18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kisvigyori
meik mi? sok mindent irtam

kisvigyori

deadcode82
Lol <#idiota><#fejvakaras>

Ok, thanks!<#wave> Mindjárt kipróbálom, csak még elgurlok Seattle-be.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Kisvigyori
igy jártál

kisvigyori

Bucser
de mondom<#whatever>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kisvigyori
ok ésitt kérdezték h lehet yomni tovább a mentést vagy pedig ujat kell kezdeni?

kisvigyori

DJ Bee18
elég a load

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
a kamionnevek eredetik lesznek, nem kitaláltak, pl. nem Forerunner Agressor, hanem Freightliner Argosy a valós név

Kisvigyori
ne mond már h nem érted

kisvigyori

Bucser
õõõõõ Valaki mellékelne egy fordítást?<#zavart1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kisvigyori
ezt ha berakom mi vátltozik?

kisvigyori

Kisvigyori
ja denálam nem kérte rá se áltam a mázsára mert elõször vola száloda meg áltam aludni ésmár mikor beértem a parkoloba akor kiirta a szöveget ráálok a dupla pótal amázyára sehol semi a többiek dudálnak mint álatû!!!! látatok már élezuhan repülõt!! rakjátok át manuális váltóba ugy nagyobb sebeséget lehet elérni nekm a legob motoral az alapkmionhoz meg minden a legjobb volt benne sikerült kihozni a 120 at de 3 felezõvel 3000 ezren olyan hangja volt mint álat aki nem hiszi itt az msn cimem [email protected]

kisvigyori

Load game elég, vagy new game kell ezek után?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

daf xf
nekem mx 440em van és tökéletesen megy..
az nvidia oldalárol szedd le a legújabb driver..
nemtom hanyas..
nézd meg.😊

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Ahhá, már értem, ezer thanks!<#wave>

DJ Bee18
eredeti kamionnevek
link
kicsomagolni a My Documents\18 WoS Haulin\mod\ könyvtárba

nm<#wink>

Bucser
Az autópályákon van kötlezõ tömegellenõrzés. Ha veszel AVI-t akkor nem kell megállni de addig minden w jelzésú mérõállomásra be kell hajtani és megmérettetni az kamiont... Egyébként ha az állmoás után van a hotel nem érdemes ott aludni mert akkor újra azt akarja alvás után, hogy mnéresd meg amagd viszont helyed nem lesz visszamenni (vagy szarrá töröd a rakományodat..)

loool...autópálya, havas szakasz, két sávos legalább....negyed részig tele tank, benzinkút bal oldalt...áthajtok, beparkolok....a cucc hibát észlelt és ezért leállt. Most elõször történt. Még szerencse, hogy mentettem elõtte pont.

garam93
Amúgy a 3dartpol oldalán levõ többi eu-i kamion nem mûxik?

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

garam93
Van vkinek olyan Ati videókártyája amin nem megya gém?

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

filamester
köszi nektek 😊

M-nek is van több varriációja...ha egyszer nyomsz M-t, akkor sima út(kicsibe),ha többször, akkor mutatja, hogy háynas út és amit bejelölsz rajta....hotel,benzinkút,érkezési hely, garázs stb. N-t lenyomva tudod memorizálni az utat a célállomásig. Más megoldás nincs, de én így is jól elboldogulok vele.

deadcode82
akkor nyomj N betût, ott megtalálod a teljes térképet

filamester
Helósztok. valaki légyszi segítsen már. Hogy tudok teljes térképet nézni? Mert ha elvállalok egy fivart nem tomm merre kell menni. Ha az M betüt nyomom nem látom az egész térképet.

deadcode82
Ha billentyûzetrõl irányítom, akkor hol lehet beállítani a fordulás érzékenységét( remélem érthetõ), mert, ha lenyomom a billentyût akkor egy másodperces késéssel kezd el kanyarodni és gyorsan, így legtöbbször csak kóvájgok jobbról balra meg vissza.

GabriSanyi
valaki tud már megoldást a pttm-bõl konvertálásra?

Aha...:S...ezt most bõvebben pls. Arra emlékszem, hogy mentem az autópályán vagy hol és átkanyarodtam egy msáik sávba..idenx on, majd index off és puff a csillagnál lévõ csík rögtön maxra felment...de thanks infot amúgy<#wave>

jajj loool....szaru=zsaru sry<#idiota><#hehe><#hehe>

Elfelejtettél megállni egy ellenõrzõhelynél.

Speedbreaker
ne kötekedj, mert berakhattam volna 1600x1200-ban is...

#1775 -> itt a fórumon több embernek is mx440-e van, nekik miért mûködik tökéletesen <#lama> Ha nem válaszolsz rá segítségként nem kell válaszolnod sehogysem.

Amúgy már megy rendesen..

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Megállított a szaru és ilyet írt ki:

Avoiding mandatory check...ez mi?:S

Akkor berakom így<#idiota><#hehe>:

[url=http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1158586947.jpg]havas kép nahh, elszúrtam, sry<#hehe>.

Eddig hol esett, hol sütött nap, úgyhogy már kezdtem unni az idõjárást. Seattle-be tartok Indianapolisból asszem:S és felénél kb hírtelen havazni kezdett. Nagyon szép<#eljen>.

gordon 24
Köszönöm szépen... Remélem majd gyarapszik az oldal. De egyenlõre ez is megteszi.

Még egy kérdésem van :
Valahol belehet azt állitani hogy egy nyilacska mutassa az utat hová kell menni? Mert igy elég nehéz a tájékozódás.

Downhill!!

allock
áhhá, megvan

#hhwnd

allock
notic vagy gumikacsa

---a nagy kérdés ---

a .pmc illetve .pmd kiterjesztésû fájl mire való és h tok olyat létrehozni, kapcsolatban van a .pmg-vel ennyit sejtek

#hhwnd

gordon 24
Köszi akkor még várok türelemmmel. És azok amiket belinkeltek azok honnan vannak? Ugy csinálták õk photoshop vagy ilyesmi progival?

Downhill!!

deadcode82
allock
gumikacsa tga-ja-t tod egyedül leszedni ami a convoyhoz van és mûködik is

kamionszim.fw.hu a mack vision helyére rakja be

#hhwnd

Most adták ki szal még nem tudsz hozzá leszedni semmit.
gordon 24
Sziasztok!!! Nem szeretnék 1xxxx hozzászólást visszolvasni. Ezért szeretném megkérdezni hogy ebbe a gameba honnan lehet leszedni kamzikat potokat stb? Elég az is ha annak a hsz-nek a sorszámát megmondja valaki ahol errõl volt sz. Elõre is köszi....

Downhill!!

allock
én valamit már sikeresen ügyködtem mert prism3d hibával kivág 😄

#hhwnd

deadcode82
ez nekem szólt?

Aszt nem tom de kérdezd meg gumikacsát.Amúgy nekem 6200 GeForce van és még nem tom hogy fog rajta menni.

A lóerő legyen veletek! :))

Sziasztok!

Nálam, ha le akarom állítani a motort (pl.:tankolás) úgy is megy, ha nyomom a féket fojamatosan, és ha végeztem felengedem a féket. Így nem kell kikapcsolni a kormányt.
Ti találkoztatok már azzal, hogy ha saját trailerel mentek be egy telepre nem fizet annyit a fuvarért mint ha nincs is trailered?

\"Az a baj a világban, hogy az okos emberek kétségek között élnek, a hülyék pedig teljesen biztosak a saját igazukban.\"

Bakker mit vársz egy MX440-tõl ? Miért nem raksz félre pár ezer forintot és veszel valami GeForce FX kártyát vagy 9x00 szériás ATi-t minthogy ezzel szenvedsz. MX kártyán szerintem sosem fog rendesen menni ez a játék.
Jó tudom könnyen beszélek, de hidd el 10-15 ezer pénz nem pénz egy videókártyáért.

Csak egy tanács volt <#vigyor0>
deadcode82
És az melyik lenne a controller menün belül?

próbáld állitani a fordulás érzékenységet,szerintem.Lehet hogy hülyén fejeztem ki magam.

A lóerő legyen veletek! :))