18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Akinek nem inge,ne vegye magára)
Idioták kiméljenek!!! :)
Egy dolog miatt nem adom ki:mikor kiadtam az állatszállítós pótot akkor egy köszi-t kaptam privátban, és több mint 10-en letöltötték, több gépen láttam már a fórumban is.
13 éve itt. Szép idő.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Egy ideje figyelem ezt a topikot, meg máshol is keresgéltem új kamionok után.
Igazából nem találtam, vagy ha találtam is olyant találtam, ami törött link volt.
Valaki megkérem nem tudna küldeni pár linket modokról, autókról, jó EU mapokról, .
Haulin ftw.
Thanks<#smile>#smile><#zavart2>#zavart2><#help>#help>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
http://www.bmwsbanditak.gportal.hu/ Nézd meg!

http://www.bmwsbanditak.gportal.hu/ Nézd meg!
TDU NICK:anudis0000[hun]
Tudna nekem valaki linkelni egy forgózsámolyos vagy tandemos szerelvényt??
Elõre köszönöm!!
Hello mindenkinek!ehez a kamionhoz tud valaki adni egy müködö linket???A választ elöre is köszönöm szépen!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Építõanyag szállítás!
Aki ide jelentkezik ezt a párosítást kapja:

13 éve itt. Szép idő.
Los Angeles, California

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
TDU NICK:anudis0000[hun]