18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jobb egér, társítás és ott válaszd ki, ha meg nincs akkor tallózd ki.
de ne commanderbe, hanem simán a dokumentumokba!!
na de télleg ßye
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Probáltam a totalcommanderrel is de az is azt irja : megkeresem a weben, vagy kiválasztom a listábol:S
Segits kérlek!
Köszi elörre is
Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
na viszonthallásra
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Mi az a windows?
fõleg nem duplát. tegnap egész éjszaka (játékban) tolattam vele, nem ment, meguntam, beakartam állni keresztbe, azse ment mert kicsi volt a hely + már majdnem el is szakadt. leakasztottam és kiléptem <#banplz>#banplz>
mondjuk ha tudnék felvenni sofõröket és õket küldeni a pi*ába akkor lenne ám bevételem rendesen :D
de nem leszek szemét, elvégre nem errõl szólna <#ejnye1>#ejnye1>
http://flickr.com/photos/zolika90/
nem tom miért, neke furább... ill. nehezebb
Viszont még félúton vagyok,nem próbáltam dupla póttal betolatni még a lerakodó helyre,kíváncsi leszek...mikor nem dupla póttal vagyok,még akkor is mûvészet a rendes helyre betolatni :)
hogy csináltad? <#zavart2>#zavart2>
amugy sofõrt énse tudok felvenni, pedig tényleg kielemeztem mindent (mondjuk ezen kvül meg is van minden), de egy embert se tok felvenni...
HOgyan lehet sofõrt felvenni?Elvileg már van hozzá kamionom , meg úton van a pót is, de sofõrt nem tom hogy kell alkalmazni.
És egy örömteli pillanat a játékból(El Pasobol jöttem):

lesz olyan?
én egy europas jatekrol tudok a Truckers-rõl de az csak Lengyelországban "játszódik"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
a pénzes az persze mûködik :\
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
kisvigyori
#hhwnd
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
kisvigyori
uset g_console "0"
uset g_developer "0"
ezt a kettõ nullát írd át 1-re.
azaz
uset g_console "1"
uset g_developer "1"
a játékban nyomd meg a 0át, de a simát, ne a Num Pad-on és írd be, h cheat monez. mert a z az y.
Rá akarok jönni hogy lehet megvenni dolgokat,és utána elkezdeném kód nélkül!
valaki segítsen már!
Mert nekem em jön be a cheat points!
:(
amúgy a kacsa hûtõspótjáról van a skin
#hhwnd
tükör nélkül olyan nagyonszép simán megy nekem, nem tom miért szaródik el tükörrel...
a hûtös pót elég nagy, azértis kéne, nehogy ráhuzzam másra vagy a patkára.