18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
commanderben is lehet, egyszerü szövegszerkesztõvel megnyitja vagy jegyzettömbbel

#hhwnd

King of Roads
társítsd a jegyzettömbhöz. az a legegyszerûbb.
jobb egér, társítás és ott válaszd ki, ha meg nincs akkor tallózd ki.
de ne commanderbe, hanem simán a dokumentumokba!!

na de télleg ßye

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

kis krisztian
kérlek mond meg nekem azt mivel lehet megnyitni mert semmi nem nyitja meg nekem :(
Probáltam a totalcommanderrel is de az is azt irja : megkeresem a weben, vagy kiválasztom a listábol:S
Segits kérlek!
Köszi elörre is

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

GabriSanyi
trucksims.try.hu-n van infó a játékról.........a F.A.Q-t majd elkérhetném és kirakhatnám az oldalunkra?amúgy most vettem meg a MACK-om:P mot meek érte el pasóba hogy használhassam...a régi kacsitra meg beosztok vmi sofõrgyereket.....és veszek még egy halom kamiont és mindíg másikkal meek:P

King of Roads
na mentem még holnap bekell járnom az USA többi részét...<#idiota>
na viszonthallásra

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

eightmiles
a nullát nyomod? ami az o és a p felett van, azt kell megnyomni

King of Roads
<#szeret>I Love My Rig <#szeret>

Nah, egyre jobban belejövök. De a zsaruk sokszor lkeapcsolnak...ne menjek gyorsan, vagy mi a rák? Mennyi az a nem gyors? 40? az túl lassú szerintem<#idiota><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Gyocsika
Nincs benen olyan kamera nézet mint az elõzõ részekben hogy a kamion elejének a tetejéröl mutassa? vagy nem lehet valahogy a külsõ nézetet elõrébb hozni?

en?
Schwarz
akkor fejleszd még egy kicsit a szókincsedet, mert leszedni nem csak a netrõl lehet ugye...

Mi az a windows?

KraZ
valaki fel tudta forralni a vizet?

MAN T.G.A.

most nekem van egy duplapotos las vegasbol new yorkba :)
Schwarz
szerinted? talán nem a #1439-re válaszoltam? <#lama>

Mi az a windows?

King of Roads
nekem már saját pótom van, szal tuti nem viszek más pótot (no nem is akarnék)
fõleg nem duplát. tegnap egész éjszaka (játékban) tolattam vele, nem ment, meguntam, beakartam állni keresztbe, azse ment mert kicsi volt a hely + már majdnem el is szakadt. leakasztottam és kiléptem <#banplz>

mondjuk ha tudnék felvenni sofõröket és õket küldeni a pi*ába akkor lenne ám bevételem rendesen :D
de nem leszek szemét, elvégre nem errõl szólna <#ejnye1>

zolo
Simánál még jó lehet a tükör, de a duplánál lehetettlen látni a hátulját.Én külsõ kamerából csinálom a rátolatást, és ha kell forgatom egérrel.De még így is nehéz, fõleg hogy az össze külsõ kamera nagyon közel van a kamionhoz, és nincs nagy rálátás...

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
Hát ez is mûvészet volt.Ráadásul már második alkalommal sikerült, elõtte egy Waste-dupla volt Miami-ból El Pasoba, de azért csak 10 ezret adtak.Nem igazán fizettték meg a munkát <#idiota>

King of Roads
én a convoyba vagy mibe tükörbõl tolattam, de itt már rázósabb...
nem tom miért, neke furább... ill. nehezebb

PLackó
látom nem csak én szállítok dupla pótos tojást :) igen jól jövedelmez.
Viszont még félúton vagyok,nem próbáltam dupla póttal betolatni még a lerakodó helyre,kíváncsi leszek...mikor nem dupla póttal vagyok,még akkor is mûvészet a rendes helyre betolatni :)

Vviikkttoorr
ohh...kössz!
Én csak a g_console-t irtam at!

zolo
A véremben van :P<#beka3><#idiota>

King of Roads
ahogy látom rendesen meg is kaptad a jutalmad!!

King of Roads
GEC!! GRATULÁLOK!!!<#eljen><#eljen><#eljen>
hogy csináltad? <#zavart2>
amugy sofõrt énse tudok felvenni, pedig tényleg kielemeztem mindent (mondjuk ezen kvül meg is van minden), de egy embert se tok felvenni...

zolo
Tetszik a játék , de egy-két doog még nem világos:
HOgyan lehet sofõrt felvenni?Elvileg már van hozzá kamionom , meg úton van a pót is, de sofõrt nem tom hogy kell alkalmazni.
És egy örömteli pillanat a játékból(El Pasobol jöttem):

marmint ami europaban jatszodik?
King of Roads
a micsoda?
lesz olyan?
én egy europas jatekrol tudok a Truckers-rõl de az csak Lengyelországban "játszódik"

King of Roads
Ez tiszta DAF kormány <#buck>

mikor fog megjelenni az europas hard truck???
allock
ha lesz akkor Schwarz fogja csinálni úgyis, õ szokta csinálni

#hhwnd

Du. óta 120 üzenet... Nyomjátok már a pedált inkább, ne irkáljatok annyit :)

Csak ezt az egyet tudom.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

quack
ezt a kamerás okosságot nem tudom beállítani a konzolban, van akinek sikerult?
a pénzes az persze mûködik :\

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Kisvigyori
kacsa vannak jelentkezõka magyarositás elkészitéséhez?

kisvigyori

Kisvigyori
köcce majd meg probálom de nekm ienek a prism3d dokumentumba vanak

kisvigyori

Kisvigyori
k tudná a kodokat + adni

kisvigyori

A büntetést úgy tudod meguszni hogy nem a rendõr mellett haladsz el hanem kb 2 sávval mellette. Így elvileg nem vesz észre. Ez nekem bejött.
King of Roads

allock
nekem nincs kódom, meg nemis tudok mûködõ kódrol bár írtak már néhányat lentebb...

#hhwnd

Kisvigyori
ok bocs mik a kodok a játék hoz és hova kll öket beirni van egy olyan kamionos film is h fekete kutya csak fen van a bilentyüzet más helyenmert kormányal nyomulok és ezért még egyszer bocs

kisvigyori

allock
eredetileg a conoyos hûtõpótról van, de nemillik erre a pótra, szal nemajánlatos azt belerakni, legfeljebb ha megvan a skinhez való pót akkor ok

#hhwnd

King of Roads
várj, fordítok: mik a kódok, mondd már meg <#idiota><#idiota>

allock
plz írjál már érthetõbben, mert elsõre sosemfogom fel mit akarsz, már bocs

#hhwnd

garam93
Nem tudnád megmondani h le lehet-e szedni vhonnan és ha igen akkor honnan?

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Kisvigyori
én még tok ilyen filmet nem tom látátok e már afekete kutyát az iskaminos fil

kisvigyori

King of Roads
a dokumentumjaidban a haulin mappájában nyisd meg a config.CFG fájlt, és a második, harmadik sorban ennek kell lennie:
uset g_console "0"
uset g_developer "0"

ezt a kettõ nullát írd át 1-re.
azaz
uset g_console "1"
uset g_developer "1"

a játékban nyomd meg a 0át, de a simát, ne a Num Pad-on és írd be, h cheat monez. mert a z az y.

Kisvigyori
mik a kpodok mad már +

kisvigyori

allock
ha annyira pénzhiányban vagytok írjátok át a kamionok árait

#hhwnd

Vviikkttoorr
de miért nem jön be a cheat???
Rá akarok jönni hogy lehet megvenni dolgokat,és utána elkezdeném kód nélkül!
valaki segítsen már!
Mert nekem em jön be a cheat points!
:(

allock
a töréssel törõdöm a legkevésbé, mihamarabb eu-s kamionokkal szeretnél teletömni '-'

amúgy a kacsa hûtõspótjáról van a skin

#hhwnd

King of Roads
nekem egyszer egy idõre abbahagyta a tükrös szaggatást, mikor az Options-ba asszem a Kontrollernél az Antistropic filteringet vagy mit a legmagasabbra vettem...

tükör nélkül olyan nagyonszép simán megy nekem, nem tom miért szaródik el tükörrel...
a hûtös pót elég nagy, azértis kéne, nehogy ráhuzzam másra vagy a patkára.