18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Crack van hozzá valahol?

Truck Driver001
😄DD

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

autoszimulator
nincsbocsánat meghalsz

.: mobilize.hu :.

Bacsa11
bocsi csak nem próbáltam elindítani!bocs a hülye kérdésért!!!!

Bacsa11
a játék fut cd nélkül?

Schwarz
hát ez isten, csak a kamcsi tükörképe van meg <#idiota>

Mi az a windows?

King of Roads
hát én mediumon nyomom, ott egy kis sleeperes kamiont ad. ha álmos, lehúzódok a leállósávba és megnyomom az "n" ott van alul, hogy Advance Time, ott beállítod, hogy "mennyi idõt haladjon elõre az idõ"
eddig hardon nyomtam, ott sleeper nélküli kamiont ad azért nem volt fasza minden.
sleeper nélkülivel csak hotelban alhatsz.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

kis krisztian
SRÁCOK! itt hol és hogyan kell aludni? 4fuvarnak annyi lett emiatt hogy bealudtam és nem tudtam hogyan mit kell nyomni :S

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

roliairsuni
én ha indexelek, akkor beengednek

bug:
út közepén szalgkorlát
járókelõ kamion pótja oldara dõlve, és húzza
egyszercsak egy kamion lepottyant az égbõl
esõhang, semmi esõ

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

hát ez szééép 😊

Charly
Lol a duplapót zsámolya nem fordul<#conf>

Mo.Organ
rengeteg buta dolog maradt még ebben a részben is benn. De hogy a kormányon mért nincs még mindig kéz ezt nem értem. Egyébként az inteligens közlekedésnek nyomát sem látom. Szóval nulla a fejlõdés az elözöhöz képest. Szerintem.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

garam93
Ez hogy sikerült?Ügyes vagy!

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

roliairsuni
vaalki emlgetett itt DAF XF et, lehet már valmi kieg kamiont leszedni hozzá? ha igen, honnan? pls help me, elõre is köszi

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

garam93
Szivesen.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

eightmiles
a garázsba, pont oda ahol kezdtél. utána kell várnod kereken 24 órát játék órája szerint, hogy kiszállítsák oda (n - advance time). innen aztán el is szállíthatod a kijelölt P parkolókba, vagy a G garázsokba - ezeket asszem meg kell venni, és elég drágák (egyet néztem eddig, az 850,000 dolcsi volt). annyi a dolgod, hogy megnyomod az n-t, transport truck és kiválasztod hova vigyék (itt megint kel várnod valamennyit és fizetned is kell érte)

zolo
pedig ott van a listánaban, sak meg kéne találnod.A dupla póttal tolatás meg mûvészet xD.De nekem sikerült vele beparkolnom úgy hogy le tudtam rakni...

http://flickr.com/photos/zolika90/

Truck Driver001
Ehez már tehetség kell baszki!😄

Sziasztok! Kérdésem az volna windows sp2 megy?
Bacsa11
köszi

PLackó
Ez történik ha egy pilanatra nem figyelek oda...
Egy láma kérdés:dupla pótot mikortól/hol szerezhetek? én csak simát láttam a listában.

allock
olvass vissza kb 2-3oldalt

#hhwnd

ha megvettem a kamiont hova hozzak?
Bacsa11
lehet szedni a játékot?Ha igen honnan?már ha megmondjátok! azért köszi

Max23
Lehet nagyon nyomi vagyok, de a dupla póttal nem sikerül ráállni a raktárra kihúzom egyenesbe ráakarok egyenesen tolni de állandóan becsuklik... 😞

1. Grafika convoy szint, prism3d ezeréve lejárt ügy
2. A map ugyanolyan ocsmányul van összerakva mint az elõzõ részekbe
3. Ha jól emlékszem azt írták hogy intelligens közlekedés, egy nagy frászt... a kocsik miután én megállok ugyanúgy mennének tovább, volt hogy a duplapótba beleragadt, és még mindig nem követi a kocsi az elõtte lévõt, hanem fékezget...

Asszem ez a rész is annyit ér nekem mint a convoy, egyszer indítottam csak el, elég is volt belõle...

eightmiles
nem ilyen a stílusom, de magamra vettem, amit mondott. elmondom neked, lassú, szar netem van, 2 giga a limit havonta, ebbõl elcsesztem 140megát akkor, amikor az üzenetet írtam, és már akkor felcseszõdtem, mivel nekem nem is kellett igazán a haulin, nem is tudom miért álltam neki letölteni, és ekkor írta carlos, hogy megérdemlem, hogy szívok vele. ahelyett, hogy segített volna, inkább beszólt

jamesbond691
Ja! Nekem mûxik rendesen! Sztem naon elkapták...😊

Amig csak egy saját verdád van, addig nem vagy elvileg cég. Majd ha több géped lesz akkor ki lesz töltve. De ez csak sejtés.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

srácok nektek müködik a kormány a game be?

A kindulo pontból ahonnan eljöttél, ott kell keresni egy villogo szart, mi a rakodásnál a kapunál is van. Abba ha bele lépsz válogathatsz a pótok meg a kamionok között. Ha nem teljesen érthetõ akkor bocsi.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

Truck Driver001
Nekem itt semmi nincs!😄

Duddits
Basszus, nem igaz már! Tegnap tökéletesen ment, semmi hiba, ma meg még egy fuvart se tudtam menni, állandóan hiba a memóriával kapcsolatban.

roliairsuni
én igyengyenesen töltöttem a rapidshare-ról, tökéletes

Scania DeV8il
<#wow1><#wow1><#wow1>

Scania DeV8il
<#wow1><#wow1><#wow1>cool

daf xf
Bocsi a nagyképért..
Az a sok N/A nemteccik nekem.
Az mérvan ott?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Gyocsika
Milyen a game jobb mint a pedal to metal vagy across america?

Bucser
Nem. De azt látom, hogy milyen a stílusa.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

daf xf
Ez mindenkinek ilyen?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

roliairsuni
neveccséges, notice- al vitatkoznak ilyen zöldfülûek, láttad már milyen minõségben dolgozik?<#banplz>

Truck Driver001
Azt nem tudtam,hogy 1 nap kell a leszállításához!És hogy egyátalán "leszállítják"😄

King of Roads
ja hogy ez van.. ok, thx

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Eltelik 1 nap mire leszállítják. Megvolt?

King of Roads
nekem is ez a problémám. most vettem egy másikat, de nem tom sehogyse elõvarázsolni. kedvem lenne fejbevágni aki kitalálta a menüt.

Truck Driver001
Vlki segítsen már.Hogy a fenébe tudom vezetni azt a kamiont,amit megvettem?Rámegyek hogy Order truck meg minden,elvileg ilyenkor leteszi annak a városnak a parkolojába,ahonnan indul a játék.De nincs ott!😄.Vagy vlhogy elõkell varázsolni?Magas ez nekem!😄
Választ elõre htx!

Faterx
A valóságban. De itt nincs rugóerõtároló
Bucser
Akkor fordítva😄 Nee nem vagyok kamionos csak casual player😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Charly
Ha alacsony alapból befog te<#lama><#hehe>

AdaKiller
köszi😊

Steam Nick: adakiller