18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eightmiles
nekem is : /

ezért kell sokat menteni ;D ha jól tudom le sem kell hozzá állni, sõt ha elõhozod a console-t, beírod, hogy save, akkor ment egyet. szóval ha menteni akarsz, akkor csak megnyomod ezt: ~, nyomsz egy felfelé írányt, majd egy entert és már el is van mentve 😄

King of Roads
egyszer megnézem mindennap, ez az alap <#buck>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

garam93
Én is láttam nekem is nagyon tetszett.Ha tudsz még vmi hasonló filmet akkor az jó lenne!Elõre is thx.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Egyébként, ha már kamionok:

Konvoj (Convoy)
Vígjáték / Romantikus / Kaland, 1978 - amerikai film

Rendezte: Sam Peckinpah
Fõszerepben: Kris Kristofferson, Ali MacGraw, Ernest Borgnine, Burt Young, Madge Sinclair, Seymour Cassel

Az óriáskamionok sofõrjeinek nem habostorta az élete. A gázolaj ára egyre magasabb, a verseny egyre nagyobb, ráadásul rendõrök hada áll lesben lassan szinte minden farakás mögött, hogy a legkisebb vétség esetén fülöncsípje õket. Gumikacsa, a 18 kerekû kamioncsoda vezetõje azonban nem ijed meg tõlük. A rendõrök minden cselére van egy még ügyesebb fortélya, és végül konvojba szervezi valamennyi sértett kamionost, hogy végre õk is megmutathassák, mit tudnak...

A Konvoj a hetvenes-nyolcvanas évek fordulójának óriási mozisikere volt, egy egész generáció számára az amerikai életérzés kifejezõje. Érdekes módon a film saját hazájában csak mérsékelt sikert aratott, és annak ellenére, hogy mára kultuszfilmmé vált világszerte, Amerikában teljesen elfelejtették.

Jó film, érdemes leszedni/megvenni<#eljen>. Nekem megvan, láttam és tetszett és most lehet, hogy megint megnézem a napokban. Csak így errõl a géjmrõl jutott eszembe hírtelen.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

garam93
Az más!Bár nekem nem törték még össze sose a pótom.Furcsa.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Képzeld rájöttem idõközben😛....<#kocsog><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

King of Roads
énis, de tudod azok a balfasz AI-k...<#kocsog>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

torque12
nekem is prism 3d baj van? HELP!

King of Roads
na végre "igazi kamionos" az emberkém.
egy gyönyörû kék Peterbilttel és egy szép T.K. hûtõsfélpóttal járom amerika országútjait, hogy mozgásban tartsam a nemzetet <#banplz><#banplz>

garam93
Ti nem törõdtök a sérüléssel?Én mindig igyekszem nem összetörni a pótot!

King of Roads
most komolyan ne legyél már ekkora segg.
töltsd le, nézd meg <#idiota>

garam93
Honnan van hungarocamionos pótod?

õ azt irta hogy letörölte én nem leszedett v.mit<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

maffia

Rusid
Valószinü SoundBlaster Live-od van sima alap driverrel ,szedd le a legújabb drivert hozzá és akkor megjavul vagy az NHQ-s drivert.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

és ez hogy jön ide<#bdead><#bdead><#falbav><#falbav><#fejvakaras><#fejvakaras><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

maffia

Schwarz
mikor elkészült a convoy magyarosítása, már akkor leszedtem <#hehe>

Mi az a windows?

quack
tojásért is sokat ad ahogy neztem, chicago-salt lake cityért 55k-t kaszaltam :]

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

allock
na beszart a gém vagy mi 😄
eltünt a showroomban az összes kamion, zmodban meg ha bakarom importálni a gépet, kiírja h kevés a memom... érdekes eddig nemvolt semmi baja

#hhwnd

Schwarz
saját zsebre dolgozik <#idiota>

Mi az a windows?

quack
most komolyan ne legyél már segg. ez egy kamion szimulátor. három dolgot kell benne csinálni: felvenni az anyagot, elmenni a célállomásig és ott lerakni. ehhez segítségedre van kicsi, nagy, közepes, közepesen kicsi, nagyon közepes, és kissé nagy térképek...vajon miért nincs benne robotsofõr meg auto parkolás? mer akkor kurvara semmi értelme nem lenne a játéknak

nekem is megjott a jatekhoz a kedvem, nyomtam is vele, csak az a baj hogy ha menedzselésbe a driverekkel akarok barmit csinalni (managelni, assign-olni) akkor kifagy ez a fos. pecs, csít, hek, krek, rituálé van ez ellen?
ja és ez ez mennyiben mas mint az elozo reszek? ezen kivul csak a pttm volt meg de nem jatszottam vele sokat mer nagy jatekszezon vót :\

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

KraZ
nekem tükör nélkül is szaggat

MAN T.G.A.

allock
😄D

#hhwnd

Vviikkttoorr
Nagy rakás kaki ez a játék úgy ahogy van!
Visszatérek CODozni!
😄

ZAZ
nekem meg olyan hogy ha beapcsolom a visszapillantót akkor szaggat

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

roliairsuni
a büdös kurva életbe ebbe a szarba, volt hogy a zsaruk geciztek, és nemvol pénzem kifizetni, mostmeg 2 óra játék után 1*csak fogta magát és kiírt valmi Prism3D hibát, a büdös kurva életbe <#falbav><#kocsog>haulin

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Gyocsika
Erre én is kiváncsi lennék mert nekem is recseg a hang!

Elvállaltam egy fuvart. Chicagoból Detroitba, térkép bekapcsolva job felsõ sarok, de akkoris:S...csak az utat mutatja és kicsibe...hogy lehet megcsinálni, hogy valahogy elvezessen Detroitba?:S....ez az egy problémám...amúgy jó játék.

reménytelen
Nekem ugyanaz a kérdésem, ami a #1045 hsz-ben, amire azóta sem válaszolt senki. Kérem, most tegyétek meg!
ZAZ
thx

King of Roads
m
nyomd meg

King of Roads
mert a másodikat a single mittoménmit jelöltél be a fõmenübe mikor új játékot kezdtél. az csak egy fuvar és kész.

ZAZ
na le tudtam pakolni csak most meg az van hogy amikor lepakolok azt írja hogy Congratulison és megkapom a péz és van olyan hogy close mert ezt egy külön ablakban hozza elõ és akkor rámegyek a closra és kilép a menübe tehát el kezd tölteni és kilp a menübe.Mi lehet?Ha tudtok segíteni kösz.

Kisvigyori
akor h lehet a navgáciot bekapcsolni?

kisvigyori

King of Roads
amugy még csak én töröltem le a convoyt? <#idiota><#idiota>

ZAZ
de nem az.higy amikor bemegyek a céghez ahol le kell pakolni vannak ilyen piros csikok meg egy piros dolog ami forog.Abba beállok és semmit nem hoz és nme tom hogy hogy kell lepakolni.Mert a PTTM be ugye a d-vel itt meg nem tom.

King of Roads
kisebb egy százassal asszem kb.

Dave000
Hát én New Orleansból vittem Las Vegasba 83k-ért nukleáris hulladékot, pedig az szerintem kisebb táv mint El Paso-Vancouver.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Speedbreaker
Csináltam egy FAQ-t a játékhoz, ha gondoljátok megoszthatom veletek. Ugyan elég gyér lehet még javítani rajta, de akkor is FAQ. Egy webdesigner kéne aki megcsinálná, majd beraknánk a fórum bannerjába.

Szeretnék bejelenteni egy versenyt, méghozzá ahhoz hogy milyen banner-t rakjunk be a topikba. Ehhez csináltam egy topikot, ahova az ötleteket várjuk. ittHa esetleg megtetszik mindannyiunknak a banner, az lesz ide kirakva.

Jó szállítást.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

A tanulságokat levontam,sose fogok elvállalni fuvart El Paso-bol Vancouverbe,fõleg nem 28ezerért...<#awink>
Valaki legyen olyan kedves írja le hogyan tudom belerakni a kamiont amit letöltöttem 3dartpolról direkt a haulinhoz mert próbálkoztam már mindennel de nem megy./köszönöm/ Mér van az hogy ilyen szintû játékhoz nincs multiplayer mód?
ok

King of Roads
a büdös rohadt kurva annyát a prism3sz@rnak!!
elvállaltam egy fuvart El Paso-bol Vancouverbe 28ezerért.(hozzáteszem egész nap nyomtam, mert nem ültem mindig a <#email> elõtt)
utközbe vettem 2 kamiont meg 2 pótot.
odaérek, lerakok, elmek a kamionokhoz, erre ez a SZAR HIBÁT észlel.
hát anyád!!
fokozza az egészet, hogy el se volt mentve csak vmi los angeles utáni truckstopnál...<#boxer><#boxer><#violent><#violent><#falbav><#falbav><#gun><#gun>
esküszöm maradok az across americánál...

Gyocsika
LOL 😄

AdaKiller
na egy számomra érdekes jelenséget fedeztem fel.

megvan a pilóta, a kocsi, a tréler. már lenyomott vagy 3 fuvart, de pénzt 1xer sem adott. pedig szépen kocsikázgat a hometown és más vvárosok között.

másnál is elõfordult már ilyen?

Steam Nick: adakiller

RaST
Targoncával <#idiota>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

ZAZ
lenne egy kérdésem.Hogy kell lepakolni?

Gyocsika
Ennek ugyanaz a története vagy mi mint az elõzõ részeknek szállitani kell és kész!

a controller menüpont alatt tudod a gázt és a féket beállíani. Legalábbis nekem ott sikerült még idáig az összes WOSban.
rákerestem és annyit dobott ki,hogy a a sikeres elõzõ rész folytatása vagy mi...by gamekapocs.hu...😛....nah ettõl nem nagyon lettem okosabb, de igazán nagyon szépen thanks midennkitõl ezt a rohadt nagy segítõkészséget.....

Atti12
Na most kompatibilitásnál levettem windwos 2000 re és már 5 percig birta! <#banplz> haladok! 😄