18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolo
A service pontokban a kamionra szerelhetõ "BBS" és "AVI" milyen dolgot takar?Meg a kamionokra a festésen kívül létezik más optikai tuning?(Al'á PTTM)

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hát elõször is a csítelõk haljanak meg... <#mf1>(csak vicc volt <#kacsint>)

Másrészt ebben játékban fuvarok szerintem a végtelenségig lesznek tehát sosem fogod végigvinni <#eplus2>
hogy lehet a "sleeper" kamionokban aludni!!!!!!!????????

roliairsuni
minden csítelõnkek!

elõször ki kéne jáccani a játékot, aztán ha valmi fojtán elvesznek a mentések(összeomlika winfos) akkor kell csítelni, mert már 1* kijáccottad, és nem akarod még 1*

szal aki ki se jácca csak csítel hát az elég szomorú

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

daf xf
kamion pót már van már csak a soför hiányzik.hihi

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

eightmiles
::: Hogyan Cheateljünk :::

megnyitod a config-ot, ami a "My Documents\18 WoS Haulin-ban található. ott rögtön kiszúrja a szemed ez a két sor:

uset g_console "0"
uset g_developer "0"

fogod magad és átírod szépen erre, majd elmented:

uset g_console "1"
uset g_developer "1"

game elindít, ~ billentyû megnyom (tab feletti legszélsõ billentyû), majd beírod:

cheat money - pénz cheat, megdobnak 500,000 dolcsival

még van egy-két cheat hozzá, de azokat nem jegyeztem meg, az egyik talán ez:

cheat driver - minden egyes beadáskor kapsz egy sofõrt
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Namármost, pár embert tutira érdekel majd a következõ dolog:

::: Debug Cam :::

ez egy speckó, a gémben hatodik sorszámú kamera, ami szabadon mozgatható. az aktiválásához késõbb a 0 billentyû megnyomására lesz szükséged. ahhoz, hogy használni tudd, át kell írnod a config-ot a fenti módon,aztán a gémben megnyomod ezt: ~
most bepötyögöd a következõt:

g_flyspeed ???

fontos, hogy helyesen írd be, szóval: gé-alsócsík-flájszpíd-szóköz-és vmilyen szám, az alap a nulla, ilyenkor nem tudod mozgatni a kamerát, de forgatni tudod az egérrel. ha beírod ezt, hogy (pl)

g_flyspeed 10

akkor kapsz egy kellemesen mozgatható kamerát, amit a fel/le/jobbra/balre irányokkal mozgatsz. minél kisebb a szám a végén, annál lassabban mozgatod. ez jó arra, hogy a kamiont különleges szögben fotózd le

továbbá, ha beírod, hogy (pl)

g_flyspeed 500

akkor igen fürgén fog mozogni a kamerád, ez tökéletes arra, hogy gyorsan eljuss egyik helyrõl a másikra. hogy hogyan? csak meg kell nyomnod az

F9-et,

és máris TELEPORTÁL a kamionod pótkocsistul a kamera helyére. FONTOS, hogy mielõtt benyomod a 0-át, használd a "space" billentyût, vagyis azt, amelyiket szóközre használod íráskor, a gémben pedig alapból ez a fék (nemtom mi a pontos neve). ha nem nyomod be, akkor a kamera mozgatásánál a kamionod valószínûleg elgurul majd.

van még pár ilyen hasznos parancs a gémben, ezekre szépen rá kéne jönni, mert én csak egyet találtam, mégpedig a napszak váltakozást, aminek nincs is haszna mivel lehet aludni

remélem most már világos lesz, mit hogyan kell csinálni és nem fogtok kérdezõsködni, fõleg nem tõlem 😄

Gyocsika
Meg konvolyba is lehet menni ugye?

Gyocsika
És mi a játék menete elõször alkalmazottak vagyunk vagy mi? És utána csinálunk céget?

Gyocsika
Király!

jamesbond691
King of Roads

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

roliairsuni
na íitt egy szkrínsot

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

en eddig sosem cheateltem semmiben nem tudom mi ertelme van... probalkozz te is inakbb magadtol igy eletszerubb es ertelmesebb is a jatek 😊 legalabbis en szerintem
jamesbond691
Biscmark felé kicsit esik a hó 😛
ITT a nagyobb kép róla!

Sylvester
Valaki linkelje már be a cheateket pls!

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

AdaKiller
lapozz vissza...

Steam Nick: adakiller

Gyocsika
CB rádió van benne? Magyarítás is remlélem hogy lesz!

Gyocsika
Rakjatok be pár screenshotot!! Please

roliairsuni
az nemsemmi, én bármikor sávot váltok a dupla póttal, baleset meg minden gond okozása nélkül, sokszor ha indexelek, beis engednek, ha nem akkorsincs gond, bepofátlankodok oszt dudálhat a baromarcú

Akinek a grafikával vannak gondjai, fõként azoknak, akiknek abszolút el sem indul a program, akkor ott az lehet a probléma, hogy a videokártyájuk nem támogatja az OpenGL v1.1 verzióját. Drivert frissiteni ebben az esetben csak azoknak érdemes akiknek van hardveres támogattoséguk erre a grafikai renderelsére. Akiknek nincs, azoknak nincs is beépítve a driver programba az OpenGL rutinok, mivel a grafikai processzorukban sincs meg az ehhez szükséges utasításkészlet. A részleges illetve rossz megjelenítés ellen lehet állítani és probálgatni a játék különbözõ beállításait, vagy több driver programot is fell kell tenni: 1. DirectX9.c, 2.A kártya legfrisebb saját driverét, 3. Open GL (ATI Radeon/GeForce változatok más-más) drivert. (Általában ezek is a gyártó weblapjáról letölthetõek.)
King of Roads
énse mászok bele, de nem fékeznek, egyszerüen "megfagynak", esélyem sincs sima fékkel, csak ha behúzom a kézit és a motorféket is megnyomom <#wow2>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Sylvester
Kód? milyen kódok vannak ? irja már le vki ha nemnaagy kérés 😊 és THX az elözö helpet

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

DJ Bee18
én figyelek, nem mászok rá az elõttem lévõre, amikor látom, hogy dugó van, ennyi az egész, így ritkán megyek nekik... Egyébként hátulról még tényleg nem csaptak el 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Sylvester
Bocs, pedig olvastam vissza😊

RaST
Nem mondom el többször:

Itt a megoldás a hibára ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

tottiitalian
na nállam is ez a baj...:S

forza roma per sempre merde lazio

Sylvester
Gond... elinul a játék mennék a kamionnal , de csak nagy fekete képernyõt látok...miért? frissitettem a VGA -t is ...mi lehet a baja ? max a fényforrásokat látom :S semi ut kocsi S: de hallom hogy megy a kamion...mi a baj? help

RaST
Már elmondtam mi a teendõ ..

Charly
Nincs még hozzá javitás?

tottiitalian
srácok van egy ati radeon x800as XL videókártyám és vmi miatt nem látszik a kamion a menübe csak a lámpái és amikor jáccanék akkor csak fekete képernyõ fogad ha vki tud hozzá füzni vmit vagy patch-et hozzá megköszönném...

forza roma per sempre merde lazio

King of Roads
ez kemény volt <#boxer>
én is ezt csináltam, amíg nem lettem vip. szerencsére már tom szerkeszteni a hsz-t

Csuhai G
Köszi, de nem találom ezt a részt! Amúgy nem valami márkás a kormány, de az összes másik játék felismeri, és tudok vele játszani!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

A hivatalos weblapon fel van írva, hogy csak bizonyos hardver elemekkel tud a program rendesen eggyüttmüködni. Ez vonatkozik a gép belsõ architektúrájára, és a csatlakoztatott eszközökre (pl.: kormány).
Szerintem maga a game nagyon jól sikerült, vannak grafikai, játékmeneti és egyéb kisebb-nagyobb hibái (döntse el ki-ki maga hogy mi a nagyobb, vagy kisebb), de összeségében tényleg jó. Nem várhatunk egy ilyen kis szoftverfejlesztõ csapattól nagyobbat, ráadásul még ha azt vesszük, hogy maga a program sem órási tömegekhez szól, hanem csak egy kisebb célközösségnek. Értsd: fanoknak. Az egyetlen megoldható ellentmondás szerintem csak a kilométerekben van: ammenyit megyünk, és az amennyi idõbe az beletelik, ahhoz képest maga a kilométer megtétele igen kevés. Például: Los Angeles-Miami mindössze 168 km. (Valós idõ: 3 óra, játékbeli idõ: 9 nap) Ez akkor igen érdekes, ha megnézitek a használt kocsik piacát, és az azokban felírt kilométereket: mennyit kell játszani, hogy akár 100ezer kilométer tudj beletenni egy-egy új kamionba, nem hogy 250ezret. Kb. ennyi az átlaga a használt kocsiknak.
ElekAdam
Hellósztok Én csak most töltötem le a játékot jó a grafikája meg minden csak nem értem hogy mit kell csinálni benne már az elsõ pályán vagy csak furikázni lehet a játékban ? Aki tud segíteni létszi írjon.Elõre is kösz

kis krisztian
ya ya Én is azzal szpotam ki akartam kanyarodni balra és a Fejem felett ment az ut :S na ide hogyan mennyek fel?? mire rájöttem hogy a város legesleg szélén lehet felhajtani elment 1 nap :S

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

Csuhai G
Emberek! Van nékem 1 kormányom, ami más játékokkal tökéletesen "együttmûködik", de sajnos ezzel a játékkal nem! Elindítom a játékot, fel is ismeri a kormányom, de aztán ha elindítom a játékot semmit se tudok vele csinálni! Bementem a Controlsba, hogy beállítsam a dolgokat, de nem tudtam! Rákattintok arra, hogy gáz/elõre (nem jut eszembe angolul), és hiába nyomom a gázpedált nem reagál semmire! Ugyanez volt a problémám az eddigi 18 WoS játékokkal! 😞( Pls adjatok tippeket!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

RaST
K*rva any*dat már .. Minden sz*rért be kell bökni 1 hszt ?
Érdekes .. Én se vágom a gamet, mégse kérdezõsködök .. Jöjj már rá magadtól ..
Az összes 18 WOS topicban ezt csinálod .. <#lama>

bulba
Nekem az nem tesztik hogy a távokhoz képest nagyon gyorsan telikaz idõ

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Vviikkttoorr
Meg nagyon kevéslem a benzinkutakat...rengetegszer fogyott már ki mert nem lehet elérni a következõig!
:S

Vviikkttoorr
Kicsit magas nekem a game még!

Vviikkttoorr
Sziazstok!
Vettem egy trailert... :S
Azt irja hogy a parkolóba van!
De ott nincs sehol azt kifizettem!
ienkor mi van??
:S

ElekAdam
Hellósztok Én csak most töltötem le a játékot jó a grafikája meg minden csak nem értem hogy mit kell csinálni benne már az elsõ pályán vagy csak furikázni lehet a játékban ? Aki tud segíteni létszi írjon.Elõre is kösz

Gyocsika
A grafikája is szép nem?

King of Roads
belém már jöttek hátulról, sõt énis belemegyek mindenkibe, mikor az autopályán a külsõbe hírtelen megáll mindenki. csak úgy. tod ilyen szokásos convoy-dolog.
na mindegy, amugy sztem kurva jó game.

King of Roads
arra célzok, hogy ez a legjobb 18 WoS game eddig. majd meglátjuk jövõre mit hoznak össze <#vigyor>

King of Roads
amúgy az across america úgy ahogy elmegy.
Vviiktorr (vagy mi<#idiota>)
csak addig jutok el, hogy behozza ahova írhatnám, de akármit írok nem jelez, hogy van pézem vagy bármim...

Gyocsika
<#wilting>

Vviikkttoorr
valakinek bejött a cheat????
Mert nekem nem!
Segítsetek már lécci!!!!!!!

King of Roads
mi az a pedal to the metal? <#idiota><#idiota><#idiota>