18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tudod,hogy nem a HG posztért megy😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
#31255:meik mapon gurulsz?
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Én kb 6-7 hétig nem tudok ide írni😞
Megyek ki faterommal európába kamionozni,nem tudom,hogy mikor péntek vagy csütörtök.
Ezért arra kérek mindenkit,hogy írjon be ide mindenki egy nevet,hogy ki figyeljen a topikra nem úgy értem,hogy õ lesz a Házigazda csak ha veszekednek akkor rájuk szól ha pedig reklámoznak ír a moderátór topikba.
megköszönném!
mert ahol megtaláltam onnan nem lehet letölteni😞
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

msn:[email protected]
http://kismenyus.picturepush.com
Érzékenység stb..
Nekem néha kifagy a játék, de úgy, hogy nem tudok kilépni csak ha a bekapcsgombot nyomom 10mp-ig. Ez mitõl lehet? Csak az 1.06os patch és a magyar nyelv van fennt hozzá, semmi más.
Régen minden ment, csak most újra raktam és szaraxik. 😞
HELP ME!
,,Az élet a legszarabb játék, de legalább jó a grafikája\" Dell XPS M1730
Csak a döglött halak úsznak az árral!
#31217:Most is fent vagyok😊
Idioták kiméljenek!!! :)
Azt kihagytátok,hogy csak páv 2 kell hozzá,és nehézpótkocsira lehet letenni a vizsgát 21 évesen.Elnézést ha tévedtem.A páv 1 az jobb szerintem,mert akkor már miért ne azt csinálnád meg?Akkor már elmehetsz pl mentõsnek,vagy tûzoltóautóra sofõrnek.
Két célom van : -Elérni az elérhetetlent. -Megtenni a megtehetetlent.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
De elõszõr személygépkocsira tedd le a jogsit.
Mondjuk ennyi rángástól...
13 éve itt. Szép idő.
#31215:fain!