35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Scania R620,és az újj Iveco Stralis lesz a gamehoz? 

-
Igazatok van, megyek vissza skinezni a PttM-be, ott legalább jól rakja rá, és ha készítek egy teszkós skint a póthoz, akkor nem lesz az egész pótkocsi vörösesnarancszínű. -
Swartz, tegnap regeztem hozzád, mostmeg nem lép be a helyes felhnévvel meg jelszóval! -

-
nagyon jó lett -
tényleg jo :8 -
qrva jó:P -
atesz11 #7397 Thx kapitány xD -
Tsaba01 #7396 nagyon jó lett!:D -
atesz11 #7395
-
exodu020 #7393 nem leakadt, letöltöttem a fél potot meg a tandem potkocsit és nagyon nem birom őket egyszerre felakasztani, igy meg kicsit bután néz ki hogy a nyergessel huzom a tandemet XD -
ha menet közben leakadt, akkor sehogy -
exodu020 #7389 dupla potot hogy birom össze akasztani?
választ kössz
üdv
exo -
80% os magyar itt. bár lehet lassan be se kéne linkelnem semmit. -
mé te nem?;) -
általában, ha én mondok valamit, hogy keresse meg, akkor azt is hozzáteszem, hogy hol keresse, szerintem...
[nemigazmárhogymegintilyenbaromságonvitatkozokgyerekekkel] -
igen, mentünk már dupla póTTal. már rögtön a játék kezdése után lehet vinni ilyet. -
dupla pót???? -
zoli1986 #7378 Szevasztok!
Ment már valaki felpótal+pótal ugy,hogy összevan kapcsolva?Már kb fél éve játszom,de csak most láttam elöször ilyet. -
jobban jársz ha hagyod...nem a te műfajod -
De, de ha vkinek azt mondod, hogy keresse meg a truck_storage.sii-t, akkor ő a modban fogja keresni, ahol nem fogja találni, és visítozni fog, ezért említem mindig a storagefájlt, hogy ott keresse. -
szerintem hagyd a fenébe :-) -
Hopp, valamit eléggé elszúrtam, mert csak egy rózsaszín cucc jött a skin helyére...
-
te miről beszélsz? szerinted a storagefájl alatt nem a truck_storage.sii-t értik? merthogy más nincs -
Kösz! -
Meg kell nyitni total commanderben a skinezésre szánt pót(vagy kamion) scs-ét, és abban vehicle/trailer/storage mappában vannak a dds-ek, amit meg kell nyitni a dxtbmp-vel, majd elmenteni. -
Én ott a storage fájlra gondoltam, bocs.Mert a truck storage-re én azt hittem, hogy a storage file-ra gondol, csak nem jól írja, mert itt sokan sokmindent nem jól írnak.Mégegyszer bocs.
Amúgy ha vki megtalálja a storagefile-t, akkor abban már meg kell találnia a truck_storage.sii-t is, mert ha nem, na, akkor ott nagy baj van...:-DD -
Visszakerestem, és senki nem írta még le, hogyan lehet skinezni! -
[oktatás]
jó lenne, ha végre mindenki találkozna a lap alján levő keresőmezővel, melynek ez a címe: Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra
de ezekszerint úgy tűnik, hogy egyesek a visszaolvasással még a lap aljáig sem jutnak el...
például írjuk csak be a lenti mezőbe, hogy "storage" idézőjelek nélkül, majd katt a mehet gombra, és láss csodát kidob vagy 100 hszt, amiben le van írva minden! ugyanez igaz a zene berakásra, festésre, skinezésre!
sorszámra úgy lehet ugrani, hogy a mezőbe beírsz egy #-et majd közvetlenül utána a hsz sorszámát, majd mehet gomb. pl: #7368
hja, az oktatási naplót minden érdekeltnek kötelező aláírni!
[/oktatás] -
alaphelyzetben a mod mappában egy deka truck_storage.sii nincs. -
például innen:
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=dxtbmp&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=
ugye, hogy nem is olyan nehéz keresni? -
google -
Egyébként honnan lhet letölteni? -
de nem dds fájlban vannak a skinek -
DXTBMP! -
A haulin-ban hogyan lehet skinezni? Mer az SCS fájlokban nem lehet festegetni. -
Hoppá látom megint bele keztél a skinelésbe nagyon jól tetted! nagyon jól néz ki grat -
kéne pot -
atesz11 #7354 Wabi .. a volvo még késszül xD
-
még régen amikor meg se jelent a játék volt egy olyan kép amin egy csomo kamion egymás mögött áll és mennek. ezt hogy kell megcsinálni? konvojba menni gondolom..?