35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Leo 1991
    honnan lehet letöteni a játékot?pls adjatok 1 oldalt
  • CseNo
    Ne csüggedj
  • normomo
    az jó is volt...daewoo avia arra gondoltam de csak feltettem az ötletet
  • Leo 1991
    honnan lehet letöteni a játékot?
  • gumikacsa
    Anno a pttm-hez Daewoo KAMION volt, amit elősször beletettek.
  • Yoda001
  • Giovanni #8854

• CseNo
    Én már igen. Van is a PttM-hez.
  • normomo
    na jó nem csak teherautó ........ajjj
  • Yoda001
    hallotál már daewoo kamionrol?
  • normomo
    nem csinálni valaki egy kamiont...csak egyre gondoltam...daewoo!!!!csak azért mert azon dolgozom és jó lenne.
    csak akinek tetszik az ötlet az írjon
  • bajusza
    www.3dartpol.da.ru vagy http://hosted.filefront.com/polog4
  • bacow
    helló azt szeretném kérdezni hogy ezt polog4 EU mappot honnan tudom letölteni köszi a segitséget
  • leho94
    Mielőtt kérdeznél kattints ide ! ( FAQ )
  • Axtros
    Hi!
    Kellene nekem néhány európai gépes, és pótkocsi a Haulinba, tudtok adni néhány linket, ahol le tudok tölteni egy-két jobban sikerült modellt?
  • bajusza
    polog4 EU mapja jobb ennél, az fix. Azért megér egy próbát.
  • normomo
    kösz CseNo
  • Bennz
    hát ja túl sok új model nincs rajta ez inkább a mennyiségre törekszik míg
    polog eu mapja a minőségre...
  • gumikacsa
    hát ez a map egy rakás kula...
  • CseNo
    Aha, értem amit mondasz... Hogy ne külön tükör legyen, hanem az interior visszapillantója funkcionáljon reálisan...
    Ezzel semmit nem lehet csinálni azt hiszem, mert ahhoz a játék forráskódját kellene megváltoztatni azt hiszem. Ehhez Schwarz jobban ért.
  • CseNo
    Rám akkor szoktak dudálni, amikor a kamion egy része átlóg a felező vagy terelő vonalon, és nem fér be a mellettem levő sávba, illetve nem tud tőlem bekanyarodni akinek zöld jelzése van.
  • Kenworth
    Ez a kérdés már engem is érdekelt! Kiszálni nem lehet és jól pofán vágni az autost, és utánna megkérdezni miért dudál!
  • normomo
    lehet hogy hülye vok de kérek szépen segítséget!!!!!!!!!!!miért dudál mindenki rám amikor leállok a a piros lámpánál....mindent probáltam....kérek szépen segítséget!!!!
  • Gerob
    Köszike!
  • Bennz

na a kép a mapról
    már ami belefért a képbe mert pl az A4-es egészen a német hátárig megy
    meg még délen is folytatódik
  • Bennz
    Lengyel map
    letöltés itt

amit nagyon szeretek benne hogy jó nagyok a távolságok
  • Schwarz
    F2
  • Gerob
    Én vágom, h mit mondasz, csak sajnos nem tudom rá a megoldást! Szerintem tuti, h ezt a dolgot a készítőknek kellett volna megcsinálniuk, amikor készítették a játékot, amúgy valósághűbb lenne a dolog.

Más
    Nem tudtok valamit újabb EU térképről (az 1.5-ön kívül), készül-e??
  • ocskoszilard
    igen van visszapillantó tükör, az f1, f2 vagy f3 billentyűvel
  • bad boy 2
    hellosztok én azt kérdezném hogy azt nem lehet meg csinálni mint a konvojban volt hogy a visszapillantó-ban legyen az a két oldalsó kép ami az f2 lenyomásával kapcsolok be vagy ki, amivel a mögötes forgalmat ill tolatáskor segitségemre van tájékozodni. Na remélem megértettétek hogy mit is probálok irni lécci aki tud segitsen .
  • SlaCker
    Oksa.Köcce.
    Mostmá értem.
  • Schwarz
    CseNo-nak adok igazat, ha itt valamilyen kérdésre nincs reakció, akkor az talán azért van, mert senki nem tudja a választ. mitől lenne az neked jobb, ha 50 ember beírná, hony nemtomnemtomnemtom.... a hszedet tuti, olvasták, és nem azért nem kaptál választ mert nem látta senki, én legalábbis minden hszt elolvasok
  • SlaCker
    Bocsi,de ha agyon ütnek sem tom megmondni,hogy kinek a modja.Azt tom,hogy egyéni.Csak annyit kértem,hogy legyen már feltéve,és erre senki nem válaszolt.Azt is mondhatta volna hogy nem teszem fel mert saját és kész.
    Igen valóban jobb lenne mert nem lenne ojan monoton.Szerintem.
  • CseNo
    Úgy gondolom, hogy mivel senki nem válaszolt, feltételezem nincs meg senkinek. Az sem kizárt hogy privát a mod..
  • normomo
    SlaCkerrel egyettértek....tegye fel valaki mert detto olyan vagyok mint SlaCker...:D sokkal jobb és élvezetesseb lenne a játék a moddal
  • SlaCker
    Na,már egyszer írtam mégegyszer nem írom le.A #8794-es válaszra legalább írhatnátok annyit,hogy nem vagy bazzdmeg én is magamnak csináltam vagy valami hasonlót.Na mindegy.
  • Debilon
    :D naja...evvan
  • Debilon
    miért, tudsz?:D
  • szabensz
    szevasztok valaki megtudja mondani hogy hogy kell berakni a kamionokat és miért nincs a kamionnak eredeti belseje
  • norbi56
    olvasni meg én tudok mi?