35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Sziasztok.Bocsi hogy OFFOlok de egy ksi help kéne.Tudtok oylan tárhelyes oldalt ajánlani ahol van beépitett webdessing? :D -
És ezt nem lehetett volna 1 hsz-ban ? -
le volt pár százszor irva hogy nem müxik (1-2 embernek müködött), de akinek ment az is aztmondta hogy sima map csak át van nevezve.. -
egy map benne van budapest ,pécs meg minden -
pedig mar mindent megprobaltam, ami eszembe jutott, s most rakjak csak ezert egy mas windowsot, ami nem is sp?, hat ez rohej -
mas jatek peresze, mint pl a fifa, vagy gta, vagy akarmi mas, az megy, de a 18 WOS kozul egyik se -
es hallottam valahol, hogy a jatekot nem tamogatja a windows teljes mertekben, de hat konyorgom, azelott ugyanezzela a windowssal ment!!! -
ja, nekem is ment mostanig, de mult heten formataltam a gepemet s ugyanazt a windowsot felraktam, ami azelott volt, ugyanazok a programok, s a jatek nem indul el, mikor inditani akarom folyton elojon az a nyavajas prism3d hibauzenet, s nem enged be a jatekba. Tudom, hogy itt annyi nagy fej, van, annyi okos, valaki segitene, mert mar eppen kezdtem belejonni a jatekba. |Legyetek szivesek!
-
érdekes amugy... nekem eddig 1 játékkal se volt gondom kizárolag azért mert SP2-m van.. omg -
tzsoltika #8891 nekem is SP2 van és a PTTM nem megy, semmi hibát nem ir ki és a Feladatkezelőben a Folyamatok fülön kb 20 mp után eltünik a prism3d.exe is, a Haulin tökéletesen müködik szerencsére :) -
leállhatsz, egyébként meg te vagy balf*sz, mindnekinek megy SP2-es winfossal.. -
cumi neked a jo nagy szadba
-
f****omba ezzel a k***va sp 2-es windowsal. miert nem tud menni rajta a jatek?
-
bajusza #8887 Próbálkozz inkább az uTorrent progival. -
rajmi19921222 #8886 Bajuszka Akkor tudnál nekem segíteni leszedni? -
rajmi19921222 #8885 Én az ilyenhez sik hülye vagyok.Most leszedtem a Bittorrentet+az azureus programot de nem éertek hozzá.Valaki tudna segíteni -
bajusza #8884 Pl. torrentről. -
rajmi19921222 #8883 Hali!Valaki nem tudja hogy honnan lehetne letölteni ingyen a Haulint vagy az Across Americát.kössz elöre -
SlaCker #8882 Nem tom de én ezeknek a windowzfrissítéseknek nem nagyon vagyok a híve.Nállam nincsen semmi frissítés meg hasonló.
Énis csak csatlakozni tudok gumikacsa hozzászólásához,mert nekem is sp2 van fent és kifogástalanul megy a gamma.Directx 9.0c használom. -
Gerob #8881 Az sem egy haszontalan dolog ám, ha bekapcsolod a windózban az automatikus frissítések letöltését és azokat telepíted rendszeresen! -
SlaCker #8880 Van agy videjó amit ha akartok megnézhettek.Ez a leges legelső filmem,és soha nem foglalkoztam ijjennel.itt a link:http://www.youtube.com/watch?v=lq2pcH9DFJU -
kokosz #8879 Volt a multkor 1 link amin nagyon fasza kamionok es potok voltak nevszerint felsorakosztatva de nem kapom a forumbol kivettek.Nemtudtok KISEGITENI?Egyebkent nagyon rendesek vagytok nemindt a PTTM forumban. -
capone0121 #8878 hy!nem tom h sofőröket hol lehet találni!!:S ti nem tudjátok esetleg?? -
Nekem is sp2-es van fent, és semmi gondom a játékkal, tökéletesen megy. -
CseNo #8876 Nekem mindig a legújabb van. 9.0 azt hiszem. -
kokosz #8875 Lehetseges, hogy a Directx a megoldas de megis milyet?Nemszeretnek hulyeseget letolteni CseNo te milyet hasznalsz?Egyebkent koszi szepen a segitseget!!!! -
CseNo #8874 Rakj fel egy patch-et, meg amiket írtam lejjebb kokosznak. Mást már nem tudok mondani. Nekem akkor volt ilyen, amikor hibás mod volt benne. -
azom van:S -
CseNo #8872 Patch, milyen XP verziód van? Nekem SP2-vel nem akarta az igazat. -
miket?? -
3.Töltsd le őket újra :DDD -
mind2 megvolt;) -
1.Játékok újra rakása
2.Winfos Reinstall
=D -
Nekem olyan gondom lenne hogy megy a game rendesen be is tölt de mikor elindulok a kamionnal nyom egy restartot aztán kiírja a gép hogy a rendszer sulyos hiba után állt helyre és a pttmnél is ez van.pls help mert nembírom tovább game nélkül:D -
CseNo #8866 1. Videocard driver
2. Game patch
3. DirectX patch
4. +Memory
Jobbat nem tudok mondani :D -
kokosz #8865 Nemtudjatok valami kodec segit a jatekon hogy neakadozzon?mert ujbolraktam az xp- es most akadozik azelott pedig megsem mukant.Tudom az okosok asztmondjak hogy NVIDIA problema akkor azelott miert nem akadozott? -
CseNo #8864 Erre azt tudom mondani, hogy így tanul az ember :) Én is voltam már így nagyon sokszor.. -
Milyen könyvtárrendszer szerint lehet addon-okat beilleszteni a játékba? .../Dokuments/18WoSHaulin/... ????? -> és pontosan /mod/trucks, úgy mint a PTTM-ben, vagy másképpen? Előre is thx! -
hm. mind1 :P -
álj már le..hiába kéred ucse mondjuk meg 
( No warez )