18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alapmodell?? 😄
az már megvan, már csak az kellene hogy a játék is bevegye, de aki tudna az nem segít.
13 éve itt. Szép idő.
sztem igen szét lökheti probáld ki ugy h kissebre csinálod öket😄 proba szerencse😄
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
A collisonok összeértek az biztos. De most hátrébb vittem a collisont, erre mikor fuvart szeretnék felvenni, kidob a játék.
Valaki segítsen. Elõre is köszönöm!
Valaki segítsen. Elõre is köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
a profikat kérdem: A collison miatt széteshet a pót? hogy pl pattogáskor a két collison összeér, és azért löki szét a pótot?
13 éve itt. Szép idő.
valaki betudná linkelni 2.4-es eu mappot vagy elküldeni msn-en naon kéne
msn:[email protected]
msn:[email protected]
http://kismenyus.picturepush.com
Kész vége! Befejeztem ezt a projectet. Billentyûzettel lehetetlen vezetni ezt a pótot, kisebb rángás és összetörik majd szét hull.
Csinálok a sima Ekeri pót elé egy Scaniát.
Köszi a kommenteket de vége.
Csinálok a sima Ekeri pót elé egy Scaniát.
Köszi a kommenteket de vége.
13 éve itt. Szép idő.
Helló! Hogyan lehet céget csinálni?
Jól alakul a géped szép lesz ha kész lesz a hátsó kerekek mintha nagyon kinnt lennének meg az árnyék sincs rendben ugy láttam elõzõ képeden nem tudom ezzel tudsz-e valamit kezdeni.
Helló jól néz ki de a dobozokra tehetnél valami mintát meg a nam elejére ledeket azt jól is nézne ki.
Frissítés:
+ egy kiegészítõ:a hûtõ doboz elején az a öt lámpa.
Kommenteket kérnék.
+ egy kiegészítõ:a hûtõ doboz elején az a öt lámpa.
Kommenteket kérnék.
13 éve itt. Szép idő.
Hali!
Régóta nyomom a Haulin-nal de csak most találtam kiegészítõket hozzá és az lenne a gondom ,hogy ha berakok valamit az 1 másik kamiont eltüntet a játékból pl: a MAZ eltüntette a MB actros-somat ebben kétnék segít séget ha van rá megoldás.
Régóta nyomom a Haulin-nal de csak most találtam kiegészítõket hozzá és az lenne a gondom ,hogy ha berakok valamit az 1 másik kamiont eltüntet a játékból pl: a MAZ eltüntette a MB actros-somat ebben kétnék segít séget ha van rá megoldás.
hello szépek am mit dolgozol Dortmundba?
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Remélem még befejezed a mapot😄
Mert nagyon király a képek alapján..
Mert nagyon király a képek alapján..
Mi equipo favorito: Real Madrid
az van de már hazavittem,de mivel itt mindeggyik fajtából kismilló van veszek megint <#nevetes1>#nevetes1>
Már sikerült úgy elmennem Striggowból Hamburgba hogy nem szakadt szét a pót. ( EU 2.3 by Drabik.)
Kezdem megszokni ezt a pótotXD
Kezdem megszokni ezt a pótotXD
13 éve itt. Szép idő.
#31175: Így van.
#31173: Köszi.
A póttal van csak baj: egy jobbos balos rángatás és kész, vége. Rándul egyet a kamion és a pót már szét is esett.
#31173: Köszi.
A póttal van csak baj: egy jobbos balos rángatás és kész, vége. Rándul egyet a kamion és a pót már szét is esett.
13 éve itt. Szép idő.
van rajta napellenzõ, csak a glass textúra van rajta és állítani kell a glass textúra .mat-ján!
Jamaica a Jamaicaiaké.
szerintem nagyon jooo<#vigyor3>#vigyor3>annyi h a kerekeket cseréld ki sztem meg télleg az elejére tegyél vmit nem kell tul csicsázni de nekem nagyon teccik grat<#eljen>#eljen>
Gigabyte S-series, Nvidia Geforce 9400GT, Intel Core 2 Duo, 2x2 GB DDR2 RAM
Köszi!
Rick, Gergõ: Még egyáltalán nincs kész! De fel is tüntettem: "Még rengeteg van hátra."
Rick, Gergõ: Még egyáltalán nincs kész! De fel is tüntettem: "Még rengeteg van hátra."
13 éve itt. Szép idő.
Köszi!
#31164 nagyon jó lett Szépmunkat!
#31165ez se valami rossz
#31164 nagyon jó lett Szépmunkat!
#31165ez se valami rossz
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"