174
Te is sokszor csinálsz ilyet?
-
#174 ma hívtak hajnali 2-3 körül kb. 20 percet beszélgettem a fiúkkal XD
csak valakitől tudják a számom és nem találomra hívtak -
roli613 #173 mobile613.blog.hu -
#172 Gratulálok,és jól elbeszélgettetek? -
Robicsek #171 LOL saját magamat felhívtamXD -
#170 Haló, megy a hűtője?
megy.
akkor menjen utána xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#169 buta. -
#168 Asszem haverom osztálytársai csinálták:D -
#167 :D:D:D:D -
#166 A telefonbetyárkodás az, h pl vkit felhivsz álnéven, és minden hülyeséget mondasz neki.
PL:
Hallo, sárkány lakás?
-Igen.
-Kérem, adja Süsüt! -
Jose870318 #165 Nos valaki adjon már nekkem választ.!!!!!!!!! -
Jose870318 #164 hát pedg idevág mivel ez telefonbetyár fórum!!!lehet te nem vágsz ide -
#163 ez egyebkent KURVARA ide vag -
Jose870318 #162 nos a problémám a következő lenne,ebben segítsetek légyszives.
Ski vagy p2kc kiterjesztésű témát töltöttem le.De a telefonomra nemtom felrakni csak tcf kiterjesztésűt.Nos ezek téma kiterjesztések és ebben várnám nagylelkű segítségeteket,amit ellőre is köszönöm. -
#161 de ha felhívod haverodat, akinek aszáma tökre megegyezik az övével,c sak az utolso számjeg,y nem 9-es hanem 7-es, és félrenyomod, akkor már tudja a számodat:) -
#160 mi kikapcsoljuk
de amugys titkos a számunk -
#159 elég sok ember nem szokta -
#158 én soha mnem kapcsolom kimeg semmi le ye némítom... -
#157 azéret megpreóbálhatja majd utánna rászokhat h kapcsolja ki -
#156 Arra nem gondoltál, hogy általában az emberek éjjelre kikapcsolják a csörgés hangját? Mert mi úgy szoktuk... -
#155 loál!!4 vki most felhivott gondolván hogy még alszok és majd jól megtréfál :|
de a gyökérjének még a telszámát is kiirta a telefonunk ugyhogy majd éjjel lesznek nagy ébresztések neki xDDDD -
#154 Nem tom, de inkább nem szórakozok mer most lett kész a gépem mer vmi naonnagy virus akadt rá a dcről
ezekkel a telefonálos progikkal kacsolatos... -
#153 De azt hogy???
Nekem is 1 perc, de ha másodszor vagy harmadszor hívok valamit akkor kéri, hogy vegyek kreditet... -
#152 A vopion én is akármennyit telefonálhatok(szám) de csak 1 percet egyszerre -
Shadow_THH #151 diktafonról még senki nem hallott?... kinahgosító+felvevés? majdnem ingyen van -
#150 Egyszerű.
vegyetek upc-t és 6 után ingyen dumálhattok
havidíj 1200ft -
#149 Akkor meghackelte vagy mittudomén. Kérdezd meg tőle! -
#148 nem -.- -
#147 Biztos befizetett 10 Eurót. -
#146 De haveromnak nem csinálja -.- -
#145 Mert szemét. -
#144 Namosmár a VoipStunt nekemis csak 1 percig műxik. De miért van az, hogy két hívás után azt írja, hogy vegyek kreditet mer nemtok többet hívni? -
#143 Találtam egy lehetőséget, de pillanatnyilag nem akarok erre 13500 Ft + ÁFA-t költeni... -
#142 én odaraktam az MP4em diktafonját a hangszóróhoz és gyünyörű éles lett a hang csak a sneci inenetes szarokkal csak 1 percet lehet dumálni. haverom megkérdezte emberkétől mi a véleménye a buzikról.
_ Ő, ez most csak vicc ugye?
-nem uram, ez nem vicc.
-hát ő, undorító.
meg volt egy olyan is hogy géphangon beszélt és hogy ha az egynemüek házastársi életét elfogadja -es gomb, ha elutasítja 2-es. azt ott nyomkodta a telefont :D -
#141 3 lehetőségem van:
1.: Vezetékes telefon, csak nincs belső modemem
2.: Nokia 6101 telefon adatkábellel
3.: Voipstunt
Kérdésem: Hogyan lehet telefonbeszélgetéseket számítógépen hangfájlba felvenni? -
#140 Olyan salynos nincs -
#139 Igen, de ahogy már írták, 1 perc múlva bont, hacsak nem fizettél be 10 Eurót. Nincs olyan progi, ami úgy ingyenes, hogy egy hívás idejét nem korlátozza (vagy mondjuk 3-5 perc), hanem mondjuk egy napra vagy hétre kevesebb az ingyenes telefonidő? -
kisviku #138 Ez tényleg jópofa... végighallgattam. -
#137 "Az idő pénz..."
:D -
#136 Nemtom nekem totál free volt, csak újra kell regisztrálni ha elfogy. Lehet hogy a régi rendszerben volt csak a sok idő (akkor 40 perc). Lehet most már itt is 1 perc :( -
#135 ha feltöltöd... nekem nem ment sztem, de má nbem probálkozok mermost kaptam egy ki...nagy vírust...