18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezért kell sokat menteni ;D ha jól tudom le sem kell hozzá állni, sõt ha elõhozod a console-t, beírod, hogy save, akkor ment egyet. szóval ha menteni akarsz, akkor csak megnyomod ezt: ~, nyomsz egy felfelé írányt, majd egy entert és már el is van mentve 😄
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Konvoj (Convoy)
Vígjáték / Romantikus / Kaland, 1978 - amerikai film
Rendezte: Sam Peckinpah
Fõszerepben: Kris Kristofferson, Ali MacGraw, Ernest Borgnine, Burt Young, Madge Sinclair, Seymour Cassel
Az óriáskamionok sofõrjeinek nem habostorta az élete. A gázolaj ára egyre magasabb, a verseny egyre nagyobb, ráadásul rendõrök hada áll lesben lassan szinte minden farakás mögött, hogy a legkisebb vétség esetén fülöncsípje õket. Gumikacsa, a 18 kerekû kamioncsoda vezetõje azonban nem ijed meg tõlük. A rendõrök minden cselére van egy még ügyesebb fortélya, és végül konvojba szervezi valamennyi sértett kamionost, hogy végre õk is megmutathassák, mit tudnak...
A Konvoj a hetvenes-nyolcvanas évek fordulójának óriási mozisikere volt, egy egész generáció számára az amerikai életérzés kifejezõje. Érdekes módon a film saját hazájában csak mérsékelt sikert aratott, és annak ellenére, hogy mára kultuszfilmmé vált világszerte, Amerikában teljesen elfelejtették.
Jó film, érdemes leszedni/megvenni<#eljen>#eljen>. Nekem megvan, láttam és tetszett és most lehet, hogy megint megnézem a napokban. Csak így errõl a géjmrõl jutott eszembe hírtelen.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
egy gyönyörû kék Peterbilttel és egy szép T.K. hûtõsfélpóttal járom amerika országútjait, hogy mozgásban tartsam a nemzetet <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
töltsd le, nézd meg <#idiota>#idiota>
maffia
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
maffia
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
eltünt a showroomban az összes kamion, zmodban meg ha bakarom importálni a gépet, kiírja h kevés a memom... érdekes eddig nemvolt semmi baja
#hhwnd
nekem is megjott a jatekhoz a kedvem, nyomtam is vele, csak az a baj hogy ha menedzselésbe a driverekkel akarok barmit csinalni (managelni, assign-olni) akkor kifagy ez a fos. pecs, csít, hek, krek, rituálé van ez ellen?
ja és ez ez mennyiben mas mint az elozo reszek? ezen kivul csak a pttm volt meg de nem jatszottam vele sokat mer nagy jatekszezon vót :\
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
nyomd meg
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Szeretnék bejelenteni egy versenyt, méghozzá ahhoz hogy milyen banner-t rakjunk be a topikba. Ehhez csináltam egy topikot, ahova az ötleteket várjuk. ittHa esetleg megtetszik mindannyiunknak a banner, az lesz ide kirakva.
Jó szállítást.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
elvállaltam egy fuvart El Paso-bol Vancouverbe 28ezerért.(hozzáteszem egész nap nyomtam, mert nem ültem mindig a <#email>#email> elõtt)
utközbe vettem 2 kamiont meg 2 pótot.
odaérek, lerakok, elmek a kamionokhoz, erre ez a SZAR HIBÁT észlel.
hát anyád!!
fokozza az egészet, hogy el se volt mentve csak vmi los angeles utáni truckstopnál...<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#gun>#gun><#gun>#gun>
esküszöm maradok az across americánál...
megvan a pilóta, a kocsi, a tréler. már lenyomott vagy 3 fuvart, de pénzt 1xer sem adott. pedig szépen kocsikázgat a hometown és más vvárosok között.
másnál is elõfordult már ilyen?
Steam Nick: adakiller