Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna vki segiteni Xp reinstall után elveszlett az összes mentésem a játékból és már nem szeretném ujra kezdeni a 12. pálya környékérõl kellene egy mentés elõre is kössz e-mail:[email protected]
Dokumentumok\My Games\PREY\base\savegames
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Jó,ok,eredeti lemezzel kell jáccani,de ha nincs rá 12 rugóm?
Szóval,van erre megoldás?
<#nyes>#nyes><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor>#vigyor>
Én egy kicsit elakadtam a játékban és hátha tudnátok segíteni nekem. Bekerültem egy terembe és nem tudok semerre menni =( A földön meg a teremben van egy pár fehéres színû vmi amivel nem tudom mit kellene használnom. Na jó igaz bekapcsoltam a noclipet de utána megint ez jött elõ. Egy hatalmas helyen vok ahol középen egy gömb meg fel és le, egy-két pali megölése után meg végigmentem ahol lehetett, utána meg megint nem tudok sehova mozdulni, a fejem fölött megint ott van az a fehér vmi. Nagyon örülnék, ha tudnátok nekem segíteni. Elõre is kösz!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
hozzá megadott kódot.mit tegyek? segítsetek.sürgõs !!! elõre is köszönöm.<#conf>#conf>
-----][----www.di.fm-----][------
hogy lehet a game codot beirni ?
ha van winrar a gépeden, akkor a pk4 fájlt meg leht nyitni
jatekergonomiai szempontbol sokkal jobb ha megvan a teljes koru mentes lehetosege, aztan ha nem akarod nem mentesz. de ha nem megy csak idegesitened rajta magad.
Csak ki kell csomagolni a pk4 fájlokat oda ahol vannak és kész. Ez a trükk a Doom3 és Quake4nél müködött úgyhogy itt is kell neki csak az a baj hogy igy elég nagyra nõ a játék mérete.
Meg kicsit unalmasnak tûnik nekem. Még itt-ott belevittek egy kis paráztatós részt is, de már az sem ragad meg. Azért már kitolom ha elkezdtem.
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
Még a legjobb textúrázókkal is megesik, hogy szarvas hibát hagynak maguk után, ôk is emberek, néha azért nekik is szabad tévedni. :)
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.