35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • RaST
    Nem te okositottál h. nincs ilyenjük ?
  • V43 1105
    Attól függ, hogyan fotózod...

• daf xf
    De szar ebböl a kameraállásbol ez a pót.
    Kurva magas a hátulja.
  • Schwarz
    látszik a szöveg állásából, hogy az nem a textúrán van, hanem utólag írta a képre
  • Boconadi
    Aljára a Trailer Skin by istenostora felirat feltétlenül kell!
  • istenostora03
    Készül a Wabis skin!:)
  • bajusza
    Szerintem az, amit a 3dartpol-ról lehet letölteni. Azzal szoktam menni sokat.
  • garam93
    Nálam is.

#7877:Ez melyik MAN F2000-es?Tök jó.
  • Schwarz
    ne játssz a játékkal
  • LTomi
    Lécci segítsetek: #7874!!!!!
  • LTomi
    Rynart skin (megcsináltam a rendszámát is, csak nem látszik):
  • LTomi
    Nálam nem.
  • Boconadi
    nálam hajnalban és este mindig lecsökken a forgalom
  • ZAZ
    Bocs így a jó!

• LTomi
    hajnali
  • LTomi
    Helló!
    Nem tud valaki olyan modot, ami lecsökikenti a forgalmat, mert elég zavaró, hogy hajmnali 1-kor tele van az út. Ha valaki nem tud modot, de esetleg tud valamit, amit át kell írni, azt is megköszönném!!!
  • norbi56
    én is csináltam 1 ilyet pár oldallal hátrébb meglátod
  • Yoda001
    jolvan :d
  • Schwarz
    az avi tök rendben van, te is abban a tévhit betegségben szenvedsz, hogy a divx valami külön formátum... tévedsz, a divx egy kodek a millió közül amivel az avi fájlban lehet a video streamet tárolni, wmv szvsz 100* sz*rabb, mint az avi, pontosan a kodekek sokasága meg egyebek miatt...
  • RaST
    Látom tudod a jelentését
  • Boconadi
  • Yoda001
    nem mondtam se torrent oldalt csk azt hogy keressen neten .. az még nem warez
  • V43 1105
    Ne warezoljatok...
  • Yoda001
    keress neten crackelt(feltört) változatot ... és ez a legjobb :) ha kell felteszem neked a 2. legujabb feltörtet:D

garam93:mondtam hogy fpst eszik és ezért lelassul a játék fps=Frames Per Seconds(képkocka másodpercenként ..talán?)..
  • Gollo
    Hát sztem eléggé kevés...!Nekem Geforce 7600GT-m van!De nekem is a videón is látni néha néha még evvel is beszaggat...!
    Az a baj hogy a te Fraps-od nem teljes verzió csak demó!Be kell regisztrálni pénzért!Vagy Pl Torrentről letölteni a teljes verziót(ingyen)(csak a villanyszámlát fizetedXD)!
  • LTomi
    Helló!
    Nemm tudtok valami más videófelvevőt, mint a fraps, mert azzal csak 30 másodpercet tok felvenni.
  • garam93
    Igen, az is feltűnt, hogy amikor elindítom a videót, nagyon elkezd akadni:-((De a tükrök még be sincsenek kapcsolvaXDA GeForce MX 440 ennyire kevés lenne?:-(
  • Yoda001
    nem lehet sajna beállitani. avi az alap.. de amugy bemegyek winfos muvi mékerbe teszek alá valami zenét és elmentem wmvbe.. sokkal kisebb lesz :D
  • Schwarz
    mondjuk ez tök nyilvánvaló, hisz neki is kell cpu idő a tömörítéshez, lemezre íráshoz. én nem használom a frapsot, de biztos be lehet állítani a kodeket, na itt célszerű valami gyors kodeket beállítni, mondjuk valamilyen dv, de semmi esetre se egyből divx, mert az rohadtlassú ide, mikor kész a felvétel, megvan a zene alá, mehet virtualdubba, azzal meg lehet vágni és megcsinálja akármiyen divxes aviba.
  • Yoda001
    a fraps fps-t zabál... nézd meg a sárga számot(amikor még nem veszel semmit) és nézd amikor veszed(piros számok),meglátod mennyivel fog csökkenni
  • Boconadi
    Te ezt hogy érted? A fraps AVI-ba veszi fel, tehát abba írja. Nem-de?! Vagy mit értettem rosszul?
  • V43 1105
    Fraps eléggé lassítja a játékot, ugyanis a demo BMP-be írja a fájlokat..
  • Schwarz
    szaggat az fraps nélkül is kapcsold ki a tükröket, hátha jobb lesz
  • garam93
    Amikor akarom csinálni a videómat, sajnos mindig úgy csinálja meg, hogy mindig csak pár másodpercet vesz fel.Bár lehet, hogy rosszkor nyomom meg a kezdéstXD.:-DD
    amúgy nálatok nem szokott beszaggatni a játék, amikor megy a fraps is a háttérben?
  • istenostora03
    Horváth Rudi:

• Schwarz
    hát valami odaillő zenét tégy alá, ne ilyet. lásd rig'n'roll video pl.
  • garam93
    Nagyon tetszik, jó kis videó!Majd msnen beszélnék veled, ha már felvettél.
    Amúgy én manuális váltóval tolom.De most majd az 1.4-es EU-mapon folytatom.Nincs sok különbség az 1.5-öshözképest, és van hozzá mentésemXD
  • Gollo
    Ja és megcsináltam a kormányom!Veszek fel egy videót a kormánnyal és azon nem lessz ilyen ronda a kormányzás és rendesen tudok válteni mert vanhozzá váltó!Ja és akkor zenéz nem teszek bele!Vagy hallod Schwarz akkor mond milyen zenét tegyek hozzá hogy hangulatosabb legyen és ne ilyen "Sz*r"!
  • Gollo
    Jó akkor legközelebb nem teszek bele zenét és kész
  • SlaCker
    A játékkal kapcsolatban:Olvastam hogy az 1.06patch most a legnagyobb(béta??).Az a videó nekemis naon tetszett és én is kérdezném hogy honnan szedted le azt a Daf-ot nagyon jó a motorhangja.A játékhoz jelent már meg valami új mod vagy,javítások.Ne haragudjatok hogy ennyit kérdezek de mint írtam 5hónapig semmi fogalmam se volt a gammárol (most elszégyellem magam