35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Attila889
    Sziasztok.Bocsi hogy OFFOlok de egy ksi help kéne.Tudtok oylan tárhelyes oldalt ajánlani ahol van beépitett webdessing? :D
  • RaST
    És ezt nem lehetett volna 1 hsz-ban ?
  • Yoda001
    le volt pár százszor irva hogy nem müxik (1-2 embernek müködött), de akinek ment az is aztmondta hogy sima map csak át van nevezve..
  • leho94
    egy map benne van budapest ,pécs meg minden
  • szavulyzsolt
    pedig mar mindent megprobaltam, ami eszembe jutott, s most rakjak csak ezert egy mas windowsot, ami nem is sp?, hat ez rohej
  • szavulyzsolt
    mas jatek peresze, mint pl a fifa, vagy gta, vagy akarmi mas, az megy, de a 18 WOS kozul egyik se
  • szavulyzsolt
    es hallottam valahol, hogy a jatekot nem tamogatja a windows teljes mertekben, de hat konyorgom, azelott ugyanezzela a windowssal ment!!!
  • szavulyzsolt
    ja, nekem is ment mostanig, de mult heten formataltam a gepemet s ugyanazt a windowsot felraktam, ami azelott volt, ugyanazok a programok, s a jatek nem indul el, mikor inditani akarom folyton elojon az a nyavajas prism3d hibauzenet, s nem enged be a jatekba. Tudom, hogy itt annyi nagy fej, van, annyi okos, valaki segitene, mert mar eppen kezdtem belejonni a jatekba. |Legyetek szivesek!
  • Yoda001
    érdekes amugy... nekem eddig 1 játékkal se volt gondom kizárolag azért mert SP2-m van.. omg
  • tzsoltika
    nekem is SP2 van és a PTTM nem megy, semmi hibát nem ir ki és a Feladatkezelőben a Folyamatok fülön kb 20 mp után eltünik a prism3d.exe is, a Haulin tökéletesen müködik szerencsére :)
  • Yoda001
    leállhatsz, egyébként meg te vagy balf*sz, mindnekinek megy SP2-es winfossal..
  • szavulyzsolt
    cumi neked a jo nagy szadba
  • szavulyzsolt
    f****omba ezzel a k***va sp 2-es windowsal. miert nem tud menni rajta a jatek?
  • bajusza
    Próbálkozz inkább az uTorrent progival.
  • rajmi19921222
    Bajuszka Akkor tudnál nekem segíteni leszedni?
  • rajmi19921222
    Én az ilyenhez sik hülye vagyok.Most leszedtem a Bittorrentet+az azureus programot de nem éertek hozzá.Valaki tudna segíteni
  • bajusza
    Pl. torrentről.
  • rajmi19921222
    Hali!Valaki nem tudja hogy honnan lehetne letölteni ingyen a Haulint vagy az Across Americát.kössz elöre
  • SlaCker
    Nem tom de én ezeknek a windowzfrissítéseknek nem nagyon vagyok a híve.Nállam nincsen semmi frissítés meg hasonló.
    Énis csak csatlakozni tudok gumikacsa hozzászólásához,mert nekem is sp2 van fent és kifogástalanul megy a gamma.Directx 9.0c használom.
  • Gerob
    Az sem egy haszontalan dolog ám, ha bekapcsolod a windózban az automatikus frissítések letöltését és azokat telepíted rendszeresen!
  • SlaCker
    Van agy videjó amit ha akartok megnézhettek.Ez a leges legelső filmem,és soha nem foglalkoztam ijjennel.itt a link:http://www.youtube.com/watch?v=lq2pcH9DFJU
  • kokosz
    Volt a multkor 1 link amin nagyon fasza kamionok es potok voltak nevszerint felsorakosztatva de nem kapom a forumbol kivettek.Nemtudtok KISEGITENI?Egyebkent nagyon rendesek vagytok nemindt a PTTM forumban.
  • capone0121
    hy!nem tom h sofőröket hol lehet találni!!:S ti nem tudjátok esetleg??
  • gumikacsa
    Nekem is sp2-es van fent, és semmi gondom a játékkal, tökéletesen megy.
  • CseNo
    Nekem mindig a legújabb van. 9.0 azt hiszem.
  • kokosz
    Lehetseges, hogy a Directx a megoldas de megis milyet?Nemszeretnek hulyeseget letolteni CseNo te milyet hasznalsz?Egyebkent koszi szepen a segitseget!!!!
  • CseNo
    Rakj fel egy patch-et, meg amiket írtam lejjebb kokosznak. Mást már nem tudok mondani. Nekem akkor volt ilyen, amikor hibás mod volt benne.
  • leho94
    azom van:S
  • CseNo
    Patch, milyen XP verziód van? Nekem SP2-vel nem akarta az igazat.
  • leho94
    miket??
  • V43 1105
    3.Töltsd le őket újra :DDD
  • leho94
    mind2 megvolt;)
  • V43 1105
    1.Játékok újra rakása
    2.Winfos Reinstall

=D
  • leho94
    Nekem olyan gondom lenne hogy megy a game rendesen be is tölt de mikor elindulok a kamionnal nyom egy restartot aztán kiírja a gép hogy a rendszer sulyos hiba után állt helyre és a pttmnél is ez van.pls help mert nembírom tovább game nélkül:D
  • CseNo
    1. Videocard driver
    2. Game patch
    3. DirectX patch
    4. +Memory
    Jobbat nem tudok mondani :D
  • kokosz
    Nemtudjatok valami kodec segit a jatekon hogy neakadozzon?mert ujbolraktam az xp- es most akadozik azelott pedig megsem mukant.Tudom az okosok asztmondjak hogy NVIDIA problema akkor azelott miert nem akadozott?
  • CseNo
    Erre azt tudom mondani, hogy így tanul az ember :) Én is voltam már így nagyon sokszor..
  • gilgames00
    Milyen könyvtárrendszer szerint lehet addon-okat beilleszteni a játékba? .../Dokuments/18WoSHaulin/... ????? -> és pontosan /mod/trucks, úgy mint a PTTM-ben, vagy másképpen? Előre is thx!
  • Yoda001
    hm. mind1 :P
  • leho94
    álj már le..hiába kéred ucse mondjuk meg ( No warez )