18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Válasz a #2819
kisvigyori
\"Az a baj a világban, hogy az okos emberek kétségek között élnek, a hülyék pedig teljesen biztosak a saját igazukban.\"
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
nem bírtam mit be load-olni!
Ez a gondom!
Nem tudom rá jött-e már valaki. De mindenesetre sokan kérdezték többek között én is hogy hogy kell saját póttal és kamionnal dolgozni.
Most valamelyik nap rájöttem a dologra. Az a lényeg hogy megveszed a kamiont pótot oda exportálod ahol vagy elmész a parkolóba lecseréled a kamzit rárakod a pótot és kész. Na ez után elindulsz és be kell menni olyan cégekhez amikkel vagy kapcsolatba álltál vagy a pótkocsinak megfelelõ arújuk van. Innentõl kezdev ugyan az a szitu mint a nem saját pótos történet. Kiválasztod a pótodat lecsatolják. Utánna fel kell venni és tüz.
Downhill!!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
kisvigyori
Ezen kivül van még egy renault Magnum ami pedig ezen az oldalon van:itten
Downhill!!
- Az interiort valami miatt nem lehet megcsinálni, legalábbis nekem nem sikerült, pedig még a mûszerek is mozogtak (lásd #2208)
- Azért csináltam úgy a magnumot, hogy külön a storage file-t, mert ha beleteszem, aztán letöltesz egy másik kamiont, abban is van storage file, és egyik felülírja a másikat (ezért van az, amit valaki írt, hogy csak akkor látja a scaniat, ha kiveszi a magnumot). Ezért érdemes külön kezelni a storage file-okat, és abba mindig beírni a frissen bepakolt kamiont. (remélem érthetõ volt)
Renault magnum http://kamionszim.hu
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
de még mindig nem ment el a köcsög tojás.140 ezret kapnék pedig de már vagy félig van a sebzése
Eltudná vki küldeni nekem a storagefile-t? Mert én má kismilliószor átírtam de ne megy. A magnum miatt kellene. MSN: [email protected]
Havki elkülden azt megköszönném!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Mi az a windows?
Sanzinak van weboldala vagyis újabb?
Válaszotokat köszönöm
<#help>#help><#nemtudom>#nemtudom>
bár néha úgy beszaggatott, mintha képeket nézegettem volna <#fejvakaras>#fejvakaras>
#2777: mert sajt...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*