18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
<#banplz><#email><#vigyor2>

daf xf
:D

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Én ilyenkor szoktam San Andreasra váltani, és zúzni a tömeget láncfûrésszel...

Kedvenc jelenetem: Hülyéje belémjön oldalról, jon a zsaru, megvág agresszív magatartásért (bocs, hogy élek...) és még a rakomány is sérül...

PLackó
<#hehe><#idiota>

Hegeace
bocs már csak benéztem a legnépszerûpp totyikban h miért ojan népszerû. erre a topik felkínálta magát h tékeljek egyet :) 1999 hsz és 7 perce senki sehol. bocsánatot kérek bunkóságomért <#wilting><#guluszem1><#conf>

Heló szia remélem hogy vagy

reménytelen
Belém már volt, hogy belém jöttek belém. Belém.
garam93
Nemtom hogy te hogy csinálod, de belém még sose jöttek belém!

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

bazza
én azt szeretenm, mikor a leállósávban elakadásjelzõvel vok, erre megáll a fél autopálya. és dudálnak mint állat. kikapcsolom az elakadásjelzõt erre mindenki megy tovább mintha semmisem történt volna. :D

a másik, hogy én mindig belerohanok vkibe. ezek nem néznek a tükörbe, hogy esetelg széttapossa hátulról egy 50 tonnás kamcsi? lol...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

roliairsuni
*soha

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
soah, a tömeg a kedvencem, mit nekem az a pár ezer dolcsi :D

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

gabber_saviola
ha nagy a tömeg, akkor nyomsz egy "N"-t és pihizel 1 órát, és folytatod a lerázást tömeg nélkül :P

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
ez csak egy játék -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

King of Roads
na jó mek nyomom amíg tudom, hosszú lesz az út (frisco - miami) ráadásul rossz irányba indultam szal még kerültem is egyet, benzinkút sehol, szal érdekes lesz <#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

roliairsuni
én akkor lépek oda, és lerázom, csak az a szar ha városban van, és egy forgalmas keresztezõdésben meg kell álnom, mert nem férek el és elkpa
de a régi vassal énis szépen lelassítottam, mikor megláttam

King of Roads
az aztán élethû<#kuss>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

gabber_saviola
én mindig a leállósávban nyomatom a haladást, ha meglátom látom a fakabátot, akkor besorolok és lelassítok :)

King of Roads
vaze, hogy rohadna meg az AI.
felveszem a 210-es árut (dupla pót tojás <#vigyor4>) na mondom erre vigyázok fordulok rá az autópályára, hát nem belémjön egy buzeráns hátulról? az ilyenektõl vagyok ki, hogy ezt miért nem tudták megcsinálni normálisan, de ha átmek egy piroson a zsaru egybõl ottvan <#boxer><#violent>
és állandóan rákanyarodok a pályára belémjön vmelyik...

ColdFire
nem jó a link... <#szomoru1><#idiota><#idiota><#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Truck Driver001
Convoy helyett Haulin felirat lett. -.-
Kickbandelhtx!

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Met
Minap álltam volna be a dupla póttal a lerakodó helyre és addig ügyeskedtem amíg leszakadt a második kocsi, többször rátolattam de nem tudtam felszedni a megmaradt egyet meg nem engedte lerakni.
Szépen belökdöstem a leszakadt kocsit a piros helyre és elfogadta :)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

miez a játék? ezmár a convoy után uj rész vagy mi? miben változott?

gabber_saviola
fújtéker -.-

Hegeace
ték

Heló szia remélem hogy vagy

Gyocsika
Fontos lenne!! Please!

Gyocsika
Neharagudj a 6 sorszámú kamerához most mit kll átírni?

Speedbreaker
uset g_console "0"-át át írod uset g_console "1" -re, uset g_developer "0"-át át írod uset g_developer "1"-re. Elmented, majd elindítod a játékot. A játékba beérve a "0"-ás gombal elõhívhatod a consolet (nem numerikus gombokon), ahova a következõket írhatod be:

cheat money - pénz cheat, megdobnak 500,000 dolcsival

még van egy-két cheat hozzá, de azokat nem jegyeztem meg, az egyik talán ez:

cheat driver - minden egyes beadáskor kapsz egy sofõrt
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Namármost, pár embert tutira érdekel majd a következõ dolog:

::: Debug Cam :::

ez egy speckó, a gémben hatodik sorszámú kamera, ami szabadon mozgatható. az aktiválásához késõbb a 0 billentyû megnyomására lesz szükséged. ahhoz, hogy használni tudd, át kell írnod a config-ot a fenti módon,aztán a gémben megnyomod ezt: ~
most bepötyögöd a következõt:

g_flyspeed ???

fontos, hogy helyesen írd be, szóval: gé-alsócsík-flájszpíd-szóköz-és vmilyen szám, az alap a nulla, ilyenkor nem tudod mozgatni a kamerát, de forgatni tudod az egérrel. ha beírod ezt, hogy (pl)

g_flyspeed 10

akkor kapsz egy kellemesen mozgatható kamerát, amit a fel/le/jobbra/balre irányokkal mozgatsz. minél kisebb a szám a végén, annál lassabban mozgatod. ez jó arra, hogy a kamiont különleges szögben fotózd le

továbbá, ha beírod, hogy (pl)

g_flyspeed 500

akkor igen fürgén fog mozogni a kamerád, ez tökéletes arra, hogy gyorsan eljuss egyik helyrõl a másikra. hogy hogyan? csak meg kell nyomnod az

F9-et,

és máris TELEPORTÁL a kamionod pótkocsistul a kamera helyére. FONTOS, hogy mielõtt benyomod a 0-át, használd a "space" billentyût, vagyis azt, amelyiket szóközre használod íráskor, a gémben pedig alapból ez a fék (nemtom mi a pontos neve). ha nem nyomod be, akkor a kamera mozgatásánál a kamionod valószínûleg elgurul majd.

van még pár ilyen hasznos parancs a gémben, ezekre szépen rá kéne jönni, mert én csak egyet találtam, mégpedig a napszak váltakozást, aminek nincs is haszna mivel lehet aludni

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
na ne mond <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

triskay
a Config-ban lévú uset g console-t átírod 0ról 1re utána beírod a játéékban h cheat money nem toom mennyi pénzt ad mert nem próbálom és a másik amit tudok az a cheat driver felvesz egy sofõrt

roliairsuni
minek?

roliairsuni
énmár rájöttem a csínjára, bínrája

Kisvigyori
de van!!

kisvigyori

Speedbreaker
nincs sajna <#szomoru1>

Bacsa11
Sziasztok vannak cheat kódok a játékhoz?

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship>

RaST
De ha egyszerüen bosszant xD

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship>

allock
jajam, modi :)

#hhwnd

gabber_saviola
itt nem tudok berakni bannert, csak a sportban

Tolatás elõtt mindig mentek, mert ilyenkor szoktam leamortizálni a rakományt :)

Fyrex
Megérkeztem San Franciscoba... hát hosszú menet volt :)

Avanti Crociati!

Duddits
Modi vagy?

Akkor berakhatnád ezt a képet bannernak.

Duddits
Gratula! <#taps>

Speedbreaker
örülünk neki <#idiota>

gabber_saviola
nem kell félni, amég ezt a gémet tolom, addig itt vagyok

Bucser
Az egyik Zabartban (vagy Miami vagy az észak Floridai város) miutánbemésza kapun közvetlen jobbra állnak farakások az épület mellett és az épület falához kell háttal beállni balra:) Szó szerint 3/4 órán át szaroztam a dupla póttal a beálláson:D De sikerült!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Duddits
Azért még sem ártana egy házigazda... Néha elszabadul itt 1-2 emberke... Rast? Vagy gumikacsa? Ha én már nem.

Dupla pót tojás? Tolasson vele a halál... :)

Speedbreaker
nyugi má' :))

Duddits
Én nem, mert ez a szar mindig kilép memóriás hibaüzenettel...

RaST
Szerinted a mirror3 nem ez ?
Takarodj már el ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;