18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
szeva! ????

Downhill!!

leho94
sziasztok

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

gordon 24
Én is erre gondoltam, valahol kell vennem egy garázst még nem tom hol.

Downhill!!

aha, a tömöritési arány lesz a gond 😊
kösz 😊

Csoda hogy most nem Most Wanted a játék, ha már a convoy u2-s volt 😛

Scania R470
Thx a segítséget sikerült.

gordon 24
Nem egy kis szerncse kell. Menj be minden hotelba hátha lesz.

Downhill!!

gordon 24
Nekem müködik igen. Nagyon nehéz de megcsinálható.

Ha jól emlékszem igy csináltam: (persze privibe küldött segitség után)

Letöltöttem a file-ket. Kamzi+storg..valmit.

Aztán bemásoltam a mod mappába, amikor ez megvolt csináltam egy ideiglenes könyvtárat ebbe bemásoltam a truck+trafic könyvtárat. Nyomtam egy f4-et, és ekkor kijött egy ablak. Ebbe az ablakba van egy csomo olyan sor mint amit a readmebe olvasol (tudod amit hozzá kell irni) ezek alá ezt beirtam és mentettem. Majd visszamásoltam a mod könyvtárba, felülirtam a régit vele és ennyi. De amikor másolod be akkor kijön egy ablak a win comandernél ebbe a beállitások között a tömöritési arány állitsd 0-ra. kb ennyi remélem menni fog.

Downhill!!

Kisvigyori
figyuzatok már ahoz h alkalmazotat tudjak felveni van valami kikötés mert nekm nincs miami ban sem!! nem tok felveni ehez kell valami mód?

kisvigyori

jaja, lehet garázst venni...
én is miami-ba kezdtem, de megbántam, ha jól emléxem akkor olyan 50E körül lehetett venni garázst, de hogy pontosan melyik városba volt, azt ne kérdezd 😊

egyébként, mindenkinek müködik a magnum, csak nekem nem??

gordon 24
Ugy müködik hogy várni kell a szállitásra. Ha nyomsz egy n betüt és rámész a manager trailerre. Ott kiirja hány óra múlva érkezik ezt kivárod vagy beletekersz a játékba akkor megjön a garázsodba. Persze abba a garázsba ahol laksz. Lehet elszállitatni oda ahol vagy de erröl nem tudok sokat még nem csináltam.

Downhill!!

Scania R470
Hello all!

Vetem egy pótkocsit, de nem tom merre van.

Hol találhatom meg?

segítsetek pls!

gordon 24
Tényleg!!! Errõl jut eszembe hogy lehet elköltözni? Venni kell egy Garázst máshol? Miami rosz döntés volt nehéz a megközelitése és nagyon messze van. Valahol az ország közepén kéne valami hely onnan minden közel van.

Downhill!!

Kisvigyori
köcce

kisvigyori

King of Roads
azt leszedtem de nem nagy cucc. Peterbilt belseje van vaze.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

gordon 24
Én Miami-ba lakom. Ott vettem fel a palit. Oda adtam neki a Freightlinert vettem neki egy Storage vagy milyen pótot. Aztán most azzal küldi a srác. Én meg vettem magamnak egy nagy Kenworth-ot. Ugyhogy most igy állunk.

Downhill!!

Kisvigyori
meik szálodába veted fel a csávókát?

kisvigyori

Vviikkttoorr
Halli!!!
benne van a save mappába a save-em és nem birom a játékba beloadolni!
nem jelenik meg semmi!
Ez miért van?
PLS help!

gordon 24
értem. Kösszi akkor próbálkozunk. Az emberemet már utnak indítottam. Remélem hozza a zsét is majd.

Downhill!!

zolo
Dokumentumok \ 18 Wos Haulin \ Music mappa, de csak ogg formátumú zenét fogad el.

gordon24:Még nem próbáltam, de mivel saját magunknak is lehet szerzõdést csinálni, valszeg úgy fogjukj a kiválasztott póttal hordani a cuccot.

http://flickr.com/photos/zolika90/

garam93
A haulin/music mappába ogg formátumba.Konvertáló progit a www.pttm.uw.hu oldalról tudsz leszedni.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Kisvigyori
tudna nekem valaki segiteni h hol lehet alkalmazotat találni a szálodábanmert amiben edig voltam ott nem volt

kisvigyori

hogy lehet zenét beteni a játékba?

Swy
Nekem az a bajom, hogy a rendõrök mindig elkapnak...
Nem lépem túl a sebességet, de mégis!!
Kicsit kimegyek a lellósávba és kész!

http://bf2s.com/player/swy/

gumikacsa
Amint rájövök, hogy miért világít 2 méterrel maga elé, megy is ki az oldalamra...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Ha valaki esetleg még nem töltötte volna le a játékot, innen letöltheti:http://rapidshare.de/files/33024932/18_WoS_Haulin.iso.html

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

Gumikacsa!
Azok a buszok majd letölthetõek lesznek vhonnan? pl az oldaladról? És ha igen akkor mikorra várható?
Elõre is kösz!

bulba
HA nem dealernél veszem a kamiont hanem a notebookban az order truck menüpont alatt akkor ugyanúgy megkapom a hometownban?
KÖssz a választ elõre is

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

gordon 24
Értem.. És én hogy tudok magamnak összeállitani egy kamiont. Amibe tudok árut vinni? Mertha jól emlékszem miután felcsatoltam a potot tudom cserélni és tudok kamiont is cserélni ha veszek egyet. Ez világos,de a potot, egy fuvar után leadom akkor hogy kapom ezt vissza? érted mire gondolok?

Downhill!!

Azt szeretném kérdezni hogy kamionokat,trélereket, esetleg magyarítást honnan tudok szerezni?

mielõtt írnátok hogy olvassak vissza visszaolvastam és csak 1 weboldalt találtam amin van 2 kamion, elõre is köszi!

ikszdé XD

zolo
Céget nem kell alapítani, annyi a dolgod hogy bemész egy hotelbe, és ott az alsós rész alatt ha szerencséd van , van egy sofõr akit felvehetsz.(sajnos keveset találtam eddig )Ezután kell hogy legyen egy kamionod és egy pótod.Aztán N és van olyan opció hogy manage contracts.Azokkal a cégekkel szerzõdhetsz akiknek eddig már szállítottál, ezeket $ jellel jelöli.Mellette kint lesz hogy Contracted és utánna már csak meg kell adni a kamion , a sofõrt meg a pótkocsit.
Hát röviden ennyi lenne. 😊

köszkösz

roliairsuni
de a szervízben

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
ooország, város az 😄
naszóval, miután megveszed, 24 órát tekerj az idõbe, és akkor ott kell lenni a garázsodban

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy én most kedztem ajátékot, és azt az alapkamiont nem lehet vhogy átszínezni?

gordon 24
Nagyon jok gratula. Igaz nekem is csak 3 szint mutat. De jok.

Downhill!!

Truck Driver001
Kacsa!Hogy lehet megcsinálni a magnumon,hogy legyen tetõszpojler és napellenzõ?Z-modba kell szerkesztgetni hozzá?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

gordon 24
Ha vettem egy potot vagy egy kamiont. Hol találom meg. Azt tudom hogy abba az országba ahol lakom. De hiába keresem a garázsomba nincs ott. Mi a tehendõ? És hogy tudok céget csinálni? Ti sem tudjátok ezeket vagy csak nem akartok válaszolni?

Léci segitsetek. Köszzi.

Downhill!!

szuperrr 😛..elismerésem

Duddits
3dartpol oldalon van Scania.

😊
segitsetek márr
zolo
Nekem csak ezt a hármat engedi, nem lehet lejebb lapozni 😞

Huu srácok
OLeszakatt a dupla pótom hátsó része
precízen odaáltam de nem akarja rácsatolni
vagy má nem is lehet:?
allock
mind ottvan pedig

#hhwnd

zolo
Mûködnek, de lenne egy kérdésem.A storage pótkocsiknál vannak az új skinek, de csak 3 van ott.Úgy van megoldva hogy minden indításnál másik mûködik, vagy hogy fogom látni az összeset amit képre kiraktál?
A 3 amit látok a Waberers,Pavac és a Horváth.

LOL van egy oan pótkocsi amire az van irva h Topolino, nah az olaszul Miki egeret jelent (vagy egérke😄)

csaba90
Szevasztok nekem Kamaz kellene nem tud valaki segíteni?

Csaby

King of Roads
nem tud vki haulinhoz Volvo-t vagy Scaniat? olyat ami letölthetõ?
csak ez a 2.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
fhu ezek nagyon királyak!! tetszik az a "koszos" LKW <#buck>

THX Kacsa!

\"Az a baj a világban, hogy az okos emberek kétségek között élnek, a hülyék pedig teljesen biztosak a saját igazukban.\"