18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
engem a sleeper mód kikapcsolása érdekelne

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

magyarosítás mikorra várható?

King of Roads
hacsak nem a kamiont viszed vhova <#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
az nem sleeperes, azért nem tudsz benne aludni. mondjuk f@$$ág mert ilyenbe az ülésen is lehetne nem? <#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
énis ott mek <#buck>
hátha találkozunk<#eljen>

gabber_saviola
Bazza, kérdésem lenne :)

"ha megvan a kamion, tréler, sofõr, akkor rákkattintasz a "manage contacts"-re"
szal tréler is kell nem csak a kamion?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
még minig nem jelentkezett kamionvezetõ egy parkolóban sem <#sir>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola

alakul a kamionfarmom :P

malefic
Hi!
Lehet ezt egérrel irányítani?
Valamelyik elõdöt lehetett (asszem a PTM-et)
és nagyon jól mûködött.

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

Erre azt hittem, valami bug... még oda sem érek, de már le vagyok mérve.

(A Pacific 362-es nem sleeperes lenne? Tudom, meg lehet nézni a kereskedõnél, de az most messze van. Nem tudtam benne aludni, tekertem az idõt, de ugyanolyan álmos voltam utána, mint elõtte.)

Speedbreaker
jóó

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Scania DeV8il

köszönöm

Ha van AVi-d akkor is be kell menni a mérlegre a help szerint, de elég csak áthajtani. a BBW pedig közvetlenebbé teszi a fékezést.

akkor az abs a blokkolásgátló...ez tiszta sor
az avi, az, hogy nem kell bemenni a mérlegre
de mi az a bbw???

Speedbreaker
még mindig <#szomoru1><#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

daf xf
aha mivan komi már megint van figyelmeztetésed?:D

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
Na az olyat énis rühellem..
Multkor chicagoba csavartam be éjszaka 1 olyan uccába.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Speedbreaker
fél nap

daf xf
eltuggya.
10 megákba eltudja küldeni..
csak 1 hét mire átmegy...

Schwarz
hát a behajtani tilos táblát nem nagyon ismerik... new yorkban bekanyarodtam balra, az utca egyirányú volt, csak fordítva <#idiota>, igaz festés szerint csak egyenesen lehetett volna menni, dehát záróvonal nem betonfal, a csillag pillanatok alatt csumára szaladt

Mi az a windows?

RaST
Olvastam 1 fórumon .. xD

A srác msnen akarta átküldeni a gammát 1 másiknak xDD

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

gabber_saviola
játék :)

Football Manager

Met
az egy klán?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Speedbreaker
aggy linket, szólok a modiknak

gabber_saviola
nah már 3 efemes tolja a gammát :P

GabriSanyi
megvan a faq, valaki kilinkeli?

Duddits
Király, én is akartam már írni a modiknak.

Gyocsika
Ez miatt nem játszok én se vele nem tok anélkül normálisan vezetni!

En amit a legszivesebben elfogadnék a gameban egy új kameranézet ,szeretném úgy irányítani a kamcsit hogy az orrát látnám,nagyon hiányzik az a nézet.Valaki nem tudna valamilyen ilyen modot szerkeszteni?Szerintem nagyon sokat orulnének neki.
zolo
Na, mostmár van bannerünk

http://flickr.com/photos/zolika90/

asfa
köfi!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Fyrex
voálá ^^

zsíros majd énis összedobok azért egyet ha lesz idõm

Avanti Crociati!

zolo
Írtam a modi topikba, remélhetõleg nemsokára lesz bannerunk

Fyrex
megállsz-N bill-advance time

illetve hotelek

Avanti Crociati!

asfa
cs!
kira a game nyomom!
nem tok most visszaolvasni pls monnya el vki h h kell pihenni!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

zolo
Nekünk jó lenne magyarul is :P

Speedbreaker
nah, én lefordítom neked :)

gumikacsa
Lehet, hogy nem lesz meg ma a magnum, mert nincs aki angolra fordítsa az olvass el fájlt...

Renault magnum http://kamionszim.hu

roliairsuni
na most mek nagy túrára, 240 é viszek poharakat San Fransisco-Miami
csinálom folyamatosan az utón a szebbnél szebb szkrísotokoat, a tájról, magamról jó pózokban, komoly lesz
még nemsokat mentem de már van 71 kép:D

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Truck Driver001
Nekem a kedvencem az,amikor belecsapodok 120-al az álló rendõrbe hátulról!:D
Erre megbüntet..lol^.^

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

King of Roads
akkor mégiscsak jó az. <#idiota>
azért thx.

válasz #2030:<#taps>

reménytelen
Tök jó, én meg mindig behajtok... <#idiota>
Bucser
nem kell behajtani az AVIval sehova már az autópályán a mérlegelõhely melett is mûködik (kipróbáltam hogy így van -e és mûködik)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

King of Roads
ahha, ok thx. vagyis szart se ér... én aszittem ki se kell menni <#idiota>

reménytelen
Behajtasz a mérlegelõhöz, de nem kell megállni, hanem már menet közben megmér.
King of Roads
ja ok, mert vki abs-t írt. (asszem)
mondjuk csodálkoztam, absnek miköze a mérlegeléshez <#idiota>
akkor veszek avit. azzal mit kell?

RaST: le ne anyázz <#idiota>

zozyk
az AVI vagy mia p***. Meg kell veni minda 3at és kész :)

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

reménytelen
Az az AVI.
Az ABS meggátolja a csúszást a fékezésnél.
King of Roads
vaze. multkor nagyot néztem, jön a zsaru utánam, nem akartam megállni, erre csak elkap, "jóvan vaze vége is a játéknak hát nincs pénzem" mondom magamba erre megúszom egy figyelmeztetéssel <#idiota><#idiota> akkorát néztem mikor kivolt írva , hogy pay fee: 0$ meg vmi olyasmi, hogy ez az utolsó figyelmeztetése. mondjuk 20 perccel késõbb el is kapott szal... <#idiota>

ja amugy most vettem ABS-t a kamionba. az mire jó? csak azért, mert vmikor a mérlegeléssel kapcs. dolgot mondott vki, h tán nem kell úgy kiállni??