Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi baj, hogy a kritikusok 90%-a teljesen alkalmatlan a pályájára. Nem figyel oda mirõl ír, nem foglalkozik különösebben a szöveggel, És teljesen hidegen hagyja hogy mások (mint most Én) leoltják a cikke után.
Ezzel a cikkel egyébként nincs gond, de egy korrektor ránézhetett volna. Jahát és a galamb...
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Arról meg igazán nem tehet hogy egy sólymot galambnak néz,talán azért mert újságíró ,nem pedig ornitológus <#vigyor2>#vigyor2> Nemhogy örülnétek ,hogy errõl a játékról is írt egy cikket (tisztelet a kivételnek).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Srácok, hagyjuk végre a világháborút, meg az amcsi maszlagot is, csináljunk valami igazán zúzós dolgot, legyen mondjuk valami pszichedelikus cucc. Ja, nem is tudjátok a jó hírt: licenceltem nektek a Doom III motorját, használjátok egészséggel!" - valami ilyesmit mondhatott a Human Head Studios fõnöke csapatának, mikor belekezdtek a közelmúlt leginnovatívabb FPS-ének fejlesztésébe
Nos a Prey-t még az Unreal-lel nagyjából egyidejûleg kezdték el fejleszteni, amit jóval 1998 elõttre tehetõ és mint tudjuk akkor még nem volt II. világháborús FPS dömping. A Quake által beindított FPS áradat akkor indult meg. A Prey fejlesztését akkor leállították, tehát egyáltalán nem egy új keletû játék...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
http://joeperry.blog.hu/
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
F
LOL:D
Ok, legyen benne 2 mód, annak ha valaki nem birja a szorítást, de én izzadni szeretek, sokat idegeskedni, agyalni és sok-sok órát eltölteni a játékkal ha lehet, nem unalmasan és könnyen (neagyisten csítekkel) átsöpreni rajta. Ez teszi élvezetessé? Az ilyen "én" tipusú embereknek miért ne lehetne kedvezni?
A henteléssel semmi bajom, de bizonyos single player fps-k nem errôl szólnak, ezekre vonatkozna a dolog. Az ut vagy pl a q3 meg alapból más megközelítése a témának. Itt nagyszerû holografikus gladiátorharcok mennek direkt a frag-ekér. (akár vegyük a serious sam-et az is csak a csukottszemû hentelésrôl szól). Ezek így jók ahogy vannak mert itt persze alapból ez jelenti az izgalmat és a halár szerves része a játéknak. De a sigle-player tipusnál a halál nem feltétlenül az, hanem inkább egyfajta büntetés a sorozatos hibákért. Ez így jogos is lenne, de ha akármikor lementhetek ill bevehetek egy állást akkor szerintem egyáltalán nincs jelentôsége és súlya a dolognak.
ugyanis az emberek SZÓRAKOZNI vesznek (néha töltenek le :-))) ) játékokat, és nem akarnak fejüket falba verve izzadni, hogy hogyan gyõzzenek le valami monstrát...
JÁTSZANI akarnak.
ennyi.
ui. ugyanis van, aki mondjuk munka után vágyik arra, hogy egy kicsit lõdözzön, nem az iskolából lógva éjjel-nappal játszon....
<#wink>#wink>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ott jó ötlet volt h. minden szinten meg kellett felelni vminek h. extra pályákhoz, módokhoz juss. :)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Jajj csak azt ne, miért van az, hogy szinte minden magyar gyártó csak RTS-t gyárt, és a játékosok nagyrésze is elsôsorban ezzel a genre-vel tolat... Nekem enyhén szólva már fárasztó az annak a gondolata is, hogy "a napod felét azzal töltöd, hogy építs fel egy bázist, gyárts nagy hadsereget, majd a másik felében irts ki minden élô és mozgó ellent a pályáról."
Ez a meghalás dolog meg tényleg felesleges.Kaptunk egy kvázi God mode-ot.Én valahogy úgy csináltam volna meg, hogy akkor térhetsz vissza a túlvilágról, ha valami rövid feladatot teljesítesz.(Legyõzöl egy szörnyet vagy valami ilyesmi.)
4in1 A vége felé lesz még egy energiszerûség.
Látszik, hogy a cikkíró végigjátszotta.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
nagyon sok a birka ,nagygyonnagygyon <#nezze>#nezze><#nyes>#nyes>
Én mondjuk a Gothic egyes részeivel is úgy játszottam h. napközben nem mentettem el az állást, csak minden reggel, miután a karakter kipihente, kialudta magát és max. életerõvel felkészült az új napra. :)