18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lóerő legyen veletek! :))
Az eddigi tapasztalatok alapján (teszem hozzá hogy ösz-visz játékidõm talán 1 óra hossza<#gonosz1>#gonosz1><#rinya>#rinya>),de eddig minden rendben van kivéve azt hogy az elsõ cégtõl való kijövetelnél az ai elsõbséget adott és a hátulról jövõ úgy ahogy volt beleszált (személygépkocsiról van szó).
Nem értek annyira hozzá de szerintem meg lehete volna azt is csinálni hogy ha összeütközik bármi vagy bárki akkor ne áljon meg az út közepén kidobva a vészvillogót hanem húzódjon le valahova hogy a forgalmat ne akadájozza,vagy a másik hogy maradjon ott kb. 10msp-ig és utánna induljon el.Mégegyszer mondom hogy nagyon tetszik ez a része sõt viszi a pálmát.Láttam azokat a kamcsikat és non tetszenek.Honnan lehet letölteni?
Bocsi hogy ennyit írtam!!<#dumcsi>#dumcsi>
A lóerő legyen veletek! :))
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nah megvan az elsõ sikerem, a világ végérõl hoztam el az árut 😛

Ez meg itt a másik probléma:

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Renault magnum http://kamionszim.hu
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Pályán: 75 mph
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Jah, szerintem nem árt normálisan közlekedni<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>. Nekem is ez az elsõ ilyen kamionos géjmem, de most már sínen vagyok asszem. Az elsõ pár óra alatt, ami tapasztalat szerzés volt, ott szinte méterekként kaptak le a zsaruk. Most meg már csak nagy ritkán. Indexnél tanácsos beírni valami neked tetszõ gombot - én "y"-t és "x"-t ajánlom, az van közel -, mert az alap az ez: "[" "]". Szal...nem jöttem rá, hogy lehet....tehát közlekedj úgy, mint az életben és nem lesz semmi bajod a zsarukkal.
Nem jöttem még rá arra se, hogy mi a sebesség határ a géjmben itt, amin túl gyors hajtásért is elkaphatnak autópályán és városban:S.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
még egy lámer kérdés -.-
indexelni is kell?

köfi és bocsika a lámer kérdésért 😛
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
de ne szó szerint az utat nézd, hanem azt, hogy "hányas"/melyik uton haladsz, legalábbis szerintem úgy egyszerübb
ha felveszek egy árut akkor honnan tudom, hogy merre kell mennem? mincs itt gps vagy valami?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
(Milyen az a Travelgo?)
#hhwnd
Aztán "úgy esett", hogy kisebb dugóba kerültem egy keresztezõdésben, amellett, hogy rámváltott a lámpa és megkaptam a "Most wanted" szintet a piroson való áthajtásért, oldalról egy busz durr, bele a pótosba, én hüle meg végighúztam a pótot a busz elején... úgy 50-60%-os sérülést sikerült szerezni a rakománynak, MUK alapján léptem is kifelé.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF