18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manage concact-ba kell bemenni és a térkép mellet vannak cégek és azokhoz lehet csávót nyomni amelyik mellet van egy ilyen jel $. Aztán ott a kockánál fel lehet venni a csávót a kamcsit meg a pótot. Remélem érted.
Válasz a #2819

w77d
#2809? valaki?

leho94
Te honnan szedted le

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

GabriSanyi
bocs hogy nem megy az oldal valami gáz van az extrával......

Kisvigyori
én meg megprobáltam h a mázsa közelvolt a városhoz és kihusztam oda a saját pótomat és elvete a szemét mire visza értem a másik pótomal!!!

kisvigyori

Jaja. Csak kevesebbet kapsz a saját pótoddal mint azzal amit a gép ad. Legalább is nálam kevesebbet adot.

\"Az a baj a világban, hogy az okos emberek kétségek között élnek, a hülyék pedig teljesen biztosak a saját igazukban.\"

roliairsuni
az addig oke, vettem fel csávót is, de hogy tegyem a segge alá a régi kamionom?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

leho94
már néztem nagyon sokat de csak egyet találtam azt letöltöttem csak véletlen letörölték a géprõl és most meg már nem engedi.

Kisvigyori
olvass visza

kisvigyori

leho94
valaki megtudja mondani honnan szedjem le a játékot?? Lécci

ne a garázsba lesz a pót?

Vviikkttoorr
Hogy benne volt a save mappába a mentésem és a játék nem ismerte fel!
nem bírtam mit be load-olni!
Ez a gondom!

Kisvigyori
igy jártál

kisvigyori

gordon 24
Na hali!

Nem tudom rá jött-e már valaki. De mindenesetre sokan kérdezték többek között én is hogy hogy kell saját póttal és kamionnal dolgozni.

Most valamelyik nap rájöttem a dologra. Az a lényeg hogy megveszed a kamiont pótot oda exportálod ahol vagy elmész a parkolóba lecseréled a kamzit rárakod a pótot és kész. Na ez után elindulsz és be kell menni olyan cégekhez amikkel vagy kapcsolatba álltál vagy a pótkocsinak megfelelõ arújuk van. Innentõl kezdev ugyan az a szitu mint a nem saját pótos történet. Kiválasztod a pótodat lecsatolják. Utánna fel kell venni és tüz.

Downhill!!

DJ Bee18
Mire? nyugi, te valahogy mindig kelted a hangulatot...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Vviikkttoorr
Kössz hogy válaszoltok a kérdéseimre!
1000 THX

w77d
Hali! A convoyhoz csinált truck-ok tényleg kompatibilisek a haulin-nel?

Kisvigyori
mi a helyzet a magyarositásal?? tudvalaki róla valamit készül v már kész v else kezdték?

kisvigyori

leho94
az már meg van de azért kösz

leho94
tesóm letörölte a játékot honnan tudom leszedni?????????<#sir><#sir><#sir>

gordon 24
Sajnos nincs túl sok még. De van scania ami elég szép ebbe a hsz-be találod#2741.

Ezen kivül van még egy renault Magnum ami pedig ezen az oldalon van:itten

Downhill!!

gumikacsa
na igen, megnéztem, egy amerikai kamiont cserél le

Renault magnum http://kamionszim.hu

leho94
tudsz valami olyan haulinos oldalt amin van sok volvo meg scania és le is lehet tölteni??

gordon 24
<#wave>

Downhill!!

leho94
sziasztok

köszi
új játék

sziasztok!Ez kiegészítõ vagy teljesen új játék?
DJ Bee18
nekem is 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

hmmm...nekem szerencsém van akkor lehet, mert látja mind2t 😛

gumikacsa
Nos, elárulok pár dolgot, csak hogy tiszta legyen:

- Az interiort valami miatt nem lehet megcsinálni, legalábbis nekem nem sikerült, pedig még a mûszerek is mozogtak (lásd #2208)

- Azért csináltam úgy a magnumot, hogy külön a storage file-t, mert ha beleteszem, aztán letöltesz egy másik kamiont, abban is van storage file, és egyik felülírja a másikat (ezért van az, amit valaki írt, hogy csak akkor látja a scaniat, ha kiveszi a magnumot). Ezért érdemes külön kezelni a storage file-okat, és abba mindig beírni a frissen bepakolt kamiont. (remélem érthetõ volt)

Szabi84
Hehe én is jó megszívtam a duplapóttal 12 órától este 8-ig tolattam mire sikerült!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Hát a duplával tolatni az maga a rémálom, azt nagyon elbaszták. Nem értem mért nem lehet megcsinálni úgy a duplát mint a valóságban ahol 1szerûen lehet kormányozni a hátsónak a tengelyét is.<#bdead>

Amugy ment már fel valakinek a viz hõfoka?Mert én csak 3 ezren pörgetem ugy megy csak 80 at a kis kamionocskám 4 esbe😊
de még mindig nem ment el a köcsög tojás.140 ezret kapnék pedig de már vagy félig van a sebzése
jamesbond691
jamesbond691
Hi mindenki!
Eltudná vki küldeni nekem a storagefile-t? Mert én má kismilliószor átírtam de ne megy. A magnum miatt kellene. MSN: [email protected]
Havki elkülden azt megköszönném!

King of Roads
félreértettél, elárulom. nem rosszindulatból mondtam, hogy "mi a faszér nem csinálta meg az interiort". azt mondtam, szép a kamion, csak kár h nem Scanias a belsõ. még soha nem mondtam senkinek (és nem is fogom), hogy "ugyan csinálja már meg normálisan mert ez így szar" mert én nem tok ilyet csinálni és nem is kritizálok senkit!!!

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

gumikacsa
Megcsinálhatod, ha akarod... (nem fog menni elárulom)

Szevasztok,Most töltöttem le a jatékot és máris gondok vannak beakarom rakni azt a Renault kamiont mindent úgy csinálok ahogy le van írva átírom azt a storage fájlt de nem jeleníti meg a játékban a kamiont.mi lehet a baj?És egy láma kérdés beírom a pénz kódot veszek egy kamiont de azt hogyan tudom kicserélni? tehát hogy azt vezessem amit vettem.Elõre is kösz

Schwarz
csak alul a keresõbe be kéne írni, hogy 'cheat', nincs kedve senkinek egy oldalt harmadjára beidézni a topikba, mondd miért nem lehet ezt magadtól megtenni?

Mi az a windows?

Bacsa11
Szép estét mindenkinek!
Sanzinak van weboldala vagyis újabb?
Válaszotokat köszönöm
<#help><#nemtudom>

Köszönöm a segítséget már megtaláltam
vissza ovastam , de nem találom, egyszerûbb lenen ha elmondanátok
ki szeretném próbálni az extrákkal a kamionokat, plz , írjátok meg nincs kedvem visszaolvasni..miért nem lehet megírni?
minek ehez kód?

Truck Driver001
Olvass már vissza..<#rolleyes>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Hogyan tudom a kódokat beírni, már megnyomtatm mindegyik gombot, de nem jön elõ a console
King of Roads
ááhh....büszke vok magamra. eddig ez az elsõ 18wos amivel játszottam úgy Istenigazából. ma vittem dupla pótos tojást friscobol miamiba, miamiból szintén ezt el pasoba el pasobol szintén ezt hoztam vissza friscoba,(most raktam le 10 perce) közben megérkezett a Freightliner Argosy-m is, rájöttem hogy kell gyorsan, könnyen és egyszerüen tolatni duplapóttal és van 150 ezrem és még lesz sok a "duplatojásokkal" <#buck>
bár néha úgy beszaggatott, mintha képeket nézegettem volna <#fejvakaras>

#2777: mert sajt...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

adios
Mér nem jó a F.A.Q?

daf xf
ehhh hányszor fogsz te még olyat kapni:xD

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp