18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Másrészt ebben játékban fuvarok szerintem a végtelenségig lesznek tehát sosem fogod végigvinni <#eplus2>#eplus2>
elõször ki kéne jáccani a játékot, aztán ha valmi fojtán elvesznek a mentések(összeomlika winfos) akkor kell csítelni, mert már 1* kijáccottad, és nem akarod még 1*
szal aki ki se jácca csak csítel hát az elég szomorú
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
megnyitod a config-ot, ami a "My Documents\18 WoS Haulin-ban található. ott rögtön kiszúrja a szemed ez a két sor:
uset g_console "0"
uset g_developer "0"
fogod magad és átírod szépen erre, majd elmented:
uset g_console "1"
uset g_developer "1"
game elindít, ~ billentyû megnyom (tab feletti legszélsõ billentyû), majd beírod:
cheat money - pénz cheat, megdobnak 500,000 dolcsival
még van egy-két cheat hozzá, de azokat nem jegyeztem meg, az egyik talán ez:
cheat driver - minden egyes beadáskor kapsz egy sofõrt
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Namármost, pár embert tutira érdekel majd a következõ dolog:
::: Debug Cam :::
ez egy speckó, a gémben hatodik sorszámú kamera, ami szabadon mozgatható. az aktiválásához késõbb a 0 billentyû megnyomására lesz szükséged. ahhoz, hogy használni tudd, át kell írnod a config-ot a fenti módon,aztán a gémben megnyomod ezt: ~
most bepötyögöd a következõt:
g_flyspeed ???
fontos, hogy helyesen írd be, szóval: gé-alsócsík-flájszpíd-szóköz-és vmilyen szám, az alap a nulla, ilyenkor nem tudod mozgatni a kamerát, de forgatni tudod az egérrel. ha beírod ezt, hogy (pl)
g_flyspeed 10
akkor kapsz egy kellemesen mozgatható kamerát, amit a fel/le/jobbra/balre irányokkal mozgatsz. minél kisebb a szám a végén, annál lassabban mozgatod. ez jó arra, hogy a kamiont különleges szögben fotózd le
továbbá, ha beírod, hogy (pl)
g_flyspeed 500
akkor igen fürgén fog mozogni a kamerád, ez tökéletes arra, hogy gyorsan eljuss egyik helyrõl a másikra. hogy hogyan? csak meg kell nyomnod az
F9-et,
és máris TELEPORTÁL a kamionod pótkocsistul a kamera helyére. FONTOS, hogy mielõtt benyomod a 0-át, használd a "space" billentyût, vagyis azt, amelyiket szóközre használod íráskor, a gémben pedig alapból ez a fék (nemtom mi a pontos neve). ha nem nyomod be, akkor a kamera mozgatásánál a kamionod valószínûleg elgurul majd.
van még pár ilyen hasznos parancs a gémben, ezekre szépen rá kéne jönni, mert én csak egyet találtam, mégpedig a napszak váltakozást, aminek nincs is haszna mivel lehet aludni
remélem most már világos lesz, mit hogyan kell csinálni és nem fogtok kérdezõsködni, fõleg nem tõlem 😄
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Itt a megoldás a hibára ..
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
forza roma per sempre merde lazio
én is ezt csináltam, amíg nem lettem vip. szerencsére már tom szerkeszteni a hsz-t
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Érdekes .. Én se vágom a gamet, mégse kérdezõsködök .. Jöjj már rá magadtól ..
Az összes 18 WOS topicban ezt csinálod .. <#lama>#lama>
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
:S
Vettem egy trailert... :S
Azt irja hogy a parkolóba van!
De ott nincs sehol azt kifizettem!
ienkor mi van??
:S
na mindegy, amugy sztem kurva jó game.
Vviiktorr (vagy mi<#idiota>#idiota>)
csak addig jutok el, hogy behozza ahova írhatnám, de akármit írok nem jelez, hogy van pézem vagy bármim...