18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig hardon nyomtam, ott sleeper nélküli kamiont ad azért nem volt fasza minden.
sleeper nélkülivel csak hotelban alhatsz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
bug:
út közepén szalgkorlát
járókelõ kamion pótja oldara dõlve, és húzza
egyszercsak egy kamion lepottyant az égbõl
esõhang, semmi esõ
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
http://flickr.com/photos/zolika90/
Egy láma kérdés:dupla pótot mikortól/hol szerezhetek? én csak simát láttam a listában.
2. A map ugyanolyan ocsmányul van összerakva mint az elõzõ részekbe
3. Ha jól emlékszem azt írták hogy intelligens közlekedés, egy nagy frászt... a kocsik miután én megállok ugyanúgy mennének tovább, volt hogy a duplapótba beleragadt, és még mindig nem követi a kocsi az elõtte lévõt, hanem fékezget...
Asszem ez a rész is annyit ér nekem mint a convoy, egyszer indítottam csak el, elég is volt belõle...
MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!
MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!
Az a sok N/A nemteccik nekem.
Az mérvan ott?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Választ elõre htx!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF