18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
a convoyba is sokat szoptam ezzel
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Úgycsináltam hogy vettem 1 kamion.
Az ottált a garázsomban és aztán mentem 1 fuvart visszanéztem oda ahol belinkeltem a képet #1233 és ottvolt 1 soför.
Csak elbaxtam mert a neve alatt kiírt vmit és arrakattolta és rittig kirugtam.xD
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Azt hogycsináltad?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Viszont nekem ami nagyon Durva volt az
Elsö fuvaromnál az az, hogy Alig birtam kikecmeregni a városbol<#szomoru1>#szomoru1>
Szó szerint elment 1nap mire feltudttam menni az Autopályára!!
De Jóó a Gamma nagyon!!!
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
vagyis nekem nem!
😞
Beállítottam hogy legyen console!
Elõhívom,cheat points és semmi!
:S
alaki tudna segíteni?
Mondjuk nem értem, hogy a kiadó hogy mehet bele olyanba, hogy kimenjen egy játék engine fagyásokkal. Bár ezt már megszokhattuk az összes 18WoS játékban.
Þór vígi þessi rúnar
Szétfurikáztam az agyam és nem jövök rá hogy tudok felvenni alkalmazottakat!
Valaki segítsen mert leöntöm benzinnel a gépemet és felyújtom 😊
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
Jóreggelt!
Új sofõröket hogy tudok alkalmazni?
Mert a motelben nem jelenik meg + menü meg semmi csak az alvás van!
Ha a karikán vagyok és n betüt nyomok akkor a manage driversben sincs semmi opció!
Help pls......
Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Pedig enm töltöttem le semmit hozzá!
Nem lehet eccerüen jáccani,mert eccer csak hibafájl!
:S
Nem hiszem el.......
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(#1076)
CSak nem értem felhuzom maxra és akkor néha már beszaggat miért van ilyen nagy gépigénye pedig grafikailag nem egy nagy csilivili.
6600gt... 1280*1024 már bebe szaggat.
Esetleg valahol találhatok tippet/trükköket?
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Már van 1 saját szerelvényemis.hihi..

Do you hate driving when it rains much as I do? Then, here's something for you.
Open your Save Folder, find file named Game.SII open it with notepad and scroll down until you find this.
bad_weather_intensity:
stored_rain_intensity:
Change their value to 0 and there you go.
This does not mean that it will never rain again because it will, but when it starts raining again just do the same thing again and yeah no more rain .
#hhwnd
próbálj drivert frissíteni, ha még nem tetted volna meg, meg a shader qualityvel játszani...
Mi az a windows?
forza roma per sempre merde lazio
Céget kell alapítani vagy hogy tudok sofõröket felvenni?
egy hosszuért 16ot kapsz mig egy rövidebbért 6ot(és ezt 3×).
most akkor hogy járok jól? <#beka2>#beka2>
mondjuk attol is függ, h mit viszek, de az elõzõben mindenképpen jobb az sztem.
Elakadtam egy csöppet a játékban!
Vettem 2 kamiont, kettõ trailert!
Elmentem a hotelbe felvenni sofõrt de csak aludni lehet!
Álltam a karikában és n betüvel próbáltam managelni de a driverek közül csak én vagyok!
Hogy tudnék sofõrõket felvenni?