18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
lehet leszedni cuccokat, igaz nincs még sok fenn de majd lesz vhogy.
tényleg...:ezen kívül tud még vki letöltõ oldalt? eddig csak háromszor kérdeztem <#idiota>#idiota><#buck>#buck>
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Csak az enyémbe utálják ennyire egymást vagy mivan:S
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Egy képet azért feltennék Vancouverbe keztem alig hogy kijövök a cégtõl 2 lámpát mentem már állt a forgalom felérek a dombtetõre egy kolléga kidöltötte a jelzõlámpát
jolvan tudnak a fiúk itt is valamit az autopályán is ugy elmennek mellettem mintha állnék<#nyes>#nyes>
Na csak enyit akartam további szép, baleset és hatóságmentes napot
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
amúgy ha EU-s trailereket találsz, szólj nyugodtan 😊
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
bár én még nemtaliztam hapival
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
"nyilvánvalóan áthazudtuk....... LOL 😄
%3A helyett %20 (a space kódja), és voilá!
(érdekes módon csak úgy hajlandó mûködni, ha jobb klikk, Parancsikon másolása után új böngészõ címsorába beillesztjük. )
---
vki csinalja már meg a faq ot mert a debilek pl én nem értunk semmit a gamesbóól 😛
autópályára rossz irányra mentem fel,szembe a forgalomba akartam menni csak nem tudtam megfordulni😄😄😄
De azt a mai napig nemvágom mivan ha a pótnak a hátsó része szakad le hogykell visszacsatolni?
Tojásnak kéne valami szebb skint csinálni.zenét azt ogg formátumut kell berakni?
Üdvv
A lóerő legyen veletek! :))