18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah megnéztem a Konvojt filmben ismét és nagyon nagy még most is<#eljen><#worship>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

én is tojást viszek, dupla póttal, alap kamionnal...nem megy 50nél jobban 😞
de majd ami pénzt kapok érte 😛

18 Wheels of Steel: húsvét 😊

azaz, tojásba van a pééénz 😄

Jahh....ok, thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Army, egy van Roswellben, egy pedig talán Houstonban.

Army!Ilyen kék vmi!<#nevetes1>

Haadsereeeeg??<#wow1> Kemény....és azt mivel jelöli a térkép?<#hehe>

Bucser
ha bemész a nagy térképre ott be tudod kapcsolni , hogy mutassa a kereskedéseket. Na annak köztük élelmiszerláncok, veszélyeshulladékkal foglalkozó gyárak, Berendezési tárgyakat árusító áruházak, vagy éppen számítástechnikai nagykerek. Ezekben különbözõ tárgyak vannak amiket lehetszállítani van törékeny meg normál is.. (bár szerintem a törékeny törékenységét elég kicsire levették mert felborult a duplapót tojásom hívtam egy mentõt s csak 2k nyi buntetést kaptam a fuvar végén Anno Across Americaban ezért anno igen keményen levontak..)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Minden cégnél más-más jellegû fuvarokat kapsz. Pl. hadseregnél rakétát, bányánál szenet, vagy ércet stb.

allock
csak 1 5let volt

#hhwnd

Hogyan lehet autókon, poharakon és hajókon kívûl mást vinni? Elején vok még, de eeddig ezekkel az árukkal találkoztam csak...

Tudom, kicsit más jellegû árut kellene szállítanom. A tojást vezetési képességeimhez még túlzásnak tartom, vagy percenként mentenék, vagy omlettel érkeznék meg... 😊

Allock: Annyira nem szeretnék belehackelni a játékba, akkor elveszne a varázsa.

Én mindig a nagy lóvékkal kezdem, távolságot leszarom. Ma pl mint írtam, öh....asszem Indianapolisból fuvaroztam el a járgányt Seattle-be...az nem kis távolság...és 96ezerbõl csak 4ezer volt a büntetés, úgyhogy haladok<#eljen>. Zsaruk meg talán 2szer, 3szor állítottak meg összvissz.

gabber_saviola
😄DDdddddddddd
hajrá Fájreksz 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
köfi az infót <#eljen><#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
nah holnap nekivágok New York-San Francisco, Eggs, 150k dállör 😊

jó a gém bejön, ellehet vele lenni jó ideig

Avanti Crociati!

allock
nincs elõttem a térkép így nemlátom, de ha kevesled a pénzt írd át a fuvarokért kapott összeget 😉

#hhwnd

Bucser
õõ HA tojást viszel mondjuk dupla póttal Miami-ból Vancouvarbe 200K-t zsebelsz Szerintem jobban megéri😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Általában a hoteleknél csatlakozni szeretnébnek hozzád, vedd rel õket, aztán a manage trucks / manage drivers opciók alatt tolj alájuk kamiont és fuvart.

Most érkeztem meg El Pasobol Minneapolisba két pótnyí hulladékkal, kaptam is érte kemény 7.600 dollárt... lehet, hogy nem igazán érte meg?

gabber_saviola
vettem két kamiont és szeretném, hogy azok is hozzák a pénzt, hogy lehet oda sofört felvenni?

A kövi részbe belekéne szervezni a készítõknek egy multit, ahol kamionok zsaruk ellen és mindkét fél oldalán emberek lennének<#eljen>. Picit megeredt a fantáziám<#hehe>.

Boldog szülinapot!<#eljen>

Sleepy Bone
Hello!
Odabsz de ennyi idõ alatt honnan loptál ennyi lét? 😉

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

daf xf
Aszt megkell venned a pótot külön...

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
Kacsa ezt a drágaszágot lelet tölteni?
Lécci lehessen mert már hányok az macsi cuccoktol.😊

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

jól néz ki<#eljen><#eljen>

CB: Kis Lámpás Jimy

Speedbreaker
Láttam többször is olyan pótokat amin nem volt semmi. Olyant hol lehet szerezni?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Scania R470
Az oké, de hol találom a kamionokat meg a pótokat?

roliairsuni
nm, én kösz a dicséretet, nekem nagyon teccik, váltja össze vissza színét

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Carlos
Jaja...Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

allock
meg szívesen elkérném tanulmányozni ha lehetséges

#hhwnd

roliairsuni
Kinetic 2T2
Kenworth T2000

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Carlos
Szép.
Kinetic 2T2 vagymi?

Þór vígi þessi rúnar

roliairsuni
620 paci, full extra minden van benne
ma elvittem fényezõhöz, nagyon pöpec színt kavartunk ki

( a sötét képen az ugyanaz a szín mint a többin)

Speedbreaker
idiota 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Szerintetek offolhatom még a topicot a Boldog Szülinapot Schwarz hozzászólással?

gumikacsa
a pót nem új, azt nem tudom, hogy lehet újként berakni

Renault magnum http://kamionszim.hu

Speedbreaker
szép 😊

allock
elárulod a titok nyitját?
én a cont_eu-s pótot próbálom berakni újnak, átírtam minden lehetséges helyet ahol elõfordulhat a játékban többi pót neve, de semmi, nemjelenik meg

meg az automat fájlok h mûködnek?

#hhwnd

garam93
Boldog szülinapot!!!

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

gumikacsa
Hehe, a kamion újként van berakva, nem cserél le semmit:

gabber_saviola
barátom csak megjegyeztem valamit, a stílust meg egy kicsit vedd vissza

Schwarz
köszi, aranyosak vagytok <#wink>

28

Mi az a windows?

[HUN]FaTaL
BSZ Schwarz😊

http://goo.gl/gd6Zi5

roliairsuni
bsz!

Hát nem kenyerem mások majdmolása, de én is Boldog születésnapot szeretnék kívánni. Túl képpen hány éves is lettél, ha megszabad kérdezni ?

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

gordon 24
BSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Downhill!!

zolo
Boldog szülinapot

http://flickr.com/photos/zolika90/

gumikacsa
Boldog szülinapot