert, internetelérés problémai vannak momentán nem működik a kapcsolata.Ezért én segitettem neki abban is hogy egyáltalán feltölthesse nálam a cikket nektek ,fikázóknak!
    Arról meg igazán nem tehet hogy egy sólymot galambnak néz,talán azért mert újságíró ,nem pedig ornitológus Nemhogy örülnétek ,hogy erről a játékról is írt egy cikket (tisztelet a kivételnek).
  • Robert Langdon
    A Prey-t már lassan 10 éve fejlesztik. Szóval...
  • Atisz #75
    Hehe, most látom hogy másnak is feltűnt. Grat.
  • Atisz #74
    Dojcsák megint olyanokat ír, amit nem ellenőrzött és ezért nem fedi a valóságot:

"Srácok, hagyjuk végre a világháborút, meg az amcsi maszlagot is, csináljunk valami igazán zúzós dolgot, legyen mondjuk valami pszichedelikus cucc. Ja, nem is tudjátok a jó hírt: licenceltem nektek a Doom III motorját, használjátok egészséggel!" - valami ilyesmit mondhatott a Human Head Studios főnöke csapatának, mikor belekezdtek a közelmúlt leginnovatívabb FPS-ének fejlesztésébe

Nos a Prey-t még az Unreal-lel nagyjából egyidejűleg kezdték el fejleszteni, amit jóval 1998 előttre tehető és mint tudjuk akkor még nem volt II. világháborús FPS dömping. A Quake által beindított FPS áradat akkor indult meg. A Prey fejlesztését akkor leállították, tehát egyáltalán nem egy új keletű játék...
  • joeperry
    Nekem a Doom 3 és a Quake 4 is jól futott a gépemen, ez meg totál minimumon is szaggatott...
  • Ma2ska
    De legegyszerrübb monitorra kötni és akkor 100 ezerböl kijön egy pc fejlesztés árából /vagy még kevesebb/ évekig nem kell variálni pc tuningon, és van egy olyan géped ami odabax mindennek ami mozog.
  • Ma2ska
    Természetesen, én 150ért vettem az lcd tv met 30", mindenféle felbontást tud vga bemenetröl, de már lehet kapni bótba is 160 ért 26" T-s samsungot, abban is elég jó panel van 8 ms gamera tökéletes. persze csak ha next gen konzolba gondolkodik valaki, egyéb téren még nem eléggé kihasználható , kevés a HD anyag jelenleg, noha már innen onnanbeszerezhető, filmek, etc...
  • Yv@n
    Kivéve ha a tv nem ratyi, hanem egész véletlenül tud natív HD felbontást.
  • Ma2ska
    /amugy ha kiszámoljuk, egy izmos pc árában van ez a kettő együtt/
  • Ma2ska
    Mit problémáztok. Xbox360+80 centis lcd tv a tuti páros, a kompromiszummentes szórakozás /bocs/
  • ScarY MAN
    igen..nekem is az van
    mediumba megy...
  • martin3
    Szerintetek elmegy 1,7ghz-s procin??
  • Sanyix
    De túlzás, hogy megvegyed a kártyát. Amúgy igazából a közelében sincs a gépigénye :)
  • psishock
    uhh, sry a 6800 szériákra gondoltam, de ezek is ugyanúgy gyorsan szintet fognak esni, csak dobják ki a köv generációs csippeket.
  • psishock
    Dehát már eleve közép kategória egy ideje! xD
  • psishock
    Az RTS-t, RPG-ket és a játékok nagyrészét, már eleve így játszom ;) (amúgy kösz a tippet MEdievil), de ez standard kellene, hogy legyen, nem kivételezgetni (f5 f9 megoldással) egyesek esetében. Ez még nem az az igazi, az egész játék a save load- rendszerre van építve, és direkt vannak olyan részek ahol felhívja a figyelmet, hogy "figyu, a köv ellen nehéz lesz, mentsél mintazállat". Azon kívül ha már élve eljutottál a főellenig akkor szeritem nem okoz gondot a kiölése mert már annyira tápos vagy. Egy mellényomás meg végképp nem vezet halálhoz, ez nevetséges. Max egy kis energiavesztéshez. Persze nem kell beleugrani rögtön a forró lávába, az ilyet amúgy is könnyû elkerülni, de aki nagyon kíváncsi természetû..... Mondjuk a folyamatos, esetleg sûrû hibázásokat kellene halállal büntetni. Ez a megoldás lehetővé tenné, hogy csak akkor ugorhass neki egy erősebb (fő) ellennek, ha már úgyérzed igazán megértél rá, nem ilyen "mittomén kipróbálom" stílussal. Ha olyan bolond vagy hogy kezdő szinten nekiugrassz a "falu legerőssebbjének" akkor meg is kellene, hogy emlegesd, máskor majd nem cselekszel meggondolatlanul. álltalába a játékok elején szoktam sûrûn halni, amíg fel nem veszem a ritmust. Azután, ha már belejöttem és kedvemre is formálom a karakteremet, már semmi sem állhat az utamba, ha csak nem csinálok több farkas hibát zsinórban, de ez ilyenkor már nem fordulhat elő. Még a többi játékban valahogy felfogom de az RTS-ben minek save-elni? álltalában olyan tipikusan pár óra alatt lejátszható 1-1 parti féle kialakításúak, és elejétől végéig végigtolva érdekesek. Ha mindent látsz a jövőbe (a csaták végkimenetelét, az ellenség pontos elhelyezkedését és a hadserege erejét...) akkor hol van a taktikázás?
  • Psyho06
    psishockal vagyok,már nekem is elegem van az időlassításból meg a csillivilli végigjátszom 1 óra alatt című játékokból,nekem a doom jobban bejött,persze annak is csak az elej volt jó
  • Esrohnoil
    Hipp-hopp középkategóriás lesz, ne aggódj. :D
  • Peti0011
    Az a bizonyos Giforce7800 -as VGA nem túlzás már egy kicsit????
  • gyuri12
    de az lehet hogy most így beszélsz róla hogy "de jó lenne hogy nem lehetne menteni mindenhol",de ha mondjuk az utolsó pályán amikor csak egy lövés és végigjátszottad a játékod és félrenyomsz valamit és meghalsz,akkor sztem nem ezt mondanád:D
  • MEdievil
    héé ha az a bajod rts-ben vagy akár bármi játékban akkor nem mentesz csak amikor abba hagyod a játékot és máris kaptál egy extra hard fokozatot és mivel te a kihívás miatt játszol ezért nem nyúlsz az f9 után
  • Ma2ska
    Miután most vittem végig a játékot, határozottan állithatom, igy néz ki. Minden fegyver ilyen bioizé amugy...
  • antikommunista2
    "néhány helyen pedig csapóajtóként női nemiszerv formájú nyílások segítik az őrök gyors mozgását az emeletek között."

LOL:D
  • gyuri12
    jah tudom hogy van olyan pók...de viszont az nem így néz ki a játékban sztem...