35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
a kastenmulde(európai gabonás billencs)pótot honnan lehet letölteni??? -
hm ahogy jöttem haza a hungárián olyan jo volt nézni ahogy mennek egymás mögött a wabereres kamionok. nincs ilyen pot?
-
hehe hozzánk jöttek -
bah nekem egy storage nevü file sincs a mod mappában
-
A modban lévő storage-ból kitöröltem az amerikai kamionokat, mégis ott vannak. -
a mod mappábadban kell lennie. -
Hol van truckstorage? A base.scs-ben? -
a szervízben tudod tuningolni a kamiont. -
én csak 2 napra húztam el
-
Én holnap megyek 2 napra el...
Schwarz nem tudod hol lehet spoiler rakni highline Scaniara? xD -
hát itt meg mi a fene történt 3 nap alatt? ahelyett, hogy elhúztatok volna ti is otthonról...
-
merse noni #7337 sziasztok tudnátok nekem segiteni hogy az miért van berakom a scániát és nincs benne a játékba söt ki is lép a játékbol, meg kifagy annak mit lehet teni segitsetek!!!!!!!!!! -
Egyszerűbb ha úgy veszed ki az amerikai kamionokat, hogy -akár a truckstorage-ban, van egy olyan hogy trafficstorage.scs, ebből kiszeded jegyzettömbben megnyitva azokat amik nem kellenek, ill. beírod amik pedig igen, és ugyan úgy bepakolod a def.scs-be mint a truckstorage-t. -
Csomó olyan honlap van, pl. 3dartpol-on is van olyan. -
honan tok ojanokat leszedni a mi hejetesiti az amcsikat? -
pontosabb link aztán görgess lefelé és majd meglesz :P -
-
Egyszerű! Csak egy csomó olyan európai kamiont kell letölteni, amik nem önállóak, hanem a játékban lévőket cserélik fel. Nekem már a fél amerikai kamion állományom európai. Tök király!!! -
laci1993 #7330 bocs hülye voltam haver megtalálta bocs hogy ilyen f@asz láma vok bocsi
és nem tudtok olyan programot amivel tudnék videót csinálni a haulinba? -
de nemjó -
Ez engem is érdekelne! -
hogy? :| -
Dejó!! Rájöttem, hogyan vegyem ki az amcsi kamionokat!! -
laci1993 #7323 köszi de én itt sehol sem találtam olyan kamionokat se pótkocsikat nem tudnál adni egy pontosabb linket vagy leírni hogy hol keressem? -
Köszi, ezt én is hasznosítottam.:D:D -
innen -
laci1993 #7318 ami a bal oldalon van DHL-es kamion olyanokat honnan leszedni vagyis nem nyerges hanem sima kamionokat? meg hozzá való pótkocsikat? -
a Scaniát itt lehet letölteni a pótot meg innen -
hallod ezt honnan lehet leszedni????? a potot...
-
Reggel egy kicsit stau volt az Alborgi kereszteződésben
Ja amugy meg nekem fekete az amugy kék konténer
-
Berakása:
Egyszerűen miután Winrarral kicsomagoltad az archívumot, másold a SCS fájlt a haulin/mod mappába.
eltávolítása:
Töröld ki faster.engines.scs fájlt a mod mappából. -
koska87 #7313 Hol lehet leesni??? -
leparkoltam* -
nah leparoltam ezzel a nagyon kicsi kamcsival :D nagyitsátok ki a képet jobban látszik 
-
szevasztok most olyat csinál a játék hogy az összes kamion fehér csak az enyém nem és a keréktárcsák tök feketék lécci segítsetek előre is kössz! -
antwerpbennbe a ahol van a dlh a hidon le lehet esni.. LOL -
azt tudom csak azt nem hogy hogykell berakni a játékba,mert hiába másolom be a MOD mappába semmi nem történik -
CseNo #7307 Motor tuning... -
Lefordítja nekem valaki:P:About:
This mod will increase all the truck engines "torque" and "hp" to 720 and 563 kW
It result in faster acceleration and more power for the truck engines.
Other notes:
if anyone can improve it or make this mod better let me know.
also i tryed to modify the "transmission.sii" but it result in game crach.
Install Note:
Simply after you extract the archive with winrar copy the SCS file to your haulin Mod folder.
Uninstall Note:
Remove the "faster.engines.scs" file from your haulin Mod folder. -
Ajj ajj... :S